کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-23 ساعت 23:57)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 23:51)morteza88 نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 18:50)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «A10A» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «lucky girl» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «morteza88» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «omid05» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohammad_kh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sargol2001...» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «I2AFSHIN» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kingpoor2002» عزیزღღღ

یعنی می خوام بدونم اینقدر یه قصه گو میتونه با معرفت باشه که بغد از کلیر شدن هم اینقدر به فکر بر وبچ باشه ، دمت گرم...

این دوستمون قصه گو که لنگه نداره خدایی روحیه من ۱ نفرو که کلا غر میزدم کلی‌ عوض کرده. بهترین هارو آرزو دارم براش. ولی‌ بعضی‌ از بچه ها (نه همه) بعضیا بعد کلیر شدن کلا میشن حکایت ضرب المثل خر ، پل ،...

ممنونم قصه گوي عزيز ٢٠روز از مصاحبه ما به اندازه يك سال با يختب گذشت خداوندا صبر عطا فرما
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

تشکر کنندگان: قصه گو ، maryam_a ، nedaba ، nasim ، soli asali ، meisam14 ، pari pariaaa ، arashS ، pari pari ، shilan
بچه ها ما دو ساعت رفتيم بيرون يه هوايي به مغزمون بخوره، سيل اووومد !!! Big GrinBig GrinBig Grin هيچي ديگه ما هم پرروتر از اين حرفا تو ماشين دلمه ها رو يه لقمه كرديم.. جاتون خااااالي... Cool
(2014-05-23 ساعت 23:28)A10A نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 23:25)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «قصه گو» عزیزღღღ

من ديگه حرفي ندارم آقاي مجريBig Grin

قصه گو دیگه شب بخیر... امروز خیلی خسته شدین...!!!!!

Sweet dreamsBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
بچه ها به خدا من از اولش كلير بودم خودم خبر نداشتم،يعني آفيسر نگفت.احتمالاً نمي خواست كانون گرم خانواده ام،ولرم بشه،نگفت كه هول رفتن ورم نداره،باور كنيد بي حكمت نبوده،از كجا معلوم شايد مثلاً دخترم مي گفت سال آخرمه،ميخوام برم اونجا درس بخونم،يا من ديگه دنبال كلاس شيريني پزي و آشپزي نمي رفتم،وقتي فكرشو مي كنم ميگم خوب شد كه نگفت
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
بچه های کارنتی دور اول..ایروان کلا سرش خلوت بود تو کیس های پایین
الان هم حدود 20 تا کیس مونده فقط که AP هستند (از کیس های زیر 1800) که البته بعضی هاشونم که کلیر نصفه هستند
و اغلب این کیس های مونده تو این چند روز آپ شدند...آفرین به این سفارت
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
بچه های خوب
امشب جای همگی خالی رفتیم بام تهران کلی بارون اومد
واسه همتون زیر بارون دعا کردم که کلیر شید
من تا سه شنبه نیستم
ایشالا وقتی اومدم اینجا پر از خبرای خوب باشه
شب همگی بخیر
خواب لاس وگاس ببینید @-}--@-}--<3:-)
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
خیلی جالبه!!! آدم این تاپیک رو که دنبال میکنه کاملا به وجد میاد و از کلیر شدن بقیه به شدت لذت میبره!
من که خوب اول راهم ولی امیدوارم هر چه زودتر لیست منتظرسرا از اون بالا به پایینش سبز شه!
راستی Soli Asali من اطلاعاتمو براتون پیام خصوصی کردم اما اسمم اضافه نشده تو منتظرسرا.
Case No. : 2014AS6$$$/تعداد نفرات کیس: یک نفر/سربازی:معافیت تحصیلی(سال آخر تحصیلم هستم)/پست: آنکارا-> ابوظبی (توسط خودم)/مصاحبه: 14 می/آپدیت ها: 14aug 8july 15,16may /کلیرنس:؟؟؟
سلام بلاخره نوبت ما رسيد رفتيم مصاحبه خوشحاليمون ٢ساعت بيشتر طول نكشيد چون آفيسر پاسامونو گرفت تا ٢ روز ديگه ك ويزامون آماده بشه اما بعد زنگ زدن كه بايد تأييديه واسه ديپلم همسرم ببريم تا ويزا بدن،چون از هنرستان تغيير رشته داده و بزرگسالان خونده شك كردن، مجبور شديم ١ هفته ديگه ايروان بمونيم تا ريز نمراتو خونوادمون بفرستن، ميخوام ببينم كسي اين مشكلو داشته؟ نميدونيم ريزنمرات مشكلو حل ميكنه يا نه؟ آموزش پرورشم مدرك ديگه اي نميده٠٠٠٠
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
٩٠ روز گذشت
چقدر هيجان و استرس داشتم تو اين روزها
گاهي خوشحال بودم و گاهي سرشار از ناراحتي و كلافه بودم و هيچ چيز ارومم نميكرد
اما صبوري رو بيشتر ياد گرفتم
وقتي به محيط اطرافم نگاه ميكردم و شادي و سلامتي خانوادم رو ميديدم از عشق و اميد لبريز ميشدم و هيچ لذتي بالاتر ازاين نيست
اما اخر قصه ما هم خوب تموم ميشه و خدا كنه تا اخره اخرش خوب پيش بره و سربلند باشيم
واسه همتون ارزوي سربلندي و موفقيت ميكنم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
سلام داداش ؛ من از امشب تا سه شنبه بجاى همتون نگهبانى ميدم اصلا" نگران نباشيد ، تا با منى فعلا" در يمنى سرباز تمام بچه هاى مهاجرسرا هستم ، سربازتم داداششششششش از اينجا تا على آباد. ( الكى مييييييييييييگه ) ????
پارسال يادتونه،از تير ومرداد دغدغه ي واكسيناسيون و پاستور و هلال احمر و واكسن آنفولانزا از كجا و به چه قيمتي بزنيم و مننژيت واسه چه سنيه و آبله مرغان و تي دي چي هست ،در همين اثنا ترجمه ي انواع و اقسام مدارك حتي پاسپورت!؟!و تمكن مالي و چقدر باشه خوبه و از چه بانكي باشه بهتره ،كارنت شدن و دنبال تور مناسب بگرد و موقع مصاحبه چي بپوشيم و چي بگيم و خيلي چيزاي ديگه رو داشتيم و همشونو پشت سر گذاشتيم....حالا دوباره تكرار ميشه، سر زدن به پاستور و تهيه بليط و هتل و مديكال و كي بريم و...
(2014-05-24 ساعت 00:08)maryam_a نوشته:  بچه ها ما دو ساعت رفتيم بيرون يه هوايي به مغزمون بخوره، سيل اووومد !!! Big GrinBig GrinBig Grin هيچي ديگه ما هم پرروتر از اين حرفا تو ماشين دلمه ها رو يه لقمه كرديم.. جاتون خااااالي... Cool

سلام ؛ خدا رو شكر بارون اومد دونه ، دونه كلير كردن ، سيل اومد ديگه بايد همه با هم كلير كنن ???????
امروز آنکارا آپدیت نکرد؟

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: soli asali ، sani1348 ، قصه گو ، arashS ، miladfr12 ، nedaba ، armin021
ماشالا به این بچه ها ی مهاجر سرا.! من سوالم. رو پنجشنبه ای تو صفحه 663 مطرح کردم الان میبینم تا این صفحه رسیده! ماشالا دارین بخدا!
آقو پنجشنبه ای دلُم شِکِست Sad ولی خدا رو شکر که جو اینقدر مثبته. Smile
دوستان ارمنستانی بازم تبریک میگم و خدا رو شکر

همونطور که گفته بودم ما به همه جا ایمیل زدیم
این جواب kcc هست:
Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of ABU DHABI.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.
حالا نوبت دوستان پیشکسوته... آیا copy/paste بوده؟ اگه نه چیکار باید بکنم؟
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: soli asali ، sani1348 ، قصه گو ، KIMIA2005 ، miladfr12 ، kage.omid ، armin021 ، pari pari
(2014-05-24 ساعت 01:27)قصه گو نوشته:  پارسال يادتونه،از تير ومرداد دغدغه ي واكسيناسيون و پاستور و هلال احمر و واكسن آنفولانزا از كجا و به چه قيمتي بزنيم و مننژيت واسه چه سنيه و آبله مرغان و تي دي چي هست ،در همين اثنا ترجمه ي انواع و اقسام مدارك حتي پاسپورت!؟!و تمكن مالي و چقدر باشه خوبه و از چه بانكي باشه بهتره ،كارنت شدن و دنبال تور مناسب بگرد و موقع مصاحبه چي بپوشيم و چي بگيم و خيلي چيزاي ديگه رو داشتيم و همشونو پشت سر گذاشتيم....حالا دوباره تكرار ميشه، سر زدن به پاستور و تهيه بليط و هتل و مديكال و كي بريم و...

قصه گوی عزیز
خد
ا رو شکر من درگیر تمدید مدیکال نمیشم تازه ۶۰ روزه شدم به امید خدا هم نهایت با شرایط موجود ی ماه دیگه کلیر میشم بعد اون اصلا شاید واسه ویزا گرفتن رفتم از همون ور یهو غزل خدا حافظی رو خوندم..
متاسفانه نشد،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان