کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام به همه دوستان،
در كمال ناباوري و تعجب من هم به جمع شما پيوستم
نه شغل دولتي و نه سربازي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-05-20 ساعت 16:48)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به همه دوستان،
در كمال ناباوري و تعجب من هم به جمع شما پيوستم
نه شغل دولتي و نه سربازي

اگر نمیپیوستید جای تعجب و ناباوری بود . تقریبا هیچ ربطی به سربازی نداره و اغلب ایرانی ها باید این دوره رو بگذرونن . اینجوری میگید نفرات بعدی هم با امید کاذب میرن سر مصاحبه و ضربه فنی میشن !
سارا جان تمومه پروسه کلیرانس وقتی که شما چند ماه قبل درخواب ناز هستین اتفاق میوفته زیاد تو نخ کلیرانس نباش.کلیرانس همه از قبل از اینکه تشریف ببرین مصاحبه اتفاق افتاده و خودشون میدونن کیو کلیر کنن و کیو کلیرانس.هرکسی که میره مصاحبه واسه رفتن به امریکا میره مصاحبه میده نه واسه برگشت به خونه.نمیشه که کسی بیاد این همه خرج کنه بعدش هیچ.اینم کلی انرژی مثبت+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ امیدوارم اولش سلامت باشی بعدش هرچی خیر باشه اتفاق بیوفته
تشکر کنندگان: maryam_a ، armin021 ، Sara_lphmkf ، zepehr ، nedaba ، ALEX55 ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، peidaye penhan ، arashS
(2014-05-20 ساعت 14:59)قصه گو نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 14:22)freddyflientstone نوشته:  کاتماندو

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «freddyflientstone» عزیزღღღ

مرسی، ما که آخر صفیم. ایشاللا هرچه زودتر تمام کیسهای زیر 2000 کلیر بشن و نوبت به ما هم برسه. فعلا ما برای بقیه دوستان دست و جیغ و هورای بلند می کشیم تا ببینیم چی میشهSmile
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: armin021 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba ، ALEX55 ، nedali ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، arashS
بچه ها با توجه به اینکه سایت سفارت و ceac واسمون تغییری نکرده نگران شدم. میگم نکنه بچه یکی از این کارمندای سفارت نشسته پشت سیستم مامانش، این ایمیلارو الکی واسه ما فرستاده
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
Dear;

Your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

US Embassy, Ankara, Turkey
با یک اپدیت به 20 می ؛)
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز خودم.باعث شرمندگی که این اطلاعات رو الان میزارم ولی فکر کنم همه دوستان به این موضوعات کاملا اشراف دارن و اطلاعاتشون از من خیلی کاملتره.دوست من که از برندگان 2013 بود و الان توی واشنگتن هست همین جریان کلیرانس رو پشت سر گذاشت و توی سفارت آنکارا هم مصاحبه داشت.این دوست ما میگه که پروسه کلیرانس ازپیش تعیین شده هستش و قبل از اینکه شما بیاین واسه مصاحبه پروسه شروع میشه و اکثر غریب به اتفاق هم کلیرمیشن و ویزا میگیرن مگر به سه دلیل1.آقایان یا خانومهایی که نظامی بوده باشن مثلا آقایانی که کادر استخدام نیروهای مسلح بودن یا اینکه سربازیشون امریه بودن.2.اینکه شما خدایی نکرده دروغ گفته باشین.3.اینکه ظرفیت ویزا پر شده باشه گه متاسفانه واسه بچه های 2013 اتفاق افتاد.ولی نگران هیچی نباشین همه ویزا میگیرن مخصوصا مجرد ها و مخصوصا خانومهای مجرد که امسال خوش به حالشونه.امسال زوم کردن روی ویزاهای خانوادگی مثل اینکه.مراقب خودتون باشین انرژی مثبت فراموش نشه.
سلام بچه ها من یک نفر بودم تو کیسم حالا به دلایلی کلیر خوردم ک فک کنم چون دتنشجو ارشدم افیسر گف دو ماه دیگه مهمین جوری گفته؟مرسی
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی RolleyesWink
تشکر کنندگان: Papar_h ، pari pariaaa ، قصه گو ، nasim ، ماتیتی ، soli asali ، peidaye penhan ، sysmaster
(2014-05-20 ساعت 15:06)قصه گو نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 15:04)A10A نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «A10A» عزیزღღღ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

صبر مي كردي خودم واستون آرزو مي كردمBig Grin

پس كى نوبت من ميشه قصه گوى عزيز؟؟؟؟
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، miladfr12 ، maryam_a ، ALEX55 ، nedali ، pari pariaaa ، 2014winner ، قصه گو ، nasim ، soli asali ، ffrfar
(2014-05-20 ساعت 14:01)قصه گو نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 12:15)Papar_h نوشته:  هورااااااا امروز خودم ، كيس اصلى، همين الان اپديت شدم Smile

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Papar_h» عزیزღღღ

مرسیییی. خیلیییییی گلی . اصلا حرف نداری Smile
تشکر کنندگان: nedaba ، miladfr12 ، pari pari ، ALEX55 ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، ffrfar
از دوستان لطف میکنید آخرین سایت سیس 2013 رابدهید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali
(2014-05-20 ساعت 17:18)مژگان درگاه نوشته:  سلام بچه ها من یک نفر بودم تو کیسم حالا به دلایلی کلیر خوردم ک فک کنم چون دتنشجو ارشدم افیسر گف دو ماه دیگه مهمین جوری گفته؟مرسی

منم واسه ارشد کلیرنس خوردم. رزومه نخواست؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، nedaba ، soli asali
زندگی باید کرد در موجی از سختی
کنار آدم خوارها .....سعی کن ......
.
.
.
.
می رسد ناگهان طوفانی از نور....
دنیایی غرق شور
می روی از آنجا می رسی به خورشید .......ساحلی از امید
در کنار ابرها زندگی باید کرد
در آبی آسمان گاهی باید سیر کرد
زندگی باید کرد .........زندگی باید کرد
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: maryam_a ، farshad varaste ، ALEX55 ، armin021 ، nedali ، mahan L ، pari pariaaa ، Hassan2014 ، قصه گو ، nasim ، nedaba ، soli asali ، ffrfar ، H Pier
بچه ها آیا میدانید آخرین کیس نامبر کارنت شده ایرانی در سال 2013 چه شماره ای بوده ؟
2013as9794 امسال هم طبق آمار تراکم مصاحبه ها در ماههای اول بجز ژانویه بوده و میدونید سفارتهای ابوظبی و آنکارا تو ماه می و جون اصلا برای ایرانیها وقت مصاحبه ندادند ...؟ فقط ایروان برای 61 کیس که 138 نفر بودند مصاحبه داشته .. به نظر میاد با توجه به اتفاقات پارسال مصاحبه ها بزودی تمام خواهد شد .. احتمالا نزدیک به 1200 نفر دیگه تا آخر برنامه مصاحبه برن... که این خیلی خوبه با توجه به آمارهای قبلی که من در آوردم 700 نفر از برنامه خارج شدن مصاحبه نرفتن و ریجکت شدن 2345 نفر هم ویزا گرفته و کلیر خورده هستند .. پس مطمئنم امسال مثل پارسال نمیشه وحتی من فکر میکنم تا روزای آخرم ویزا موجود باشه ...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
(2014-05-20 ساعت 14:45)NIKKI نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 14:27)taleghani نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 14:09)alimomen نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 13:53)taleghani نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 12:54)jojo_hami نوشته:  
سلام دوستان
من یک نکته ای را متوجه نمی شم که از کجا متوجه می شوید کیس دیگران آپدیت می شود؟لطفا من را دعوا نکنید هر چی بررسی کردم متوجه نشدم میشه از کجا فهمید! اگه یک دوستی این موضوع را برای من روشن کنه ممنون می شمWink

یعنی به ترتیب از شماره 1 الی 10000 را بزنم؟

نه گلم!
فايل سيس كه اومده!
1- آخريشو به صورت Excel دانلود كن
2- برا هر سفارت كه دوست داشتي (يا سه تايABD, ANK YRV كه مال خودمونه) فيلتر كن
3- برا راحتي بيشتر STATUS: Administrative processing را نيز هم
4- حالا تو هر محدوده دلخواه هر چند تا كه حوصلشو داشتي چك كن

ممنونم از پاسخ دوستاي گلم،فقط ميشه يه لطفي هم به من كنيد و بگيد اين فايل اكسل ceac را از كجا پيدا كنم؟Big Grin
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: miladfr12 ، ALEX55 ، armin021 ، soli asali ، ffrfar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان