کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام ..عید همگی مبارک..
امروز که سفارتی تعطیل نیست؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: arashS ، قصه گو ، maryam_a ، armin021 ، ali3875 ، kiana11 ، nedaba ، sani1348 ، miladfr12 ، soli asali ، pari pari ، pari pariaaa
(2014-05-27 ساعت 11:34)masuodrh نوشته:  سلام ..عید همگی مبارک..
سلام ، عید شما هم مبارک.
هرسه باز هستند. هر سه درحال شستشو Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongueTongue
(2014-05-27 ساعت 10:40)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به همه دوستان
صبحتون به خير، مي خواستم بگم من كلا عادت دارم هر وقت به جاي جديد وارد مي شم يك خونه تكوني حسابي انجام بدم( تو خونه منو كوزت صدا مي كنندSmile ) خلاصه اينكه دقيقا يك هفته شده كه به جمع شما اضافه شدم اميدوارم از امروز بتونم اينجا رو يك تكوني بدم و قديمي ها رو بريزم بيرون تا جا براي ما جديدي ها باشه، البته بگم اگه قديمي ها رفتين اجازه داريد گاهي به عنوان مهمان بياين اينجا،
خلاصه اين همه داستان سرايي كردم تا آرزوي كلجير شدن همتون رو بكنم كه مي دونم چقدر انتظار سخته،
ضمنا دوستان موقعه هورا گفتن و جشن و پايكوبي حواستون باشه خونه رو به هم نريزيد كه با من طرفيدSmile

سلام ، خوش اومدی.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
سلام دوستان وعیدتون مبارک ،یک سوال دارم :
اگه یک نفر از اعضای خانواده کلیر نشه ،توی سایت ابوظبی چی مینویسه، کسی متنشو داره؟

در حالت عادی که همه اعضا کلیر بشن متن اینه:

We are pleased to inform
you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

ولی در مورد کلیر های نصفه نیمه نمیدونم چطور باید متوجه بشیم ؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، arashS ، nedaba ، soli asali ، pari pari ، pari pariaaa
(2014-05-27 ساعت 11:36)arashS نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 11:34)masuodrh نوشته:  سلام ..عید همگی مبارک..
سلام ، عید شما هم مبارک.
هرسه باز هستند. هر سه درحال شستشو Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongueTongue

با پودر درياااااا.. Big Grin
سلام.آقا یه چندوقتی هست که اتاقم خیلی بهم ریخته هستش میشه اگه وقت کردین یه دستی هم به سر و روی اتاق من بکین ممنون میشم.البته بعد از خونه تکونی سایت.شوخی کردم.خوش اومدی.اونور آب میبینمتون به امید کلیر شدنمون.
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، armin021 ، Sara_lphmkf ، arashS ، قصه گو ، soli asali ، pari pari ، pari pariaaa
(2014-05-27 ساعت 11:38)armin021 نوشته:  
صبحتون به خير، مي خواستم بگم من كلا عادت دارم هر وقت به جاي جديد وارد مي شم يك خونه تكوني حسابي انجام بدم( تو خونه منو كوزت صدا مي كنندSmile ) خلاصه اينكه دقيقا يك هفته شده كه به جمع شما اضافه شدم اميدوارم از امروز بتونم اينجا رو يك تكوني بدم و قديمي ها رو بريزم بيرون تا جا براي ما جديدي ها باشه، البته بگم اگه قديمي ها رفتين اجازه داريد گاهي به عنوان مهمان بياين اينجا،
خلاصه اين همه داستان سرايي كردم تا آرزوي كلجير شدن همتون رو بكنم كه مي دونم چقدر انتظار سخته،
ضمنا دوستان موقعه هورا گفتن و جشن و پايكوبي حواستون باشه خونه رو به هم نريزيد كه با من طرفيدSmile

سلام ، خوش اومدی.
سارا دلت را خوش نکن صاحبخونه شی زودتر از انتظار بیرونت می کنیم همین الان هم اشتباهی آمدی اینجا
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-05-27 ساعت 11:44)مامان خانم نوشته:  

سلام ، خوش اومدی.
سارا دلت را خوش نکن صاحبخونه شی زودتر از انتظار بیرونت می کنیم همین الان هم اشتباهی آمدی اینجا

آره کوزت جان بزودی شهردار مادلن میاد دست هممون‌و می‌گیره می‌بره. Big GrinBig GrinBig Grin
سلام به همگی
دوستان درسته که کلیرنس خوردیم و حال و حوصله نداریم ولی تاپیکهای دیگه داره خاک میخوره! مثلا رفتم تاپیک زندگی در نیویورک دیدم سوت و کوره و خبری نیست! اینطوری کلیر شیم که رفتنمون گیج کننده میشه.
به نظر من مهمترین قسمت مهاجرت انتخاب درست و به جای محل زندگی هستش. لطف کنین بیاین به تاپیک های دیگه هم زندگی ببخشین. تشکر میکنم...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.

سلام ، خوش اومدی.

فدات شم مامان خانوم مهربونم كه توي بدترين شرايط بهم روحيه دادي، اونقدر داستان كلير شدنم عجيب غريب كه خودم باورم نميشه، اون آقا ريشو اول داشت پاسمو نگه مي داشت، ولي دقيقه آخر به خاطر اينكه سايت محل كارم كه يك روزنامه خصوصي بود هر كاري كرد باز نشد و به همين راحتي سريع پشيمون شد،
الان هم ايراد نداره، اول ناراحت بودم ولي الان خيلي خوشحالم كه به جمع دوست داشتني كليرنسي ها پيوستم، حالا هم اونقدر روحيه دارم كه حاضرم تا آخرين روز اينجا وايسم اول همه رو بيرون كنم و بعد خودم برم،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
آهاي اون دوستاني كه پيام خصوصي مي دين ولي پيام خصوصي خودتون بسته است ، خودتون فكر كنيد يك بنده خدايي مثل من بخواد به سوالتون جواب بده بايد چيكار كنه؟ هان؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: nedaba ، maryam_a ، miladfr12 ، arashS ، قصه گو ، mehdi2014 ، pari pari ، soli asali ، sysmaster ، mohamad92 ، pari pariaaa ، nasim
بچه ها میخاستم یه پست کامل درست بشه واسه سفرمجدد بچه هایی که کلیر شدن. لطفا کسایی که رفتن و ویزاشون رو گرفتن و دوستان دیگه ای که اطلاعات دارن کمک کنن

1- آیا سهمیه ویزاهای هرماه رو ما میتونیم ببینیم و روش برنامه ریزی کنیم؟ ممکنه بریم و بهمون بگن سهمیه این ماه تموم شده برید ماه دیگه بیاید؟

2- آیا واکسنی باید تکرار بشه برای مدیکال؟

3- هزینه اضافی برای گرفتن جواب در همون روز معاینات چقدره؟

4-با پرواز ساعت 7 دبی بریم به مدیکال میرسیم آیا؟

5-دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن و مجددا میرن، واسه ترنسفر میشه از اتوبوس استفاده کرد؟ کسی تجربه شو داشته؟

6- دیگه هر نکته ضروری خودتونم میدونید لطف کنید ذکر کنید. موتوشکرمSmile
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
(2014-05-27 ساعت 12:07)Sara_lphmkf نوشته:  

سلام ، خوش اومدی.

فدات شم مامان خانوم مهربونم كه توي بدترين شرايط بهم روحيه دادي، اونقدر داستان كلير شدنم عجيب غريب كه خودم باورم نميشه، اون آقا ريشو اول داشت پاسمو نگه مي داشت، ولي دقيقه آخر به خاطر اينكه سايت محل كارم كه يك روزنامه خصوصي بود هر كاري كرد باز نشد و به همين راحتي سريع پشيمون شد،
الان هم ايراد نداره، اول ناراحت بودم ولي الان خيلي خوشحالم كه به جمع دوست داشتني كليرنسي ها پيوستم، حالا هم اونقدر روحيه دارم كه حاضرم تا آخرين روز اينجا وايسم اول همه رو بيرون كنم و بعد خودم برم،

بابا توديگه كى هستى ؟ بچه ها گول حرفاشو نخورين اين سارا گير داده بمونه ، بگين زود ويزا شو بدن بره ما نخواستيم . ارادتمند شما
تشکر کنندگان: arashS ، قصه گو ، masuodrh ، pari pari ، armin021 ، soli asali ، janatirad ، zepehr ، sophia ، pari pariaaa ، anahita 62
دوستان منتظريمها، بابا جان يكي بياد بگه آپديت داره، ديگه احساس صاحبخونه بودن مي كنم مي خوام يه بيست يا سي تايي هوراي درست حساب بگم، آنكاراييها، ابوظبي ها و ايرواني هاي عزيز زود باشيد، جامونو تنگ كرديد،
كسي نبود ؟؟؟؟؟؟؟
(2014-05-27 ساعت 12:30)sani1348 نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 12:07)Sara_lphmkf نوشته:  
صبحتون به خير، مي خواستم بگم من كلا عادت دارم هر وقت به جاي جديد وارد مي شم يك خونه تكوني حسابي انجام بدم( تو خونه منو كوزت صدا مي .............

سلام ، خوش اومدی.

فدات شم مامان خانوم مهربونم كه توي بدترين شرايط بهم روحيه دادي، اونقدر داستان كلير شدنم عجيب غريب كه خودم باورم نميشه، اون آقا ريشو اول داشت پاسمو نگه مي داشت، ولي دقيقه آخر به خاطر اينكه سايت محل كارم كه يك روزنامه خصوصي بود هر كاري كرد باز نشد و به همين راحتي .…

بابا توديگه كى هستى ؟ بچه ها گول حرفاشو نخورين اين سارا گير داده بمونه ، بگين زود ويزا شو بدن بره ما نخواستيم . ارادتمند شما
فدات شم ، من حالا حالا هستم، مي خوام اينقدر اينجا بمونم تا عضو فعالم بشه عضو با سابقهSmile
الان هم اگه اين قديمي ها يك تكون نخورن برن مجبورم با جارو بيفتم دنبالشون،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان