کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان ، جان من اون دكمه ي جستجو واقع در سمت چپ هر پست رو بزنيد!! Big Grinانگار دفترچه خاطراتهTongue هي مي گفتم به چه كار مياد؟ حتما سر فرصت از روش يه سفرنامه ي دبش مي نويسم.Wink
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: arashS ، shadi79 ، pari pariaaa ، mehdi2014 ، armin021 ، ali3875 ، soli asali ، anahita 62 ، nedaba ، pari pari ، shilan ، farshad varaste ، sophia
(2014-05-25 ساعت 17:22)pari pari نوشته:  منم ديروز افقى كردم خببببببببببب !

سلام پیشکسوت عزیز و گرامی pari pari خانم دست شما درد نکنه، شما دیگه چرا شما که حکم صاحب‌خانه رو داری‌یو حق وتو؟
ولی با این حال نمیشه حالا که بهانه‌ای برای شادی داریم نگیم pari pari جان مچکریم pari pari جان مچکریم pari pari جان مچکریم.
مرسی پیشکسوت عزیز تشکر از این‌که به حرف ما جدید‌ی‌ها احترام می‌ذاری.
بچه‌ها به افتخار pari pari جان بیان وسطSmile
(2014-05-25 ساعت 16:26)miladfr12 نوشته:  آنکاراآخرین اعلام کلیرنس: Wednesday, September 18, 2013۱۹۴ کیس لاتاری: ۱۶۴ کلیر شده (۸۵٪) + ۳۰ منتظر
آخرین اعلام کلیرنس: Wednesday, May 21, 2014۴۵ کیس لاتاری: ۱۲ کلیر شده (۲۷٪) + ۳۳ منتظر

ابوظبی آخرین اعلام کلیرنس: Thursday, September 19, 2013۸۸ کیس لاتاری: ۸۳ کلیر شده (۹۴٪) + ۵ منتظر
ابوظبی آخرین اعلام کلیرنس: Wednesday, May 7, 2014۸۹ کیس لاتاری: ۹ کلیر شده (۱۰٪) + ۸۰ منتظر

ایروان آخرین اعلام کلیرنس: Tuesday, September 17, 2013۱۰۶ کیس لاتاری: ۹۶ کلیر شده (۹۱٪) + ۱۰ منتظر
ایروان آخرین اعلام کلیرنس: Friday, May 23, 2014۶۵ کیس لاتاری: ۱۰ کلیر شده (۱۵٪) + ۵۵ منتظر

کلا منتظرسرا 2013 25 نفر ویزا نگرفتن بابا چرا اینقدر الکی استرس داریم
2013 ده برابر الان کلیری داشته پس دست وهورررراااااااااا برای 2014 های گرامی
البته ۲۵ تا کیس حدودا ۵۰ نفر، و این امار فقط مهاجرسراس. حداقل ۳۰۰ نفر پارسال بی‌ ویزا موندن.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: arashS ، armin021 ، masuodrh ، mehdi2014 ، gema ، kage.omid ، soli asali ، nedaba
(2014-05-25 ساعت 17:43)miladfr12 نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 16:52)masuodrh نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 16:26)miladfr12 نوشته:  آنکاراآخرین اعلام کلیرنس: Wednesday, September 18, 2013۱۹۴ کیس لاتاری: ۱۶۴ کلیر شده (۸۵٪) + ۳۰ منتظر
آخرین اعلام کلیرنس: Wednesday, May 21, 2014۴۵ کیس لاتاری: ۱۲ کلیر شده (۲۷٪) + ۳۳ منتظر
ابوظبی آخرین اعلام کلیرنس: Thursday, September 19, 2013۸۸ کیس لاتاری: ۸۳ کلیر شده (۹۴٪) + ۵ منتظر
ابوظبی آخرین اعلام کلیرنس: Wednesday, May 7, 2014۸۹ کیس لاتاری: ۹ کلیر شده (۱۰٪) + ۸۰ منتظر
ایروان آخرین اعلام کلیرنس: Tuesday, September 17, 2013۱۰۶ کیس لاتاری: ۹۶ کلیر شده (۹۱٪) + ۱۰ منتظر
ایروان آخرین اعلام کلیرنس: Friday, May 23, 2014۶۵ کیس لاتاری: ۱۰ کلیر شده (۱۵٪) + ۵۵ منتظر

کلا منتظرسرا 2013 25 نفر ویزا نگرفتن بابا چرا اینقدر الکی استرس داریم
2013 ده برابر الان کلیری داشته پس دست وهورررراااااااااا برای 2014 های گرامی

آقا میلاذ آمار باز...یه لطفی میکنی بگی از کلا 50000 ویزا تا حالا چند تا صادر شده؟ طبق آخرین آمار سیس؟ ممنون

چشم ولی دست تنها بدون کمک نمیشه
باید منتظر سایمون و فایل اکسل ژون بیاد سریع انجام بدمWink

میلاد جان شما استاد مایی ولی تو همون سایتی که لینک‌شو برامون گذاشتی یعنی به تاریخ 10/05/2014 تعداد کل ویزاهای صادر شده برای کل 5قاره برابر 27057 می‌باشد.
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، masuodrh ، armin021 ، soli asali ، nedaba ، pari pari
دوست عزیز. امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل شه چون به عنوان یک مادر کاملا درکتون میکنم واقعا میخوام بدونم آیا دادن ویزا به امسال بچه های ما کاری سلیقه ای هست اینا نمیفهمن با روح یک جوان و یک خانواده چه میکنن ؟آیا جایی هست که بشه ج درستی گرفت؟؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، aghaghia ، mohsenmb ، arashS ، soli asali ، anahita 62 ، nedaba ، KIMIA2005 ، pari pari ، ALEX55 ، امین 13 ، sophia
هر روز از هتل دیپلمات پیاده میرفتم سفارت . کنار سفارت امریکا تو ایروان همیشه ساعت2 ظهر یه عده وایساده بودن واسه مصاحبه! میرفتن تو و یه ساعت بعد میزدن بیرون با کلی برگه اف بی آی چک و ... و در انتظار کلیرنس بر میگشتن ایران و ... با این حساب دیداری میشه گفت متوسط روزی 2 تا 3 نفر برگه انتظار میگیرفتن که تا الان که دوماه گذشته میشه حدودا صد نفر !!!! دو ماهه نشستیم و تا حالا ده نفر هم کلییر نشدن !!!!! با این حساب فکر کنم سره کار هستیم تا ظرفیت پر شه Sad !!!!
این چه وضعشه آخه ه ه ه ه ه!!! یه 2013 ای نیست بگه موضو چیه ؟!
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: masuodrh ، قصه گو ، Prometheus ، pari pariaaa ، soli asali ، armin021 ، behfaza ، pari pari ، shilan ، sysmaster ، PAYAM1055 ، sophia
(1970-01-17 ساعت 16:49)شید نوشته:  دوست عزیز. امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل شه چون به عنوان یک مادر کاملا درکتون میکنم واقعا میخوام بدونم آیا دادن ویزا به امسال بچه های ما کاری سلیقه ای هست اینا نمیفهمن با روح یک جوان و یک خانواده چه میکنن ؟آیا جایی هست که بشه ج درستی گرفت؟؟

نگران نباشین، به خدا توکل کنین. به امید خدا ویزا رو دریافت میکنن و دسته جمعی میرین. دعا میکنم آفیسر خوبی نصیبتون بشه و گیر نشه. سعی کنین اعتماد به نفستون رو از دست ندین.
ظاهرا این قضیه به نظر آفیسر بستگی داره. پس شما با اعتماد به نغس به مصاحبه برین ببینین چی میشه. فعلا کاری از دستتون بر نمیاد.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: maryam_a ، arashS ، farshadm999 ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، sophia ، nasam
(2014-05-25 ساعت 18:36)شید نوشته:  دوست عزیز. امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل شه چون به عنوان یک مادر کاملا درکتون میکنم واقعا میخوام بدونم آیا دادن ویزا به امسال بچه های ما کاری سلیقه ای هست اینا نمیفهمن با روح یک جوان و یک خانواده چه میکنن ؟آیا جایی هست که بشه ج درستی گرفت؟؟
به اعتقادمن ونظر سایر دوستان بهترین منبع سفارتی است که مصاحبه شدید.من دیشب ایمیل زدم ولی چون آنکارا امروز هم تعطیل بوده هنوز جوابی ندادند.اگر لازم شد تلفنی باهاشون صحبت خواهم کرد.
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

تشکر کنندگان: arashS ، maryam_a ، aghaghia ، pari pariaaa ، soli asali ، armin021 ، nedaba
(2014-05-25 ساعت 10:32)behfaza نوشته:  آقا به توصیه عمو سعید عزیز هم احترام نمیگذارن . جماعت کم لطف !
حاج آقا به افزاBig Grin
به این افقی کردن امضاها گیر نده برادر من. درست کردن امضاء و ترکیبش یک چیز دلبخواهی و سلیقه ای هست. ما نمی تونیم به کسی بگیم امضاء درست کنه یا نکنه یا اگر می کنه افقی بکنه یا عمودی بکنه!!!... این چه جمله ای بود که من گفتمTongue. همشم از یک فعل خاص استفاده کردم. حواستون به من هست؟!!!!Big Grin
پارسال رضا بیات مرحوم به این امضاهای عمودی حساسیت پیدا کرده بود. تا روز آخر هم به هر کس که امضای عمودی داشت گیر می داد و یا به من دستور می داد که سعید اینو افقیش کنBig Grin. ما فقط گفتیم اگر دوست دارن و صلاح می دونن افقیش کنن. اگرم عمودی دوست دارن خوب نظرشون قابل احترامه. ارادتمند افقی ها و عمودی ها. موفق باشید. سعید
(2014-05-25 ساعت 18:43)bobo_ir نوشته:  هر روز از هتل دیپلمات پیاده میرفتم سفارت . کنار سفارت آمریکا تو ایروان همیشه ساعت2 ظهر یه عده وایساده بودن واسه مصاحبه! میرفتن تو و یه ساعت بعد میزدن بیرون با کلی برگه اف بی آی چک و ... و در انتظار کلیرنس بر میگشتن ایران و ... با این حساب دیداری میشه گفت متوسط روزی 2 تا 3 نفر برگه انتظار میگیرفتن که تا الان که دوماه گذشته میشه حدودا صد نفر !!!! دو ماهه نشستیم و تا حالا ده نفر هم کلییر نشدن !!!!! با این حساب فکر کنم سره کار هستیم تا ظرفیت پر شه Sad !!!!
این چه وضعشه آخه ه ه ه ه ه!!! یه 2013 ای نیست بگه موضو چیه ؟!

سلام
اینقدر نگران نباشین، یه کم صبور باشین، درسته تعداد کمی تا حالا کلیر شدن، ولی این دلیل نمیشه که همه سر کار باشیم.
اگه اینجوری باشه که اینا کلی ویزا اضافه میارن. یه مراحل اداری هست که برای همه باید طی بشه. حالا یکی بعد ۲۰۰ روز کلیر میشه و دلیلش اینه که آفیسر چک های بیشتری براش ثبت کرده و یکی هم بعد ۲۰ روز کلیر میشه چون آفیسر چک های کمتری براش ثبت کرده. بهتره یه کم از استرس و نگرانیتون کم کنین و به جای فکر کردن به چیزهای منفی، به این فکر کنین که شما میونه کلی شرکت کننده برنده شدین! یه برنده هیچ وقت نباید به شکست فکر کنه و روحیه باخت داشته باشه.
بهتون شدیدا توصیه میکنم این ذهنیات منفی رو سریعا از خودتون دور کنین وگرنه تو این راه شکست میخورین. و دلیل این حرفم اینه که شما دارین به کاینات و جهان هستی این پیغام رو میرسونین که توی این مسیر مردد هستین که موفق میشین یا نه!
پیشنهاد میدم کتاب یا فیلم راز رو تهیه کنین.
ما بقی برمیگرده به طرز فکر و دیدگاه شما از پیرامون زندگیتون...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-05-25 ساعت 19:14)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 10:32)behfaza نوشته:  آقا به توصیه عمو سعید عزیز هم احترام نمیگذارن . جماعت کم لطف !
حاج آقا به افزاBig Grin
به این افقی کردن امضاها گیر نده برادر من. درست کردن امضاء و ترکیبش یک چیز دلبخواهی و سلیقه ای هست. ما نمی تونیم به کسی بگیم امضاء درست کنه یا نکنه یا اگر می کنه افقی بکنه یا عمودی بکنه!!!... این چه جمله ای بود که من گفتمTongue. همشم از یک فعل خاص استفاده کردم. حواستون به من هست؟!!!!Big Grin
پارسال رضا بیات مرحوم به این امضاهای عمودی حساسیت پیدا کرده بود. تا روز آخر هم به هر کس که امضای عمودی داشت گیر می داد و یا به من دستور می داد که سعید اینو افقیش کنBig Grin. ما فقط گفتیم اگر دوست دارن و صلاح می دونن افقیش کنن. اگرم عمودی دوست دارن خوب نظرشون قابل احترامه. ارادتمند افقی ها و عمودی ها. موفق باشید. سعید

عمو سعید من هرکاری کردم افقی نشد.Sad
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، naftoonbazoft1 ، shadi79 ، arashS ، armin021 ، Saeedv13 ، soli asali ، nedaba ، aaraam ، pari pari
(2014-05-25 ساعت 17:17)pari pari نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 08:39)Morteza 2014 نوشته:  سلام بچه ها من آنژیو کردم امروز مرخص میشم دکتر گفت استرس نباید داشته باشی ... مگه میشه ...

خدارو شكر . ايشالا كه هميشه تنتون سالم باشه و به زودي كليير بشيد

مرتضی جان بیشتر مراقب خودت باش داداش
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: عراقی ، arashS ، armin021 ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، NIKKI ، Morteza 2014
عصر یکشنبه همگی بخیر ، امروز و دیروز یک کم ملال آور بود ولی امیدواریم فردا یک خبرائی بشه و سفارتین عظمی به حول و قوه الهی طی یک عملیات محیر العقول دست به حرکتی انتحاری زده و کلی کلیری اعلام کنند .
منتظر باشید - شادی ها در راهند
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-05-25 ساعت 19:30)mohsenmb نوشته:  
(2014-05-25 ساعت 19:14)Saeedv13 نوشته:  
حاج آقا به افزاBig Grin

عمو سعید من هرکاری کردم افقی نشد.Sad

آقا محس مگه افقی تر از اینم میشه بابا کارت درسته ، ایول
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: arashS ، maryam_a ، mohsenmb ، armin021 ، Saeedv13 ، nedaba ، pari pari ، farshad varaste

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان