کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-22 ساعت 11:38)ali3875 نوشته:  آنکارا و ابوظبی هم یاد بگیرن....................... دم ایروان گرم به امید کلیر شدن دوست عزیزم FARSHID1976

مثل اینکه پیش بینی دوستان در مورد 20 می به بعد داره درست در میاد.........................

عمرا به گرد ارمنستان برسند Big GrinBig GrinBig Grin:
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پس چرا از ابوظبى خبرى نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SadSad
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
ابوظبی چه کار میکنه دارم میمیرم 120 روزه شدیم
(2014-05-22 ساعت 12:26)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 11:38)ali3875 نوشته:  آنکارا و ابوظبی هم یاد بگیرن....................... دم ایروان گرم به امید کلیر شدن دوست عزیزم FARSHID1976

مثل اینکه پیش بینی دوستان در مورد 20 می به بعد داره درست در میاد.........................

عمرا به گرد ارمنستان برسند Big GrinBig GrinBig Grin:

مرسي علي آقا ، ايشالاه بزودي كلير شما رو هوراااااااااااااا بگيم.
تبريك فراوان! چه روز خوبيه امروز!!
2014AS3***/ Abu Dhabi - Feb 26/ Issued - May 26
چه میکنه این ارمنستان...
تبریک به همه دوستان کلیر شده
ای ول
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
(2014-05-22 ساعت 12:03)comp نوشته:  هی صفحه رو رفرش میکنم که نکنه اشتباه دارم میبینم

کلیر شدیمTongue
مبارك باشه دوست خوبم
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، nedaba ، pari pari ، armin021 ، قصه گو ، pari pariaaa ، arashS ، soli asali ، srt ، ghasoo
دوستان كلير شده با سلام و عرض تبريك مجددSmileSmileSmile
با توجه به حركت انتحاري سفارت ارمنستان در اعلام 12 كيس لاتريBig Grin، لطفاً دوستان كلير شده راجب به وضعيت آپديتهاشون اطلاع رساني كنن چون اكثر كيسهاي ارمنستان آپديتي در طول مدت كليرنسشون نداشتن و آپديتها عموماً‌ توسط ايميل بوده. با آرزوي موفقيت براي همه خصوصاً منتظراي كلير شدن SmileSmileBig GrinBig Grin
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
(2014-05-22 ساعت 12:27)pari pari نوشته:  پس چرا از ابوظبى خبرى نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SadSad

خوابيدن!!
يكشنبه هم كه تشريف مي برند هاليدي!! Sad جواب ايميلم كه نمي دن به سلامتي... از اولشم مشكل داشتم با اينا.... . كاش همون آنكارا مي موند. امسال سر ابوظبي شلوغتره!
ولي مبارك دوستان كلير شده باشه. دوباره اميدوارمون كرد كه مام يه روزي ممكنه كلير بشيم Shy حسابي نااميد شده بوديم... Sad
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
ابوظبی بجنب بابا
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-05-22 ساعت 06:15)saeedshafiee نوشته:  Smile

دیشب اولین بروزرسانی واقعی بعد از 199 روز نصیب ما شد.
البته یک بروز رسانی از طریق ارسال نامه 16 می حاصل شده بود.

Big Grin

بنابراین مشخص شد با یک دونه اپدیت هم میشه کلیر شد اقا سعید امروز صبح تنها یک بار توی 199 روز انتظارشون اپدیت واقعی شدن و چند ساعت بعد کلیر براشون ارزوی موفقیت رو دارم
اخي چه خوب شده جو اين تاپيك
منم ته دلم يه ذوقي دارم و حس خوبي دارم به اينكه به زودي كليير ميشم
ايشالا اين روند به خوبي پيش بره
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
امیدوارم اپدیت سایت ارمنستان و اعلام کلیر ها فردا جمعه باز هم ادامه داشته باشه
ابوظبی ابوظبی ابوظبی ابوظبی ابوظبی ابوظبی ابوظبی ابوظبی بابا ابوظبی دوست داریم یالایالایالایالایالا تو گلی گلی ماشالا بدو بابا جا نمونی بدو که نصف مسافرا رفتن ما جا نمونیما SmileWinkTongueBig Grin
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
دوستان گل هم مهاجری برنده امروز را برای همیشه یادشون میمونه و برای منتظران چنین روزهائی باید یادآوری باشه برای روز های انتظار جهت امید داشتن و خوش بین بودن به آینده
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان