موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
مىشه کسى که به کلىرنس خورده ىک کم از مشخصاتشو بگه؟ سربازى ؟ شغل؟
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از بچه هایی که رفتند مصاحبه سئوال داشتم اگه معافیت داشته باشیم علتش رو سئوال می کنند یانه؟ آخه من معافیتم بخاطر جبهه پدرم بوده می خواستم بدونم این مشکلی درست میکنه یا نه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها دوستم لاتاری برنده شده فوق لیسانس هم قبول شده و از مهر 92 ترم اولشم شروع شده
اتفاقا کیس نامبرش (3 هزارو خورده ایه) طوری هست که تو همین ترم اولش هم باید بره مصاحبه.
می خواستم بپرسم ایشون بخاطر اینکه فوق لیسانس قبول شده و ترم اولشم هست احتمال داره ویزا یکضرب بگیره یا اینکه چون فوق قبول شده فقط بخاطر فوقش کلیرنس می خوره؟؟؟؟
سربازی هم نرفته.
کار و شغل خصوصی و دولتی هم تا حالا نداشته.
اساتید نظر بدن لطفا ممنون.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 12:21)mohammad69 نوشته: سلام
بچه ها دوستم لاتاری برنده شده فوق لیسانس هم قبول شده و از مهر 92 ترم اولشم شروع شده
اتفاقا کیس نامبرش (3 هزارو خورده ایه) طوری هست که تو همین ترم اولش هم باید بره مصاحبه.
می خواستم بپرسم ایشون بخاطر اینکه فوق لیسانس قبول شده و ترم اولشم هست احتمال داره ویزا یکضرب بگیره یا اینکه چون فوق قبول شده فقط بخاطر فوقش کلیرنس می خوره؟؟؟؟
سربازی هم نرفته.
کار و شغل خصوصی و دولتی هم تا حالا نداشته.
اساتید نظر بدن لطفا ممنون.
سلام
از داستان کلیرنس که بگذریم و بعید میدونم بخواد به این دلیلی که اونها نمیدونن کلیرنس بخوره یعنی ایشون میخواد برای رفتن برنامه ریزی کنه و 2 سال برا فوق تازه شروع کنه اینطرف، فکر نکنم منطقی باشه با توجه به ارزش بالای مدارک این طرف در اون طرف
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
من از بچه های لاتاری نیستم ولی دیدم قضیه کلیرنس خیلی ذهن بچه های رو مشغول کرده گفتم یک چیزی بگم، اصلاً فکر اینکه چی تعیین کنندس و چیکار میتونین بکنین که کلیرنس نخورین رو از سرتون بیرون کنین، فقط میشه گفت احتمال کلیرنس خوردن آقایون بیشتر از خانمها هستش. خودتون را اذیت نکنین با این حرفا
من خودم موقع مصاحبه پاسپورتم رو گرفتن که ویزا بدن ولی رفتم پست برگه صورتی توی پاکت بود که AP خورده بهم. نه سربازی رفتم نه کار دولتی داشتم.