موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منتظر
شايد باورتون نشه ولى كوتاه ومختصر ميگم
ايمان دارم كه جريان كمبود ويزا تكرار نميشه
اين خط اين نشون
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبه
عجب صبرى خدا دارد !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این اپدیت های سایت سیس بعد ار مصاحبه چند بار و با چه فواصلی معمولا انجام می شود با تشکر
**2014AS00056
مصاحبه 8 می ایروان
اپدیت 13و 14 می، 4 اوت با ایمیل، 2سپتامبر، 12 سپتامبر
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-20 ساعت 15:13)hudson نوشته: چرا كيس من بعد شش ماه آپديت هم حتي نميشه!!!
(
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hudson» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-21 ساعت 05:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-21 ساعت 05:06 توسط comp.)
دوستان تعداد بسیار زیادی از کیس ها تو CEAC آپدیت شدن....ما هم بعد از ۷ ماه آپدیت شدیم
حتما وضعیت کیس نامبرتون رو تو CEAC چک کنید و خبر بدید ببینیم چند نفر آپدیت شدند
فکر کنم امروز فردا ایروان N نفر رو کلیر کنه .
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «masoudrh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «usawin2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nasim» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «فریاد تنها» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «armina-2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohamad2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «poopak16» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-20 ساعت 23:07)ffrfar نوشته: (2014-05-20 ساعت 14:10)poopak16 نوشته: من دیروز برای سفارت انکارا ایمیل پیگیری زدم اما حتی جواب اتوماتیک هم نیامده ... البته باز منتظر می مانم. می خواستم ببینم این آدرس ها درست هستند که من برای آنها ایمیل زدم :
CA-Ankara@state.gov
webmasterankara@state.gov
من و پاییز ایمیل فرستادیم ... ترسیدم که مبادا فرم 9 سوالی ... چیزی خواسته باشند و از طریق ایمیل به دست ما نرسیده باشه .
دوست عزیز شما باید از طریق این ادرس با انکارا تماس بگیرید وگرنه جواب نمیدن
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
دوست گرامی چرا اطلاعات غلط میدید به مردم؟ کی گفته با این ایمیلCA-Ankara@state.gov جواب نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهتره وقتی ما چیزی رو نمیدونیم حرفی نزنیم که دوستانمون رو به اشتباه بیاندازیم
من به همین ایمیل بالا فرستادم روز بعدش هم جواب اومد اگه صفحه 639 رو بخونید متوجه میشید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 07:03)ali3875 نوشته: (2014-05-20 ساعت 23:07)ffrfar نوشته: (2014-05-20 ساعت 14:10)poopak16 نوشته: من دیروز برای سفارت انکارا ایمیل پیگیری زدم اما حتی جواب اتوماتیک هم نیامده ... البته باز منتظر می مانم. می خواستم ببینم این آدرس ها درست هستند که من برای آنها ایمیل زدم :
CA-Ankara@state.gov
webmasterankara@state.gov
من و پاییز ایمیل فرستادیم ... ترسیدم که مبادا فرم 9 سوالی ... چیزی خواسته باشند و از طریق ایمیل به دست ما نرسیده باشه .
دوست عزیز شما باید از طریق این ادرس با انکارا تماس بگیرید وگرنه جواب نمیدن
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
دوست گرامی چرا اطلاعات غلط میدید به مردم؟ کی گفته با این ایمیلCA-Ankara@state.gov جواب نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهتره وقتی ما چیزی رو نمیدونیم حرفی نزنیم که دوستانمون رو به اشتباه بیاندازیم
من به همین ایمیل بالا فرستادم روز بعدش هم جواب اومد اگه صفحه 639 رو بخونید متوجه میشید
سلام و صبح بخیر به شما دوستان
یعنی شما از سفارت سوال کردین اگر فرم 9سوالی ارسال کردن واسه شما ،در جریان قرارتون بدن،درست می گم!!!!
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
صرفا جهت اطلاع
The U.S. Embassy in Abu Dhabi will be officially closed on Sunday, May 25, 2014, in observance of Memorial Day and Prophet's Ascension Day. Normal business operations will resume on Monday, May 26th.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان!
من دقیقا هفته پیش همین موقع(۱۴می) مصاحبم بود در ابوظبی، یه کیس یه نفره که سال آخر پزشکیم،نه سربازی رفتم(معافیت تحصیلی موقت) و نه شغل دولتی اما منم مثل بیشتر دوستان کلیرانس خوردم،جالب بود که آفیسر چند تا سوال پشت سر هم ازم در مورد دانشگاهم و حتی اسم بیمارستانایی که میریم سوال کرد و تاکید داشت که تو چه بیمارستانایی کار میکنی؟؟!!! میخواستم بدونم پزشکی براشون جزو رشته های حساسه؟!!! و این که ۱۵و۱۶ می آپدیت شدم، به نظرتون چقد میتونم روی کلیر شدن حساب کنم؟(البته میدونم که هیچ چیزی رو تو این زمینه نمیشه قطعی گفت)
یه سوال دیگه اینکه سایت ابوظبی مثل آنکارا هیچ لیستی رو از همه کیس ها ارائه میده یا نه؟
ممنون
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 08:32)srt نوشته: سلام دوستان!
من دقیقا هفته پیش همین موقع(۱۴می) مصاحبم بود در ابوظبی، یه کیس یه نفره که سال آخر پزشکیم،نه سربازی رفتم(معافیت تحصیلی موقت) و نه شغل دولتی اما منم مثل بیشتر دوستان کلیرانس خوردم،جالب بود که آفیسر چند تا سوال پشت سر هم ازم در مورد دانشگاهم و حتی اسم بیمارستانایی که میریم سوال کرد و تاکید داشت که تو چه بیمارستانایی کار میکنی؟؟!!! میخواستم بدونم پزشکی براشون جزو رشته های حساسه؟!!! و این که ۱۵و۱۶ می آپدیت شدم، به نظرتون چقد میتونم روی کلیر شدن حساب کنم؟(البته میدونم که هیچ چیزی رو تو این زمینه نمیشه قطعی گفت)
یه سوال دیگه اینکه سایت ابوظبی مثل آنکارا هیچ لیستی رو از همه کیس ها ارائه میده یا نه؟
ممنون
دوست گل
زمان مصاحبه ی ما یه آقاپسر سال آخر مواد بود که اونم مث شما درعین ناباوری کلیر خورد البته فک کنم اونو واقعا رشته شو نمیفهمید آفیسر،چون بهش فرم 9 سوالی دادن و یک ماهه هم کلیر شد.درباره ی پزشکی رشته ای نیست که کسی تو دنیا نفهمه چیه! ولی شاید چون انترنی براشون کار دولتی حساب میشه اینطوری کرده.به بیمارستان دولتی هم گیرن، میدونم.
ولی عزیزجان اینا همه از شانس ماست،سالای قبل طرف رییس بیمارستان و شبکه بوده یکضرب دادن عین بنز! امسال دنبال مو توی هر ماستی میگردن!
ایشالا زود کلیر میشی،هیچ غمت نباشه برادر
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 05:32)shahryar7021 نوشته: (2014-05-21 ساعت 05:02)comp نوشته: دوستان تعداد بسیار زیادی از کیس ها تو CEAC آپدیت شدن....ما هم بعد از ۷ ماه آپدیت شدیم
حتما وضعیت کیس نامبرتون رو تو CEAC چک کنید و خبر بدید ببینیم چند نفر آپدیت شدند
فکر کنم امروز فردا ایروان N نفر رو کلیر کنه .
من ۱۹ و ۲۰ می اپدیت شدم ...یکی واسه ایمیل تغییر پای یکی واسه پیگیری رون کا رم
ایشالا
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری