موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 00:18)mehdi2014 نوشته: (2013-10-04 ساعت 23:59)محبت نوشته: (2013-10-04 ساعت 23:02)mehdi2014 نوشته: سلام دوستان.
من فوق لیسانس دارم، شغلم دولتیه و سربازی هم با تمام قوا رفتم. واسه روحیه دادن به خودم یه سوال داشتم.
کسی بوده با شرایط فوق الذکر که کلیرنس نخورده باشه و یه ضرب ویزا گرفته باشه؟؟؟؟
حتی اگه یه نفر هم باشه موجب قوت قلب خواهد بود به خدا!!!
سلام
والا با این افتخااتی که شما دوست خوبم کسب کردید هیچ امیدی که نمیشه بهتون داد این مژده رو بهتون میدم که کلیرنس رو شاخشه به خدا
والا اگه بدونید واسه هرکدوم از این افتخارات فوق الذکر که تو ایران یه جورایی امتیازه و بعضا لازم و واجب چه پوستی از من کنده شده اشکتون در میاد، کاش یه روزی میدونستم لاتاری برنده میشم و سراغ هیجکدومشون نمی رفتم!!!!!
به خدا
درکت میکنم داداش اما امیدوارم آفیسر هم درکت کنه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-04 ساعت 05:57)afs نوشته: (2013-10-03 ساعت 21:06)aghaghia نوشته: [font=Times New Roman]دوستان هم اکنون به یاری سبز شما محتاجیم
دوستانی که مهندس کامپیوتر هستند به ویژه نرم افزار که میتونند در ایجاد منتظرسرا به دوستان 2014 کمک کنند، لطفا اعلام آمادگی کنند، پارسال این کار رو (afs) افشین عزیز انجام دادن که از خود بچه های 2013 هستند، ما هم اگر بخواهیم که منتظرسرا داشته باشیم باید یکی از دوستان 2014 داوطلب این کار بشن وگرنه منتظرسرایی در کار نخواهد بود، پیشاپیش از همکاریتون ممنونم [/font]
دوستان ۲۰۱۴ اگر یک نماینده که به کامپیوتر کمی آشنا باشه معرفی کنید با کمال میل می تونیم برنامه ای که برای منتظرسرا آماده کردیم رو در اختیار شما هم قرار بدیم. تنها چیزی که لازمه وقت گذاشتن، حوصله داشتن، آشنایی با کامپیوتر و البته احساس مسئولیته.
امیدوارم تمام مراحل پیش رو براتون به بهترین شکل ممکن پیش بره.
سلام ....
من طراح وب سایت هستم. اگر کمکی از دست من بر میاد در خدمتم. البته راستش از لحاظ زمانی کمی محدودیت دارم، ولی خوشحال میشم کمکی از دستم بر بیاد. یک مسئله دیگه اینکه ظاهرا نرم افزاری در کاره، جهت اطلاع من از سیستم مک استفاده میکنم که امیدوارم این نرم افزار با مک هم قابل استفاده باشه.
به امید موفقیت همه دوستان
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 08:19)Saeedv13 نوشته: (2013-10-05 ساعت 00:52)محبت نوشته: ...قدرت شما در مهار استرستون و ارائه سخنوری هوشمندانه که آفیسر رو متقاعد بکنه که میتونه همونجا به شما ویزای یکضرب رو بده .
تو اون 4-5 دقیقه هر کدوم از اعضای کیس حداکثر سه تا جمله بتونن بگن باید خدا رو شکر کنن برادر. سخنوری!! اونم هوشمندانه؟!!! 3-4 تا سئوال می پرسه و والسلام. بهتره چند تا سفرنامه بخونین تا اوضاع دستتون بیاد. درسته که آفیسر به فارسی صحبت می کنه ولی به هر حال زبان دومش هست و مثل زبان مادریش مسلط نیست. باید سخنوری رو بی خیال شین و جمله های کوتاه با کلمات ساده و غیر تخصصی استفاده کنید.
باور کنین آفیسرهای سفارت آمریکا کاملا سایکلوژیستهای قویی هستند.
من تا الان 5 بار ویزا آمریکا گرفتم و کاملا اینو حس کردم. فقط کافیه 3 دقیقه باهاتون صحبت کنن. اگر یه ذره حس کنن با سیایت میخواین جواب بدین یا حس کنه پنهون کاری داری کاملا متوجه میشن.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-05 ساعت 13:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-05 ساعت 13:27 توسط arffx.)
(2013-10-05 ساعت 00:18)mehdi2014 نوشته: (2013-10-04 ساعت 23:59)محبت نوشته: (2013-10-04 ساعت 23:02)mehdi2014 نوشته: سلام دوستان.
من فوق لیسانس دارم، شغلم دولتیه و سربازی هم با تمام قوا رفتم. واسه روحیه دادن به خودم یه سوال داشتم.
کسی بوده با شرایط فوق الذکر که کلیرنس نخورده باشه و یه ضرب ویزا گرفته باشه؟؟؟؟
حتی اگه یه نفر هم باشه موجب قوت قلب خواهد بود به خدا!!!
سلام
والا با این افتخااتی که شما دوست خوبم کسب کردید هیچ امیدی که نمیشه بهتون داد این مژده رو بهتون میدم که کلیرنس رو شاخشه به خدا
والا اگه بدونید واسه هرکدوم از این افتخارات فوق الذکر که تو ایران یه جورایی امتیازه و بعضا لازم و واجب چه پوستی از من کنده شده اشکتون در میاد، کاش یه روزی میدونستم لاتاری برنده میشم و سراغ هیجکدومشون نمی رفتم!!!!!
به خدا
من هم ضمن داشتن همه افتخارات دوستمون mehdi2014 مدركم هم دكتري هست. حالا تا تهش برين
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 12:16)پسر شجاع نوشته: (2013-10-05 ساعت 08:19)Saeedv13 نوشته: (2013-10-05 ساعت 00:52)محبت نوشته: ...قدرت شما در مهار استرستون و ارائه سخنوری هوشمندانه که آفیسر رو متقاعد بکنه که میتونه همونجا به شما ویزای یکضرب رو بده .
تو اون 4-5 دقیقه هر کدوم از اعضای کیس حداکثر سه تا جمله بتونن بگن باید خدا رو شکر کنن برادر. سخنوری!! اونم هوشمندانه؟!!! 3-4 تا سئوال می پرسه و والسلام. بهتره چند تا سفرنامه بخونین تا اوضاع دستتون بیاد. درسته که آفیسر به فارسی صحبت می کنه ولی به هر حال زبان دومش هست و مثل زبان مادریش مسلط نیست. باید سخنوری رو بی خیال شین و جمله های کوتاه با کلمات ساده و غیر تخصصی استفاده کنید.
سلام دوستان، این رو هم به فرمایشات عمو سعید اضافه کنم که خیلیها اعتقاد دارن پروسه کلیرنس از بالا تعیین میشه و دست افیسر نیست، چون خیلی از بچهای ۲۰۱۳ گفتن که در هنگام مصاحبه اون برگه کلیرنس رو دیدن که از قبل آماده جلو افیسر بوده و در پایان مصاحبه افیسر همون برگه رو بهشون داده.
دقیقاً پروسه کلیرنس شما از وقتیکه پرونده در KCC باز می شود شروع شده و برای همین هست که هرچه پرونده کاملترباشه ، کمتر تغییرات داشته باشه و البته موارد حساس مثل شغل دولتی و سربازی و از این قبیل آیتم ها که براشون مهمتره کمتر باشه به یک ضرب ویزا گرفتن نزدیکتر می شوید.
يک نکته هم که به عقیده من تاثیر داره مکاتبه و تماس بیش از حد با kcc می تونه باشه . پی گیری کردن به موقع و به جا یک طرف، گیر دادن و هی تماس گرفتن و ایمیل زدن یک طرف.در هرحال امیدوارم همه دوستان بدون گذراندن پروسه کلیرنس موفق به دریافت ویزا بشن و در بدترین حالت یک کلیرنس سبک و کوتاه مدت . انشاله
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-05 ساعت 14:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-05 ساعت 14:15 توسط محبت.)
(2013-10-05 ساعت 08:19)Saeedv13 نوشته: (2013-10-05 ساعت 00:52)محبت نوشته: ...قدرت شما در مهار استرستون و ارائه سخنوری هوشمندانه که آفیسر رو متقاعد بکنه که میتونه همونجا به شما ویزای یکضرب رو بده .
سلام
عمو سعید عزیز دقیقا منظورم همون چند تا سواله و توی همون 3 الی 4 دقیقه قرار هم نیست سخنوری مناسب با شرایط مصاحبه کنفرانسی باشه و ارائه فضل و دانش بیکران منظور بهترین حالت گفتگو شماست که همون ساده گفتن و مفید و مختصر بودنشه چون قرار نیست شما چیزی رو اونجا به کسی یاد بدید یا توجیهش کنید اینو که همه بچه ها میدونن و اما در مود قدرت کلام لازم نیست صحبتی کنم حتی نوع نگاه شما که استاد بنده هستید نفرمائید که تاثری نداره حتی رو یه آفیسر که مثل ماشین عمل میکنه بابا عطف به بینهایتش نکنید، در هر صورت ما خیلی مخلصیم و ارادت خاص داریم خدمت شما
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال