کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
ببخشید میشه بگید این کیس نامبر بالا یعنی تا چند؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، arashS ، armin021 ، soli asali
(2014-05-25 ساعت 14:21)tina alin نوشته:  سفارت ایروان هم اصل مارک رو چک می کنن؟

بله سفارت ایروان تمام مدارک رو میگیرن بعد آفیسر در انتهای مصاحبه اصل مدارک رو پس میده و ترجمه ها رو نگه میداره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-05-25 ساعت 14:28)شید نوشته:  سلام
دوستن پسرمن زمان ثبت نام زیر 21بود و الان که تیر ماه دارم میرم مصاحبه بالای 21هست و تا الان دو نفر رو دیدم که همین طور بودن و ویزا ندادن بهشون ولی از یک آقا به نام مومنی که خیلی ها اینجا ایشون رو میشناسن چون در دبی کار ترنسفر برای برنده هایلاتاری رو انجام میدن پرسیدم گفت اینطور نیست و خودش خیلی ها رو برده و آورده که بالای 21شدن بعد از گذشت یک سال برای مصاحبه و موردی پیش نیومه و به kccزنگ زدم گفتن بسته به نظر آفیسر داره .
خواهش میکنم در این مورد اگر اطلاعاتی دارید به من بگید.
ممنونم

سلام
دوست عزیز راستش من جواب شما رو مطمعن نیستم، صفحات قبل رو بررسی کنین خواهید دید که فرزند یکی از دوستان رو که مصاحبه رفته بودن و کلیرنس خورده بودن سفارت رفیوز کرده، برای اینکه ۲۱ سال رو رد کرده بوده. ولی فارغ از این بحث، اینو همیشه در نظر داشته باشین که بهترین مرجع که قابل اعتماد باشه همین سایت مهاجرسرا هستش و نه آقایون و خانم هایی که اونور کار ترانسفر انجام میدن!
طبق پست های دوستان تو تاپیک های سفر به آنکارا، یروان، ابوظبی فقط و فقط از این دوستان میتونین کمک ترانسفر بگیرین و به هیچ وجه حرفهاشون رو ملاک قرار ندین.
در کل نگران نباشین، نهایت بعدا خانوادگی براشون درخواست میدین.
پیروز باشین...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: nedaba ، hamed.us ، behfaza ، miladfr12 ، pari pari ، pari pariaaa ، قصه گو ، arashS ، soli asali
(2014-05-25 ساعت 14:39)sani1348 نوشته:  دوستان عزيز سلام : به خواست خداآيا از فردا دوشنبه ٢٦ مى سفارتها شروع به كار ميكنند ؟

تا اونجا که من اطلاع دارم از 3 شنبه شروع به کار میکنن . چون روز 2 شنبه (مموریال دی) هستش و تو آمریکا تعطیل رسمیه...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
دوستان هواپيمايي ماهان از ١١ خرداد به ارمنستان پرواز داره همين امروز اعلام كرد
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
آنکارا آخرین بار ۲۱ می اعلامی کلیر داشته و یروان ۲۳ می، ابوظبی هم ۷ می آخریش بوده.
پس فردا، سه شنبه نوبت ابوظبیه، بچه های ابوظبی خودتون رو آماده کردین؟ مهدی 2014' الی آخر Big Grin
الی آخر و تو مایه های الی ماشاالله حساب کنین!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
ﺍﮔﻪ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺗﻪ ﮐﺸﯿﺪ ﺑﺸﯿﻦ ﺑﺎ ﺗﻪ ﺩﯾﮕﺶ ﺣﺎﻝ ﮐﻦ !
ﻫﯽ ﻧﺸﯿﻦ ﺑﮕﻮ ﺑﻪ آﺧﺮﺵ ﺭﺳﯿﺪﻡ … (دکتر ش ر ی ع ت ی )
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
(2014-05-25 ساعت 14:45)aghaghia نوشته:  

بله سفارت ایروان تمام مدارک رو میگیرن بعد آفیسر در انتهای مصاحبه اصل مدارک رو پس میده و ترجمه ها رو نگه میداره...

خیلی بد شد اصل کارت پایان خدمت Sad یکی میگه مهمه یکی میگه مهم نیست حالا چی می شه؟
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

تشکر کنندگان: armin021 ، miladfr12 ، ffrfar ، reza_top60 ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، sophia
سلام دوستان
من هم امروز با اجازتون 200 روزا پر کردم بدون آپدیت
Big Grin
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
(2014-05-25 ساعت 15:59)tina alin نوشته:  

خیلی بد شد اصل کارت پایان خدمت Sad یکی میگه مهمه یکی میگه مهم نیست حالا چی می شه؟
ما که سفارت ابوظبی بودیم اصلا اصل مدارک رو نمی گیره و احتمالا بستگی به سلیقه سفارت داره ...
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، ffrfar ، janatirad ، pari pari ، arashS ، armin021 ، soli asali ، shilan ، sophia
(2014-05-25 ساعت 16:02)امین 13 نوشته:  سلام دوستان
من هم امروز با اجازتون 200 روزا پر کردم بدون آپدیت
Big Grin

خوشا بحالت دیگه آخرای خطی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nedaba ، shadi79 ، ffrfar ، pari pariaaa ، قصه گو ، امین 13 ، arashS ، armin021 ، soli asali
(2014-05-25 ساعت 16:06)sami8000 نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 15:59)tina alin نوشته:  

ما که سفارت ابوظبی بودیم اصلا اصل مدارک رو نمی گیره و احتمالا بستگی به سلیقه سفارت داره ...
آره ابوظبی نمی گیره
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

تشکر کنندگان: miladfr12 ، ffrfar ، arashS ، armin021 ، soli asali ، shilan
سلام دوستان.ایا راهی وجود داره که مطمین بشیم فرم سوالات و رزومه برای پرونده ما نیاز نیست؟البته افیسر به من چیزی نگفت ولی در کل خیلی گیج بود. الان واقعا دو دل هستم.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، farshadm999 ، armin021 ، soli asali
(2014-05-25 ساعت 16:12)k98k نوشته:  سلام دوستان.ایا راهی وجود داره که مطمین بشیم فرم سوالات و رزومه برای پرونده ما نیاز نیست؟البته افیسر به من چیزی نگفت ولی در کل خیلی گیج بود. الان واقعا دو دل هستم.

اگه بخوان ایمیل میزنن.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، k98k ، قصه گو ، arashS ، armin021 ، soli asali ، forgiven ، farshad varaste
آنکاراآخرین اعلام کلیرنس: Wednesday, September 18, 2013۱۹۴ کیس لاتاری: ۱۶۴ کلیر شده (۸۵٪) + ۳۰ منتظر
آخرین اعلام کلیرنس: Wednesday, May 21, 2014۴۵ کیس لاتاری: ۱۲ کلیر شده (۲۷٪) + ۳۳ منتظر

ابوظبی آخرین اعلام کلیرنس: Thursday, September 19, 2013۸۸ کیس لاتاری: ۸۳ کلیر شده (۹۴٪) + ۵ منتظر
ابوظبی آخرین اعلام کلیرنس: Wednesday, May 7, 2014۸۹ کیس لاتاری: ۹ کلیر شده (۱۰٪) + ۸۰ منتظر

ایروان آخرین اعلام کلیرنس: Tuesday, September 17, 2013۱۰۶ کیس لاتاری: ۹۶ کلیر شده (۹۱٪) + ۱۰ منتظر
ایروان آخرین اعلام کلیرنس: Friday, May 23, 2014۶۵ کیس لاتاری: ۱۰ کلیر شده (۱۵٪) + ۵۵ منتظر

کلا منتظرسرا 2013 25 نفر ویزا نگرفتن بابا چرا اینقدر الکی استرس داریم
2013 ده برابر الان کلیری داشته پس دست وهورررراااااااااا برای 2014 های گرامی
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان