کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-23 ساعت 22:32)قصه گو نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 22:27)melina132 نوشته:  سلام به همه منتظرا
وای اینجا چه خبره؟ SmileSmileSmileSmileنگاه کن یک روز از صبح لحظه ای اینجا نبودم ببین چه خبر شده؟ با این وضع فکر کنم کمتر بیام بیشتر کلیر میشنBig GrinBig GrinBig Grin
در هر صورت به دوستانی که امروز کلیر شدن از صمیم قلب تبریک میگم. ایشالله به همین زودیا بقیه دوستان منتظر هم هرچه زودتز کلیر بشن.
Big Grinاندکی صبر سحر نزدیک است.Big Grin

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «melina132» عزیزღღღ

وای قصه گوی عزیز خیلی ماهی به خدا. ممنونم ازت
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، hamidrezapir1 ، nasim ، pari pariaaa ، arashS
(2014-05-23 ساعت 01:44)hudson نوشته:  ما رو هم همين طووور
Sad((

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hudson» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: pari pari ، masuodrh ، nedaba ، soli asali ، KIMIA2005 ، nasim ، pari pariaaa ، arashS
یعنی خوشم میاد سرعت اضافه شدن صفحات رو ببینید هااااااااااا
از صبح تا حالا هر ۱۰ دقیقه میام مهاجر سرا امکان نداشته مطلب اضافه نشده بشه
دم همه بچه ها گرم امید وارم که به زودی دلهاتون شاد شاد شاد بشه .....
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
(2014-05-23 ساعت 20:52)masuodrh نوشته:  بلا به دور..بابا بیخیال شین..استرس چی؟ حیف نیست..شب و روز اینجا دور هم میگیم و میخندیم و قهر میکنیم و آشتی میکنیم..
دعا میکنیم نتیجه آنژیو خوب باشه و خطری تهدید نکنه شما رو

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «masoudrh» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: zepehr ، nedaba ، masuodrh ، soli asali ، pari pari ، KIMIA2005 ، miladfr12 ، armin021 ، maryam_a ، nasim ، pari pariaaa ، arashS ، peidaye penhan
(2014-05-23 ساعت 19:34)گلپری نوشته:  امیدوارم به زودی منتظر سرا همش سبز بشه سبز سبز

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «گلپری» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، pari pari ، KIMIA2005 ، miladfr12 ، armin021 ، pari pariaaa ، arashS ، peidaye penhan
(2014-05-23 ساعت 15:07)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 14:59)مهدی 2014 نوشته:  تبريك مجدد به كلير شده هاي جديد مخصوصا كيميا عزيز يار هميشگي منتظرسرا Smile
3 نفر ديگه ؟! كيان؟ خوابيدين ؟ اگه نجونبين ويزاتونو مي گيريم و ميديم يكي ديگه Big Grin از ما گفتن! Wink

ممکنه یکی از این دوستان باشند
mohamad92
امیرفرزان55
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohamad92» عزیزღღღ

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امیرفرزان55» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، pari pari ، KIMIA2005 ، miladfr12 ، armin021 ، pari pariaaa ، arashS ، peidaye penhan ، mohamad92
اي بابا اين انكارا هم كه خبرش معلوم ني چي كار ميكنن تو سفارت
خدايا خودت يه فرجي بكن
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: ffrfar ، alirezaghodrat ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، armin021 ، pari pariaaa ، arashS
(2014-05-23 ساعت 14:56)میما نوشته:  علی آقا تبریک هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررراااااا
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااا
هووووووووووووووووووووهووووووووووووووهوووووووووووووووهووووووووووووورررررررررررررااا

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میما» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، miladfr12 ، soli asali ، armin021 ، maryam_a ، nasim ، pari pariaaa ، arashS ، KIMIA2005 ، peidaye penhan
با عرض تبریک به تمام دوستان کلیر شدهSmile
خوشحالم تو روز تولد دخترم اینقدر خبرهای خوش میشنومTongue
با آرزوی کلیر شدن همه دوستانWink
اینهم هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای من
(2014-05-23 ساعت 19:31)azifa نوشته:  این‌قد حالم بده. شوهرم ایمیل زده ۲۱ می بعد بدون این‌که جوابشو بدن خودش یه آپدیت خورده و من نه. می‌ترسم یهو بهم ویزا ندن به اون تنهایی بدن Sad

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «azifa» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، soli asali ، armin021 ، nasim ، pari pariaaa ، azifa ، arashS
فكر كنم ديگه قصه گوى عزيزم قصه ما رو نميگه. نكنه قصه ما به سر رسيده؟؟؟؟؟؟Sad
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، ffrfar ، KIMIA2005 ، nedaba ، soli asali ، kage.omid ، nasim ، pari pariaaa ، arashS ، sophia ، peidaye penhan
ما شا ا ... یه سوالی دارم ازتون دوستان، برای شما خواب و خوراک توی سینی ساده بیارم یا طرح دار؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، aaraam، alirezaghodrat، amirrbco، atial، freddyflientstone، H Pier، HELIAA، jojo_hami، majid0000000000، Maryrhm، meisam14، mohamad92، Morteza1350، peidaye penhan، salmanyazdani، Shan92، sherry1350، shilan، srt، قصه گو، مهدی 2014، yasi malayer، 4

(2014-05-23 ساعت 23:15)A10A نوشته:  ما شا ا ... یه سوالی دارم ازتون دوستان، برای شما خواب و خوراک توی سینی ساده بیارم یا طرح دار؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، aaraam، alirezaghodrat، amirrbco، atial، freddyflientstone، H Pier، HELIAA، jojo_hami، majid0000000000، Maryrhm، meisam14، mohamad92، Morteza1350، peidaye penhan، salmanyazdani، Shan92، sherry1350، shilan، srt، قصه گو، مهدی 2014، yasi malayer، 4

ديگه خيلى وقته ما نه خواب داريم نه خوراك نه آرامش نه آسايش دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-05-23 ساعت 20:42)pari pari نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 20:34)Morteza 2014 نوشته:  بچه ها من انقدر استرس داشتم که کارم به سی سی یو افتاده الان تو بیمارستانم و فردا قراره در سن 32 سالگی آنژیو گرافی کنم ....

اى بابا.چرا آخه؟؟؟؟ ايشالا كه زودتر سلامتيتونو بدست بياريد دوست عزيز.
دعا میکنم به امید خدا زودتر خوب شید و خیلی زود کلیر شید ولی مواظب سلامتیتون باشید آدم سالم نباشه هیچی تو دنیا خوب نیست .اینجا چه اتفاقایی میفته یکی از طبقه 3 میفته یکی مریض ان شالا همتون سالم باشیدSmileRolleyes
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-05-23 ساعت 19:24)feel نوشته:  امروز ممکنه ابوظبی کلیر اعلام کنند

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «feel» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: ffrfar ، hamidrezapir1 ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، arashS ، KIMIA2005 ، peidaye penhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان