کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
اینجا کسی تنهایی شیرینی بخوره باید همه رو به قلیون دعوت کنه. Tongue
هر کسی هم که نا امید بشه شخصا با لنگ دمپایی میفتم دنبالش. Big Grin
دیکتاتوری بعضی وقتا جواب میده. Rolleyes
Shy

( راستی یک چیز دیگه... دوستان آنکارایی. سفارت آنکارا کمی تنبله اما تو کلیر کردن کم نمیاره یهو به خودش میاد این رو من از پارسالی ها شنیدم . امیدوارم که همین هفته آنکارا هممون رو شاد کنه. )
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-28 ساعت 01:01)masuodrh نوشته:  سلام..
بچه ها ما هم اعضای کیسمون آپ شدند..
من تا 2200 رو چک کردم در مجوع 17 نفر آپدیت شدند..فقط یکی لطفا بگه این آپدیت چه ساعتی بوده؟ چون من از ظهر خونه نبودم
به امید خبرهای خوووووووووووووووب
واقعا دست مریزاد
انکارایی نبود کیسهاس اپدیتیWink
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
(2014-05-28 ساعت 02:17)miladfr12 نوشته:  
من تا 2200 رو چک کردم در مجوع 17 نفر آپدیت شدند..فقط یکی لطفا بگه این آپدیت چه ساعتی بوده؟ چون من از ظهر خونه نبودم
واقعا دست مریزاد

من آپدیت نشدم ولی‌ اونایی که آپدیت شدن رو دوست دارم.
خوشحالم.
دوستان اصلا نگران نباشين
چرا؟ ميگم براتون
جاهاي مختلف رسمي و غير رسمي خونده بودم كه اين پروسه برا اكثر كيسها در حداكثر 60 روز انجام ميشه
من از اكتبر تا حالا شب و روزمو تو اين تاپيك گذروندم و تمام پستها را خوندم و تمام جريانات را به دقت زير نظر داشتم
هر چند هفته يه بار سيس و سايت ابوظبي رو براي درآوردن منطق و فهميدن اتفاقات به صورت كلي زير و رو كردم
شايد باورتون نشه ولي شماره كيس خيليها مخصوصا بچه هاي ابو ظبي را ميدونم. از همون روزهاي اول تو يه فايل اكسل اتفاقات را ثبت ميكردم و فوريه با اومدن اولين فايل سيس دامنه و دقت كار افزايش يافت...
خلاصه همه اينا را گفتم كه بگم من 7-8 ماهه اينجا يه پا كارشناس و پيش بين و ... شدم
درسته كه الان كه كلير شدم نفسم از جاي گرم در مياد ولي تو اين 7 ماه و به ويژه تو 3-4 ماه آخر واقعا شختي گشيدم.

تو پرانتز بگم كه (من مهاجرت استراليا را كه همه چيش بعد از 10-15 ماه دوندگي و ielts و assessment و sponsorship ايالتي و... آماده شده بود بي خيال شدم چون بايد 6-7 هزار دلار ديگه پول لاج اون موقعي كه دلار استراليا 3900 بود ميدادم چون اينجا را 100% ميدونستم. و از دستش دادم به علت گذشت زمان و تغيير سن و شرايط آنها و تو 3 ماه گدشته مثل سگ پشيمون بودم چون من تصميم به مهاجرت به هر قيمتي گرفته بودم.

به هر حال از اين خسته منتظر بشنويد كه
- واقعا نگراني رو از خودتون دور كنيد و مطمين باشيد كه به موقع كلير ميشيد
- پرونده هاي ما لاتاريها امسال عموما به عير از تعدادي كيس خاص 6-7 ماه بايگاني شده بود و تازه يكي دو هفته اي هست كه اومدن رو ميز چك و به سرعت بررسي ميشن
- از بي آپديتي نگران نباشين چون اكثر دوستان با يه آپديت يكي از نفرات چند روز بعد كلير شدن يكيش من و name check برا عمده ماها چند دقيقه بيشتر كار نداره و فقط بايد نوبتش برسه
- نميگم ايميل پيگيري نزنين چون اگر مورد خاصي تو پروندتون باشه معلوم ميشه ولي عموما بيفايده است و فقط يه پاسخ در حد Autoreply مواجه ميشين. مثلا برا من درست در لحظه اي (دقيقا دقيقه) كه من آپديت آخر پيش از كلير را داشتم جواب ايميل 10 روز قبلم را گرفتم كه regret و continue to check و ... بطوريكه فكر كردم آپديتم ايميلي هست. (پستهاي دوشتبه ساعت 10-11 منو بخونيد متوجه ميشين)
- از اين به بعد مرتب و دسته اي كلير ها اعلام ميشه و از اعلام نشدن هرروزه اميدتون را از دست ندينو مثل اينكه فراموش كزدين آنكارا رويه اش اين بوده كه جمعه ها و در برخي مواقع يه روز ديگه تو هفته ليست اعلام ميكنه.
يا ما ابوظبيها آپديتمون از آ م ر ي ك ا با ايروانيها يكي بود ولي ابوظبي گذاشت برا هفته بعدش
- آپديتهاي پيوسته و تعداد زياد اخير هم اين نظرات را تاييد ميكنه
-...

ببين چي شده كه من درونگراي كم حرف هم نطقم باز شده!!!

پس با اميد و اطمينان منتظر باشين و لطفا از خستگي و نااميدي و منفي بافي بپرهيزيد
با آرزوي يه دنيا خوبي براي همه همراهان
See You Later
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
من امروز باز به سفارت ايميل زدم اين متن رو فرستادم
Dear Officer,
Having been waiting for ----- days,I would like to know more about my Administrative Processing whether everything is right .Looking forward to receiving a reply ASAP.
,Sincerely yours
Your Name
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: arashS ، peidaye penhan ، maryam_a ، mehdi2014 ، masuodrh ، nedaba ، ghasoo ، kage.omid ، armin021 ، soli asali ، pari pari
بچه هاى ابوظبى كه امشب آپديت داشتيد، شما كلير شديد 100%Big Grin از همين الان صميمانه ترين تبريكات من رو پذيرا باشيد.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-05-28 ساعت 02:25)farshadm999 نوشته:  
واقعا دست مریزاد

میگم چه خوب شد که امضات رو عوض کردی فرشاد جان. Rolleyes
راستی اون موقع با کی بودی با من؟ Cool Big Grin
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-28 ساعت 01:51)hudson نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 01:39)masuodrh نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 01:34)omid05 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 01:28)masuodrh نوشته:  من فکر میکنم همه کسانی که آپدیت شدیم امشب مصاحبه هامون نزدیک هم بوده
hudson و sargol 2002 و قصه گو و خودم که تو یک روز یا با فاصله یک روز از هم مصاحبه داشتیم..

دقيقا همينطوره،با توجه به هفته گذشته ٩٠درصد ،كليير شده ها به اين حالت اپديت شدن، احتمال زياد فردا و يا پنج شنبه شما دوستان رستگار ميشويييييد

امید عزیز..اگر این پیش بینی شما درست از آب دربیاد یه شیرینی خیلی خوب پیش من دارید...

يه شيريني هم پيش من
Smile)

(2014-05-28 ساعت 01:51)hudson نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 01:39)masuodrh نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 01:34)omid05 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 01:28)masuodrh نوشته:  من فکر میکنم همه کسانی که آپدیت شدیم امشب مصاحبه هامون نزدیک هم بوده
hudson و sargol 2002 و قصه گو و خودم که تو یک روز یا با فاصله یک روز از هم مصاحبه داشتیم..

دقيقا همينطوره،با توجه به هفته گذشته ٩٠درصد ،كليير شده ها به اين حالت اپديت شدن، احتمال زياد فردا و يا پنج شنبه شما دوستان رستگار ميشويييييد

امید عزیز..اگر این پیش بینی شما درست از آب دربیاد یه شیرینی خیلی خوب پیش من دارید...

يه شيريني هم پيش من
Smile)

امشب مگه ديگه كسي ميخواااابه
با آپديت اينقدر هيجان زده شديم
واي به كلير شدن
D:

ای بابا عجب داستانی شده این ویزا
با یه آپدیت کوچولو کلا بی خواب شدیم امشبBig Grin
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: قصه گو ، sysmaster ، mehdi2014 ، masuodrh ، nedaba ، ghasoo ، hudson ، armin021 ، soli asali ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-05-28 ساعت 03:05)H Pier نوشته:  
واقعا دست مریزاد

واقعااز دوستای خوبمون بخاطر انرژی های مثبت و محبت هاشون ممنونیم
از صمیم قلبم آرزو میکنم هر هفته گروه گروه کلیر بشیم و این دوستی ها تا ابد تو قلبمون پایدار بمونهRolleyes
دوستان نظرتون راجع به آژانس ساحل آبي چيه؟

دوستان خوب مهاجرسرا صبحتان بخیر وسرشار از سلامتی شادی و انرژی

سایتهای زیادی رو چک کردم ولی از همه مناسب تر :
1.WWW.lastsecond.ir 02144017200

2.sahel abi
با توکل به خداوند و امید قلبی به حکمتش همه چیز با آرامش به نتیجه خوب خواهد رسید.[/align]
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
ما هم دیشب آپدیت شدیم ای خداااا یعنی میشه Rolleyes
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
(2014-05-28 ساعت 03:05)H Pier نوشته:  
واقعا دست مریزاد

منم آپ نشدم پس انشاالله اونا که آپدیت شدن امروز کلیر بشن. Wink
مي خوام امروز برم بليت بخرم،دو تا بخرم يا سه تا ؟!؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-28 ساعت 06:40)قصه گو نوشته:  مي خوام امروز برم بليت بخرم،دو تا بخرم يا سه تا ؟!؟

سه‌تا بابا ، سه‌تا بابا ، سه‌تا Big GrinTongueRolleyes
توضیح: برداشتی آزاد از موزیک‌رپ بروبابای سندی
اه بچه‌ها چه جالب من به عنوان عمو آرش نائل شدم. وااااییییی تازه دیدم.
کار شما بوده عمو سعید؟ فدایی داری به مولا.
انقدر ذوق کردم که اگه کلیرمی‌شدم اینقدر حال نمی‌داد. Big GrinBig GrinBig Grin
این‌و گذاشته بودم برای کلیر شدنم اما... بچه‌ها برید کنار عمو آرش اومد وسط.
[عکس: dancing-hippo.gif]

[عکس: dancing-hippo.gif]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان