موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستان ، جان من اون دكمه ي جستجو واقع در سمت چپ هر پست رو بزنيد!!
انگار دفترچه خاطراته
هي مي گفتم به چه كار مياد؟ حتما سر فرصت از روش يه سفرنامه ي دبش مي نويسم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز. امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل شه چون به عنوان یک مادر کاملا درکتون میکنم واقعا میخوام بدونم آیا دادن ویزا به امسال بچه های ما کاری سلیقه ای هست اینا نمیفهمن با روح یک جوان و یک خانواده چه میکنن ؟آیا جایی هست که بشه ج درستی گرفت؟؟
موضوعها: 2
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
هر روز از هتل دیپلمات پیاده میرفتم سفارت . کنار سفارت امریکا تو ایروان همیشه ساعت2 ظهر یه عده وایساده بودن واسه مصاحبه! میرفتن تو و یه ساعت بعد میزدن بیرون با کلی برگه اف بی آی چک و ... و در انتظار کلیرنس بر میگشتن ایران و ... با این حساب دیداری میشه گفت متوسط روزی 2 تا 3 نفر برگه انتظار میگیرفتن که تا الان که دوماه گذشته میشه حدودا صد نفر !!!! دو ماهه نشستیم و تا حالا ده نفر هم کلییر نشدن !!!!! با این حساب فکر کنم سره کار هستیم تا ظرفیت پر شه
!!!!
این چه وضعشه آخه ه ه ه ه ه!!! یه 2013 ای نیست بگه موضو چیه ؟!
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(1970-01-17 ساعت 16:49)شید نوشته: دوست عزیز. امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل شه چون به عنوان یک مادر کاملا درکتون میکنم واقعا میخوام بدونم آیا دادن ویزا به امسال بچه های ما کاری سلیقه ای هست اینا نمیفهمن با روح یک جوان و یک خانواده چه میکنن ؟آیا جایی هست که بشه ج درستی گرفت؟؟
نگران نباشین، به خدا توکل کنین. به امید خدا ویزا رو دریافت میکنن و دسته جمعی میرین. دعا میکنم آفیسر خوبی نصیبتون بشه و گیر نشه. سعی کنین اعتماد به نفستون رو از دست ندین.
ظاهرا این قضیه به نظر آفیسر بستگی داره. پس شما با اعتماد به نغس به مصاحبه برین ببینین چی میشه. فعلا کاری از دستتون بر نمیاد.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-25 ساعت 18:36)شید نوشته: دوست عزیز. امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل شه چون به عنوان یک مادر کاملا درکتون میکنم واقعا میخوام بدونم آیا دادن ویزا به امسال بچه های ما کاری سلیقه ای هست اینا نمیفهمن با روح یک جوان و یک خانواده چه میکنن ؟آیا جایی هست که بشه ج درستی گرفت؟؟
به اعتقادمن ونظر سایر دوستان بهترین منبع سفارتی است که مصاحبه شدید.من دیشب ایمیل زدم ولی چون آنکارا امروز هم تعطیل بوده هنوز جوابی ندادند.اگر لازم شد تلفنی باهاشون صحبت خواهم کرد.
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-25 ساعت 18:43)bobo_ir نوشته: هر روز از هتل دیپلمات پیاده میرفتم سفارت . کنار سفارت آمریکا تو ایروان همیشه ساعت2 ظهر یه عده وایساده بودن واسه مصاحبه! میرفتن تو و یه ساعت بعد میزدن بیرون با کلی برگه اف بی آی چک و ... و در انتظار کلیرنس بر میگشتن ایران و ... با این حساب دیداری میشه گفت متوسط روزی 2 تا 3 نفر برگه انتظار میگیرفتن که تا الان که دوماه گذشته میشه حدودا صد نفر !!!! دو ماهه نشستیم و تا حالا ده نفر هم کلییر نشدن !!!!! با این حساب فکر کنم سره کار هستیم تا ظرفیت پر شه
!!!!
این چه وضعشه آخه ه ه ه ه ه!!! یه 2013 ای نیست بگه موضو چیه ؟!
سلام
اینقدر نگران نباشین، یه کم صبور باشین، درسته تعداد کمی تا حالا کلیر شدن، ولی این دلیل نمیشه که همه سر کار باشیم.
اگه اینجوری باشه که اینا کلی ویزا اضافه میارن. یه مراحل اداری هست که برای همه باید طی بشه. حالا یکی بعد ۲۰۰ روز کلیر میشه و دلیلش اینه که آفیسر چک های بیشتری براش ثبت کرده و یکی هم بعد ۲۰ روز کلیر میشه چون آفیسر چک های کمتری براش ثبت کرده. بهتره یه کم از استرس و نگرانیتون کم کنین و به جای فکر کردن به چیزهای منفی، به این فکر کنین که شما میونه کلی شرکت کننده برنده شدین! یه برنده هیچ وقت نباید به شکست فکر کنه و روحیه باخت داشته باشه.
بهتون شدیدا توصیه میکنم این ذهنیات منفی رو سریعا از خودتون دور کنین وگرنه تو این راه شکست میخورین. و دلیل این حرفم اینه که شما دارین به کاینات و جهان هستی این پیغام رو میرسونین که توی این مسیر مردد هستین که موفق میشین یا نه!
پیشنهاد میدم کتاب یا فیلم راز رو تهیه کنین.
ما بقی برمیگرده به طرز فکر و دیدگاه شما از پیرامون زندگیتون...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-25 ساعت 19:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-25 ساعت 19:36 توسط عراقی.)
عصر یکشنبه همگی بخیر ، امروز و دیروز یک کم ملال آور بود ولی امیدواریم فردا یک خبرائی بشه و سفارتین عظمی به حول و قوه الهی طی یک عملیات محیر العقول دست به حرکتی انتحاری زده و کلی کلیری اعلام کنند .
منتظر باشید - شادی ها در راهند
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar

رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال