موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 10:53)hank نوشته: (2014-05-28 ساعت 10:49)alirezaghodrat نوشته: (2014-05-28 ساعت 10:40)hank نوشته: دوستان پاس هاى ما تا ٧ ماه ديگه معتبرند ولى ما مى خواهيم حدود ٢ ماه ديگه به امريكا بريم. از جايى كه از زمان ورود به امريكا بايد پاسپورت ها ٦ ماه اعتبار داشته باشند، مى خواهيم عوضشون كنيم. از اين ايراد نمى گيرند كه پاسپورت ها عوض شده؟ بايد پاس هاى قبلى رو هم ببريم؟ يا اصلا اگر با همون پاسپورت هاى قديمى ويزا رو بگيريم بعد پاس ها رو عوض كنيم، دوباره مى تونيم بگيريم؟ تا كى براى بردن پاس ها و گرفتن ويزا وقت داريم؟
عجب دردسرى شده براى ما اين پاس ها...
شما میتونید پاستونا عوض کنید روزی که تشریف میبرید سفارت پاس جدید به همراه پاس قدیمیتون همراهتون باشه برای کارمند سفارت توضیح بدید( اصلا زیر 6ماه اگه اعتبار داشته باشه خود امارات بتون ویزا نمیده )
بله احتمالا همين كار رو مى كنيم، فقط نگرانم دير بشه. چون پاس هاى ما الان ٧ ماه اعتبار دارند، براى تعويض ممكنه اذيت كنند...
ممنون
اعتبار باقيمانده زير يك سال را بدون چون و چرا عوض ميكنند
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اینجا اصلا کسی از انکارا هست یا نه ؟ من هم بخدا یکی از شما ها هستم ... از کره مریخ نیومدم..... درسته خیطی فعال نیستم ولی منم مثل شما منتظرم.... شما دوستان هیچ کدوم برای انکارا هیچ اقدامی نکردید.... به نظر شما خیلی غیر عادی نیست.... ممنون
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ذوستان
کسی هست آپدیتش 10 فوریه هنوزززززززززززززززززززززززززز مونده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم تاریخ خوبی بنظر میرسه
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
مهاجرسرا اومدن از سر کار یک مزه دیگه ای داره
( مزه رو نمی دونم درست نوشتم یا نه)
اون همه دیشب من و سایر دوستان سخرانی کردیم که نا امید نباشید. باز هم یک عالمه دوست ناامید داریم اینجا
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
اگه توی سایت دو ستاره خورده باشه یعنی ویزا مالیده؟
(**) Not all family members have been cleared. Please contact us at: IranIVYerevan@state.gov.
بعد اون تماسی که گفتند بگیرید برای چیه؟ می خواند دلداری بدند؟
ممنون اگه کسی اطلاعاتی توی این زمینه داره کمکم کنه.
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 11:11)hamideftex2014 نوشته: دوستان اینجا اصلا کسی از انکارا هست یا نه ؟ من هم بخدا یکی از شما ها هستم ... از کره مریخ نیومدم..... درسته خیطی فعال نیستم ولی منم مثل شما منتظرم.... شما دوستان هیچ کدوم برای انکارا هیچ اقدامی نکردید.... به نظر شما خیلی غیر عادی نیست.... ممنون
دوست عزیز حدود 10 صفحه قبل یا بیشتر رو نگاه کنی دوستان آنکارایی رو می بینید.
فعلا همه برای بچه های ابوظبی هیجان زده شدن.
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من انرژى بلد نيستم بدم ولى مطمعنم انكارا ميخواد بتركونههههههههههههه
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبه
عجب صبرى خدا دارد !