کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-23 ساعت 19:13)kamranh نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 18:47)قصه گو نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 18:35)kamranh نوشته:  اقا الان ما تا سه شنبه چی کار کنیم حوصلمون سر میره که ........
ازكلير شدن بچه هاي ابوظبي و آنكارا لذت ببريدCool
ابوظبی و آنکارا مگه دوشنبه (Memorial day) تعطیل نیستن ...

يكشنبه 25 مى memorial day هست دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: arashS ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، hamidrezapir1 ، pari pariaaa ، مهدی 2014
سلام به همگی امروز تمامی خانواده ما بعد از 199 روز تو سایت سیس آپدیت شدن یعنی خبریه ؟
(2014-05-23 ساعت 19:06)alimomen نوشته:  از دکترای عزیزی که کلیر خوردن یکی نیست این ابوظبی رو یک تنفس دهان به دهان مشتی بده ؟رفته تو کما بیرونم نمیاد

ابوظبی کارش با تنفس راه نمیفته ! عمل قلب باز می‌خواد!
خوشحالم.
امروز ممکنه ابوظبی کلیر اعلام کنند
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
(2014-05-23 ساعت 19:24)feel نوشته:  امروز ممکنه ابوظبی کلیر اعلام کنند

خدا از دهنت بشنوه
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-05-23 ساعت 19:21)ha290 نوشته:  سلام به همگی امروز تمامی خانواده ما بعد از 199 روز تو سایت سیس آپدیت شدن یعنی خبریه ؟
سلام ایشاالله که عالیه
کدوم سفارت مصاحبه داشتید؟
تشکر کنندگان: گلپری ، قصه گو ، pari pari ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، مهدی 2014
(2014-05-23 ساعت 19:26)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 19:24)feel نوشته:  امروز ممکنه ابوظبی کلیر اعلام کنند

خدا از دهنت بشنوه
کلیر که نه چون تا دوشنبه تعطیله اما یه آپدیت از بالاتر از سفارتی‌ها می‌تونه به همون معنی باشه انشاالله Big GrinWink
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، مهدی 2014
این‌قد حالم بده. شوهرم ایمیل زده ۲۱ می بعد بدون این‌که جوابشو بدن خودش یه آپدیت خورده و من نه. می‌ترسم یهو بهم ویزا ندن به اون تنهایی بدن Sad
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
(2014-05-23 ساعت 18:50)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «A10A» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «lucky girl» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «morteza88» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «omid05» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohammad_kh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sargol2001...» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «I2AFSHIN» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kingpoor2002» عزیزღღღ

قصه گو عزيز ممنون از لطف فراوونت.به اميد كليير شدن همه
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: arashS ، pari pari ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو
سلام ،، دوستان ممکنه راهنمای کنید که اگه ما کلیر شدیم و یکیمون خواست بره ویزای بقیه رو بگیریم چه کار باید بکنه و چه مدارکی رو ( وکالتنامه، سند ازدواج....) باید با خودمون ببریم واسه گرفتن پاسپورتها از پست و اینکه از روزی که پاسپورتها رو میدیم به سفارت چند روز بد می‌تونیم از پست بگیریمشون؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: arashS ، armin021 ، nedaba ، hamidrezapir1 ، soli asali ، مهدی 2014 ، قصه گو ، sophia
(2014-05-23 ساعت 19:31)azifa نوشته:  این‌قد حالم بده. شوهرم ایمیل زده ۲۱ می بعد بدون این‌که جوابشو بدن خودش یه آپدیت خورده و من نه. می‌ترسم یهو بهم ویزا ندن به اون تنهایی بدن Sad

دوست عزيز
با ايميل فقط نفر اصلي کيس آپديت ميشه. همچنين اين آپديت به معناي دريافت ايميل شماست و اينکه يک نفر پرونده‌تون رو باز کرده و بسته.
معني ضمني‌ش هم اينه که پروندتون مثل برخي دوستان مثل خود ما احياناً پشت شوفاژ نيوفتاده!! Wink
]]]]]
تشکر کنندگان: azifa ، arashS ، pari pari ، armin021 ، nedaba ، hamidrezapir1 ، soli asali ، pari pariaaa ، مهدی 2014 ، قصه گو ، feel
(2014-05-23 ساعت 19:31)azifa نوشته:  این‌قد حالم بده. شوهرم ایمیل زده ۲۱ می بعد بدون این‌که جوابشو بدن خودش یه آپدیت خورده و من نه. می‌ترسم یهو بهم ویزا ندن به اون تنهایی بدن Sad

نفرمایید خانم این همه نشونه خوب این دو روزه دیدیم با هم.
الان چند صفحه قبل رو بخونین.
حالا خوبه برای شما یک نفر آپ خورده برای فردی که آپ هم نخورده و
میگه:" دلیلش اینه که می‌خوان کلیرم کنن".
من‌هم همین تصور رو دارم.
چند نفر نوشته بودن که به ایملشون جواب ندادن و آپدیت هم نشدن؟همینطوری سرانگشتی من سه چهار نفر رو یادمه از صفه 670 یکبار سریع مطالعه کنید. خودتون متوجه می‌شین.Smile
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، hamidrezapir1 ، pari pariaaa ، مهدی 2014 ، قصه گو ، azifa
(2014-05-23 ساعت 19:36)Mirhosseini نوشته:  

دوست عزيز
با ايميل فقط نفر اصلي کيس آپديت ميشه. همچنين اين آپديت به معناي دريافت ايميل شماست و اينکه يک نفر پرونده‌تون رو باز کرده و بسته.
معني ضمني‌ش هم اينه که پروندتون مثل برخي دوستان مثل خود ما احياناً پشت شوفاژ نيوفتاده!! Wink

ولی در ایمیل زدنمون در ماه مارس دوتامون آپدیت شده بودیم.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
سلام دوست عزیز مگه خودتون نگفتین برنده همسرتون هست خوب معلومه با ایمیل ایشون آپدیت میشه بعدشم چرا یک نقاش و هنرمند ویزا نگیره نکنه از یک صحنه تروریستی نقاشی کشیدینBig Grin نگران نباشین این هفته هفته ی شماست حالا می بینیWink
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، azifa ، farshad varaste
سلام به همگی امروز تمامی خانواده ما بعد از 199 روز تو سایت سیس آپدیت شدن یعنی خبریه ؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان