کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
+++++++++++++++++++++++++++++++++++ انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014winner، A10A، ALEX55، alirezaghodrat، arashS، arffx، B@H@R، benita1، eng.civil.81، farazz، hamid.eng، janatirad، kamranh، kooshamostofi، lucky girl، MEHR52، mjarim، m_nikparvaz، parmisv، Parsa2014، poopak16، rahi_78، saeedshafiee، shhak، smalijm، میما،

هفتاد درصد ارسالهاي اين صفحات اخير باارزروي موفقيت قصه گو هستش.
كار عالي و خوبيه
ايشالا همه موفق بشند،
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: قصه گو ، arashS ، ALEX55 ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba ، Ramin geologist ، armin021 ، 2014winner
(2014-05-20 ساعت 14:27)taleghani نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 14:09)alimomen نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 13:53)taleghani نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 12:54)jojo_hami نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 12:44)artam2 نوشته:  یکی از این کیسها همین الان دوباره آپدیت شدRolleyes
سلام دوستان
من یک نکته ای را متوجه نمی شم که از کجا متوجه می شوید کیس دیگران آپدیت می شود؟لطفا من را دعوا نکنید هر چی بررسی کردم متوجه نشدم میشه از کجا فهمید! اگه یک دوستی این موضوع را برای من روشن کنه ممنون می شمWink
توی ceasبجای اینکه شماره خودت رو بزنی به ترتیب شماره ها رو بزن واسه خودت یک بانک اطلاعاتی بساز و هر سری آپدیت شماره ها رو چک کن

یعنی به ترتیب از شماره 1 الی 10000 را بزنم؟

نه گلم!
فايل سيس كه اومده!
1- آخريشو به صورت Excel دانلود كن
2- برا هر سفارت كه دوست داشتي (يا سه تايABD, ANK YRV كه مال خودمونه) فيلتر كن
3- برا راحتي بيشتر STATUS: Administrative processing را نيز هم
4- حالا تو هر محدوده دلخواه هر چند تا كه حوصلشو داشتي چك كن
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، taleghani ، reasonable
سلام بر همه دوستان . همين الان كيس اصلي كه همسرم هستن آپديت شدن. و من و دوتا از فرزندانم نه. البته 4 نفرمون 15 مي بعد از يه ايميل آپديت شديم.
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
(2014-05-20 ساعت 13:48)maryam_a نوشته:  آقاايون،، خانووما... توجه توجه... لطفاً صف رو رعايت كنيد... به همه ويزااااا ميرسه.... Big GrinBig Grin

[عکس: minions-deveriam-existir.jpg]

خیلی عکس های باحالین اینا ! دس شما در نکنه :دی
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

...خدا بخواد برادران آفيسر به شرمندگي اينهمه انرژي واين همه حاضر يه تكوني دارن ميدن...
این روزها باد می وزد، می توانی درمقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی، تصمیم با توستWink
کیس سه نفره ما الان آپدیت شد.....................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-05-20 ساعت 14:42)mjarim نوشته:  هفتاد درصد ارسالهاي اين صفحات اخير باارزروي موفقيت قصه گو هستش.
كار عالي و خوبيه
ايشالا همه موفق بشند،
اره کار خانم قصه گو بسیار قشنگ و زیباست Rolleyesوکلی روحیه و انرژی می دهد به بچه ها Rolleyes البته یک کار دیگر که محبتشان را دوبله میکند وباعث شادی بچه های ۲۰۱۵ و مصاحبه نرفته که بعدن می ایند این تاپیک را مطالعه کنند میشود این است که کلیه موفقیت های صفحات قبل گفته شده که بچه ها دیدن و حالشو بردن پاک بشه Wink در اینجا از زحمات ایشان دوباره کمال تشکر را دارم
بچه ها این جمعه انکارا خبر های خوبی داره ..... حدس میزنم یه کیس ۱۵۰۰ ویه کیس ۸۰۰ تو کلیری ها باشن اونایی که اسمشون علی هست حواسشون رو جمع کنن ...
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
(2014-05-20 ساعت 14:22)freddyflientstone نوشته:  کاتماندو

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «freddyflientstone» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
بازم سیس ترکیده
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: soli asali ، mahan1331 ، ali3875 ، nedaba ، armin021 ، 2014winner ، pari pari
(2014-05-20 ساعت 13:43)farazz نوشته:  +++++++++++++++++++++++++

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «farazz» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: mahan1331 ، farazz ، nedaba ، pari pariaaa ، armin021 ، 2014winner ، pari pari ، ALEX55 ، soli asali
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «A10A» عزیزღღღ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تشکر کنندگان: hudson ، mahan1331 ، jojo_hami ، nedaba ، pari pariaaa ، 2014winner ، nasim ، ALEX55 ، soli asali ، قصه گو
(2014-05-20 ساعت 15:04)A10A نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «A10A» عزیزღღღ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

صبر مي كردي خودم واستون آرزو مي كردمBig Grin
اي كساني كه ايمان آورده‌ايد
يقين داشته باشد كه به آنچه مي خواهيد خواهيد رسيد
بزودييييييييييييييييييييييي
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان