کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-28 ساعت 11:58)maryam_a نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 11:45)AB2014 نوشته:  بچه ها من دیروز مصاحبه داشتم و تو چند صفحه قبل هم اعلام کردم. این صفحه آپدیت همونیه که یک سری شماره لیست شدن و بعضیاشون ستاره یا دوبل ستاره دارن؟

بله همونه... هربار كه سايت آپديت شد و شماره هاي جديد اضافه كرد انشالا شمارتون رو پيدا ميكنيد و اين يعني كلير شديد...

مرسی از شما
من سایت مذ.ور رو چک کردم و دیدم که تعداد کمی شماره AS هست که توش لیست شده... ینی در این مدت اینهمه کسانی که کلیرنس چک خوردن فقط همین تعداد محدود کلیر شدن؟
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
(2014-05-28 ساعت 12:03)زری وحدتی نوشته:  سلام دوستان من و همسرم همین الان از ابوظبی برگشتیم.من یک ضرب و همسرم رفت برا چک.
مبارکتون باشه خانم وحدتی ... ممنون که یادآوری کردید بهشون شرایط بد کلیر نشده ها رو ولی من شخصا از پاسخش قانع نشدم کلیر نکردن شماره های پایین چه کمکی میتونه به شماره های بالا بکنه جز اینکه بازم توی ماههای آخر ممکنه ویزای ماهانه هر سفارت کم بیاد به خاطر حجم انبوه کلیر شده ها در ماههای آخر...
ولی بازم از شما ممنون
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
(2014-05-28 ساعت 12:00)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 11:39)hamideftex2014 نوشته:  Sara_lphmkf دوست عزیز میدونم همه هیجان زده هستن... ولی اگه یک کلمه هم جواب بدید ادم متوجه میشه اصلا کسی هست یا نیست..... و از Hassan2014 و shohreh63 تشکر میکنم که لطف کردن و منت گذاشتن و یک کامنت امیدوار کننده گذاشتن تا دوستان انکارایی از تنهایی نپکن.... به امید کلیر شدن همه کسایی که در انتظار هستن....
میخواستم از مدیریت محترم هم خواه

یک وقت از دست من ناراحت نشیا. من فقط قصدم بود این بود براتون خلاصه چند صفحه قبل رو بگم.
ضمنا در مورد تایپیک جدا، من شخصا فکر می کنم خیلی از دوستان کم لطفی می کنند و از سرچ هر تایپیک استفاده نمی کنند و گرنه حدود 99% سوالهای دوستان قبلا پاسخ داده شده. البته منظورم به شما نیست و قصد جسارت ندارم. فقط نظر شخصی خودمو گفتم.
نه دوست عزیز بحث ناراحت شدن نیست.
همه ی ما که اینجا هستیم مثل هم یک مسیر رو دنبال میکنیم ... منظور هم عدم توانایی در سرچ کردن نیست.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
(2014-05-28 ساعت 10:03)ha290 نوشته:  [quote='hamedapple' pid='503496' dateline='1401248828']
سلام دوستان راستش منم ۲۷ می آپدیت شدم ولی فقط کیس اصلی که خودم باشم و همسرم همون تاریخ اصلیه. اینم بگم که من فقط یه باره که خود به خود آپدیت میشم البته دفعه قبلی تو اون حالت دسته جمعی ۱۰ فوریه آپدیت شدیم جفتمون. نمیدونم که خوشحال باشم یا نه چون خانمم آپدیت نشده.
[/qu
دمت گرم ماهم شیکاگویی هستیم ایشالا

سلام شرایط شما دقیییییییییقا مثل شرایط من و همسرم از نظر آپدیت هست ولی حیف که شما امضا ندارین که بفهمیم آیا شما هم 190 روزه هستین یا نه Sad
اگه میشه یه اطلاع کلی راجع به کیستون و محل مصاحبه بدین
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
(2014-05-28 ساعت 12:03)زری وحدتی نوشته:  سلام دوستان من و همسرم همین الان از ابوظبی برگشتیم.من یک ضرب و همسرم رفت برا چک.
نکته مهم ;سارا گرو بعد یه مرخصی 4 ماه برگشته خودش امروز بهم گفت گفت من تازه برگشتم .(حالا چرا 4 ماه رفته و ایا واقعا 4ماه هست که نیست رو من نمیدونم ملیکا و اقای مومنی اینو میگفتن.)
من ازش پرسیدم دوستای من خیلی ها حدود 7 ماه هست که منتظرن.سر صبح بود یه لیوان چای بزرگ هم داشت میخورد شروع کرد به توضیح دادن برای من.
گفت سال گذشته و سال قبل از اون روند این بود که هرکی کیس نامبرش پایین بود می اومد و چک میخورد و بعد 40 روز کلیر میشد اما امسال برای اینکه برای کیس نانبر های بالا بی عدالتی نشه یه وقفه 7 ماه داشتیم.
خودش گفت این هفته کیس هایی که تو نوامبر یا اکتبر (اینو دقیق نشنیدم چون بچه ای که باجه کناری بود یهو جیغ کشید.)کلیر خواهند شد .و از این به بعد روند کلیرها سریع میشه.من گفتم یعنی چقدر سریع؟همسرم هی با ابرو اشاره نیکرد ول کن الان برگه صورتی خودتم میگیره.ولی ادامه دادم.یعنی اونی که ژانویه اومده فکر میکنید کی کلیر میشه؟(این سوال رو هم واسه این پرسیدم تا منظورشو از سرعت بفهمم.گفت ژانویه ای ها تا یک ماه نهایتا دو ماه اینده کلیر خواهند شد.

دستت درد نکنه
نوش جونت بشه ویزای یک ضربت بخاطر همه کمکاتون
انشالله همسرگرامی هم زود کلیر شن
پس ما بریم دنبال کارمون آخر سرا بییایم ویزامونو بگیریم آخه من مارس موساهبح دشاتمBig Grin
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
(2014-05-28 ساعت 12:11)AB2014 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 11:58)maryam_a نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 11:45)AB2014 نوشته:  بچه ها من دیروز مصاحبه داشتم و تو چند صفحه قبل هم اعلام کردم. این صفحه آپدیت همونیه که یک سری شماره لیست شدن و بعضیاشون ستاره یا دوبل ستاره دارن؟

بله همونه... هربار كه سايت آپديت شد و شماره هاي جديد اضافه كرد انشالا شمارتون رو پيدا ميكنيد و اين يعني كلير شديد...

مرسی از شما
من سایت مذ.ور رو چک کردم و دیدم که تعداد کمی شماره AS هست که توش لیست شده... ینی در این مدت اینهمه کسانی که کلیرنس چک خوردن فقط همین تعداد محدود کلیر شدن؟

شماره هايي كه ايشود ميشن و ويزاشون صادر ميشه كم كم از سايت پاك ميشن..
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ALEX55 ، armin021 ، alitab ، sani1348 ، soli asali ، pari pariaaa ، pari pari ، nedaba ، mohamad92 ، peidaye penhan ، AB2014
دوستان کیس 1802 ابوظبی کلیر شد و آخرین آپدیتش مربوط به دیروز و آپدیت قبلیش 22 می بود، فکر کنم تا پایان امروز باز هم اعلام کنند
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
Big Grin 
Smileمباركتان باشد.
(2014-05-28 ساعت 12:08)maryam_a نوشته:  
نکته مهم ;سارا گرو بعد یه مرخصی 4 ماه برگشته خودش امروز بهم گفت گفت من تازه برگشتم .(حالا چرا 4 ماه رفته و ایا واقعا 4ماه هست که نیست رو من نمیدونم ملیکا و اقای مومنی اینو میگفتن.)
من ازش پرسیدم دوستای من خیلی ها حدود 7 ماه هست که منتظرن.سر صبح بود یه لیوان چای بزرگ هم داشت میخورد شروع کرد به توضیح دادن برای من.
گفت سال گذشته و سال قبل از اون روند این بود که هرکی کیس نامبرش پایین بود می اومد و چک میخورد و بعد 40 روز کلیر میشد اما امسال برای اینکه برای کیس نانبر های بالا بی عدالتی نشه یه وقفه 7 ماه داشتیم.
خودش گفت این هفته کیس هایی که تو نوامبر یا اکتبر (اینو دقیق نشنیدم چون بچه ای که باجه کناری بود یهو جیغ کشید.)کلیر خواهند شد .و از این به بعد روند کلیرها سریع میشه.من گفتم یعنی چقدر سریع؟همسرم هی با ابرو اشاره نیکرد ول کن الان برگه صورتی خودتم میگیره.ولی ادامه دادم.یعنی اونی که ژانویه اومده فکر میکنید کی کلیر میشه؟(این سوال رو هم واسه این پرسیدم تا منظورشو از سرعت بفهمم.گفت ژانویه ای ها تا یک ماه نهایتا دو ماه اینده کلیر خواهند شد.

زري عززيز.. اولاً كه خيليييي مبارك باشه ويزاي يكضرب.. اميدوارم همسرتون هم به زودي كلير بشن... و بعد هم از طرف خودم و بقيه ممنونم كه پيگير كار ما هم بودي و خبراي خوبي كه امروز دادي قوت قلبيه براي همموووون.... موفق باشي Smile
تشکر خانم وحدتی همراه گرامی.
امیدوارم همسرشماهم خیلی زود کلیر بشن.
ممنون که تو شرایط سخت مصاحبه به فکرما هم بودید. خبر خوب و روحیه بخشی بود.
استارت كليرهاي ابوظبي زده شد... دوستاي خوبم كليييي هوووووورررررا داريم ...
[quote='زری وحدتی' pid='503598' dateline='1401262411']
سلام دوستان من و همسرم همین الان از ابوظبی برگشتیم.من یک ضرب و همسرم رفت برا چک.

چه خوب مبارکتون باشه .انشالا که سرعت بره بالا و بر این اساس که شما توضیح دادین پس همه چی عادیه و جای نگرانی نیست؟
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.Big Grin
(2014-05-28 ساعت 12:31)artam2 نوشته:  دوستان کیس 1802 ابوظبی کلیر شد و آخرین آپدیتش مربوط به دیروز و آپدیت قبلیش 22 می بود، فکر کنم تا پایان امروز باز هم اعلام کنند

البته 2 کیس زیر 100 هم بتاریخ دیروز ابوظبی کلیر شدند.
سلام دوستان عزیز
من بعد از 4 روز غیبت برگشتم Smile
به عزیزانی که کلیر شدن تبریک می گم
ماشالا پیشرفت صفحات خوب بوده ها
باید آخر هفته بشینم بخونمشون که خعلی عقبم
Big Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-05-28 ساعت 10:40)ekhtera نوشته:  ما هم از ایروان دیشب (27 می) آپدیت داشتیم.

دوستان لطفا امضاء هاشون را تکمیل کنند تا با اطلاع از تاریخ مصاحبه بهتر بتوانیم متوجه اوضاع و احوال آپدیت ها بشویم - با تشکر
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
(2014-05-28 ساعت 12:01)aghaghia نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 11:15)spider007 نوشته:  سلام دوستان.
اگه توی سایت دو ستاره خورده باشه یعنی ویزا مالیده؟
(**) Not all family members have been cleared. Please contact us at: IranIVYerevan@state.gov.
بعد اون تماسی که گفتند بگیرید برای چیه؟ می خواند دلداری بدند؟
ممنون اگه کسی اطلاعاتی توی این زمینه داره کمکم کنه.

سلام دوست عزیز، یعنی همه اعضای کیس هنوزکلیر نشدن، باید تماس بگیرید ببینید کدوم یکی از اعضای کیس کلیر شدن....

خیلی ممنون. لطف کردید جواب دادید. یعنی هنوز امیدی هست به دریافت ویزا ؟
تشکر کنندگان: armin021 ، arashS ، maryam_a ، قصه گو ، soli asali ، sani1348 ، pari pari ، wahid64 ، nedaba ، aghaghia ، shilan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان