کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
لطفا ادرس سایتهای سفارتها رو دوباره بذارید؟ می دونم خیلی تکرار شده، ولی هرچی میگردم پیدا نمی کنم!!!
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: hamidrezapir1 ، ghasoo ، arashS ، soli asali ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 14:02)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 13:05)alimomen نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 12:06)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 11:51)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 11:45)tina alin نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی
ما بهمن ماه کارت پایان خدمت همسرم رو دادیم برای تعویض و قرار بود که سه ماهه تحویل بدن ومتاسفانه طبق روال معمول کارهای اداری ایران هنوز آماده نشده وهیچ کسم هیچ جوابی به ما نمیده 2 هفته ی دیگه ام باید ارمنستان باشیم و کارت به دستمون نمی رسه از دوستانی که این تجربه رو داشتن یااطلاع دارن خواهش می کنم راهی جلوی پام بذارن بابت این قضیه خیلی استرس دارم
ممنون

اصلا نگران نباش تینا دقیقا مثل من کارتم 4 ماه طول کشید اگه اطلاع دقیق خواستی به من ایمیل بده کامل برات توضیح بدم kosarimehr.s@arpc.ir

ماهم همین مشکل رو داشتیم و ولی بعد از 3 ماه و 10 روز اومد البته من از سایت http://vazifeh.police.ir پیگیری میکردیم که در چه مرحله ایی است
میشه بفرمایید از کدوم قسمتش باید پیگیری کنید؟

دوست عزيز
جز مراحلي كه دوستان گفتند حتما يه سري هم به ميدون سپاه بزنيد واسه پيگيري!
من هم اين مشكلو داشتم. بعد از 3 ماه كه خبري نشد رفتم اونجا گفتند كه هنوز جواب استعلامت از اون يگان مربوطه نيومده. حالا منم محل خدمتم بوشهر بود. خلاصه بعد از 7 سال كه از سربازيم گذشته بود مجبور شدم زنگ بزنم و بعد از چند مرحله وصل كردن , يگان مربوطه رو پيدا كردم. گفتند كه ما جواب استعلامتونو فرستاديم ولي چون كد ملي شما رو نداشتيم!! جوابو بدون كد ملي فرستاديم!! اينام تو تهران چون سرچشون بر اساس كد ملي بود كيس منو پيدا نمي كردند! خلاصه دوباره رفتم ميدون سپاه و بعد از كلي خواهش ازشون خواستم كه بر اساس اسم سرچ كنند كه پيدا شد!!!
خلاصه كارت من بعد از 10 روز صادر شد (15 روز مونده به مصاحبه)
بدون استرس , حتما پيگيري كنيد كه اينا اصلا كارشون حساب كتاب نداره! امان ازين سربازي كه هر چي مي كشيم ... Sad
واقغیت اینه که منم کارتم از بهمن آماده نیست چون تو نظام وظیه آشنا داشتم پیگیری کردم ظاهرا که تراشه برای صدور کارت ندارن برام یه ماه پیش هم اس اومد که برای صدور به نظام وظیفه تحویل داده شده
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، miladfr12 ، nedaba ، armin021 ، arashS ، soli asali ، nasim ، قصه گو
تبریک به آقا وحید و خانواده محترم خیلی خوشحال کننده است وقتی دوستی کلیر میشه ومخصوصا اینکه از بجه های مهاجر سرا باشه

ما هم یک قدم دیگه به صدر جدول منتظر سرا نزدیک شدیم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-05-21 ساعت 12:21)uranus88 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 10:02)سیمین راد نوشته:  نمی دونم خوشحال شم یا عصبانی، وقتی می بینم با این حجم کیسهای منتظر، روزانه فقط چن تا آپدیت می کنن و رفتــــــــــــــ تا فردا.
بهرحال، دیشب KCC حداقل 6 تا کیس زیر 1800 ابوظبی رو آپدیت کرد. حسم میگه چن تاشون از بچه های خودمونن
یکیشون منم. Big Grin از فوریه آپدیت نخورده بودم بجز 27 آپریل که با ایمیلم بود. دیشب اما آپدیت شدم.
فک کنم فهمیدن من چند روزه حالم خرابه و ریختم بهم گفتن یه آپدیت بزنیم دلش شاد شه Tongue

دوستان سلام
نميخواستم آمار منتشر كنم چون به اين نتيجه رسيدم كلا هيچ منطقي ولو با خطا نميشه دراورد از آپديتها.

چه دوستاني تو همين هفته هاي اخير بودن كه پس از 6 ماه بي آپديتي يه روز آپديت شدن و فردا پس فرداش كلير ولي دوستاني هم با چند آپديت پشت سر هم و نصفه شب و همگي و ... هفته هاست پس از اون هنوز منتظرن

ولي اينجا ديگه ديدم نميشه به كم حرفيم ادامه بدم چون آمار من در مورد آپديتهاي ابوظبي يه كم اميدوارانه تره.
خلاصه اينكه در 7-8 روز گذشته از ليست 130 نفره من كه در 3 ماه اول مصاحبه شدن 28 كيس آپديت شدن
- 12 كيس فقط نفر اول (01)
- 12 كيس همه نفرات (كه البته 3 تاشون كيس يك نفره بوده)
- 4 كيس فقط نفر دوم(02)
البته اينا به غير از قصه گوي عزيز و آقا فرشاد و Nedali عزيز هستن كه با آپديت و بي آپديت نصفه كلير شدن

اين آمار برا كيسهاي زير 1800 تعداد كل ميشه 72 تا كيس و 20 تا آپديت

اميدوار باشين به اين آپديت ها ولي خيلي روش حساب نكنين

شاد و پيروز و پايدار باشين همگي
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
(2014-05-21 ساعت 14:05)Vahid2014 نوشته:  يه هوررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااى جانانه
بالاخره ماهم كلييييييييييييييييييييييييييييير شديم
انكارا متشكريم
باميد كلير شدن تمامى دوستان عزيز مهاجرسرايي

تبریک میگم ساز و بردارو بیا بادا بادا مبااااارک بادااااا
ورود به امریکا: اکتبر2014

يك... دو .... سه ... چاااااار... پيش به سوي ويزااااااااااااا ....

[عکس: Happy_minions.jpg]
[quote='melina132' pid='499869' dateline='1400666365']
سايت ارمنستان باز نميشه. بقيه دوستان هم همين مشكل رو دارن؟ نكنه دارن همه رو كلير ميكنن احياناً Big GrinBig Grin
[/quote
خدا از دهنتون بشنوه ولی سایت باز میشهBig Grin
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-05-21 ساعت 14:05)Vahid2014 نوشته:  يه هوررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااى جانانه
انكارا متشكريم

آقا تبریک میگم
دیشب اینقدر از خیام و باده و آب انگور و بیخیالی و اینا گفتی، امروز بزن به سلامتی ویزا رو و حالشو ببر!!!!
مبارکتون باشه!
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
وحید جان خیلی خیلی مبارک باشه.خوشحالمون کردی. از روند آپدیت ها و کیس ات هم برامون بگو
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت ما هم کلیر شدیم بلاخره
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
حدسم درست بوووود... آخيش ... دي:
یکی این سولی عسلی را بیدار کنه ......... کار نقاشی منتظر سرا زیاد شده زود باش این دوستانمون گریییییییییییییییییین شون کن دوست عزیز
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-05-21 ساعت 14:48)2014winner نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت ما هم کلیر شدیم بلاخره
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا آخيش چه هورايي نفسم جا اومد. مرديم از بي هورائيSmileSmile
خيلي مبارك باشه. ايشالله به سلامتي چرخش بچرخهBig Grin
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
(2014-05-21 ساعت 10:47)farshad varaste نوشته:  سلام به همه
دوستان یه سوال داشتم.
امکانش هست که کیسهایی که روند کلیرنس رو طی میکنن رجکت بشن؟
منظورم تموم شدن ویزا نیست، یعنی احتمال داره که کیس رو رد بکنن یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین.

راستش افیسر به همه ما که رفتیم مصاحبه گفته جای نگرانی نیست ویزا بهتون تعلق می گیره فقط یه روند اداری چند ماه داره ! که به نظر من اصلا روی حرفاشون نمی شه حساب باز کرد !
[/quote]
سلام دوستم
متاسفانه باید بگم که 100% امکان داره چون پسر دایی من سال 2009 کلیر خورده و هیچ وقت کلیر نشد.
[/quote]
دوست عزیز ریجکت شدن با کلیر نشدن زمین تا زیر زمین فرق داره Wink
ریجکت در مواقع خیلی خاص مثل اشتباه در ثبت قاره یا کشور اتفاق میفته و بدلیل اینکه شما از سهمیه قاره دیگه استفاده کردید بدون برو برگرد ریجکت میشید، ولی کلیر نشدن در مواقع بسیار مثل تمام شدن سهمیه یا داشتن مشکلات امنیتی البته از نظر اونا یا نداشتن تمکن مالی مد نظرشون و... اتفاق میفته
[/quote]
عمو فرشاد بعد یه عمر گدایی دیگه شب جمعه رو خوب بلدیم...یک بار دیگه دقیق سوال دوستمون رو بخون بعد جواب بنده رو بخون فک نکنم منطور من اونی بود که شما نوشتی...
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: miladfr12 ، wahid64 ، ghasoo ، armin021 ، soli asali ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 14:32)azifa نوشته:  
انكارا متشكريم

واقعا مبارک باشه. خیلی خوبه که بالاخره یک تکونی خوردن و یک پیش‌کسوت ۲۲۵ روزه هم کلیر شد. ایشالا به شادی.
می‌گم حالا که ما یک روزم از شما پیش‌کشوت‌تریم می‌شه بی‌زحمت آپدیت‌هات رو بهمون بگی چجوری بوده؟

(2014-05-21 ساعت 14:23)aaraam نوشته:  
انكارا متشكريم

تبریک میگم دوست عزیز.Big Grin
آپدیت هاتون چطور بود؟ تو این چند روز آپدیتی داشتین؟
دوستان ما هشت اكتبر مصاحبه داشتيم واز زمانى كه از ژانويه اپديتهامون مشخص شد ٢٨ اكتبر بود بعد ازان ١٦-١٧-١٨اپريل و٢٠-٢١ مى
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان