کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-23 ساعت 17:44)alimomen نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 17:32)ozbekar نوشته:  ببحشید از دیروز منتظر سرا نصفه نیمه باز میشه علتی داره؟
به علت تعداد زیاد کلیری در روزهای اخیراگر یهویی بار بشه موجب بروز سکته های ناقص قلبی در دوستانی که مطلع نیستن میشه پس بهتره به منظور حفظ سلامت دوستان هم که شده یواش یواش باز بشه

با تشکر درست شد و شکلش هم عالی شده.
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، قصه گو
(2014-05-23 ساعت 19:31)azifa نوشته:  این‌قد حالم بده. شوهرم ایمیل زده ۲۱ می بعد بدون این‌که جوابشو بدن خودش یه آپدیت خورده و من نه. می‌ترسم یهو بهم ویزا ندن به اون تنهایی بدن Sad

اصلا نگران نباشید. همین روزها هردو کلیر میشید. می بینید که تمام زوجها دارند با هم کلیر میشن. هنوز موتور آنکارا و ابوظبی گرم نشده. شما به امید خدا توی روزهای آینده جزء نفرات اول خواهید بود.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، sophia ، azifa
(2014-05-23 ساعت 19:42)ha290 نوشته:  سلام به همگی امروز تمامی خانواده ما بعد از 199 روز تو سایت سیس آپدیت شدن یعنی خبریه ؟

خبر خوبیه انشاللا. همین روزها خبرهای خوب بهتون میرسه.
( مثل فالگیرها حرف زدمBig Grin )
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: arashS ، armin021 ، pari pari ، nedaba ، hamidrezapir1 ، 2014winner ، soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، behfaza ، nasim
(2014-05-23 ساعت 19:42)ha290 نوشته:  سلام به همگی امروز تمامی خانواده ما بعد از 199 روز تو سایت سیس آپدیت شدن یعنی خبریه ؟
اگه خدا بخواد بوی کلیر میاد Cool کدوم سفارت هستین؟
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin

ببخشيد كدوم سفارت مصاحبه داشتين؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: arashS ، armin021 ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، مهدی 2014 ، قصه گو ، sophia
بنا به نزدیک شدن به تعطیلات آخر هفته سه سفارت
از تمامی نگهبانان انرژی مثبت خواهش می‌شود هوشیار بوده و تمامی افکار منفی در صفحات مهاجرسرا را تبدیل به افکار مثبت کنند.
سردارانی چون nasim قصه‌گو freddyflientstone farshadm999 masuodrh maryam_a nedali me_u سیمین راد pari pari reza_top60 lida55 گلپری
hamed.us paria pariaaa soli asali NIKKI و عزیزان دیگری
که برای روحیه این سایت کوشیده‌اند و به گردن من حق دارن،خواهش می‌کنم هوشیار باشند.
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شکرت.
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به همه دوستای کلیر شده عزیز بخصوص همشهری عزیزمون کیمیا (علی آقوووووووووو)
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
(2014-05-23 ساعت 19:50)chaymon نوشته:  
بابا بوی کلیر نیست بوی جورابای منه. خانومم برا روز مرد خریده از اون موقع در نیاوردم بو گرفته.
خوشحالم.
2-3 روز پیش دعا کردم شیر کلیرنس سفارت ها باز بشه و بعد هم خراب شه نتونن ببندنش! جدی جدی مثل این که شیر کلیر سفارت ایروان باز شده و یک عیب و ایراد اساسی هم پیدا کردهTongue. نکنه ما بعد از مهاجرت مستجاب الدعوه شده ایم و خودمان خبر نداریمBig Grin. حالا که اینطور شد دعا می کنیم شاه لوله اصلی کلیرنس ابوظبی و آنکارا بترکه! اگر دعام مستجاب شد دعای سوم رو برای جیب خودم می کنم که پر پول شه و از زیر خط فقر بیایم بالای خط فقرTongue.
به همه کلیر شده های سفارت ایروان: خسته از وطن، سعید شفیعی، ، 2014وینر، Comp و علی مهاجر عزیز تبریک میگمRolleyes. دوستان حتماً در جریان هستند که بعد از این بشمار سه، پاسپورت به دست دم در سفارت هستند. بلیط گیر نمیادو ... مرخصی ندارمو .... پول ندارمو.... این هفته نمیشه و ... نداریم. اگر شده پول قرض کنین و سینه خیز تا سفارت برین، باید برین. در نهایت باید بگم:
خوشحالیم
.
.
.
خیلی...Rolleyes
(2014-05-23 ساعت 20:19)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 19:50)chaymon نوشته:  
بابا بوی کلیر نیست بوی جورابای منه. خانومم برا روز مرد خریده از اون موقع در نیاوردم بو گرفته.

فرشاد جان الان ما سرشار از طراوت و تازگی شدیم Big Grin حالا ما هیچی باباجان، در و همسایه چه گناهی کردن؟ بری امریکا وضعت این باشه تحویلت نمیگیرن ها، از ما گفتنBig Grin

تشکر کنندگان: nedaba ، arashS ، farshadm999 ، soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، behfaza ، nasim ، mehdi2014
(2014-05-23 ساعت 20:13)arashS نوشته:  بنا به نزدیک شدن به تعطیلات آخر هفته سه سفارت
از تمامی نگهبانان انرژی مثبت خواهش می‌شود هوشیار بوده و تمامی افکار منفی در صفحات مهاجرسرا را تبدیل به افکار مثبت کنند.
سردارانی چون nasim قصه‌گو freddyflientstone farshadm999 masuodrh maryam_a nedali me_u سیمین راد pari pari reza_top60 lida55 گلپری
hamed.us paria pariaaa soli asali NIKKI و عزیزان دیگری
که برای روحیه این سایت کوشیده‌اند و به گردن من حق دارن،خواهش می‌کنم هوشیار باشند.

به روى چشم. ما هوشياريم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، arashS ، masuodrh ، soli asali ، maryam_a ، pari pariaaa ، armin021 ، قصه گو ، nasim
بچه ها من انقدر استرس داشتم که کارم به سی سی یو افتاده الان تو بیمارستانم و فردا قراره در سن 32 سالگی آنژیو گرافی کنم ....
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: masuodrh ، NIKKI ، arashS ، soli asali ، pari pariaaa ، armin021 ، قصه گو ، amohammadiazar ، shilan ، amirrbco ، sabor ، nasim ، sysmaster ، NEURON ، mehdi2014 ، nasam
(2014-05-23 ساعت 18:16)farshadm999 نوشته:  من اگه کلیر بشم چنان عربده ای بزنم که مهاجرسرا به لرزه در بیاد. هورا مال ۱ دقیقمه
پارسال امیر82 برای هر 2013ای که کلیر می شد یه سری نعره می کشید. نعره هم می کشید ها. شب و نصفه شب هم حالیش نمی شدTongue. ما هم همش نگران تاثیر سوء این نعره ها بر روی سلامتیش بودیم. دلم برای نعره هاش تنگ شده. خدایا هر جا که هست سلامت دارش. فرشاد شما هم می خوای نعره بکشی مشکلی نیست فقط مواظب سلامتیت باشBig Grin.
من که روحیه ام توپ توپ..بقیه هم احتمالا همینطورن..برای شنبه و یکشنبه برنامه ام رو پر کردم که زود بگذره..به امید خدا و مدد و یاری آفیسرهای غیور سفارت ابوظبی..هفته بعد بریم به سمت کلیرهای جمعی که خیلی لذتبخشه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
[quote='Saeedv13' pid='501306' dateline='1400860496']
2-3 روز پیش دعا کردم شیر کلیرنس سفارت ها باز بشه و بعد هم خراب شه نتونن ببندنش! جدی جدی مثل این که شیر کلیر سفارت ایروان باز شده و یک عیب و ایراد اساسی هم پیدا کردهTongue. نکنه ما بعد از مهاجرت مستجاب الدعوه شده ایم و خودمان خبر نداریمBig Grin. حالا که اینطور شد دعا می کنیم شاه لوله اصلی کلیرنس ابوظبی و آنکارا بترکه! اگر دعام مستجاب شد دعای سوم رو برای جیب خودم می کنم که پر پول شه و از زیر خط فقر بیایم بالای خط فقرTongue.
به همه کلیر شده های سفارت ایروان: خسته از وطن، سعید شفیعی، ، 2014وینر، Comp و علی مهاجر عزیز تبریک میگمRolleyes. دوستان حتماً در جریان هستند که بعد از این بشمار سه، پاسپورت به دست دم در سفارت هستند. بلیط گیر نمیادو ... مرخصی ندارمو .... پول ندارمو.... این هفته نمیشه و ... نداریم. اگر شده پول قرض کنین و سینه خیز تا سفارت برین، باید برین. در نهایت باید بگم:
خوشحالیم
.
.
.
خیلی...Rolleyes
ممنون عمو سعید عزیز البته من آنکارا بودم.ضمن اینکه به همه ی ایروانی ها تبریک میگم از همه ی کسایی که تبریک گفتند و پیفام خصوصی دادند و من هنوز فرصت نکردم جوابشون رو بدم تشکر میکنم.Smile آرزوی من اینجا لب خندون و دل قندون برای همتونه.با عشق وینر
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان