کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-05 ساعت 17:40)aghaghia نوشته:  سلام دوستان، من می خواستم چیزی نگم درباره اتفاقات و بحث های دیشب ولی نشد، فقط میخوام بهتون بگم میدونم چقدر نگرانید و استرس دارید ولی باور کنید این آمار در آوردن ها به هیچ دردی نمیخوره حالا چه درست چه غلط! حالا گیریم که فهمیدیم ویزاها داره تمام میشه مثلا چه کاری میتونیم انجام بدیم!!!؟ هیچی! دقیقا هیچی... پس برای مسئله ای که هیچ کنترلی بر اون نداریم چرا الکی حرص میخوردید و با هم بحث می کنید! باور کنید هیچ نتیجه ای نداره، فقط مطمئن باشید که اگر قرار باشه برید میرید! پارسال کاربری بودن که تازه توی ماه آگوست متوجه شدند که برنده شدند و تا بهشون وقت دادن افتاد توی سپتامبر ولی رفتن و ویزا رو هم گرفتن! پس اگر قرار باشه ویزا بگیریم میگیریم لطفا یکم با همدیگه مهربونتر باشین Rolleyes Smile

راستش منم خيلي وقته كه راجع به اتفاقات و بحثاي اين تاپيك پيامي نميذارم ولي ميخواستم يه چند خطي راجع به اين موضوع بنويسم. به نظر من تو گروهها اصالت بر نظرات مختلفه و مطالعه نظرات مختلف و مخالف در هر موضوع باعث شفافيت هرچه بيشتر در اون موضوع و ايجاد ديدگاه درست ميشه. ديدگاهي كه درست و غلط نداره و براي هر فرد متفاوت و منحصر بفرده. بنابراين تلاش براي متقاعد كردن اولين گام براي توهين به عقايد ديگرانه. نظر هر شخص محترمه ولو اينكه با بديهيات فكري ما متناقض باشه چون ديدگاه و شرايط افراد مختلف با هم متفاوته. قرار نيست همه مثل هم فكر كنيم.

يكي از اين تفاوتها نوع شبيه سازي مغزي افراده. مثلا ممكنه يه فردي با توكل به كائنات حس كنه همه چيز در جاي خودش قرار داره يا يكي با ديدن +++. خود من همه چيز رو براي درك به عدد و رقم تبديل ميكنم. مثلا وقتي ميفهمم دو سوم ويزاها هنووووووز صادر نشده و منم منتظر ويزام اميدوار ميشم و حس خوبي پيدا ميكنم. هيچ كدوم از اين انواع درك برتري ندارن، فقط متفاوتن و براي انسانهاي مختلف كار ميكنن.

صحبت اين رو فرموديد كه ما با دونستن اين وضعيت هيچ كاري نميتونيم انجام بديم. كاش جمع نميبستيد چون اتفاقا دونستن موقعيت صحيح ميتونه باعث بهترين تصميم گيري بشه. مثلا من فكر ميكردم 6 هفته اي كلير ميشم. 6 هفته طول كشيد تا تقريبا نقشه راه رفتنمو به امريكا ترسيم كردم. بعد ازگذشت 2 ماه يه احتمال اومد تو ذهنم كه نكنه احتمالا شايد كلير نشم. بعدشم شروع كردم به برنامه ريزي براي زندگي در صورت نرفتن. تو همون دوران براي يه ارتقاي شغلي اقدام كردم كه باعث ارتقام شد. بعدشم برنامه ريزي زندگيمو براي احتمال نرفتن مشخص كردم. حالا من دو تا نقشه داشتم كه بسته به ويزا گرفتن يا نگرفتن انجامشون ميدادم. حداقل اين واقع بيني باعث ميشه اگر به هر دليلي ويزا نگرفتم يك سال تو زندگيم فلج نشم كه چي شد و چه كنم؟

خب اين بديهيه كه اگه قرار باشه ويزا بگيريم ميگيريم و تلاش ما هيچ فايده اي نداره ولي اين وسط روحيمون چي ميشه؟ اگه من هر لحظه بدونم كجاي قضيه هستم خب خيلي راحتتر با مسائل پيش رو كنار ميام و دچار شوك نميشم و زندگي عاديمو پيش ميبرم ولي اگه تمام افكارمو روي گرفتن ويزا متمركز كنم همش تصنعي مثبت فكر كنم و بعد نشه كه دو سال زندگيمو تلف كردم و آخرشم روحيه و اعتماد به نفسم لگدمال شده.

خواهشي كه از دوستان همدرد دارم عدم تلاش براي كاناليزه كردن نظرات به جهتي خاص و پذيرفتن هر نظر به عنوان يه نظر شخصيه و نه بيشتر.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
سلام دوستان.صبح روز ١٩٧ : من الان دوباره آپديت شدم.همسرم بازم هيچي.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-05-06 ساعت 10:52)miladfr12 نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 10:40)pari pariaaa نوشته:  سلام دوستان.صبح روز ١٩٧ : من الان دوباره آپديت شدم.همسرم بازم هيچي.

مگه شوهرتون ویزاشو نگرفته؟

نه ميلاد جان.من pari pariaaa ايروانم،همسر pari pari ابوظبي ويزاشونو گرفتنSmile
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
(2014-05-06 ساعت 10:56)pari pariaaa نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 10:40)pari pariaaa نوشته:  سلام دوستان.صبح روز ١٩٧ : من الان دوباره آپديت شدم.همسرم بازم هيچي.

خودم گفتم یک ایرادی هستاWink
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: H Pier ، armin021 ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، peidaye penhan
دوستان کسی فایل اکسل سیس برای 2MAY رو گیر نیاورده؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: armin021
دوستان سلام....این سوال رو اینجا می پرسم چون می دانم همه شما به مصاحبه رفتید.من چند وقته دیگه مصاحبه دارم...می خواستم بدونم ایا اقیسر از شما فقط ترجمه مدارک رو خواسته یا اصل مدارک رو هم خواسته تا یه نگاهی بندازه که با ترجمه تطابق بده تا این که مطمئن بشه شما اصلش رو هم اوردید.متشکر از جوابتون
به امید کلیر شدن همه شما.....تا بعدا جا باز بشه برای ما تو این تاپیک
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، قصه گو
(2014-05-06 ساعت 06:27)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «مهدی 2014» عزیزღღღ

ممنون قصه گوي عزيز Smile
حقيقتا يه بمب انرژي بود Smile ممنون
اميدوارم خبراي خوبي ازتون بشنويم...
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-05-06 ساعت 10:56)pari pariaaa نوشته:  

بهتون تبريك ميگم . انشالا به زودي هر دو كلير شويد . از اينكه به ما هم اميدواري دادين ممنون
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
تشکر کنندگان: noobnoobi ، pari pariaaa ، armin021 ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، ebi1988
(2014-05-06 ساعت 11:15)nazanin fatemi نوشته:  دوستان سلام....این سوال رو اینجا می پرسم چون می دانم همه شما به مصاحبه رفتید.من چند وقته دیگه مصاحبه دارم...می خواستم بدونم ایا اقیسر از شما فقط ترجمه مدارک رو خواسته یا اصل مدارک رو هم خواسته تا یه نگاهی بندازه که با ترجمه تطابق بده تا این که مطمئن بشه شما اصلش رو هم اوردید.متشکر از جوابتون
به امید کلیر شدن همه شما.....تا بعدا جا باز بشه برای ما تو این تاپیک
اصل تمامی مدارک نیاز هست و اگر متاهل هستید حتما یادتون باشه که دوتا ترجمه اصل از سند ازدواج همراه داشته باشید.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pariaaa ، soli asali ، jojo_hami ، قصه گو ، nedaba ، kage.omid
دل ما رفته مهمانی
به یک دریای طوفانی
باید پارو نزد وا داد
باید دل رو به دریا داد
خودش میبردت هر جا دلش خواست
به هرجا برده بدون ساحل همونجاست
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
خوب دوستان من خیلی از روند و چون و چرای وضعیت حال حاضرتون مطلع نیستم ولی خوب میدونم که خیلی ها روزهای متمادی هست منتظرن و یکسری نصفه کلیر شدن و یا اصلاً آپدیت هم نشدن ، علی ایحال ما هم سال گذشته همچین دورانی رو داشتیم و فرقمون با شما این بود که شما می دونید که ممکنه ویزا به عده ای نرسه ولیکن ما میتونم بگم اصلاً روی این مسئله حساب نکرده بودیم و شد آنچه می باید نمی شد ، و این اتفاق باعث میشه شما به مراتب دلواپس تر از بچه های سال قبل باشید که قابل درک هست ، متاسفانه سال گذشته من در آنکارا بودم و شاید جزء معدود نفراتی بودم که دقیقه آخر ویزا گرفتم و شاهد ویزا نگرفتن خیلی ها هم بودم ، یادمه شب در اتپ بلوار دور هم جمع شدیم که چه کنیم صبح بریم اعتراض کنیم به کی نامه بدیم ؟ اصلاً قانوناً کسی میتونه این مسائل رو پیگیری کنه یا نه ؟ اصلاً کسی به خودش زحمت می ده خلاصه اینکه کار خاصی نمیشد انجام داد بجز نامه های بیهوده به این و اون که اثری هم نداشت و نخواهد داشت، بگزریم بزارید فقط یکی دوتا حرف دوستانه بهتون بزنم چون اینجا تو سن دیگو نشستم و خوب اوضاعم هم بد نیست کاری نیمه وقت میکنم و داره کم کم اجاره خونه در می آد کلاً هم اینجا جای خوبیه انصافاً هم به این دلهره اش می ارزه ، راستش از اونی که فکر میکردم هم اینجا بهتر هست ، اینا رو گفتم که بدونید بعضاً بعضی چیزای خوب بدست آوردنش به خیلی بیشتر از این دلواپسیها می ارزه حتی اگه کسی 300 روز هم منتظر باشه باز ارزش داره اینجا بیاد پس یه چند تا چیزو بزار بهتون بگم :
1- الکی از الان فکر نکنید ویزا تموم میشه و یا شده و یا چه پیش خواهد آمد به این فکر کنید که اوضاع و دم دستگاه های ادارات امریکا بی در و پیکر تر از حتی ایرانه به نظر من ، به هر دلیلی ممکنه هزار تا اتفاق خوب هم بیوفته که هیچ کسی روش هیچ حسابی نکرده
2- اگر خیلی از روزهای انتظارتون گذشته اکیداً توصیه میشود شروع به آماده کردن مقدمات سفر باشید چون در ماه های آخر بسیار احتمال آپدیت و کلیر شدن افزایش می یابد .
3- اگر یک نفر از دوستان از جمع 4 نفره یک خانواده کلیر شد اکیداً توصیه میشود در اسرع وقت و در عرض حتی چند ساعت خودش رو به سفارت برسونه
4- اینجا گریه زاری راه نیاندازید لطفاً ، به هم روحیه بدهید و بگید که کلیر میشوید چون اینجا جای ارائه واقعیتها نیست ، اینجا جای روحیه دادن هست ، مطمئن باشید روزی به این حرف من خواهید رسید که هیچ جور نمیشود روی کار این دوستان امریکایی حساب کرد اینجا انقدر از نظر اداری بل بشو هست که بیاید و تماشا کنید برخی موارد در همین امریکا این بل بشویی به نفع و برخی موارد به ضرر حداقل من تموم شده....
5- آمار چیز خوبیه و بقول یک نفر پایه برنامه ریزی است ، ولیکن لاتاری داستان خودش میبردت هرجا دلش خواست به هر جا برد بدون ساحل همونجاست ، می باشد و مطمئن باشید و به دادار یگانه اعتماد کنید و بدونید که اگر جای شما اینجا باشد شما اینجا خواهید بود و لیکن باور کنید به شخصه چندین نفر رو به چشم دیدم که با هزاران بدبختی اینجا اومدن و با هزاران بدبختی دیگه برگشتن ، پس با اصرار چیزی رو از خدا نخواهید.
6- ای کساییکه روزهاست منتظرید میدونید اینجا که بیایید باید سالها بمونید تا یک دوست چند ساله پیدا کنید ؟...آیا میدونید من دلم برا هیچ چیز اون مملکت غیر از خانواده و دوستانم تنگ نشده ، میدونید اینجا نمیتونید برادر ، خواهر ، مادر و یا پدر تولید کنید ، میدونید بسیاری از ایرانی های مقیم اینجا وقتی هم رو میبینن از هم فرار میکنن، شاید به این چیزها توجه نکنید و بگید حالا بزار ما رو کلیر کنن اینا باشه پیش کش ، ولی مطمئن باشید اگر سری به اینها بزنید چیزی رو از دست نمی دید.
7- و اینکه دوست خوبم مطمئن باشید حضرت حق نیمه شب ها خواب نیست .........
منتظر همتونم....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2014-05-06 ساعت 11:30)nimamp3 نوشته:  دل ما رفته مهمانی
به یک دریای طوفانی
باید پارو نزد وا داد
باید دل رو به دریا داد
خودش میبردت هر جا دلش خواست
به هرجا برده بدون ساحل همونجاست

بــه امـیـدی که ســـاحــل داره ایــــن دریـــــــا
بــه امـیـدی که آروم مــی شـــه تــــا فــــــردا
تشکر کنندگان: reza_top60 ، miladfr12 ، NIKKI ، armin021 ، soli asali ، قصه گو ، peidaye penhan
(2014-05-06 ساعت 11:30)shatsi نوشته:  
خوب دوستان من خیلی از روند و چون و چرای وضعیت حال حاضرتون مطلع نیستم ولی خوب میدونم که خیلی ها روزهای متمادی هست منتظرن و یکسری نصفه کلیر شدن و یا اصلاً آپدیت هم نشدن ، علی ایحال ما هم سال گذشته همچین دورانی رو داشتیم و فرقمون با شما این بود که شما می دونید که ممکنه ویزا به عده ای نرسه ولیکن ما میتونم بگم اصلاً روی این مسئله حساب نکرده بودیم و شد آنچه می باید نمی شد ، و این اتفاق باعث میشه شما به مراتب دلواپس تر از بچه های سال قبل باشید که قابل درک هست ، متاسفانه سال گذشته من در آنکارا بودم و شاید جزء معدود نفراتی بودم که دقیقه آخر ویزا گرفتم و شاهد ویزا نگرفتن خیلی ها هم بودم ، یادمه شب در اتپ بلوار دور هم جمع شدیم که چه کنیم صبح بریم اعتراض کنیم به کی نامه بدیم ؟ اصلاً قانوناً کسی میتونه این مسائل رو پیگیری کنه یا نه ؟ اصلاً کسی به خودش زحمت می ده خلاصه اینکه کار خاصی نمیشد انجام داد بجز نامه های بیهوده به این و اون که اثری هم نداشت و نخواهد داشت، بگزریم بزارید فقط یکی دوتا حرف دوستانه بهتون بزنم چون اینجا تو سن دیگو نشستم و خوب اوضاعم هم بد نیست کاری نیمه وقت میکنم و داره کم کم اجاره خونه در می آد کلاً هم اینجا جای خوبیه انصافاً هم به این دلهره اش می ارزه ، راستش از اونی که فکر میکردم هم اینجا بهتر هست ، اینا رو گفتم که بدونید بعضاً بعضی چیزای خوب بدست آوردنش به خیلی بیشتر از این دلواپسیها می ارزه حتی اگه کسی 300 روز هم منتظر باشه باز ارزش داره اینجا بیاد پس یه چند تا چیزو بزار بهتون بگم :
1- الکی از الان فکر نکنید ویزا تموم میشه و یا شده و یا چه پیش خواهد آمد به این فکر کنید که اوضاع و دم دستگاه های ادارات آمریکا بی در و پیکر تر از حتی ایرانه به نظر من ، به هر دلیلی ممکنه هزار تا اتفاق خوب هم بیوفته که هیچ کسی روش هیچ حسابی نکرده
2- اگر خیلی از روزهای انتظارتون گذشته اکیداً توصیه میشود شروع به آماده کردن مقدمات سفر باشید چون در ماه های آخر بسیار احتمال آپدیت و کلیر شدن افزایش می یابد .
3- اگر یک نفر از دوستان از جمع 4 نفره یک خانواده کلیر شد اکیداً توصیه میشود در اسرع وقت و در عرض ختی چند ساعت خودش رو به سفارت برسونه
4- اینجا گریه زاری راه نیاندازید لطفاً ، به هم روحیه بدهید و بگید که کلیر میشوید چون اینجا جای ارائه واقعیتها نیست ، اینجا جای روحیه دادن هست ، مطمئن باشید روزی به این حرف من خواهید رسید که هیچ جور نمیشود روی کار این دوستان آمریکایی حساب کرد اینجا انقدر از نظر اداری بل بشو هست که بیاید و تماشا کنید برخی موارد در همین آمریکا این بل بشویی به نفع و برخی موارد به ضرر حداقل من تموم شده....
5- آمار چیز خوبیه و بقول یک نفر پایه برنامه ریزی است ، ولیکن لاتاری داستان خودش میبردت هرجا دلش خواست به هر جا برد بدون ساحل همونجاست ، می باشد و مطمئن باشید و به دادار یگانه اعتماد کنید و بدونید که اگر جای شما اینجا باشد شما اینجا خواهید بود و لیکن باور کنید به شخصه چندین نفر رو به چشم دیدم که با هزاران بدبختی اینجا اومدن و با هزاران بدبختی دیگه برگشتن ، پس با اصرار چیزی رو از خدا نخواهید.
6- ای کساییکه روزهاست منتظرید میدونید اینجا که بیایید باید سالها بمونید تا یک دوست چند ساله پیدا کنید ؟...آیا میدونید من دلم برا هیچ چیز اون مملکت غیر از خانواده و دوستانم تنگ نشده ، میدونید اینجا نمیتونید برادر ، خواهر ، مادر و یا پدر تولید کنید ، میدونید بسیاری از ایرانی های مقیم اینجا وقتی هم رو میبینن از هم فرار میکنن، شاید به این چیزها توجه نکنید و بگید حالا بزار ما رو کلیر کنن اینا باشه پیش کش ، ولی مطمئن باشید اگر سری به اینها بزنید چیزی رو از دست نمی دید.
7- و اینکه دوست خوبم مطمئن باشید حضرت حق نیمه شب ها خواب نیست .........
منتظر همتونم....

واقعا لطف کردی مارو با حال و هوای اونروزاتون اشنا کردیم
چون خونده اون همه صفحه 2013 کار اسونی نبود برامون
راستش من از اون دسته ایم که میگم دسر و زود داره ولی امیدوارم سوخت و سوز نداشته باشه
بازم کلی انرژز دادیWink
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
ما ديشب به سفارت ايميل زديم چون از ٢٠ مارچ ديگه اپديت نشديم
چشم خورديم به خدا از امروز هم معلم خصوصي گرفتيم كه زبان بخونيم استادم قبلا امريكا بوده و خيلي عاليه اميدوارم بتونه مارو بيشتر راه بندازه
و يه سوال
انكارا اين جمعه هم اپديت ميكنه ؟
و از اين به بعد همون هفته اي يك بار اپديت ميكنن يا نه ؟
چه ذوقي هم تو دلم دارم انگار قراره خبراي خوب برسه
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، farshad varaste ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، kage.omid ، ebi1988
ايروان الان چندتا كيس اعلام كرد.تبريييييكككككك
2014as487
2014as1794
2014as1402

کاربران در حال بازدید این موضوع: 17 مهمان