موضوعها: 0
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
به دوستانی که کلیر شدن خیلی تبریک میگم . امیدوارم این تاپیک فقط با هورا و تبریک پر بشه .
هممون خیلی انتظار کشیدیم دیگه وقتشه که این انتظار تموم بشه ...........
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-21 ساعت 23:53)masuodrh نوشته: من چند وقت بود خیلی پکر بودم و ناامید ولی نمیدونم کاملا بی دلیل از دیروز یه حس خوبی دارم..فکر میکنم به زودی کلیر میشیم..اگر حسم درست از آب دراومد..همه یه شیرینی توپ مهمون من..
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «masoudrh» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-05-22 ساعت 06:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-22 ساعت 07:48 توسط قصه گو.)
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «miladfr12» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میما» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «NEURON» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «samohajer» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nikfar80» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shilan» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «htity» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «monthmehr» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-05-22 ساعت 06:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-22 ساعت 07:38 توسط قصه گو.)
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ha78sa» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «vahid2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «2014winner» عزیزღღღ
دوستان خوب و عزيزم از صميم قلب بهتون تبريك مي گم.خوشحالم كه اون آرزوها و انرژي هاي مثبت جواب داد.مراحل بعدي كارتون هم خوب پيش خواهد رفت. تنهاتون نميذاريم.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
نمايشگاه گل وگياه فراموش نشه.واسه روحيه امون بهش نياز داريم!
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستان خواهش مي كنم جوابمو بدين....واسه دريافت ويزا با كاراي تمديد مديكال،چقدر و چند روز بايد وقت بذاريم؟مثلاً جمعه بريم ابوظبي،شنبه مديكال،يكشنبه جواب و ساعت دو سفارت و تحويل پاسپورت،خوب بقيه اش رو نميدونم؟!؟
در ضمن ليدا جون سپاس گزارم از اين كه هواي من و دوستانمو داري و راهنماييمون مي كني.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 20:35)alimomen نوشته: (2014-05-21 ساعت 20:32)shahryar7021 نوشته: (2014-05-21 ساعت 20:30)alimomen نوشته: (2014-05-21 ساعت 19:08)پائیز نوشته: (2014-05-21 ساعت 14:35).YAS نوشته: واقغیت اینه که منم کارتم از بهمن آماده نیست چون تو نظام وظیه آشنا داشتم پیگیری کردم ظاهرا که تراشه برای صدور کارت ندارن برام یه ماه پیش هم اس اومد که برای صدور به نظام وظیفه تحویل داده شده
[/
دوستان متاسفانه همسرم نظام وظیفه ام رفت و هیچ جواب درستی بهش ندادن و گفتن هیچ کاری از دست ما بر نمیاد . میگن نمی دونم کاغذاشون تموم شده و کار همه به تاخیرافتاده
دوست بسیار عزیزم اصلا نگران نباش... شما تمام سعی خودتو برای گرفتن کارت پایان خدمت انجام بده و امید وارم به نتیجه برسی ولی اگر هم نتونستی برای مصاحبه کارت رو تکمیل شده و حاضر و آماده داشته باشی میتونی کپی کارت قبلی رو به آفیسر نشون بدی و توضیح بدی که جریان کار چی هست و قطعا اون برات نقص مدرک میزنه که توی برگه ای که بهت میده تیک میزنه برات و موقعی که ویزات آماده شد باید اصل کارت رو هم با خودت ببری
البته توصیه من اینه که تمام سعیت رو برای گرفتن کارت بکن و این راه حل رو برای آخری آپشن قرار بده ... امیدوارم کپی یا اسکن کارت پایان خدمت قبلی رو داشته باشی
اصلا اصل کارت رو نمیخان ببین نمیتونی یک دارالترجمه آشنا پیدا کنی واست از روی کپی ترجمه کنه و یا یک محضر آشنا که واست روی کپی مهر برابر اصل بزنه
من این کارو کردم
علی جون اشتباه نکن داداش از من خواستن
والا توی ابوظبی که تا خواستم بهش بدم همه رو برگردوند نگاهش هم نکرد اصلها رو
برا مام ابوظبی اصلش نخواست اگه قبلی دارید ترجمش کنید برید به امید خدا البته امیدوارم زودتر بیاد کارت جدیدشون
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت