کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-20 ساعت 20:49)مژگان درگاه نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 20:43)مژگان درگاه نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 18:07)Papar_h نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 17:59)مژگان درگاه نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 17:43)Papar_h نوشته:  منم واسه ارشد کلیرنس خوردم. رزومه نخواست؟؟؟؟؟

چرا هم رزومه هم اون فرم ده سوالی

پس همدردیم. کلیرنسی که شامل ما میشه اسمش هست LOT (List Of Technology) سعی کن رزومه ای که براشون مینویسی کامله کامل باشه. نه مثله رزومه ی کاری یا تحصیلی. مثلا من برای دونه به دونه ی درسایی که پاس کردم توضیح دادم ( البته خود افیسر گفت ) . 7 یا 8ای بابا صفحه شد .

نه من ک فقط داخلش نوشتم سال ورود و اتمام و معدل و کارایی ک کردم گفتن بهم خ توضیح ندی ک هم لازم نیس هم باعث دردسره. نمدونم والا ولی من ریز نمراتمو با ترجمه و... روز مصاحبه بردم ک بهم برگردوندن چه رشته ای هستید شما؟ من عمران - سازه
حالا به نظرت پروسه ما طولانیه ؟کسی چیزی میدونه؟

در كل كليرنس هاى زيادى وجود داره كه افيسر روز مصاحبه ميتونه هر كدوم كه احساس ميكنه لازمه واستون درخواست كنه، ميانگين ٢ ماه طول ميكشه . حالا يه مشكل ديگه ممكنه پيش بياد، ممكنه يه نفر هم اسم تو ليست سياهشون باشه كه خوب طولانى تر ميشه يا مثلا يه نوع كليرنس هست كه به ايرانيا معمولا ميدن ، براى ويزاى شينگن حساسيت رشته تقريبا ٢ ماه طول ميكشه واسه امريكا نميدونم افيسر بهمون گفت ٢ ماه
سلام دوستان منتظر
شايد باورتون نشه ولى كوتاه ومختصر ميگم
ايمان دارم كه جريان كمبود ويزا تكرار نميشه
اين خط اين نشون
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
سلام
این اپدیت های سایت سیس بعد ار مصاحبه چند بار و با چه فواصلی معمولا انجام می شود با تشکر
**2014AS00056
مصاحبه 8 می ایروان
اپدیت 13و 14 می، 4 اوت با ایمیل، 2سپتامبر، 12 سپتامبر
تشکر کنندگان: reasonable ، armin021 ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 01:40)Shahabm58 نوشته:  سلام
این اپدیت های سایت سیس بعد ار مصاحبه چند بار و با چه فواصلی معمولا انجام می شود با تشکر
حساب و کتاب نداره دوست من کیس با کیس متفاوته داشتیم کسانی که با یکی دوبار آپدیت کلیر شدن داریم کسانی رو هم که بارها آپدیت شدن و کلیری در کار نبوده خیلی ها هم شش هفت ماهه اصلا آپدیت نشدن....
تشکر کنندگان: nedaba ، pari pariaaa ، mahan L ، rezahoorjandi ، arashS ، pari pari ، shilan ، armin021 ، peidaye penhan
(2014-05-20 ساعت 15:13)hudson نوشته:  چرا كيس من بعد شش ماه آپديت هم حتي نميشه!!!
Sad(

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hudson» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
دوستان تعداد بسیار زیادی از کیس ها تو CEAC آپدیت شدن....ما هم بعد از ۷ ماه آپدیت شدیم

حتما وضعیت کیس نامبرتون رو تو CEAC چک کنید و خبر بدید ببینیم چند نفر آپدیت شدند

فکر کنم امروز فردا ایروان N نفر رو کلیر کنه .
(2014-05-21 ساعت 05:02)comp نوشته:  دوستان تعداد بسیار زیادی از کیس ها تو CEAC آپدیت شدن....ما هم بعد از ۷ ماه آپدیت شدیم

من ۱۹ و ۲۰ می اپدیت شدم ...یکی واسه ایمیل تغییر پای یکی واسه پیگیری رون کا رم
متاسفانه نشد،
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «masoudrh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «usawin2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nasim» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «فریاد تنها» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «armina-2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohamad2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «poopak16» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-20 ساعت 23:07)ffrfar نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 14:10)poopak16 نوشته:  من دیروز برای سفارت انکارا ایمیل پیگیری زدم اما حتی جواب اتوماتیک هم نیامده ... البته باز منتظر می مانم. می خواستم ببینم این آدرس ها درست هستند که من برای آنها ایمیل زدم :
CA-Ankara@state.gov
webmasterankara@state.gov
من و پاییز ایمیل فرستادیم ... ترسیدم که مبادا فرم 9 سوالی ... چیزی خواسته باشند و از طریق ایمیل به دست ما نرسیده باشه .
دوست عزیز شما باید از طریق این ادرس با انکارا تماس بگیرید وگرنه جواب نمیدنSmile
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

دوست گرامی چرا اطلاعات غلط میدید به مردم؟ کی گفته با این ایمیلCA-Ankara@state.gov جواب نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهتره وقتی ما چیزی رو نمیدونیم حرفی نزنیم که دوستانمون رو به اشتباه بیاندازیم

من به همین ایمیل بالا فرستادم روز بعدش هم جواب اومد اگه صفحه 639 رو بخونید متوجه میشیدSad
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: mahan L ، nasim ، rezahoorjandi ، armin021 ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 07:03)ali3875 نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 23:07)ffrfar نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 14:10)poopak16 نوشته:  من دیروز برای سفارت انکارا ایمیل پیگیری زدم اما حتی جواب اتوماتیک هم نیامده ... البته باز منتظر می مانم. می خواستم ببینم این آدرس ها درست هستند که من برای آنها ایمیل زدم :
CA-Ankara@state.gov
webmasterankara@state.gov
من و پاییز ایمیل فرستادیم ... ترسیدم که مبادا فرم 9 سوالی ... چیزی خواسته باشند و از طریق ایمیل به دست ما نرسیده باشه .
دوست عزیز شما باید از طریق این ادرس با انکارا تماس بگیرید وگرنه جواب نمیدنSmile
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

دوست گرامی چرا اطلاعات غلط میدید به مردم؟ کی گفته با این ایمیلCA-Ankara@state.gov جواب نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهتره وقتی ما چیزی رو نمیدونیم حرفی نزنیم که دوستانمون رو به اشتباه بیاندازیم

من به همین ایمیل بالا فرستادم روز بعدش هم جواب اومد اگه صفحه 639 رو بخونید متوجه میشیدSad

سلام و صبح بخیر به شما دوستان
یعنی شما از سفارت سوال کردین اگر فرم 9سوالی ارسال کردن واسه شما ،در جریان قرارتون بدن،درست می گم!!!!
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 00:32)me_u نوشته:  سلام.
دوستان.چرا اینقدر خودتونو ناراحت و پریشان حال میکنید من بارها گفتم نگران نباشید.تمام ایرانیهائی که تا الان کارنت شدن مطمئنا ویزا میگیرند چون:
طی یک بررسی دقیق از فایل اکسل 05 10 2014مشخص گردید:

از کل کیسهای منتظر یا مراجعه کننده به سه سفارت ابوظبی،آنکارا،ایروان:
سهمیه AF برابر است با 53 کیس 167 نفر
سهمیه EU برابر است با 990 کیس 2177 نفر
سهمیه AS برابر است با 1795 کیس 3677 نفر از کل 7421 کیس کارنت شده (تعداد کیس واقعی 4377 عدد است 8579 نفر.این یعنی 3044 کیس مدارک خودشونو برای کی سی سی ارسال نکردند(41%).)
سهمیه OC برابر است با 2 کیس 2 نفر
سهمیه SA برابر است با 1 کیس 1 نفر

حالا تو سهمیه آسیا تا الان در این سه سفارت:
26 تا کیس رد شده 73 نفر
516 تا کیس ویزا گرفتند 900 نفر
525 کیس منتظر مصاحبه هستند 1105 نفر که با توجه به شماره کیس و تاریخ میشه گفت حدودا 214 کیس وقت مصاحبه را از دست دادند 429 نفر
728 کیس چک خوردند 1599 نفر

مسئله اصلی اینه که نمیشه دقیقا گفت از این آمار چند تا مال ایرانه .
اگر 90 درصد ایرانیها کیس نامبرشون زیر 8000 باشه و باتوجه به اینکه مجموع نفرات تاکنون زیر تعداد ویزاهای سهمیه ایرانه بنظر میرسه مسئله ای در مورد نرسیدن
ویزا به ایرانیها بوجود نیاد

حالا همش ذهنتونو درگیر مسائل منفی بکنید!!!

سرافراز باشید.مثل سرو

دوست عزیز ممنون از آمارتون ولی فکر کنم یه اشتباه کوچولو رخ داده تعداد ۵۲۴ کیس و ۱۱۰۵ نفر زمان مصاحبه را از دست داده اند و در کل از تعداد ۱۷۹۵ کیس و ۳۶۷۷ نفر دعوت شده به مصاحبه تا تاریخ ۹ می تعداد ۹۰۰ نفر ویزا گرفته اند و ۱۵۹۹ نفر در انتظار کلیر
در کل باید امیدوار باشیم
همه باهم هوراااااااا می کشیم
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
با سلام
صرفا جهت اطلاع
The U.S. Embassy in Abu Dhabi will be officially closed on Sunday, May 25, 2014, in observance of Memorial Day and Prophet's Ascension Day. Normal business operations will resume on Monday, May 26th.
سلام دوستان!
من دقیقا هفته پیش همین موقع(۱۴می) مصاحبم بود در ابوظبی، یه کیس یه نفره که سال آخر پزشکیم،نه سربازی رفتم(معافیت تحصیلی موقت) و نه شغل دولتی اما منم مثل بیشتر دوستان کلیرانس خوردم،جالب بود که آفیسر چند تا سوال پشت سر هم ازم در مورد دانشگاهم و حتی اسم بیمارستانایی که میریم سوال کرد و تاکید داشت که تو چه بیمارستانایی کار میکنی؟؟!!! میخواستم بدونم پزشکی براشون جزو رشته های حساسه؟!!! و این که ۱۵و۱۶ می آپدیت شدم، به نظرتون چقد میتونم روی کلیر شدن حساب کنم؟(البته میدونم که هیچ چیزی رو تو این زمینه نمیشه قطعی گفت)
یه سوال دیگه اینکه سایت ابوظبی مثل آنکارا هیچ لیستی رو از همه کیس ها ارائه میده یا نه؟
ممنون
(2014-05-21 ساعت 08:32)srt نوشته:  سلام دوستان!
من دقیقا هفته پیش همین موقع(۱۴می) مصاحبم بود در ابوظبی، یه کیس یه نفره که سال آخر پزشکیم،نه سربازی رفتم(معافیت تحصیلی موقت) و نه شغل دولتی اما منم مثل بیشتر دوستان کلیرانس خوردم،جالب بود که آفیسر چند تا سوال پشت سر هم ازم در مورد دانشگاهم و حتی اسم بیمارستانایی که میریم سوال کرد و تاکید داشت که تو چه بیمارستانایی کار میکنی؟؟!!! میخواستم بدونم پزشکی براشون جزو رشته های حساسه؟!!! و این که ۱۵و۱۶ می آپدیت شدم، به نظرتون چقد میتونم روی کلیر شدن حساب کنم؟(البته میدونم که هیچ چیزی رو تو این زمینه نمیشه قطعی گفت)
یه سوال دیگه اینکه سایت ابوظبی مثل آنکارا هیچ لیستی رو از همه کیس ها ارائه میده یا نه؟
ممنون

دوست گل
زمان مصاحبه ی ما یه آقاپسر سال آخر مواد بود که اونم مث شما درعین ناباوری کلیر خورد البته فک کنم اونو واقعا رشته شو نمیفهمید آفیسر،چون بهش فرم 9 سوالی دادن و یک ماهه هم کلیر شد.درباره ی پزشکی رشته ای نیست که کسی تو دنیا نفهمه چیه! ولی شاید چون انترنی براشون کار دولتی حساب میشه اینطوری کرده.به بیمارستان دولتی هم گیرن، میدونم.
ولی عزیزجان اینا همه از شانس ماست،سالای قبل طرف رییس بیمارستان و شبکه بوده یکضرب دادن عین بنز! امسال دنبال مو توی هر ماستی میگردن!
ایشالا زود کلیر میشی،هیچ غمت نباشه برادر Smile
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-05-21 ساعت 05:32)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 05:02)comp نوشته:  دوستان تعداد بسیار زیادی از کیس ها تو CEAC آپدیت شدن....ما هم بعد از ۷ ماه آپدیت شدیم

من ۱۹ و ۲۰ می اپدیت شدم ...یکی واسه ایمیل تغییر پای یکی واسه پیگیری رون کا رم

ایشالا Tongue
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان