کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دست ، دست ، دست ?????????? حالا ابوظبى بيا وسط نوبته هم باشه نوبت ، عربى رقصيدنه ??? حبيبى ، حبيبى ، حبيبى ??????????????????????????????????????????????????????????????????????✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️???????????????????????????????????????هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراخسته از وطن عزيز مباركتون باشه...
بچه ها كسي از سولي عسلي خبري نداره؟Big GrinSmile
كلي كلير شده داريم كه بايد سبز بشن. سولي جان دست بجنبون سبزشون كن ببينيم بعدش كجاي صفيمBig Grin
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
Wink 
هی صفحه رو رفرش میکنم که نکنه اشتباه دارم میبینم

کلیر شدیمTongue
فکر کنم تا آخر ماه می یعنی تا جمعه دیگه یک سری دیگه کلیری داریم آماده باشید برای کاراتون مثل بلیط و مقدمات تشریف فرمائی به ارمنستان و تقدیم ویزا به عالی جنابان توسط آقا ریشوی اخمالو
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
بازم تبریک به دوستان کلیر شده SmileSmileSmile امیدوارم هر 12 تا کیس اعلام شده از مهاجرسرا باشن و هورررا های بیشتری رو شاهد باشیم، دیدین دوستان وقتی جو بهتری باشه سفارت ها هم کارشون رو بهتر انجام میدن، دیددددیییین Big Grin Tongue دوستان باز میگم کسانی که کلیر شدن واسه سلی عسلی جان یه پیام بدن Smile به امید کلیری های بیشتر و این که اینجا هر روز شاهد هوراهای شما عزیزان باشیم Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-05-22 ساعت 12:03)comp نوشته:  هی صفحه رو رفرش میکنم که نکنه اشتباه دارم میبینم

کلیر شدیمTongue

تبريك دوست بدون امضا كه تو منتظر سرا هم نيستي و نميدونيم مال كدوم سفارتي و چند روزه منتظري؟!Big Grin
حالا كه خيالت راحت شده لطف كنيد از خودتون اطلاعات بدين،البته اگه دوست داريدRolleyes
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
[font=Tahoma]سعید جون کلیر شدنت مبارک بعد از 199 روز از قفس رهایی یافتی . خیلی برای شما و بقیه دوستان خوشحالم
[/font]
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

(2014-05-22 ساعت 10:56)kamranh نوشته:  دوستان بازم اعلام کرد ارمنستان
2014AS358
2014AS140
2014AS1453
2014AS90

(2014-05-22 ساعت 10:57)Sara_lphmkf نوشته:  ايروان امروز مي خواد هممون رو سكته بده باز هم چهار تا كيس ديگه
يه هوراي ديگه، هوراااااااااااااااااااااا
2014AS358
2014AS140
2014AS1453
2014AS90

دوستان گفتم که ایروان کولاک میکنه تازه اولشه Big GrinBig Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
ضمن عرض تبرییییییییییییککککککککککککک فراااااااااوووووواااااااان به دوستان کلیر شده و آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان منتظرWink
می خواستم یک دوست خوب یک لطفی بکنه و فایل اکسل CEAC را دوباره بزاره.
ممنون
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: pari pari ، مهدی 2014 ، armin021 ، wahid64 ، pari pariaaa ، arashS ، soli asali ، srt ، sophia ، peidaye penhan
(2014-05-22 ساعت 11:27)saeedshafiee نوشته:  همین الان یکخبر خوب به من رسید از ارمنستان
همسر سرکار خانم ParParia ما رو غافلگیر کردن
من که روزها و شبها آن لاین بودم
ساعتی رو غافل شدم
و
در نهایت
ایشون به ما خبر کلیر شدن رو اعلام کردن

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

سپاس از ایشون و همه دوستانی که به یاد هم هستیم
تبرييييييييييييييك ميگم اقا سعيد. هوراااااااااااااااا
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-05-22 ساعت 12:13)قصه گو نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 12:03)comp نوشته:  هی صفحه رو رفرش میکنم که نکنه اشتباه دارم میبینم

کلیر شدیمTongue

تبريك دوست بدون امضا كه تو منتظر سرا هم نيستي و نميدونيم مال كدوم سفارتي و چند روزه منتظري؟!Big Grin
حالا كه خيالت راحت شده لطف كنيد از خودتون اطلاعات بدين،البته اگه دوست داريدRolleyes

قصه گو جون همیشه قصه هات جالب و به موقس دوستمSmile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: pari pari ، farshad varaste ، nedaba ، sani1348 ، armin021 ، pari pariaaa ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، srt ، sophia
(2014-05-22 ساعت 11:27)saeedshafiee نوشته:  همین الان یکخبر خوب به من رسید از ارمنستان
همسر سرکار خانم ParParia ما رو غافلگیر کردن
من که روزها و شبها آن لاین بودم
ساعتی رو غافل شدم
و
در نهایت
ایشون به ما خبر کلیر شدن رو اعلام کردن

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

سپاس از ایشون و همه دوستانی که به یاد هم هستیم

تبریک میگم به سعید اقا گل همسفر خودم توی ایروان که بسلامتی کلیر شدن و همچنین خسته از وطن که فکر میکنم حسابی خستگی از تنش بیرون رفت بعد از انتظاری بیش از 200 روز و نیز دیگر دوستان
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
دوستان یه لحظه این طرفو ببینید . . .
آهان . . .

بابا یکی ما رو تحویل بگیره!
حالا که همه هستن جواب ما چی میشه؟
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org

کلیر شدیمTongue

مبارك باشه. ولى دوست عزيز حداقل يه امضا درست ميكردى كه بيشتر بشناسيمتWink
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
اگه میشه کلیر شده ها تاریخ آپدیتاشون و تعدادش رو بگن لطفا ممنونSmile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان