کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
عمو سعید گل یک سوال دارم
چرا شما میگید اگرcut off اعلام کنن شما نگران میشید-از این نظر که یک سری کیس نامبرهای بالا کارنت نمیشن که درسته جای نگرانی داره ولی از طرفی دیگه میتونه نشون دهنده این باشه که امسال دیگه حساب کتاب دستشونه و نمیخان تراژدی پارسال رو تکرار کنن و به اندازه ویزا کارنت کردن
درسته ؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، armin021 ، artam2 ، nedaba ، soli asali ، kage.omid ، pari pariaaa ، rezahoorjandi ، peidaye penhan
(2014-05-20 ساعت 20:59)ﻣﻴﺘﺮا نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ, ﻛﻴﺲ ﻣﺎ 4 ﻧﻔﺮﻩ و ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﻫﺴﺖ. ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻭﻡ ﺟﻮﻥ ﺩﺭ اﺑﻮﻇﺑﻲ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩاﺭﻳﻢ. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﻳﻨﻜﻪ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﻛﻠﻴﺮﻧﺲ ﺣﺪﻭﺩ 150 ﺭﻭﺯ ﻃﻮﻝ ﻣﻲ ﻛﺸه ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﻛﻴﺲ ﻣﺎ ﺷﺎﻣﻞ ﻛﻠﻴﺮﻧﺲ ﺑﺸﻪ, ﺯﻣﺎﻥ ﻛﻠﻴﺮ ﺷﺪﻧﻤﻮﻥ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ اﺯ 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ﻣﻮﻛﻮﻝ ﻣﻲ ﺷﻪ ﻛﻪ ﺩﺭﺳﺘﻪ? ﻟﻂﻔﺎ ﻣﺮا ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ, ﻣﻤﻨﻮﻥ

نه دوست عزیز، کی گفته پروسه ی کلیرنس 150 روز طول میکشه؟! زمان مشخصی نداره که. ممکنه کمتر طول بکشه...تازه برای کیسهایی مثل شما و دیگرانی که بعد از شما میرن مصاحبه به دلیل نزدیک بودن به 30 سپتامبر دوره ی کلیرنس کوتاهتر خواهد بود. خلاصه نگران نباشید. Wink
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
پرندگانِ مهاجر در این غروبِ خموش
که ابرِ تیره تَن اَنداخته، به قلّۀ کوه
شما شتابزده راهیِ کجا هستید
کشیده پَر به افق، تک تک و گروه گروه
چه شد که روی نهادید بر دیارِ دگر
چه شد که از چمنِ آشنا سفر کردید
مگر چه درد و شکنجی در آشیان دیدید
که عَزمِ دشت و دَمَن هایِ دورتر کردید؟... ژاله اصفهانی
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-05-20 ساعت 16:24)2014winner نوشته:  بچه ها آنکارا بازم داره اکیپی آپدیت میکنه فقط هم خود برنده هارو ! ینی میشه جمعه یه کلیر اکیپی داشته باشیم؟

جدی امروز 20 می؟ میشه بگی منظورت از این هفته چه روزبه دقیقا مرسی
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی RolleyesWink
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، ffrfar ، rezahoorjandi
(2014-05-20 ساعت 20:53)farshadm999 نوشته:  عمو سعید جدیدا خیلی‌ فعال شدیا Big GrinBig Grin
فعال نشدم. به قول خودمون: چِشَم ترسیده شدهBig Grin. پارسال 2013ایها مهاجرت نمی کردن. عشق و حال می کردن! همش بگو بخند بود و با مرام همدیگه صفا می کردن. دوستمون که خیلی کاربر فعالی بود و هر روز هم چند ساعت تو سایت بود کلیر شده بود و به علت گرفتاری شغلی یا نمی دونم چی فرصت نکردن ویزاشون رو بگیرن!!! جواب چک هاش باطل شد و کلیرنس مجدد. بعد هم گرفتن ویزا در روزهای آخر! 10 روز مونده به اعلام سفارت ها بهشون گفتم یواش یواش به فکر بستن بار و بندیل باشن. روز 25 سپتامبر اومده از من می پرسه به نظر شما من کی برم آنکارا؟! یعنی کارد میزدی خونم در نمیومد!!! یکی دیگه اومده که چرا مدیران به ما نگفتن زودتر برین سفارت پاسهاتون رو تحویل بدین؟ من نمی دونم مگه ما این وسط چه کاره ایم؟ ما هم مثل بقیه یک متقاضی ویزا بودیم و یک کاربر سایت. همونقدر از جریانات اطلاع داشتیم که بقیه داشتن؟ دیگه من که علم غیب نداشتم که قراره برای اولین بار در طول تاریخ سهمیه ویزای ایران تموم شه.
حالا شما از دیدن سرنوشت 2013ایها در سپتامبر گذشته اضطراب دارین ولی بهتره که این دوران استرس داشته باشین و ویزا بگیرین تا این که خوش بگذرونین و ویزا نگیرین و آخرش گریه تون در بیاد. پارسال وقتی آنکارا اعلام کرد سهمیه ایران تموم شد من تو سایت نبودم. یکی از بچه های مهاجرسرا که تو رالی هست بهم زنگ زد که: سعید چه نشستی؟ سهمیه ویزامون تو آنکارا تموم شده. یکی از بچه ها از تو هتل زنگ زده و گفته ایرانی ها تو لابی جمع شدن و دارن گریه می کننSad. اون 10 روز آخر سپتامبر مثل یک کابوس طولانی به ما گذشت. شما دیگه قرار نیست امسال همچین آشی برامون بپزین. باید وصیت هامو بکنم قبل از این که خیلی دیر بشه. من تحمل تکرار اون وضعیت رو ندارم. اگر اینجوری بشه تا مدتی تو سایت پیدام نمیشهSad. البته دلم روشنه که مثل پارسال نمیشه. می خوام تاپیک رو خودم در حضور همه قفل کنمRolleyes.
(2014-05-20 ساعت 20:48)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 06:37)reza_top60 نوشته:  صبح همه دوستان بخیر ، مسعود عزیزم من از پارسال در تاپیک 2013 بخاطر دوستم همراه بقیه دوستان بودم و عمو سعید هم منو میشناسه نمیخوام از خودم تعریف کنم اما از جریانات 2013 تجربیات تلخ اما ارزشمندی کسب کردم.به همین خاطر با توجه به شواهد و قرائن من از سه ماه پیش گفتم حس میکنم اینا امسال سیاست شون اینا که خانواده ها دو تیکه بشن که به تعداد بیشتری ویزا برسه و از طرفی هم اینا خانوادگی اقدام کنن و برای همین هم من دوتا ویزای همسر و پسرم رو نگرفتم تا اینکه همسر godot عزیز و جناب mira کلیر شدند خیالم راحت شد و گفتم خدا رو شکر اشتباه فکر میکردم اما با این کلیرهای تیکه پاره امروز که در یک روز 4تا کیس فقط از مهاجرسرا اینطوری کلیر شدند دارم دوباره حس میکنم که فکر اولیه ام درست بوده و چه سیاست کثیفی.
آخه این چه وضعش یا به یه خانواده میدهند درست و کامل بدهند یا اصلا ندهند.
دوستان عزیزتر از جانم بخدا نمیخوام یاس و نا امیدی بدهم اما واقعا فکر ویزای خانوادگی رو از سر بیرون کنید. این دوستم که اتفاق پارسال براش افتاد و خانومش ویزا گرفت و به خودش ویزا نرسید از طریق خانوادگی اقدام کردند و کیس نامبرش هم اومد و خوشحال و خندان منتظر کارنت شدن در ویزا بولتن بود که ناگهان در 8 ماه می ویزا بولتن در بخش ویزای خانوادگی F2A از تاریخ 8 سپتامبر 2013 به 1 می 2012 عقبگرد کرد که همه شاخشون درامد این یعنی چی؟یعنی اینکه دوست من تا دو سال دیگه کارنت نمیشه. فقط هم تا حالا کلی خرج الکی کرده.
پس دوستان از ویزای خانوادگی برای خودتون سراب نسازید.وظیفه من اطلاع رسانی بود از واقعیت هایی که برای نزدیکترین دوستم از سال 2013 تا حالا اتفاق افتاده.من خودم رو برای هر اتفاقی آماده کردم.
عمو سعید عزیز نظر شما چیه؟
آقا رضای گل گلاب
من با حرفات موافق نیستم عزیزم. تو نامه قبولی شما نوشته که برنده شدن شما به منزله گرفتن ویزا نیست. یعنی هیچ حقی برای اعتراض کردن احد الناسی در هیچ کشوری قائل نشدن. نوشتن متن های دولتی مثل این کار یک آدم عادی نیست. همه سازمان های دولتی و خصوصی تو این مملکت هر ساله کلی خرج وکیل و تیم ها و دفتر وکالت می کنند که راههای شکایت مردم رو سد کنند. یعنی هر تشکیلاتی برای این که پول غرامت نده مقادیر کمتری رو به وکلای کارکشته میده تا قراردادها و نحوه فعالیتش رو عاری از هر نقص و نقطه ضعفی کنه. برای اینها کاری نداره که به همه ویزا بدن و دو ماه قبل از پایان رسمی درش رو تخته کنن. وظیفه شون بوده که 3500 تا ویزا بدن. اینها هم دادن. کی می خواد شکایت کنه؟! مگه پارسال که به یک عده ویزا ندادن چی شد؟ تازه شرط می بندم که از طرف تشکیلات بالاترشون تقدیر هم شدن که ویزا اضافی نیاوردنSad. اواخر سپتامبر پارسال در حالی که ایرانی ها تو هتل های آنکارا و ایروان و ابوظبی عزا گرفته بودن و گریه می کردن اینها برای خودشون کلی نوشابه باز کردن و جشن گرفتن که رکورد زدنSad.
این موردی که هم تو بعضی کیس ها به خانم برنده و بچه ها ویزا میدن و به آقا نمیدن فقط و فقط بر می گرده به نیومدن جواب کلیرنس آقای خونواده. سال پیش ماههای ماقبل سپتامبر همچین حالتی پیش میومد. 2012 هم همینطور بود. منتهی اون موقع هنوز کسی ندیده بود که ممکنه ویزا آخر کار کم بیاد و اکثراً با روحی آرام و قلبی مطمئن صبر می کردن تا آقا هم کلیر بشن و همه با هم ویزا بگیرن. اما امسال به هر کس که گفتن طرف دو دل مونده بوده که چکار کنه؟ مثل شما باز هم صبر کنه یا مثل خیلی ها دیگه سیلی نقد رو بچسبه و حلوای نسیه رو بی خیال شه.
اینهایی که میگم تکرار مکرراته ولی مجبورم. کلیر شدن شما تحت اختیار وزارتخانه امنیتی دفاع از میهن Departmeqnt of Homeland Security هست. این وزارتخونه کارش ایجاد هماهنگی بین نهادهای امنیتی-اطلاعاتی هست. از FBI و سیا که ختم کارهای امنیتی هستند بگیرین تا گمرک و گارد ساحلی و ... در این وزارتخونه نماینده دارند. نه تنها در آمریکا که در همه کشورها از جمله خود ایران وزارتخونه های امنیتی حرف اول و آخر رو در همه زمینه ها می زنن. من تو ایران کارمند رسمی دولت بودم. وقتی برای استخدام اقدام کردم تو گزینش رد شدم. یک نامه دو خطی برام فرستادن که بنا به نظر هسته مرکزی گزینش شما در اولویت استخدامی این وزارتخانه قرار نگرفتید. ترکیب جمله رو دارید؟ حتی تو ایران هم نمیگن جواب گزینش شما منفی بوده! من از یک نماینده مجلس وقت گرفتم. ایشون روی سربرگش یک خط نوشت که در صورت امکان تقاضای نامبرده مجدداً بررسی شود. ماه بعدش در اولویت استخدام قرار گرفتم! حتی نماینده مجلس هم نمی تونست اعتراض کنه که چرا این رو رد کردین و هیچ تشکیلات امنیتی هم خودش رو موظف به پاسخگویی به سایر اجزای حکومت نمیدونه. حالا شما هم مطمئن باشین که خود تشکیلات سفارت به عنوان زیر مجموعه وزارت امور خارجه دستش زیر سنگ DHS هست. اگر جواب کلیرنس کسی اومده باشه و سفارت بی دلیل موجه ویزا براش صادر نکنه مطمئناً خلاف کرده و اگر جای شکایتی می بود باید جواب پس می داد. اگر سفارت نگران کمبود ویزا در آخر کار باشه نمی تونه به DHS دستور بده که کلیرنس ها رو طولانی کنه ولی می تونه به KCC (زیر مجموعه وزارت امور خارجه) بگه که ایران رو تو بولتن ویزا کات آف کنه تا تکلیف اینهایی که اومدن مصاحبه مشخص بشه. بنابراین به نظر شخص من تا وقتی KCC ایران رو در بولتن ویزا مستثنی نکرده جای نگرانی نیست. تازه اگر هم ایران کات آف شه شما نباید نگران بشین. اون بندگان خدایی که کیس نامبر بالا دارن و کارنت نشدن باید خواب های بد بد ببینن. تنها دلیلی که امسال روند کلیر شده ها کندتر از پارسال شده وجود یک اشکال در DHS یا اضافه شدن چک های امنیتی بیشتر برای ایرانی هاست. به نظرم براشون فرقی هم نمی کنه که کیس غیر مهاجرتی و توریستی باشه یا مهاجرتی و از بین مهاجرتی ها لاتاری باشه یا ازدواجی- خانوادگی. کلاً بک گراند چک همه کیس ها در تمام کتگوری ها بیشتر از گذشته طول می کشه. من همچنان امیدوارم اینها در ماه آینده یک تکونی به خودشون بدن. اگر یک ماه دیگه بگذره و روال کلیرنس به قول شما همینطور قطره چکونی باشه باید به فکر رسوندن صدامون به DHS باشیم. بازم به نظرم بهترین کار استفاده از Ombudsman DHS هست و باید به فکر پر کردن فرم مربوطه باشیم. راستش وقتی فقط 3 ماه به آخر برنامه مونده باشه دیگه حتی من که این وسط هیچ کاره ام و نه سر پیازم نه ته پیاز استرس می گیرم. شما که پشت در موندین که دیگه حال و روزتون معلومه. ببخشید خیلی پرحرفی کردم و حوصله تون از وراجی من تو این حال و هوا سر رفت. یه مقدار روحیه بدین حالمون خرابه. من از اون حکایت آرمین تو تاکسی خیلی خوشم اومد. بعد مدت ها که تو سایت میومدم و خنده به لبام نمی یومد همچین از ته دل قهقهه زدم که باعث تعجب حضار شدBig Grin. روحیه بدین می خوام برم سر کار...Big Grin
با آرزوی باز شدن شیر کلیرنس هر سه سفارت و خراب شدن شیر مزبور بعد از باز شدن....Tongue. ارادتمند: پیرمرد پرحرف مهاجرسراBig Grin

عمو سعيد عزيز امكانش هست بيشتر در مورد اين فرمDHS و چگونگي پر كردنش توضيح بدين؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
سلام به دوستان و عمو سعيد عزيز
من با نوشته شما كاملا هم عقيده هستم و از زحمات شما هم متشكرم.
واقعا دوستان استرس دارن . ضمن اينكه اميدوارم با صبر و اميد كارشون رو پيگيري كنند روي نكته كه فرموديد بعنوان اينكه شايد تنها راه باشه بايد دوستان تمركز كنيم
لطفا در مورد Ombudsman DHS توضيح بيشتري بفرمائيد.
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
عمو سعید خیلی خیلی خیلی دوستت داریم..خودت نمیدونی که حضورت تو این تاپیک چه ارزشی برای ما داره..انشاله بتونیم با کلیر شدنمون دلت رو شاد کنیم..ممنون به خاطر بودنت
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
وااااااااای عمو سعید چی میشه خودت بیای این تاپیکو قفلش کنی در حالیکه فقط فقط فقط هووورررراااا توشه و لبخند و گل و شادی.....Smile وااااای رفتم تو هپروتBig GrinRolleyes
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
آمبودزمان(Ombudsman)چيست؟ واژه «آمبودزمان»(Ombudsman) ريشه‌اي سوئدي(اسكانديناوي) دارد و حدود يكصد سال است كه در اروپا، آمريكا، آسيا و آفريقا براي بيان مفهوم «مبارزه با فساد» استفاده مي‌شود. معني كلاسيك و اصلي اين واژه، مراجع و نهادهايي كه به شكايات مردم از دستگاه‌هاي اداري رسيدگي غيرقضايي مي‌كنند، ‌است. ويژگي اين نوع رسيدگي غيرقضايي و آمبودزماني، عدم تشريفات و افزايش سرعت‌العمل در به نتيجه رسيدن شكايات است. به همين خاطر، آمبودزمان مورد استقبال كشورهاي مختلف دنيا قرار گرفته است.
از سايت سازمان بازرسي كل كشور نقل شد
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
(2014-05-20 ساعت 21:27)mpas89 نوشته:  سلام به دوستان و عمو سعيد عزيز
من با نوشته شما كاملا هم عقيده هستم و از زحمات شما هم متشكرم.
واقعا دوستان استرس دارن . ضمن اينكه اميدوارم با صبر و اميد كارشون رو پيگيري كنند روي نكته كه فرموديد بعنوان اينكه شايد تنها راه باشه بايد دوستان تمركز كنيم
لطفا در مورد Ombudsman DHS توضيح بيشتري بفرمائيد.
(2014-05-20 ساعت 21:21)omid05 نوشته:  عمو سعيد عزيز امكانش هست بيشتر در مورد اين فرمDHS و چگونگي پر كردنش توضيح بدين؟
(2014-05-20 ساعت 21:00)kamranh نوشته:  با درود
این فرمه این هستش http://www.dhs.gov/case-assistance و چطوری باید پیگیری کرد ؟؟
بله خودشه. صبر کنین تا اگر خبری نشد یک ماه دیگه همه با هم، همزمان و با همفکری همدیگه امتحانش کنیم. زیاد بهش دل نبندین ولی از امتحانش ضرری نمی کنیم. بیشتر لنگ کفشیست در بیابان، نه آبی بر آتشSad. من یک پست برای بچه های ازدواجی گذاشتم قبلاً: اینجا.
(2014-05-20 ساعت 21:06)alimomen نوشته:  چرا شما میگید اگرcut off اعلام کنن شما نگران میشید-از این نظر که یک سری کیس نامبرهای بالا کارنت نمیشن که درسته جای نگرانی داره ولی از طرفی دیگه میتونه نشون دهنده این باشه که امسال دیگه حساب کتاب دستشونه و نمیخان تراژدی پارسال رو تکرار کنن و به اندازه ویزا کارنت کردن
درسته ؟
آره. برای شما خوب میشه. کات آف کنن یعنی حدس می زنن که مصاحبه رفته ها سهمیه رو تکمیل می کنن. حالا اگر به محاسبات حضرات اطمینان دارین خوشحال باشین ولی اگر ندارین یعنی بازم ممکنه به درصدی از مصاحبه رفته ها مثل پارسال ویزا ندن.
@بچه ها من باید ناهار بخورم دوباره برم سرکار و دنبال یک لقمه نون حلال!Tongue
برای Ombudsman DHS تنهایی اقدام نکنین. صبر کنین تا سه ماه مونده. خودشون میگن 45 روزه باید جواب بدن. 45 روز هم نگه می داریم برای بعدش. دلتون خوش نکنین بهش. تیری هست در تاریکی که فقط می تونیم صدامون رو به جایی که مسئول کلیرنس هست برسونیم. اینی که به هدف بشینه یا نه قابل پیش بینی نیست. شب بر میگردم تا اگر نظری داشتین بخونم. فعلاً خدانگهدار همه.
(2014-05-20 ساعت 20:23)pari pari نوشته:  ديگه صبرم تموم شد!!!!!!!!!!![/php]
سلام دوست من
این دو تا آپدیت آخرتون با ایمیل بوده یا خودشون آپدیتتون کردن؟
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، peidaye penhan
(2014-05-20 ساعت 21:33)masuodrh نوشته:  عمو سعید خیلی خیلی خیلی دوستت داریم..خودت نمیدونی که حضورت تو این تاپیک چه ارزشی برای ما داره..انشاله بتونیم با کلیر شدنمون دلت رو شاد کنیم..ممنون به خاطر بودنت

واقعا بودن کسانی مثل عمو سعید تو این شرایط برای ماها یک نعمت هست. خدا حفظشون کنه.
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
بچه هااا پاشين پاشين داره بارون ميباره... شنيدين ميگن موقع باريدن بارون آرزو كني برآورده ميشه؟؟ خوب پاشين امتحان كنيم باشد كه به حق همين بارون پاك و زيبااا هرچه زودتر كلير و صاحب ويزاهامون بشيم... ????
ما رو هم دعا كنيد...
(2014-05-20 ساعت 21:21)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 20:53)farshadm999 نوشته:  عمو سعید جدیدا خیلی‌ فعال شدیا Big GrinBig Grin

حالا شما از دیدن سرنوشت 2013ایها در سپتامبر گذشته اضطراب دارین ولی بهتره که این دوران استرس داشته باشین و ویزا بگیرین تا این که خوش بگذرونین و ویزا نگیرین و آخرش گریه تون در بیاد. پارسال وقتی آنکارا اعلام کرد سهمیه ایران تموم شد من تو سایت نبودم. یکی از بچه های مهاجرسرا که تو رالی هست بهم زنگ زد که: سعید چه نشستی؟ سهمیه ویزامون تو آنکارا تموم شده. یکی از بچه ها از تو هتل زنگ زده و گفته ایرانی ها تو لابی جمع شدن و دارن گریه می کننSad. اون 10 روز آخر سپتامبر مثل یک کابوس طولانی به ما گذشت. شما دیگه قرار نیست امسال همچین آشی برامون بپزین. باید وصیت هامو بکنم قبل از این که خیلی دیر بشه. من تحمل تکرار اون وضعیت رو ندارم. اگر اینجوری بشه تا مدتی تو سایت پیدام نمیشهSad. البته دلم روشنه که مثل پارسال نمیشه. می خوام تاپیک رو خودم در حضور همه قفل کنمRolleyes.

عمو سعید جان اگر به جای دکمه تشکر، هزاران بار تشکر داشت حتما میزدم ولی ندارم و منم نمیتونم فقط به یه تشکر اکتفا کنم.
باور کنید همیشه وقتی پیاماتونو میخونم کلی انرژی میگیرم. و از داشتن یه همچین عموی مجازی به خودم میبالم.Big Grin
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان