موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اصلا نگران نباشين
چرا؟ ميگم براتون
جاهاي مختلف رسمي و غير رسمي خونده بودم كه اين پروسه برا اكثر كيسها در حداكثر 60 روز انجام ميشه
من از اكتبر تا حالا شب و روزمو تو اين تاپيك گذروندم و تمام پستها را خوندم و تمام جريانات را به دقت زير نظر داشتم
هر چند هفته يه بار سيس و سايت ابوظبي رو براي درآوردن منطق و فهميدن اتفاقات به صورت كلي زير و رو كردم
شايد باورتون نشه ولي شماره كيس خيليها مخصوصا بچه هاي ابو ظبي را ميدونم. از همون روزهاي اول تو يه فايل اكسل اتفاقات را ثبت ميكردم و فوريه با اومدن اولين فايل سيس دامنه و دقت كار افزايش يافت...
خلاصه همه اينا را گفتم كه بگم من 7-8 ماهه اينجا يه پا كارشناس و پيش بين و ... شدم
درسته كه الان كه كلير شدم نفسم از جاي گرم در مياد ولي تو اين 7 ماه و به ويژه تو 3-4 ماه آخر واقعا شختي گشيدم.
تو پرانتز بگم كه (من مهاجرت استراليا را كه همه چيش بعد از 10-15 ماه دوندگي و ielts و assessment و sponsorship ايالتي و... آماده شده بود بي خيال شدم چون بايد 6-7 هزار دلار ديگه پول لاج اون موقعي كه دلار استراليا 3900 بود ميدادم چون اينجا را 100% ميدونستم. و از دستش دادم به علت گذشت زمان و تغيير سن و شرايط آنها و تو 3 ماه گدشته مثل سگ پشيمون بودم چون من تصميم به مهاجرت به هر قيمتي گرفته بودم.
به هر حال از اين خسته منتظر بشنويد كه
- واقعا نگراني رو از خودتون دور كنيد و مطمين باشيد كه به موقع كلير ميشيد
- پرونده هاي ما لاتاريها امسال عموما به عير از تعدادي كيس خاص 6-7 ماه بايگاني شده بود و تازه يكي دو هفته اي هست كه اومدن رو ميز چك و به سرعت بررسي ميشن
- از بي آپديتي نگران نباشين چون اكثر دوستان با يه آپديت يكي از نفرات چند روز بعد كلير شدن يكيش من و name check برا عمده ماها چند دقيقه بيشتر كار نداره و فقط بايد نوبتش برسه
- نميگم ايميل پيگيري نزنين چون اگر مورد خاصي تو پروندتون باشه معلوم ميشه ولي عموما بيفايده است و فقط يه پاسخ در حد Autoreply مواجه ميشين. مثلا برا من درست در لحظه اي (دقيقا دقيقه) كه من آپديت آخر پيش از كلير را داشتم جواب ايميل 10 روز قبلم را گرفتم كه regret و continue to check و ... بطوريكه فكر كردم آپديتم ايميلي هست. (پستهاي دوشتبه ساعت 10-11 منو بخونيد متوجه ميشين)
- از اين به بعد مرتب و دسته اي كلير ها اعلام ميشه و از اعلام نشدن هرروزه اميدتون را از دست ندينو مثل اينكه فراموش كزدين آنكارا رويه اش اين بوده كه جمعه ها و در برخي مواقع يه روز ديگه تو هفته ليست اعلام ميكنه.
يا ما ابوظبيها آپديتمون از آ م ر ي ك ا با ايروانيها يكي بود ولي ابوظبي گذاشت برا هفته بعدش
- آپديتهاي پيوسته و تعداد زياد اخير هم اين نظرات را تاييد ميكنه
-...
ببين چي شده كه من درونگراي كم حرف هم نطقم باز شده!!!
پس با اميد و اطمينان منتظر باشين و لطفا از خستگي و نااميدي و منفي بافي بپرهيزيد
با آرزوي يه دنيا خوبي براي همه همراهان
See You Later
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز باز به سفارت ايميل زدم اين متن رو فرستادم
Dear Officer,
Having been waiting for ----- days,I would like to know more about my Administrative Processing whether everything is right .Looking forward to receiving a reply ASAP.
,Sincerely yours
Your Name
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هاى ابوظبى كه امشب آپديت داشتيد، شما كلير شديد 100%
از همين الان صميمانه ترين تبريكات من رو پذيرا باشيد.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نظرتون راجع به آژانس ساحل آبي چيه؟
دوستان خوب مهاجرسرا صبحتان بخیر وسرشار از سلامتی شادی و انرژی
سایتهای زیادی رو چک کردم ولی از همه مناسب تر :
1.WWW.lastsecond.ir 02144017200
2.sahel abi
با توکل به خداوند و امید قلبی به حکمتش همه چیز با آرامش به نتیجه خوب خواهد رسید.[/align]
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
مي خوام امروز برم بليت بخرم،دو تا بخرم يا سه تا ؟!؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤