کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-05 ساعت 22:51)aria802 نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 20:31)مامان خانم نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 20:10)aria802 نوشته:  سلام دوستان ، خانم من از برندگان لاتاری 2015 هست. من و خانمم هر دو هیت علمی دانشگاه آزاد هستیم اما هر دو حدود 7 سال تجربه شغل نیمه دولتی را داریم (خانمم در کارخانه ای که قطعات و سوئیچهای مخابراتی تولید میکرد و من در نیروگاه برق سیکل ترکیبی). هر دو حدود 4 یا 5 سال پیش استعفا دادیم .سربازی من نیز در ارتش بوده. و به تدریس در دانشگاه آزاد ادامه دادیم تا الان. البته من حدود 12 سال پیش 10 ماه در صنایع الکترونیک وابسته به وزارت دفاع و چند ماهی در بخش تحقیقات جهاد استان مشغول بودم که همگی در سابقه بیمه آمده. کیس نامبرمون **53 هست،
اولا به نظرتون کی میریم مصاحبه؟
دوما: با توجه به وضعیت شغلی بنده و خانم وضعیت کلیرنس هر یک از ما را چگونه پیش بینی می کنید؟ احتمال داره یک ضرب ویزا بهمون بدن؟ اگه کلیرنس میخوریم چند ماه پیش بینی میکنین؟
سوما: آیا لازمه در زمان مصاحبه یا تکمیل فرم بنده از جرئیات سابقه کارم بگم یا فقط کار آخریمون که در دانشگاه آزاد و دولتی نیست را بگوییم؟

ممنون از راهنماییتون
سلام
با تبریک قبولی شما متاسفانه احتمال زیادی دارد که کلیرنس بخورید چون متاسفانه تدریس در دانشگاه ازاد هم در سال های قبل موجب کلیرنس شده بود اما خوب هیچ چیز صد در صد نیست و مطابق روال سال ما شما حدود فروردین تا اردیبهشت سال اینده به مصاحبه دعوت می شوید
موفق باشید
ممنون . من پرونده کبک هم دارم و منتظر آپدیت و مصاحبه کبک . احتمالا تا آخر تابستون رفتم مصاحبه! از وقتی لاتاری 2015 قبول شدم( با کیس نامبر **53 و 3نفر در کیس) دیگه حوصله فرانسه خوندن و آمادگی مصاحبه کبک که به فرانسه هست را ندارم چون زندگی در آمریکا و زبان انگلیسی را خیلی دوست دارم!! شما جای من بودین چه میکردین؟ ثواب داره اگه به من کمک فکری بدین؟

من دوست داشتم الان جای شما باشم دوباره فرمهامو بفرستم ... ولی یه توصیه دوستانه بردن در لاتاری نه وقت زیادی ازتون میگره نه هزینه زیاد به زندگی عادیتون ادامه بدین بدون هیچ کم و کاست این موضوع رو فقط خودتونو خانمتون بدونین برنامه کاناداتون هم اصلا متوقف نکنین ....ولی قبل از فرستادن فرمهاتون حتما با یه مهاجرسرایی دلسوز کلیر خورده مشورت کنین -- البته ببخشیدا استاد
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: alitab ، armin021 ، miladfr12 ، soli asali ، nedaba
(2014-05-05 ساعت 22:51)aria802 نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 20:31)مامان خانم نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 20:10)aria802 نوشته:  سلام دوستان ، خانم من از برندگان لاتاری 2015 هست. من و خانمم هر دو هیت علمی دانشگاه آزاد هستیم اما هر دو حدود 7 سال تجربه شغل نیمه دولتی را داریم (خانمم در کارخانه ای که قطعات و سوئیچهای مخابراتی تولید میکرد و من در نیروگاه برق سیکل ترکیبی). هر دو حدود 4 یا 5 سال پیش استعفا دادیم .سربازی من نیز در ارتش بوده. و به تدریس در دانشگاه آزاد ادامه دادیم تا الان. البته من حدود 12 سال پیش 10 ماه در صنایع الکترونیک وابسته به وزارت دفاع و چند ماهی در بخش تحقیقات جهاد استان مشغول بودم که همگی در سابقه بیمه آمده. کیس نامبرمون **53 هست،
اولا به نظرتون کی میریم مصاحبه؟
دوما: با توجه به وضعیت شغلی بنده و خانم وضعیت کلیرنس هر یک از ما را چگونه پیش بینی می کنید؟ احتمال داره یک ضرب ویزا بهمون بدن؟ اگه کلیرنس میخوریم چند ماه پیش بینی میکنین؟
سوما: آیا لازمه در زمان مصاحبه یا تکمیل فرم بنده از جرئیات سابقه کارم بگم یا فقط کار آخریمون که در دانشگاه آزاد و دولتی نیست را بگوییم؟

ممنون از راهنماییتون
سلام
با تبریک قبولی شما متاسفانه احتمال زیادی دارد که کلیرنس بخورید چون متاسفانه تدریس در دانشگاه ازاد هم در سال های قبل موجب کلیرنس شده بود اما خوب هیچ چیز صد در صد نیست و مطابق روال سال ما شما حدود فروردین تا اردیبهشت سال اینده به مصاحبه دعوت می شوید
موفق باشید
ممنون . من پرونده کبک هم دارم و منتظر آپدیت و مصاحبه کبک . احتمالا تا آخر تابستون رفتم مصاحبه! از وقتی لاتاری 2015 قبول شدم( با کیس نامبر **53 و 3نفر در کیس) دیگه حوصله فرانسه خوندن و آمادگی مصاحبه کبک که به فرانسه هست را ندارم چون زندگی در آمریکا و زبان انگلیسی را خیلی دوست دارم!! شما جای من بودین چه میکردین؟ ثواب داره اگه به من کمک فکری بدین؟

من جای شما دوست عزیز بودم، مرخصی گرفتم گفتم گور بابای درس ما رفتیم آمریکا !! الان ۱ ترم افتادم عقب کیلیرنس هم خوردم معلوم هم نیست اصلا ویزا بگیرم یا نه!

حالا خودتون یه سبک سنگین کنید.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Morteza 2014 ، masuodrh ، sophia ، farshad varaste ، behfaza ، alitab ، armin021 ، miladfr12 ، soli asali ، mahdii ، gema ، nedaba ، kage.omid
armin021 عزيز منم موافقم ;ميگم تا کى ما شرط بذاريم(نذز) که اگر اوستا کريم کار دلخواه ما رو نجام داد ما هم شرط رو بجا بياريم
يه بارم که شده ما کارى انجام بديم اگر صلاح بود کارمون راست وريست شه(انگار که خدا برا ما شرط گذاشته) : )ه
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: kiana11 ، alitab ، pari pari ، mehrd@d ، aria802 ، pari pariaaa ، H Pier ، aaraam ، miladfr12 ، soli asali ، kage.omid ، nedaba
(2014-05-05 ساعت 22:51)aria802 نوشته:  ثواب داره اگه به من کمک فکری بدین؟

با سلام.
بنده در حد کمک فکری دادن نیستم فقط اینو میدونم که بی انگیزه شدن برای هدفی که مدتی در پی آن بوده اید به صرف قبولی اولیه در لاتاری نه تنها جالب نیست بلکه باعث پشیمانی احتمالی در آینده نه چندان دور میشود. از بعضی دوستانی که برای کانادا هم اقدام کرده بودن اینجا خووندم که سیستم مهاجرتی کانادا بیشتر از آمریکا دارای حساب کتاب منطقی هست و بلا تکلیفیها ی با این سبک را ندارد. هرچند که آمریکا هم محاسن بسیار دارد و هرکسی تنها میتواند خودش تصمیم بگیرد و درست یا غلط بودنش هم بیشتر به روحیات و اهداف و توان و سبک زندگی فرد برمیگردد.
شما بیشتر از یک سال دیگر از الان در ایران خواهید بود بخاطر کلیرنسی که برای کیس شما احتمال زیادی دارد. البته گاهی هم معجزاتی رخ میده که اخیرا کمتر شدن Big Grin.
ببینید شرایط در کدام کشور برای شخص شما مهیا تراست با توجه به هدف و علاقه مندیهایتان . در ضمن مطالعه همزمان زبانهای فرانسه و انگلیسی باعث سرعت پیشرفت در هردوی آنها میشود شما خودتان اهل علم هستید و نیازی به نظر دانشجویی مثل بنده ندارید.
تشکر کنندگان: nedali ، alitab ، kiana11 ، aria802 ، pari pariaaa ، armin021 ، miladfr12 ، gema ، kage.omid ، nedaba ، artam2 ، farshad varaste
خدا رو شكر بالاخره بعد از ١٩٦ روز همين الان آپديت شدم Smile
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-05-05 ساعت 23:57)pari pariaaa نوشته:  خدا رو شكر بالاخره بعد از ١٩٦ روز همين الان آپديت شدم Smile

این آپدیت باید از آمر یکا باشه و آپدیت مهمیه. تبریک میگم پریا جان.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-05 ساعت 23:57)pari pariaaa نوشته:  خدا رو شكر بالاخره بعد از ١٩٦ روز همين الان آپديت شدم Smile

پس پیشاپیش از همین الان تبریک میگم فردا پس فردا به امید خدا کلیر میشد Rolleyes
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11

چقدر برات خوشحالم دوست خوبم..انشاله همین روزا برات هورای کلیر شدن بکشیم..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
خيلي ممنونم از دوستاي عزيزم كه تو شادي من سهيم شدن.فعلا فقط خودم كه نفر اصلي پرونده بودم آپديت شدم و وضعيت همسرم هنوز روي روز بعد از مصاحبه است.
چيزي كه لازمه براي بچه هاي ايروان بگم اينه كه به نظر من پرونده هامون داره رو يه ترتيب خاصي ميره جلو.روزهاي قبل godot و elnazgh عزيز آپديت شدن و امروز من .اميدوار باشيد كه خبرهاي خيلي خوبه تو راهه.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
سلام دوستان
اطلاعات مربوط به فرم cv رو از کدوم پست میشه مطالعه کرد.
تشکر کنندگان: soli asali ، masoud z ، armin021
(2014-05-06 ساعت 00:27)pari pariaaa نوشته:  خيلي ممنونم از دوستاي عزيزم كه تو شادي من سهيم شدن.فعلا فقط خودم كه نفر اصلي پرونده بودم آپديت شدم و وضعيت همسرم هنوز روي روز بعد از مصاحبه است.
چيزي كه لازمه براي بچه هاي ايروان بگم اينه كه به نظر من پرونده هامون داره رو يه ترتيب خاصي ميره جلو.روزهاي قبل godot و elnazgh عزيز آپديت شدن و امروز من .اميدوار باشيد كه خبرهاي خيلي خوبه تو راهه.

دقیقا برای من هم اینجوری بود اول خودم آپدیت شدم بعدش هر سه تا...
تاریخ مصاحبه : 9 اکتبر 2013 / برنده اصلی : همسر / تعداد نفرات : 3 نفر /
سفارت : آنکارا / کیس نامبر : **20145
تاریخ کلیر همسر و دخترم : نوامبر 2013 / تاریخ دریافت ویزا همسر و دخترم : فبریه 2014 / تاریخ ورود همسر و دخترم به آمریکا (سیاتل ) : 31 مارچ 2014
تاریخ کلیر : 5 می 2014 / تاریخ مهاجرت همسر و فرزندم به ویرجینیا : 7 می 2014
تاریخ ورود اینجانب به ویرجینیا : 11 jun
(2014-05-06 ساعت 00:08)shilan نوشته:  

خدا رو شکر این به ما هم امید میده که پرونده هیچکی گم نمیشه .آخه ما هم فقط فردای مصاحبه اپدیت شدیم دیگه نه.خدا رو شکر صبر خوبی دارید انشالله به همین زودی کلیر شید
منم 5 می بعد از یک ماه اپدیت شدم...هورررررااااااااااا
عجیب بوی ویزا میادTongueBig Grin
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
(2014-05-05 ساعت 17:17)janatirad نوشته:  دوستان یه سوال فنی
اگه شغل من موجب شرایط ناب کلیرنس عزیز شده باشه و از طرفی من دیگه اون شغل نازنین رو نداشته باشم ، (ببخشید دیگه نمیتونم با شغلم و کلیرنس مودب رفتار کنم) عایا با اعلام اینکه دیگه اون شغل کذایی رو ندارم میتونم به روند جگرگداز کلیرنس سرعت بدم؟
با ادب و احترام Big Grin

جنتی جان همه ما خدمت سربازی لذت بخش Smile رو تموم کردیم
و اکثراً به خاطر همون کلیرنس می خوریم ( احتمالاً)
واسه همین فکر نمی کنم این قضیه زیاد ربطی به سرعت بخشیدن داشته باشه
کلاً زیاد فکرتون رو درگیر کلیرنس نکنین
چون جز اعصاب خوردی براتون چیزی ندارهBig Grin
موفق باشید
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
سلام به همه منتظران
از اونجاییکه که ما هم چند وقت دیگه به جمع شما اضافه می شیم می خواستم از متخصصین بپرسم که آیا سایت ایروان از نظر آپدیت شدن از دو تا سفارت دیگه عقب تره؟؟؟ چون من که هرز گاهی به این تاپیک سر می زنم میبینم که دوستان آنکارا و ابوظبی هی می گن ما آپدیت شدیم ولی بچه هی ارمنستان از اعداد نجومی برای روزهای انتظارشون حرف می زنن!!!
خوب آخه چیزی که هست پروسه کلینرنس تو یه سازمان دیگه انجام می شه و ربطی به خود سفارت نداره!!! پس این همه اختلاف برای چیه!!!!؟؟؟
کیس نامبر: 68xx/رویت قبولی: کللی دیر (August)/تعداد افراد کیس:3 /کارنت:April/مصاحبه: هفته اول جون/سفارت: ایروان/وضعیت: دریافت ویزای یک ضرب

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، armin021 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، peidaye penhan
سلام به دوستان مهاجرسرا.
کیس ما دونفر است، در 16 اپریل در ابوظبی مصاحبه داشتیم و کلیرینس خوردیم. در17 اپریل مطلع شدیم که کیس ما وارد مراحل اداری شده ولی بعد از این تاریخ آپدیتی صورت نگرفته. باتوجه به این نکات خواستم بدونم آپدیت نشدن بعد از تاریخ فوق نشانه چیست؟
ممنون
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 16 مهمان