کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-28 ساعت 01:13)maryam_a نوشته:  آپديت ها از ساعت ٦ عصر به بعد اضافه شدن... من تا اون ساعتا كه چك كردم 5 تا كيس زير 2000 آپديت شده بود.... واااااايييي خدااا جووون فردا همتون كلير بشيد ايشالاااااا ✌️✌️✌️

واااي خدا از دهنت بشنوه
ميشه واقعا يعني
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
(2014-05-27 ساعت 23:27)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-05-27 ساعت 22:55)A10A نوشته:  من که امروز بی حوصله ی بی حوصله بودم ... دلمو زدم به دریا و بعد 37 روز یه ایمیل دادم به سفارت که شما گفتی یک ماه دیگه چک کن... یک ماه هم اومد و گذشت....

یعنی نمی دونید چقدر سبک شدم.... آخییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییشششششش!!!!!!

بزنم به تخته آپدتهای خوبی داری! حتما شغل خصوصی و معاف بودین و برادران کنسولگری در یک حرکت خودجوش با کلیرانس زدن سورپرایزتون کردن، نه؟ چون یک ماه هم که بهتون گفته خیلی کمه! به کسی زیر 3ماه نگفتن به گمونم!

نه سپاه بودم و کار خصوصی... سارا گورو گفت یک ماه دیگه به بعد چک کن... یه آپدیت دونفره داشتیم که اونم ایمیل زده بودم اسمم تو ابوظبی شناخته نمی شد که اصلاحش کردند یه آپدیت صلواتی هم بهمون دادند....!!!!!! قابل شما رو نداره....!!!!!Big Grin

(2014-05-28 ساعت 01:07)masuodrh نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 01:05)artam2 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 01:01)masuodrh نوشته:  سلام..
بچه ها ما هم اعضای کیسمون آپ شدند..
من تا 2200 رو چک کردم در مجوع 17 نفر آپدیت شدند..فقط یکی لطفا بگه این آپدیت چه ساعتی بوده؟ چون من از ظهر خونه نبودم
به امید خبرهای خوووووووووووووووب

Masoudrh عزيز ،بعد ازساعت 6 بعد از ظهر بوده ،چون من تا 6 چك كردم خبري نبود و ساعت ١١ دوباره چك كردم و آپديت شده بوديم،ولي فكر مي كنم شما ديروز هم آپديت شده ايد چون تاريخ آپديت بچتون مربوط به ديروزه

اون با ایمیل بود دوست خوب..
میگم خوب آمار کیس مارو داریا Cool ..میخوای اصلا بعد این شما برام چک کنی Big GrinBig GrinBig Grin

من فقط شماره كيسهاي نزديك كيس خودم را اين چند وقت چك مي كردم و خيلي اتفاقي و البته بر اساس صحبتهاي خود شما شماره كيستون را حدس زدم، اميدوارم ناراحت نشده باشيد دوست خوبمTongue:
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
باورتون نمیشه..تو جاده کرج بودیم ساعت 12..یکی از بچه های گل مهاجرسرا به من زنگ زد گفت مریم آپدیت شدیم..
اومدم خونه و خیمه زدم رو لب تاب..انشاله که آخرین چک باشه و خلاص شیم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-28 ساعت 01:09)hudson نوشته:  
من تا 2200 رو چک کردم در مجوع 17 نفر آپدیت شدند..فقط یکی لطفا بگه این آپدیت چه ساعتی بوده؟ چون من از ظهر خونه نبودم

منم نمي دونم چه ساعتي بوده
ولي اميدوارم واقعي باشه
يعني جمعي نباشه

واقعا به اميد خبرهاي خوووب

نه گروهي نبوده ،احتمالا بالاي ١٩٠روزها ،چون ما با ١٨٠روز اپديت نشديم ،خبرهاي خوب در راهه ،بچها انكارا جمعه منتظر كليير گروهي باشيد
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
(2014-05-28 ساعت 01:05)artam2 نوشته:  

Masoudrh عزيز ،بعد ازساعت 6 بعد از ظهر بوده ،چون من تا 6 چك كردم خبري نبود و ساعت ١١ دوباره چك كردم و آپديت شده بوديم،ولي فكر مي كنم شما ديروز هم آپديت شده ايد چون تاريخ آپديت بچتون مربوط به ديروزه

بچه ها سلام
باید بگم کیس اصلی ماهم بعد از آپدیت واقعیه 10 فوریه(آپدیت ایمیلی داشتیم) در تاریخ 27 می آپدیت شد ولی من همچنان 10 مارچ هستم امیدوارم به زودی برای همه دوستان خبرهای خوبی برسه
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: nedaba ، omid05 ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، artam2 ، peidaye penhan ، maryam_a ، mehdi2014 ، armin021 ، pari pari
من فکر میکنم همه کسانی که آپدیت شدیم امشب مصاحبه هامون نزدیک هم بوده
hudson و sargol 2002 و قصه گو و خودم که تو یک روز یا با فاصله یک روز از هم مصاحبه داشتیم..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: omid05 ، nedaba ، kage.omid ، soli asali ، hudson ، قصه گو ، pari pariaaa ، peidaye penhan ، maryam_a ، armin021 ، pari pari
(2014-05-27 ساعت 11:41)reasonable نوشته:  سلام دوستان وعیدتون مبارک ،یک سوال دارم :
اگه یک نفر از اعضای خانواده کلیر نشه ،توی سایت ابوظبی چی مینویسه، کسی متنشو داره؟

در حالت عادی که همه اعضا کلیر بشن متن اینه:

We are pleased to inform
you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

ولی در مورد کلیر های نصفه نیمه نمیدونم چطور باید متوجه بشیم ؟
بالاخره خودم جوابو پیدا کردم،
اگه فقط یک نفر کلیر بشه پایینش این جمله را اضافه میکنن:

Dear Fatemeh ......i,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
ok to issue for Fatemeh only
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
(2014-05-28 ساعت 01:28)masuodrh نوشته:  من فکر میکنم همه کسانی که آپدیت شدیم امشب مصاحبه هامون نزدیک هم بوده
hudson و sargol 2002 و قصه گو و خودم که تو یک روز یا با فاصله یک روز از هم مصاحبه داشتیم..

دقيقا همينطوره،با توجه به هفته گذشته ٩٠درصد ،كليير شده ها به اين حالت اپديت شدن، احتمال زياد فردا و يا پنج شنبه شما دوستان رستگار ميشويييييد
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
Me u عزيز امار جديدي نداري،چون من وا قعا به اماري كه از طرف تو باشه ايمان دارم
(2014-05-28 ساعت 01:34)omid05 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 01:28)masuodrh نوشته:  من فکر میکنم همه کسانی که آپدیت شدیم امشب مصاحبه هامون نزدیک هم بوده

دقيقا همينطوره،با توجه به هفته گذشته ٩٠درصد ،كليير شده ها به اين حالت اپديت شدن، احتمال زياد فردا و يا پنج شنبه شما دوستان رستگار ميشويييييد

امید عزیز..اگر این پیش بینی شما درست از آب دربیاد یه شیرینی خیلی خوب پیش من دارید...
(2014-05-28 ساعت 01:39)omid05 نوشته:  Me u عزيز امار جديدي نداري،چون من وا قعا به اماري كه از طرف تو باشه ايمان دارم

امید جان فایل اکسل من رو هم قابل بدون..به خدا تا کیس 2200 رو دارم که چک کردم همه رو..فقط 17 نفر تو ابوظبی آپدیت شدند امشب
(2014-05-28 ساعت 01:39)masuodrh نوشته:  

امید عزیز..اگر این پیش بینی شما درست از آب دربیاد یه شیرینی خیلی خوب پیش من دارید...

شك نكنين چون گروهي نبوده ،قبلا هم گفته بودم ،case number ها از امريكا به سفارت خونه ها فرستاده ميشه و اين اپديت يعني پاسخ رسيده به سفارت و احتمال زياد تا ٢روز ديگه كلي هوررا داريم،
(2014-05-28 ساعت 01:42)masuodrh نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 01:39)omid05 نوشته:  Me u عزيز امار جديدي نداري،چون من وا قعا به اماري كه از طرف تو باشه ايمان دارم

امید جان فایل اکسل من رو هم قابل بدون..به خدا تا کیس 2200 رو دارم که چک کردم همه رو..فقط 17 نفر تو ابوظبی آپدیت شدند امشب

١٠٠درصد،من به استناد همين امار قاطعانه ميگم ،كلي هوووورا داريمBig Grin

يه شيريني هم پيش من
Smile)

(2014-05-28 ساعت 01:51)hudson نوشته:  

يه شيريني هم پيش من
Smile)

امشب مگه ديگه كسي ميخواااابه
با آپديت اينقدر هيجان زده شديم
واي به كلير شدن
D:
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان