کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-27 ساعت 13:45)Sara_lphmkf نوشته:  اينها هم كه بدتر از ما ايرانيها، بعد از سه روز تعطيلي هنوز تو چرتن، فكر كنم بايد با جاروم برم بالا سرشون،

والا فکر نميکنم جاروت تاثيري داشته باشه رو اينا, معلوم نيست تو ماها دارن دنبال چي ميگردن به خدا!!!!!! بابا خودتونو خسته نکنيد, به خدا چيزي پيدا نميکنيد, ما رو قبلا جارو کشيدن , هممون پاک پاکيم Big GrinTongue
2014AS00002xxx
دیگه داره این ۲۶ مارچ حالمو به هم میزنه هاااااااا.
یه ۲۷ می جایگزین شه دیگه،
همین الان!
زود تند سریع...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-05-27 ساعت 14:16)armin021 نوشته:  دیگه داره این ۲۶ مارچ حالمو به هم میزنه هاااااااا.
همین الان!
زود تند سریع...

دوست عزيزم ، غصه نخور، فكر كنم اينها بعد سه روز تعطيلي به يك روز هم براي پيدا كردن خودشون احتياج دارند، آرزو مي كنم از فردا همه و همين طور شما خبراي خوبي بشنويد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: alitab ، pari pari ، soli asali ، armin021 ، maryam_a ، قصه گو ، sani1348 ، pari pariaaa ، nedaba ، arashS ، masuodrh
(2014-05-27 ساعت 14:02)AB2014 نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 13:40)AB2014 نوشته:  سلام
همین الان از سفارت برگشتم با یه کاغذ صورتی Sad

چجوری بریم تو لیست منتظرسرا؟
سلام. به جمع ما خوش اومدی. ایشالله به زودی زود کلیر بشید.
واسه اضافه شدن به لیست منتظرسرا اطلاعاتی که تو امضا دوستمون سولی عسلی هست رو واسش پیام خصوصی کن.
موفق باشید
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، alitab ، pari pari ، Sara_lphmkf ، maryam_a ، قصه گو ، AB2014 ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-05-27 ساعت 14:21)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 14:16)armin021 نوشته:  دیگه داره این ۲۶ مارچ حالمو به هم میزنه هاااااااا.
همین الان!
زود تند سریع...

دوست عزيزم ، غصه نخور، فكر كنم اينها بعد سه روز تعطيلي به يك روز هم براي پيدا كردن خودشون احتياج دارند، آرزو مي كنم از فردا همه و همين طور شما خبراي خوبي بشنويد

آمین.
خستم کرده این ۲۶ مارچ الاغ!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
احتمالا این دوستان عزیز و کارمندان محترم سفارت با چای گوزل آشنایی ندارند!
من خودم شخصا مصرف 1 سالشون رو بهشون هدیه میدم ! تا بلکه همممت خودشون رو هم بکشند و مشغول به کلیر کردن شن.
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-05-27 ساعت 14:05)soli asali نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 14:02)AB2014 نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 13:40)AB2014 نوشته:  سلام
همین الان از سفارت برگشتم با یه کاغذ صورتی Sad

چجوری بریم تو لیست منتظرسرا؟

هر 2تاتون این چیزایی که تو امضام هست رو برای من پیام کنید

هردوشون يكين سوليييييي Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: H Pier ، قصه گو ، AB2014 ، armin021 ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، nedaba ، pari pari ، arashS ، soli asali ، NEURON ، peidaye penhan ، shilan
Daily activity supplement: Being administratively processed!!!
Case No. : 2014AS6$$$/تعداد نفرات کیس: یک نفر/سربازی:معافیت تحصیلی(سال آخر تحصیلم هستم)/پست: آنکارا-> ابوظبی (توسط خودم)/مصاحبه: 14 می/آپدیت ها: 14aug 8july 15,16may /کلیرنس:؟؟؟
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pariaaa ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-05-27 ساعت 14:27)soli asali نوشته:  احتمالا این دوستان عزیز و کارمندان محترم سفارت با چای گوزل آشنایی ندارند!
من خودم شخصا مصرف 1 سالشون رو بهشون هدیه میدم ! تا بلکه همممت خودشون رو هم بکشند و مشغول به کلیر کردن شن.

سولی جون احتمالا با روح هم آشنا نیستن!
راستی ۲ روز اومدی تاپیک نیویورک رو گرم کردی و رفتی!
سولی اینجا، سولی اونجا، سولی همه جا.
به احترام ستاره های بی شمار سپهبد سولی عسلی خبردار!
* DV 2014 *
تشکر کنندگان: maryam_a ، pari pariaaa ، nedaba ، pari pari ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، sophia ، peidaye penhan ، shilan
بچه ها کسی امروز یا دیروز آپدیت داشته؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

آي گفتي داداش !
منم هر وقت اين صفحه CEAC رو باز مي کنم و ميبينم 20 مارچ تغيير نکرده همينطور مي شم !Big Grin
تشکر کنندگان: armin021 ، maryam_a ، pari pariaaa ، nedaba ، sani1348 ، pari pari ، قصه گو ، soli asali ، mehdi2014 ، sysmaster ، shilan
(2014-05-27 ساعت 14:42)2014families lottery winners نوشته:  بچه ها کسی امروز یا دیروز آپدیت داشته؟

امروز كه نه، ولي ديروز از بچه هاي ابوظبي بودند كه آپديت شدند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
ما هم از 21 مارچ تا الان آپدیت نداشتیم به عبارت ی2 ماه ویک هفته یعنی 67 روز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وای خدای من چقدر زیادددددددددددد ولی همونجور که توی امضام گفتم من امیدوارم به فرداها بالاخره یه روز اون فرداهه میادددددددددددددSmileSmileSmileSmileSmile
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-05-27 ساعت 12:40)arezoo00 نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 20:28)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 00:39)arezoo00 نوشته:  ...زنگ زدن كه بايد تأييديه واسه ديپلم همسرم ببريم تا ويزا بدن،چون از هنرستان تغيير رشته داده و بزرگسالان خونده شك كردن، مجبور شديم ١ هفته ديگه ايروان بمونيم تا ريز نمراتو خونوادمون بفرستن، ميخوام ببينم كسي اين مشكلو داشته؟ نميدونيم ريزنمرات مشكلو حل ميكنه يا نه؟ آموزش پرورشم مدرك ديگه اي نميده٠٠٠٠
(2014-05-24 ساعت 13:25)arezoo00 نوشته:  اميدوارم چون مدرك ديگه اي نيست ك بياريم، تعجب ميكنم با وجود پيش دانشگاهي همسرم چرا ب ديپلم گير دادن، بعد مصاحبه آفيسرمونو بيرون ديدم گفت ما additional document نياز داريم و اين مدرك براي ما قابل فهم نيست....
پارسال برای شوهر سایه (=مامان سایه 2013ایها) مورد مشابه شما اتفاق افتاد. تازه شما شانس آوردی که همونجا بهتون گفتن. سایه مدت ها منتظر بود. بعد بعدها بهشون ایمیل زدند و ازشون ریز نمره خواستند. شوهر سایه دبیرستانش رو در اهواز گذرونده بود. زمان جنگ گویا دبیرستان و آرشیو پرونده های دانش آموزان از بین رفته بود. با یک مکافاتی به نظرم فقط ریز نمره های دو سال آخر رو تونستن گیر بیارن. ترجمه کردن و فرستادن و بعد هم کلیر شدن و الان در پورتلند اورگان هستند. آدرس پروفایل سایه اینجاست. می خواین بهش پیام خصوصی بدین. قشنگ راهنماییتون می کنه. به نظرم گیرشون خیلی کوچیکه و با همون ریز نمره ها کارتون ردیف میشه. بازم برین خدا رو شکر کنین که حواسشون بوده همونجا بهتون گفتن. با دست پر برگردین. موفق باشید.

متاسفانه با ریز نمرات مشکلمون حل نشد، بعد از گذاشتن مدرک توی باکس به سفارت ایمیل زدیم ک آیا حل شد یا نه؟ این جوابو دادن :
Dear inquirer,

We received your transcripts, however the consular officer asked you to present a statement from the ministry of education about your education (hours of study, regular course/ distance learning/evening courses, etc
ما هنوزم نفهمیدیم منظورشون چیه و چی می خوان از ما، لطفا" اگه کسی میدونه راهنماییمون کنه....

سلام دوست عزيز من هم با پيش دانشگاهيم رفتم گفت برو ديپلمت رو بيار
حالا منم با كلى دوندگى ديپلمم رو گرفتم و منتظر كلير شدنم
خداروشكر ترو تميز مونده
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
آيلار عزيز سلام ؛ من هم ٢٠ مارچى بودم چون هر موقع سايت ceac رو باز مى كردم و ميديدم خيلى اعصابم خورد مي شد ١٩ مى يه ايميل زدم واسه سفارت و يك هفته بعد ايميلى برام اومد كه فعلا" منتظر باشم تا خبرم كنن و سريع آپديت هم شدم و الآن با بچه هاى ٢٦مى روز حماسه سفارت ابوظبى آپديت شدم به نظر من شما هم همين كار را انجام بده ؟ براى روحييت خوبه . هاهاهاهاهاهاهاها ??????
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، armin021 ، pari pariaaa ، masuodrh ، arashS ، soli asali ، pari pari ، mehdi2014 ، sophia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان