کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-28 ساعت 22:37)farazz نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 22:31)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 22:30)farazz نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 22:27)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 22:22)farazz نوشته:  
دوستان عزیز شبتون بخیر من با ایمیل کلیر شدم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بعدیش شمایی فرشاد خان
خدایی نکرده نفوس بد نمیزنم ولی‌ حتما هدر ایمیل رو چک کنید که از طرف سفارت باشه و جانک نباشه.
اینم متن ایمیل از آنکارا
We are pleased to inform you that your administrative process has been completed. Your case number will be announced on our web site after the next update. You may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely

Immigrant Visa Unit
ایول خودشه. یه دستیم به سر ما بکش.

تبریک منو پذیرا باشید.

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ظاهرا ایروان دوباره میخواد یک حرکت غافلگیرانه انجام بده. Smile
آپدیتیها بیان خبر بدن.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-28 ساعت 23:41)omid05 نوشته:  دوستان انكارايييييييها،ايروانييييهاااا،و ابوظبي هاااااا،يا دتون هست كه از يك هفته پيش اين روزها رو پيشبيني كردم، masoudrh .و بقيه دوستان، شيرني من رو كه كنار گذاشتين؟ خبرهاي بسيارخوب تو راهه، تو همين چند روز كلي case number به سفارت خونه ها سرازير ميشه،

من رو حرفم هستم...
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-28 ساعت 20:27)me_u نوشته:  سلام.دوستان

مژده مژده

مرحله دوم از کیس نامبرها برای کلیر از شماره 1500 تا 2500 استارت خورده.منتظر باشید چند روز دیگر آمار رسمی اونو اعلام میکنم.
مجددا خاطر نشان میکنم از زمان کلیر شما تا اعلام سفارت ممکنه 7 تا 10 روز فاصله باشه.
به امید خدا اگر تمام کیس نامبرهای آسیا این ماه کارنت بشن اوضاع کلیر بهتر خواهد شد.

سرافراز باشید مثل سرو

من به امارهايي كه از جانبت باشه ايمان دارم،Smile
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
(2014-05-28 ساعت 20:34)sysmaster نوشته:  سلام بچه ها

من نمیدونم سایت منتظر سرا دست کی هست و کی هاست و دامین انرا در اختیار داره میشه یه سرور خوب گرفت که پهنای باند ماهانه نامحدود داشته باشه قیمتش هم زیاد نیست نهایتا برای یک سال زیر 100 تومن

اگه همه دست به دست هم بدیم و یه مبلغ خیلی جزیی کمک کنیم میتونیم یه سایت خوب داشته باشیم شاید نفری 5 هزار تومن هم نشه

اگه موافقید زود دست بکار بشیم

من آمادگیم رو برای کمک اعلام میکنم. یک عزیزی بگه چه طور کمک کنیم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: feel ، omid05 ، reza_norouzi ، kage.omid ، Sara_lphmkf ، میما ، قصه گو ، mehdi2014 ، pari pariaaa ، arashS ، maryam_a ، nedaba ، pari pari
(2014-05-28 ساعت 23:45)H Pier نوشته:  ﻇﺎﻫﺮﺍ ﺍﯾﺮﻭﺍﻥ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﯾﮏ ﺣﺮﮐﺖ ﻏﺎﻓﻠﮕﯿﺮﺍﻧﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻩ. Smile
ﺁ~ﺩﯾﺘﯿﻬﺎ ﺑﯿﺎﻥ ﺧﺒﺮ ﺑﺪﻥ.

ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺩﻫﻨﺖ ﺑﺸﻨﻮﻩ ﻣﺮﺩ
ﻣﺎ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺧﺪﺍﻣﻮﻧﻪ ﮐﻠﯿﻪ ﺳﻔﺎﺭﺗﺎ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺣﺮﮐﺖ ﺍﻧﺘﺤﺎﺭﯼ ﻫﻤﻪ ﮐﯿﺴﺎﯼ ﻻ ﺗﺎﺭﯾﻮ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯿﻮ ﺳﯿﺎﺳﯿﻮ ... ﺭﻭ ﮐﻠﯿﺮ ﮐﻨﻦ Big Grin
خدایا این مهاجرسرا رو از ما نگیر..... آمین!

(2014-05-28 ساعت 19:32)arashS نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 19:21)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 19:13)arashS نوشته:  [quote='2014families lottery winners' pid='503782' dateline='1401287350']
اگه بیکارید بیایید این "مثبت ها" رو بشمارید....!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

832 تا در 76 ثانیه با یک عملیات ساده ریاضی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما رو دستکم گرفتیدا SmileWink پس دیگه ماها رو ارزیابی نکنید Wink

832 تا ظرف 10 ثانیه. کپی پیست تو Word
اونجا گزارش گرفتم تعداد کاراکتر‌ها رو بهم داد TongueBig Grin

این چیزی که میگی غیر ممکنه من هم همین کار رو کردم همون کپی کردنشون توی ورد به فرض اینکه از قبل ورد رو باز کرده باشی خودش دستکم 7الی 8 ثانیه زمان میبره و چون ریز هستن حتما باید سایزشون رو در ورد بزرگ کنیم که اونم سریعترین عکس العملش 3-4 ثانیه زمان میبره بعد باید حداقل یکی از ردیفها رو بشماری و تعداد ردیفها رو هم بشمری و ضربدر هم کنی که اونم چندین ثانیه زمان میبره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که فرزترین آدم حداقل 40-50 ثانیه زمان میخواد پس لاف زدن آقایون در این مورد دروغ محض هست و خانومها برنده اند ، آقایون از جمله آقا آرش بخاطر تقلب صفر شدیدSmileWink

یعنی خدایی شما دیوونه اید...Big Grin

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، mehdi2014 ، arashS ، soli asali ، shilan ، pari pari
خدا این سایت و این دوستان رو از ما نگیر... آمین!

(2014-05-28 ساعت 23:48)omid05 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 20:27)me_u نوشته:  سلام.دوستان

مژده مژده

مرحله دوم از کیس نامبرها برای کلیر از شماره 1500 تا 2500 استارت خورده.منتظر باشید چند روز دیگر آمار رسمی اونو اعلام میکنم.
مجددا خاطر نشان میکنم از زمان کلیر شما تا اعلام سفارت ممکنه 7 تا 10 روز فاصله باشه.
به امید خدا اگر تمام کیس نامبرهای آسیا این ماه کارنت بشن اوضاع کلیر بهتر خواهد شد.

سرافراز باشید مثل سرو

من به امارهايي كه از جانبت باشه ايمان دارم،Smile
داداش سلام ؛ ميشه از شما خواهش كنم كيس ما رو يه بررسى كنيد تا كى كلير ميشيم ممنون ميشم .
تشکر کنندگان: anahita 62 ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، mehdi2014 ، arashS ، soli asali ، shilan
ﻫﻤﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺗﻪ ﺩﻟﺘﻮﻥ ﺑﮕﯿﻦ ﺁﻣﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﻦ
ﯾﺎﻻ ﺗﮑﻮﻥ ﺑﺨﻮﺭﯾﻦ ﮐﻪ ﮐﯿﺴﺎﻣﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﻋﺎﯼ ﺧﯿﺮ ﺩﻻ ﯼ ~ﺍﮐﺘﻮﻥ ﻧﯿﺎﺯ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﺩﺍﺭﻥ...
(2014-05-28 ساعت 23:39)kamran68 نوشته:  با سلام خدمت دوستان،کیس نامبر 3200 هستم. فوریه توی ابوظبی مصاحبه داشتیم که کلیر خوردیم، آفیسر گفته بود 2 ماهه ویزا میاد اما حدود 4 ماه از اون موقع گذشته و هرموقع سایت ابوظبی رو چک میکنم، همون پیغام immigrant visa is undergoing routine administrative processing نمایش داده میشه، وضعیت آپدیت هامون هم فقط برای دو نفر از اعضای خانواده توی مارچ آپدیت جدید داشتن و بقیه همون زمان مصاحبه هست، حالا با این شرایط آیا باید به kcc ایمیل بزنم و وضعیت رو جویا بشم یا اینکه کار خاصی نباید انجام داد؟ اگه لازمه بهشون ایمیل بزنم ممنون میشم در مورد متن ایمیل هم راهنماییم کنید.
دوست عزیز اگه از طریق ایمیل پیگیری کنید بهتره. چون در موارد بسیار، مثل کیس ما، پیش اومده که اخوان سفارتی بعداز چند وقت از کلیر شدن تمام یا تعدادی از افراد یک کیس با پیگیری از طریق ایمیل خبر دادن که تشریف بیارید ویزاتون آمادست
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
فكنم كيس مارو يادشون رفته!٢٣٤ روز SadSadSadSad خداياااااااااا من و همسر دلمون update مي خوادد خوب
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
سلام مجدد به همه دوستان گلم ،با تبریک و دست و هورا برای دوستان کلیر شده و آرزوی کلیر شدن دوستانی که منتظر هستند...من این مدت خیلی درگیر بودم ولی سعی میکردم مرتب این تاپیک رو چک کنم و از احوال دوستان باخبر باشم...در ضمن من سفرنامه مختصری از دومین سفر به ابوظبی برای گرفتن ویزا بعد از کلیر شدنم رو نوشتم که امیدوارم واسه دوستان ابوظبیایی مفید باشه...
http://www.mohajersara.com/thread-6843-p...#pid503938
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
(2014-05-28 ساعت 23:39)kamran68 نوشته:  با سلام خدمت دوستان،کیس نامبر 3200 هستم. فوریه توی ابوظبی مصاحبه داشتیم که کلیر خوردیم، آفیسر گفته بود 2 ماهه ویزا میاد اما حدود 4 ماه از اون موقع گذشته و هرموقع سایت ابوظبی رو چک میکنم، همون پیغام immigrant visa is undergoing routine administrative processing نمایش داده میشه، وضعیت آپدیت هامون هم فقط برای دو نفر از اعضای خانواده توی مارچ آپدیت جدید داشتن و بقیه همون زمان مصاحبه هست، حالا با این شرایط آیا باید به kcc ایمیل بزنم و وضعیت رو جویا بشم یا اینکه کار خاصی نباید انجام داد؟ اگه لازمه بهشون ایمیل بزنم ممنون میشم در مورد متن ایمیل هم راهنماییم کنید.

ما هم شرایط شما رو داریم با این فرق که به ما گفتن 4تا 5 ماه بعد ویزاتون میاد اما ما امروز یه ایمیل به سفارت زدیم و هنوز جواب نگرفتیم به هر حال به kccربطی نداره اگر خواستین به سفارت ایمیل بدین.اما مطمنم که به زودی نوبت فوریه ها میشه و حتما هممون کلیر خواهیم شد.شک نکنین
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.Big Grin
تشکر کنندگان: masuodrh ، Sara_lphmkf ، H Pier ، reza_norouzi ، armin021 ، pari pariaaa ، soli asali ، maryam_a ، nedaba ، janatirad ، pari pari
سلام ،، ممکنه یکی‌ از دوستان روند کارهایی رو که بعد از مصاحبه و کلیر خوردن رو باید انجام داد توضیح بده و یا اینکه لینکشو که تو مهاجر سرا توضیح داده شده اینجا بذاره ..
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: sophia ، armin021 ، soli asali ، nedaba ، nasim ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان