کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام

بچه ها حالا که همگی اهل قلیون هستید یه قراری چیزی بزاریم بریم یه جایی هم با هم حضورن آشنا میشیم هم از استرسمون کم میشه و کلا هم فال هست هم تماشا . اگه مایلید اعلام آمادگی کنید تا یه قرار ردیف کنیم.

(2014-05-21 ساعت 12:54)nasim نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 11:45)سیمین راد نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 11:38)H Pier نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 10:02)سیمین راد نوشته:  نمی دونم خوشحال شم یا عصبانی، وقتی می بینم با این حجم کیسهای منتظر، روزانه فقط چن تا آپدیت می کنن و رفتــــــــــــــ تا فردا.
بهرحال، دیشب KCC حداقل 6 تا کیس زیر 1800 ابوظبی رو آپدیت کرد. حسم میگه چن تاشون از بچه های خودمونن

فکرشو نکن بیا قلیون بکشیم بی خیال دنیا.
دیروز شما مهمون کردی امروز مهمون من. Wink

[عکس: 81821186428521996018.gif] [عکس: 81821186428521996018.gif] [img]http://8
بچه های تاپیک بیان زیاد سفارش دادم. Big Grin

میگن دندون اسب پیشکش رو نمیشمرن ولی، من و آقای همسر دوسیب می خوااااااااااااااااااایم

Big Grin جون من یه دور کاپوچینو و طالبی و هم امتحان کنین عاااالییییییییییییییههههه
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: reza_top60 ، maryam_a ، H Pier ، pari pari ، mahan L ، nedali ، nedaba ، armin021 ، soli asali
(2014-05-21 ساعت 12:54)nasim نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 11:45)سیمین راد نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 11:38)H Pier نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 10:02)سیمین راد نوشته:  نمی دونم خوشحال شم یا عصبانی، وقتی می بینم با این حجم کیسهای منتظر، روزانه فقط چن تا آپدیت می کنن و رفتــــــــــــــ تا فردا.
بهرحال، دیشب KCC حداقل 6 تا کیس زیر 1800 ابوظبی رو آپدیت کرد. حسم میگه چن تاشون از بچه های خودمونن

فکرشو نکن بیا قلیون بکشیم بی خیال دنیا.
دیروز شما مهمون کردی امروز مهمون من. Wink

[عکس: 81821186428521996018.gif] [عکس: 81821186428521996018.gif] [img]http://8
بچه های تاپیک بیان زیاد سفارش دادم. Big Grin

میگن دندون اسب پیشکش رو نمیشمرن ولی، من و آقای همسر دوسیب می خوااااااااااااااااااایم

Big Grin جون من یه دور کاپوچینو و طالبی و هم امتحان کنین عاااالییییییییییییییههههه

آقا ما درایم می‌ریم جایی که قلیون خبری نیست. جاش چی؟ سیگار برگ Wink
[عکس: new-year-resolution-smiley-emoticon.gif]
تذکر: در عمرم لب به دخانیات نزدم. فقط جهت همراهی با همراهان عزیم. Big Grin
(2014-05-21 ساعت 12:06)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 11:51)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 11:45)tina alin نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی
ما بهمن ماه کارت پایان خدمت همسرم رو دادیم برای تعویض و قرار بود که سه ماهه تحویل بدن ومتاسفانه طبق روال معمول کارهای اداری ایران هنوز آماده نشده وهیچ کسم هیچ جوابی به ما نمیده 2 هفته ی دیگه ام باید ارمنستان باشیم و کارت به دستمون نمی رسه از دوستانی که این تجربه رو داشتن یااطلاع دارن خواهش می کنم راهی جلوی پام بذارن بابت این قضیه خیلی استرس دارم
ممنون

اصلا نگران نباش تینا دقیقا مثل من کارتم 4 ماه طول کشید اگه اطلاع دقیق خواستی به من ایمیل بده کامل برات توضیح بدم kosarimehr.s@arpc.ir

ماهم همین مشکل رو داشتیم و ولی بعد از 3 ماه و 10 روز اومد البته من از سایت http://vazifeh.police.ir پیگیری میکردیم که در چه مرحله ایی است
میشه بفرمایید از کدوم قسمتش باید پیگیری کنید؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: ghasoo ، nedaba ، armin021 ، soli asali
دوستان عزیزم الان سایت آنکارا آپدیت شد.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
خدای مننننننننننننننننننننننن یه کیس لاتاری توی آپدیت آنکارا اعلام نشد.یعنی چی آخه؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: abbas09 ، pari pariaaa ، pari pari ، ghasoo ، nedaba ، soli asali ، NEURON
(2014-05-21 ساعت 13:23)reza_top60 نوشته:  خدای مننننننننننننننننننننننن یه کیس لاتاری توی آپدیت آنکارا اعلام نشد.یعنی چی آخه؟

بازززززز هم به امید اپدیت بعدی و بعدی ها انگار میخوان مارو تضعیف روحیه کنن بابا به خدا بسمونه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، pari pariaaa ، pari pari ، ghasoo ، nedaba ، soli asali
دوستان کسی هست از ابوظبی دیشب (20 می) آپدیت شده باشه؟؟؟؟؟؟
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
تشکر کنندگان: maryam_a ، ghasoo ، nedaba ، soli asali
از دست اين انكارا
هم وسط هفته سايت اپديت ميشه هم جمعه اما سرعت كارش كمتر شده و تنبلي ميكنه
از دوستان پارسال ميگفتن هميشه اين انكارا تنبل بوده ولي يهو به خودش مياد
اما خوب ادم اينجوري كسل ميشه ٣ روز ديگه ٩٠ روزه ميشيم و تازه ما ٢ بار واسه مصاحبه رفتيم و اذيت شديم
ايشالا حداقل تا تير ماه تكليفمون روشن بشه
چون خيلي ها منتظرن برنامه مهاجرت ما كنسل بشه ولي نميشه ايشالا
ما تسليم نااميدي نميشيم و به زودي ميگيم هورااااااا
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-05-21 ساعت 13:35)abbas09 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 13:23)reza_top60 نوشته:  خدای مننننننننننننننننننننننن یه کیس لاتاری توی آپدیت آنکارا اعلام نشد.یعنی چی آخه؟

بازززززز هم به امید اپدیت بعدی و بعدی ها انگار میخوان مارو تضعیف روحیه کنن بابا به خدا بسمونه

پس چرا من سه تا کیس جدید میبینم؟
2014AS325
2014AS955
2014AS779
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: maryam_a ، pari pariaaa ، aaraam ، nasim ، mahan L ، nedali ، artam2 ، aghaghia ، rezahoorjandi ، nedaba ، armin021 ، arashS ، NEURON ، قصه گو
(2014-05-21 ساعت 13:05)alimomen نوشته:  
ما بهمن ماه کارت پایان خدمت همسرم رو دادیم برای تعویض و قرار بود که سه ماهه تحویل بدن ومتاسفانه طبق روال معمول کارهای اداری ایران هنوز آماده نشده وهیچ کسم هیچ جوابی به ما نمیده 2 هفته ی دیگه ام باید ارمنستان باشیم و کارت به دستمون نمی رسه از دوستانی که این تجربه رو داشتن یااطلاع دارن خواهش می کنم راهی جلوی پام بذارن بابت این قضیه خیلی استرس دارم
ممنون

اصلا نگران نباش تینا دقیقا مثل من کارتم 4 ماه طول کشید اگه اطلاع دقیق خواستی به من ایمیل بده کامل برات توضیح بدم kosarimehr.s@arpc.ir

ماهم همین مشکل رو داشتیم و ولی بعد از 3 ماه و 10 روز اومد البته من از سایت http://vazifeh.police.ir پیگیری میکردیم که در چه مرحله ایی است
با شماره 096480 تماس بگیرید تلفن گویا است و بعد شمار ه 2 را می زنید و بعد کدملی و کد سخا را میخواد و بعد میگه که برای صدور کارتتون در چه مرحله ایی است
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: sysmaster ، nasim ، nedaba ، armin021 ، arashS ، soli asali
سایت ابوظبی مثل آنکارا هیچ لیستی نداره که لیست آپدیتا رو توش بذاره؟
تشکر کنندگان: nedali ، nedaba ، soli asali
دوستان فكر ميكنم كيس هاي 955 و 519 آنكارا ، امروز اضافه شدن ، درسته؟
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، ghasoo ، nedaba ، armin021 ، soli asali ، قصه گو
به سلامتي دوستمون 2014winner كلير شدن.... ايشالا حدسم درسته
هووووووررررررراااااااااا ?????
(2014-05-21 ساعت 13:05)alimomen نوشته:  
ممنون

دوست عزيز
جز مراحلي كه دوستان گفتند حتما يه سري هم به ميدون سپاه بزنيد واسه پيگيري!
من هم اين مشكلو داشتم. بعد از 3 ماه كه خبري نشد رفتم اونجا گفتند كه هنوز جواب استعلامت از اون يگان مربوطه نيومده. حالا منم محل خدمتم بوشهر بود. خلاصه بعد از 7 سال كه از سربازيم گذشته بود مجبور شدم زنگ بزنم و بعد از چند مرحله وصل كردن , يگان مربوطه رو پيدا كردم. گفتند كه ما جواب استعلامتونو فرستاديم ولي چون كد ملي شما رو نداشتيم!! جوابو بدون كد ملي فرستاديم!! اينام تو تهران چون سرچشون بر اساس كد ملي بود كيس منو پيدا نمي كردند! خلاصه دوباره رفتم ميدون سپاه و بعد از كلي خواهش ازشون خواستم كه بر اساس اسم سرچ كنند كه پيدا شد!!!
خلاصه كارت من بعد از 10 روز صادر شد (15 روز مونده به مصاحبه)
بدون استرس , حتما پيگيري كنيد كه اينا اصلا كارشون حساب كتاب نداره! امان ازين سربازي كه هر چي مي كشيم ... Sad
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، maryam_a ، nasim ، aaraam ، meisam14 ، ghasoo ، kage.omid ، nedali ، nedaba ، armin021 ، arashS ، soli asali ، قصه گو
يه هوررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااى جانانه
بالاخره ماهم كلييييييييييييييييييييييييييييير شديم
انكارا متشكريم
باميد كلير شدن تمامى دوستان عزيز مهاجرسرايي
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان