موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 23:30)feel نوشته: (2014-05-21 ساعت 23:21)soli asali نوشته: (2014-05-21 ساعت 23:12)feel نوشته: دوستان من یه سوال دارم اگه یه کیس۲ نفره نفر دوم یعنی زیر مجموعه که همسر باشه نخواد بیاد برای نفر اصلی کیس مشکلی پیش میاد ممنون میشم راهنمایی کنید
بله مسئله به بزرگی ریجکت شدن 
حتی اگر از هم جدا شده باشن
بهشون ایمیل بزنید و توضیح بدید که جدایی صورت گرفته، به احتمال خیلی زیاد مدارک تکمیلی برای اثبات جدایی خواهند خواست که براشون می فرستید. موارد خاص از جمله این مورد براشون قابل درکه.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 23:30)feel نوشته: (2014-05-21 ساعت 23:21)soli asali نوشته: (2014-05-21 ساعت 23:12)feel نوشته: دوستان من یه سوال دارم اگه یه کیس۲ نفره نفر دوم یعنی زیر مجموعه که همسر باشه نخواد بیاد برای نفر اصلی کیس مشکلی پیش میاد ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد و نفر اصلی کیس که شما باشین اگه به امید خدا کلیر بشین میتونین ویزاتون رو دریافت کردین تشریف ببرین سرزمین از ما بهترون.
یه نکته ای که وجود داره اینه که اگه شرایطتون برعکس بود قضیه فرق میکرد، یعنی اگه همسرتون برنده ی اصلی بود و از رفتن منصرف میشد، شما بدونه کیس اصلی نمیتونستین برین.
پس نگران نباشین، چون شما کیس اصلی و برنده هستین و مشکلی از این لحاظ نیست.
پیروز باشید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
من چند وقت بود خیلی پکر بودم و ناامید ولی نمیدونم کاملا بی دلیل از دیروز یه حس خوبی دارم..فکر میکنم به زودی کلیر میشیم..اگر حسم درست از آب دراومد..همه یه شیرینی توپ مهمون من..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 23:46)armin021 نوشته: (2014-05-21 ساعت 23:30)feel نوشته: (2014-05-21 ساعت 23:21)soli asali نوشته: (2014-05-21 ساعت 23:12)feel نوشته: دوستان من یه سوال دارم اگه یه کیس۲ نفره نفر دوم یعنی زیر مجموعه که همسر باشه نخواد بیاد برای نفر اصلی کیس مشکلی پیش میاد ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد و نفر اصلی کیس که شما باشین اگه به امید خدا کلیر بشین میتونین ویزاتون رو دریافت کردین تشریف ببرین سرزمین از ما بهترون.
یه نکته ای که وجود داره اینه که اگه شرایطتون برعکس بود قضیه فرق میکرد، یعنی اگه همسرتون برنده ی اصلی بود و از رفتن منصرف میشد، شما بدونه کیس اصلی نمیتونستین برین.
پس نگران نباشین، چون شما کیس اصلی و برنده هستین و مشکلی از این لحاظ نیست.
پیروز باشید.
نفر اصلی خودم هستم اما اگه از هم جدا نشده باشیم ونخواد بیاد چی اون وقت چی
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 23:55)Maryrhm نوشته: با تبريك فراوون به همه كليريا واسه ما كه هنوز مصاحبه هم نرفتيم تازه مي خايم بريم دعا كنين. رفقاي با تجربه يه سوالي من خودم برنده اصلي ام و تو فرم اول كه براي همه است تاريخ شغل فعلي ام رو از زمان شروع تا حالا زدم . فرم دوم كه مخصوص برنده بود رو تو بخشي ده سوابق كاري براي ٥ سال گذشته رو خواسته بود باز پر كردم اما به اشتباه زمان اتمام كار فعلي ام رو به جاي حالا تا وقتي فرم رو پر مي كردم يني جون ٢٠١٣ زدم (يني ايول به اين هوش) حالا فرمام رفته انكارا براي اصلاح اين سوتي قرن چه كار كنم به نظرتون به انكارا ايميل بزنم بگم . مي ترسم بهم بگن دروغ گفتم
ولي تو فرم گندهه ي اولي نوشتم هنوز تو محل كار فعلي ام مشغولم. يكي كمك كنه ؛( ناراحتم خيلي
شما اصلا نگران این مساله نباش فرم رو اصلاح کن و با خودت ببر..تو مصاحبه قبل از اینکه قسم بخوری..میگی من یه اشتباه کوچیک داشتم تو تاریخ سابقه کارم و .. بعد فرم جدید رو میدی جایگزین میکنن..این چیزها مشکل ساز نیست..موفق باشید
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 23:55)Maryrhm نوشته: با تبريك فراوون به همه كليريا واسه ما كه هنوز مصاحبه هم نرفتيم تازه مي خايم بريم دعا كنين. رفقاي با تجربه يه سوالي من خودم برنده اصلي ام و تو فرم اول كه براي همه است تاريخ شغل فعلي ام رو از زمان شروع تا حالا زدم . فرم دوم كه مخصوص برنده بود رو تو بخشي ده سوابق كاري براي ٥ سال گذشته رو خواسته بود باز پر كردم اما به اشتباه زمان اتمام كار فعلي ام رو به جاي حالا تا وقتي فرم رو پر مي كردم يني جون ٢٠١٣ زدم (يني ايول به اين هوش) حالا فرمام رفته انكارا براي اصلاح اين سوتي قرن چه كار كنم به نظرتون به انكارا ايميل بزنم بگم . مي ترسم بهم بگن دروغ گفتم
ولي تو فرم گندهه ي اولي نوشتم هنوز تو محل كار فعلي ام مشغولم. يكي كمك كنه ؛( ناراحتم خيلي
اصلا مهم نیست. نهایتش زمان مصاحبه، قبل از قسم خوردن، بهشون میگید که باید موردی را توضیح بدید و قضیه رو براشون میگید. اگرچه که کل این قضیه اصلا مهم نیست. روز مصاحبه ، ما خواستیم یکی دو مورد که فکر می کردیم نیاز به توضیح باشه را بگیم ، اما خانم سارا گرو با یه حالت بابا بیخیال، سر و دستی تکون داد و گفت اصلا مهم نیست!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ما که دعا گوی همه هستیم خواهشا یکم هم برای ما آرزو کنید کلیر بشیم
ما هم توی 7 ژانویه گیر کردیم البته از همسرمو همون موقع میدادن ما نگرفتیم.
دوستان اگه به قدرت جذب اعتقاد دارین هر شب ساعت 11 شب بیاین دعا کنیم
میدونین که انرژی جذب هر چقدر بیشتر آزاد بشه موثرتره،کیا حاضرن؟از فردا شب هر شب ساعت 11دعا کنیم واسه کلیر شدن و مهاجرتی راحت و کم دردسر.
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبی
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
بابا اینجا چه خبره ما نبودیم.....
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آقا نوش جونتون ن ن ن... مبارک باشه...
کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، aaraam، akarimihamed، armin021، azadeh2014، eng.civil.81، feel، freddyflientstone، Maryrhm، masuodrh، mehrd@d، mjarim، m_nikparvaz، reasonable، sharifian، shohreh63، taleghani، usafirststeps، 2
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-22 ساعت 00:00)freddyflientstone نوشته: (2014-05-21 ساعت 23:55)Maryrhm نوشته: با تبريك فراوون به همه كليريا واسه ما كه هنوز مصاحبه هم نرفتيم تازه مي خايم بريم دعا كنين. رفقاي با تجربه يه سوالي من خودم برنده اصلي ام و تو فرم اول كه براي همه است تاريخ شغل فعلي ام رو از زمان شروع تا حالا زدم . فرم دوم كه مخصوص برنده بود رو تو بخشي ده سوابق كاري براي ٥ سال گذشته رو خواسته بود باز پر كردم اما به اشتباه زمان اتمام كار فعلي ام رو به جاي حالا تا وقتي فرم رو پر مي كردم يني جون ٢٠١٣ زدم (يني ايول به اين هوش) حالا فرمام رفته انكارا براي اصلاح اين سوتي قرن چه كار كنم به نظرتون به انكارا ايميل بزنم بگم . مي ترسم بهم بگن دروغ گفتم
اصلا مهم نیست. نهایتش زمان مصاحبه، قبل از قسم خوردن، بهشون میگید که باید موردی را توضیح بدید و قضیه رو براشون میگید. اگرچه که کل این قضیه اصلا مهم نیست. روز مصاحبه ، ما خواستیم یکی دو مورد که فکر می کردیم نیاز به توضیح باشه را بگیم ، اما خانم سارا گرو با یه حالت بابا بیخیال، سر و دستی تکون داد و گفت اصلا مهم نیست!
ممنوم از راهنماييتون. سنيدم قبل از مصاحبه بهتون مي گن فرم ها رو مي تونين اصلاح كنين ولي گفتمواگه بشه يه ايميلم به انكارا بزنم گر چه نمي دونم كاري ازشون بر مي اد يا نه
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال میشه به برنده اصلی که آقا هم باشه ویزا بدن و به همراهاش ندن
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-22 ساعت 00:11)omid05 نوشته: (2014-05-21 ساعت 19:05)masuodrh نوشته: اول تبریک جانانه بگم به دوستای خوبمون وحید عزیز و وینر مهربون...همیشه شاد باشید
من پریشب یعنی دوشنبه شب ایمیل زدم به ابوظبی( از طریق سایت) ..دیروز جواب اتوماتیک که ایمیل خودم رو ریپلای کردند..امروز منتظر جواب بودم و آپدیت ولی خبری نشد..کسی چنین تجربه ای داشته؟؟؟؟؟
منم دقيقا همينطور.ديروز صبح ايميل زدم. امروز جواب اتوماتيك اومد اما بر خلاف ٢ دفعه اخر اين بار تا اين ساعت خبري از اپديت نيست
همسرم میگه احتمالا این سری جوابی ندارن که بهمون بدن 
یه دفعه بزنن و کلیر کنن..خدایا چه حالی میده