کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان.بازم مشکل خیلی از دوستان خیلی کمتر از منه.من با خانوم هفته دوم اپریل مصاحبه داشتیم وکلیرنس خوردیم با این تفاوت که خانمم 5 ماهه بارداره و اگه تا1ماه نیم دیگه کلیر نشیم نمیتونه پرواز کنه ماهم که از خدامونه بچه امریکا به دنیا بیاد.واگر نشه بچه 18 سپتامبر به دنیا میاد دیگه نمیدونم چی میشه.مردم از فکر وخیال.
بچه ها این اپدیت هارو کجا چک میکنید.تو همون سیک.من از مصاحبم 4 بار اپدیت
شدم این یعنی خوبه.
تشکر کنندگان: soli asali ، janatirad
(2014-05-03 ساعت 21:07)farhoud نوشته:  سلام دوستان.بازم مشکل خیلی از دوستان خیلی کمتر از منه.من با خانوم هفته دوم اپریل مصاحبه داشتیم وکلیرنس خوردیم با این تفاوت که خانمم 5 ماهه بارداره و اگه تا1ماه نیم دیگه کلیر نشیم نمیتونه پرواز کنه ماهم که از خدامونه بچه آمریکا به دنیا بیاد.واگر نشه بچه 18 سپتامبر به دنیا میاد دیگه نمیدونم چی میشه.مردم از فکر وخیال.

دوست عزیزم
فقط این رو خواستم یادآوری کنم که تقدیر هر چه باشد برای ما رقم خواهد خورد. توکلت رو به خدا کن
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: shadi79 ، Ramin geologist ، قصه گو ، masuodrh ، soli asali ، Maryrhm ، armin021
(2014-05-03 ساعت 21:11)farhoud نوشته:  بچه ها این اپدیت هارو کجا چک میکنید.تو همون سیک.من از مصاحبم 4 بار اپدیت
شدم این یعنی خوبه.
دوست من حتما خوبه، چون لااقل فهمیدی که فراموش نشدی..... ما که دیگه خاطره شدیم!! Sad
تشکر کنندگان: farshadm999 ، reza_top60 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، kage.omid ، armin021 ، nasim
(2014-05-03 ساعت 21:37)خسته از وطن نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 21:11)farhoud نوشته:  بچه ها این اپدیت هارو کجا چک میکنید.تو همون سیک.من از مصاحبم 4 بار اپدیت
شدم این یعنی خوبه.
دوست من حتما خوبه، چون لااقل فهمیدی که فراموش نشدی..... ما که دیگه خاطره شدیم!! Sad

اتفاقا من احساس می‌کنم شاید آپدیت کمتر بهتر باشه این یعنی‌ خیلی‌ پروندت داستان نبوده که هی‌ به دپارتمان‌های مختلف بره و چک بشه.
خوشحالم.
ما به سلامتی 94 روزه هستیم و برای خودمون وزن و تشخصی به هم زدیم. حالا به نظر شما و با اجازه بزرگترا و رضایت 150 روزه ها (به بالا) ، خودمونو سبک بکنیم و یه ایمیل به سفارت بزنیم یا نه؟ یا که سنگین و وزین بشینیم تا 120 روزه بشیم ؟
پی نوشت : داره کم کم به اونایی که اون نامه ی معروفِ (( واللا از دست ما خارجه، باید صبر کنید تا مراحل قانونیتون طی بشه و...)) رو دریافت کردن حسودیم میشه آخه!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-03 ساعت 21:55)freddyflientstone نوشته:  ما به سلامتی 94 روزه هستیم و برای خودمون وزن و تشخصی به هم زدیم. حالا به نظر شما و با اجازه بزرگترا و رضایت 150 روزه ها (به بالا) ، خودمونو سبک بکنیم و یه ایمیل به سفارت بزنیم یا نه؟ یا که سنگین و وزین بشینیم تا 120 روزه بشیم ؟
پی نوشت : داره کم کم به اونایی که اون نامه ی معروفِ (( واللا از دست ما خارجه، باید صبر کنید تا مراحل قانونیتون طی بشه و...)) رو دریافت کردن حسودیم میشه آخه!

من شخصا ۳۳ روز شدم و تو این ۳۳ روز ۱ بار ایمیل زدم. اگه تا آخر این ماه کلیر نشم به آلن ایر هم ایمیل خواهم زد. به نظرم ایمیل بزنید.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، armin021 ، farshad varaste
دوستان سری به تاپیک سفر به ارمنستان بزنید خیلی از بچه ها دارن میام میگن فلان تاریخ ایروان بودم یک ضرب گرفتم اون یکی میاد بهمان تاریخ ایروان بودم یک ضرب گرفتم.واقعا خوشبحالشون.
من حس میکنم یک ضرب های امسال از پارسال بیشتر بوده و با این روند اینا میخوان همه کارنت بشن و به مصاحبه برن و واجدین شرایط رو یک ضرب بدن و ویزاهای باقیمانده رو به خانواده های واجد شرایط تر بدن.این حرف رو چند ماه پیش گفتم همه دوستان بهم خورده گرفتن.حالا من مرده شما زنده چنان بعد از 16 ماه انتظار در پایان سپتامبر اشکی ازمون دربیاد.واقعا ببخشید بخدا اما خیلی ها رو آخه دارن یک ضرب میدن.
آقا این فایل اکسل سیس برای 2 ماه می چی شد
شرمنده دوستان نمیخوام فاز منفی بدم اما دیگه توی شرکت دست و دلم بکار نمیره.اینقدر راندمان کاریم افت کرده که پیش مدیران شرکت شرمنده شدم.زبان هم که اصلا حال و حوصله خوندنش رو اصلا اصلا ندارم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: farshadm999 ، Alireza 2014 ، Sara_lphmkf ، kiana11 ، H Pier ، alitab ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، kage.omid ، jojo_hami
(2014-05-03 ساعت 22:16)reza_top60 نوشته:  دوستان سری به تاپیک سفر به ارمنستان بزنید خیلی از بچه ها دارن میام میگن فلان تاریخ ایروان بودم یک ضرب گرفتم اون یکی میاد بهمان تاریخ ایروان بودم یک ضرب گرفتم.واقعا خوشبحالشون.
من حس میکنم یک ضرب های امسال از پارسال بیشتر بوده و با این روند اینا میخوان همه کارنت بشن و به مصاحبه برن و واجدین شرایط رو یک ضرب بدن و ویزاهای باقیمانده رو به خانواده های واجد شرایط تر بدن.این حرف رو چند ماه پیش گفتم همه دوستان بهم خورده گرفتن.حالا من مرده شما زنده چنان بعد از 16 ماه انتظار در پایان سپتامبر اشکی ازمون دربیاد.واقعا ببخشید بخدا اما خیلی ها رو آخه دارن یک ضرب میدن.
آقا این فایل اکسل سیس برای 2 ماه می چی شد
شرمنده دوستان نمیخوام فاز منفی بدم اما دیگه توی شرکت دست و دلم بکار نمیره.اینقدر راندمان کاریم افت کرده که پیش مدیران شرکت شرمنده شدم.زبان هم که اصلا حال و حوصله خوندنش رو اصلا اصلا ندارم

من هم ایدم همین هست هر چند با قسمت واجد شرایطش موافق نیستم کسایی که کیلیرنس خوردن هم فرقی با کسایی که ۱ ضرب گرفتن ندارن جز اینکه یه کم بد شانس ترن ولی‌ با قسمت سپتامبر و اشکو نالش کاملا موافق هستم. امسال تعداد کسایی که پیگیر ویزا شدن خیلی‌ زیاد بوده.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: masuodrh ، alitab ، reza_top60 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، kage.omid ، armin021 ، nasim
دوست عزیز
این عبارت رو جستجو کن شاید راه حل دیگه ای برای رسیدن به خاک آمریکا پیدا شد :
Shipping routes between Europe and America

(2014-05-03 ساعت 21:07)farhoud نوشته:  سلام دوستان.بازم مشکل خیلی از دوستان خیلی کمتر از منه.من با خانوم هفته دوم اپریل مصاحبه داشتیم وکلیرنس خوردیم با این تفاوت که خانمم 5 ماهه بارداره و اگه تا1ماه نیم دیگه کلیر نشیم نمیتونه پرواز کنه ماهم که از خدامونه بچه آمریکا به دنیا بیاد.واگر نشه بچه 18 سپتامبر به دنیا میاد دیگه نمیدونم چی میشه.مردم از فکر وخیال.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: amirrbco ، soli asali ، pari pariaaa ، armin021
دوستان من پس فردا یه ایمیل دیگه به اون سکیورتی کلیرنس سازمان مهاجرتی میزنم
و یه متن دیگه اماده میکنم به خود سازمان مهاجرتی کل تکلیف منو مشخص کنند چون من میخواهم ازدواج کنم به سفارت که ایمیل زدم جواب دادن مدرک همسر و بفرستید تا وقت مصاحبه بدیم اینها دارن مشتری جذب میکنند مثل اینکه
اول تکلیفمو مشخص کنن بعد 7و8 تومن واسه مصاحبه همسر بدم
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
سلام دوستان گلم.
من هرروز این تاپیک رو می‌خونم و چیزهای بدرد بخوری که توش پیدا کردم صبروامیدواری دوستانه و از همه مهم‌تر سفارش دوستان برنده سالهای قبل به یادگیری زبان.
دوست عزیزم freddyflientstone یه لینک گذاشته که توش تقریبا 300 تا تمرین Listening هست. من تو این مدت تقریبا 40 تاشو‌نو یاد گرفتم و خیلی احساس خوبی بهم داده. من یکبار دیگه این لینک رو به اشتراک می‌ذارم امیدوارم دوستان دیگه هم ازش بهره ببرند.
http://esl-lab.com/
اما به پاس زحمات دوست گرامی freddyflientstone می‌خواستم یه سایت دیگرو معرفی کنم که خیلی باحاله تحت عنوان LEARN AMERICAN ENGLISH ONLINE این سایت مطالب رو از آسون (رنگ آبی) به سخت دسته بندی کرده و بصورت تصویری آموزش رو برامون ساده کرده.
در هر مبحث تعداد زیادی تصویر و حتی یک فیلم آموزش وجود داره که کاربرد لغات و گرامر رو به ما آموزش می‌ده امیدوارم که براتون مفید باشه و زمان انتظار رو براتون کوتاه کنه. برای دسترسی به این سایت کافیه به آدرس زیر مراجعه کنید.
http://www.learnamericanenglishonline.com/index.html
(2014-05-03 ساعت 23:36)arashS نوشته:  سلام دوستان گلم.
من هرروز این تاپیک رو می‌خونم و چیزهای بدرد بخوری که توش پیدا کردم صبروامیدواری دوستانه و از همه مهم‌تر سفارش دوستان برنده سالهای قبل به یادگیری زبان.
دوست عزیزم freddyflientstone یه لینک گذاشته که توش تقریبا 300 تا تمرین Listening هست. من تو این مدت تقریبا 40 تاشو‌نو یاد گرفتم و خیلی احساس خوبی بهم داده. من یکبار دیگه این لینک رو به اشتراک می‌ذارم امیدوارم دوستان دیگه هم ازش بهره ببرند.
http://esl-lab.com/
اما به پاس زحمات دوست گرامی freddyflientstone می‌خواستم یه سایت دیگرو معرفی کنم که خیلی باحاله تحت عنوان LEARN AMERICAN ENGLISH ONLINE این سایت مطالب رو از آسون (رنگ آبی) به سخت دسته بندی کرده و بصورت تصویری آموزش رو برامون ساده کرده.
در هر مبحث تعداد زیادی تصویر و حتی یک فیلم آموزش وجود داره که کاربرد لغات و گرامر رو به ما آموزش می‌ده امیدوارم که براتون مفید باشه و زمان انتظار رو براتون کوتاه کنه. برای دسترسی به این سایت کافیه به آدرس زیر مراجعه کنید.
http://www.learnamericanenglishonline.com/index.html

رفیق بذار به ما ویزا بدن من حاضرم چینی یاد بگیرم چه برسه به انگلیسی !
خوشحالم.
تشکر کنندگان: amirrbco ، nedaba ، kage.omid ، H Pier ، قصه گو ، soli asali ، meisam14 ، armin021 ، ffrfar ، reza_top60 ، alitab ، behfaza ، nasim ، arashS ، ALEX55 ، farshad varaste
دو سه روز همش نبودما!!!
بازم این تاپیک و پر کردین از آه و ناله!!!؟؟؟
دیگه نبینما!
با حضور پرشور در خدمتتون هستم، با کلی انرژی مثبت.
آقا جون اصلا من شخصا به همتون تضمین میدم همه از دم ویزا بگیریم.
خوبه؟
آه و ناله نبینما!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-05-03 ساعت 17:22)Maryrhm نوشته:  [quote='farazz' pid='490819' dateline='1399117988']
دوستان خوبم
اين دو هفته اي كه گذشت وسطاش سفارت ها تعطيل بودند
اين كارمنداي سفارت هم خيلي بين التعطيلين بازند شيطونا
قول مي دم هفته پيش رو خبرهاي خيلي خوب زيادي از هر سه سفارت خواهيم شنيد
فقط خواهشا انرژي منفي ندين و غرررررررررررررررررررررررررررررر نزنيد
تا مي تونيد مثبت باشيد ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

به شدت قبول دارم حرفتون رو انرژي منفي اينجا زياده ولي ما چاره اي جز مثبت بودن نداريم بچه هاCool
با سلام
من سعی می کنم 2 روز یکبار بیام اینجا و یک نکته ای که خیلی توی نظرات دوستان میبینم نگرانی از عدم دریافت ویزا هستش. میخواستم طرز فکر خودمو برای شما دوستای خوب بیان کنم شاید باعث بشه استرستون کمتر بشه...تقریبا تا مرحله کلیرنس نفری 5 میلیون خرج کردیم برای ویزا..اما این پول در مقایسه با ویزای سرما یه گذاری که تقریبا 500 میلیون باید هزینه کنی یا شکلهای دیگه گرفتن ویزا رقم ناچیزیه پس واقعا همچنان به چشم یه بخت و شانس بهش نگاه کنیم بهتره!
نکته بعدی اینکه مگه شماها کارو زندگی دیگه ای ندارید که همش اینجه نشستین و غرررر میزنید...بابا جان فرض کنید ویزا دادن بهتون و رفتید اونجا...آیا برنامه دارید ؟ آیا زبانتون خوبه و مشکلی در ارتباط برقرار کردن ندارید.؟
وقتی رو که اینجا میگذارید بشینید زبان بخونید..اگه قسمت بودو رفتید(که ایشاالله حتما میرید)که با زبان قوی رفتید اگرم نشد که چیزی از دست ندادید و کلی هم معلومات زبانتون رفته بالا...تعداد صفحات مربوط به کلیرنس 2014 از 500 تا هم زده بالا و متاسفانه 95 درصدش انرژی منفی ...
عزت زیاد Cool
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان