موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها, من بیست و هفت خرداد شش ماه از کلیرنسم میگذره, اگه بعدش کلیر بشم حتما باید با همسرم دو نفری بریم دبی واسه مدیکال? آخه همسرم باردار هست و تا سه ماه اجازه سفر نداره, نمیدونم چیکار کنم, و اگه هم ویزا بیاد نمیدونم هزینه زایمان تو آمریکا چقدر هست, اگه کسی درباره اوباما کر یا سایر بیمه ها تو آمریکا خبر داره,ممنون میشم راهنماییم کنه
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 22:11)nimamp3 نوشته: بچه ها, من بیست و هفت خرداد شش ماه از کلیرنسم میگذره, اگه بعدش کلیر بشم حتما باید با همسرم دو نفری بریم دبی واسه مدیکال? آخه همسرم باردار هست و تا سه ماه اجازه سفر نداره, نمیدونم چیکار کنم, و اگه هم ویزا بیاد نمیدونم هزینه زایمان تو آمریکا چقدر هست, اگه کسی درباره اوباما کر یا سایر بیمه ها تو آمریکا خبر داره,ممنون میشم راهنماییم کنه
بابای آینده 
هزینه زایمان از 9000 تا 20000 دلار بسته به نوع زایمان از طبیعی بدون عارضه تا سزارین و ... و تو ایالتای مختلف هم یخورده فرق داره.شما روی اوباما care حساب نکن که فعلا رو هواست، همینجا به سلامتی بچه دار بشید، برای توضیح شرایطتون به سفارت ایمیل بزنید ،خودشون بهترین راهو میگن.
پیشاپیش تبریک
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ماهم بعد از 195 روز اولین آپديت رو امشب ساعت 8 داشتیم یکی دیگه از دوستان هم که توی مهاجرسرا عضو نیست و توی به روز مصاحبه داشتیم اونم آپديت شده
از ایروان کسی دیگه آپديت نشده؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
انگار حرف سارا گرو داره درست از آب درمیاد..این سری نوامبری ها رو کلیر میکنند به امید خدا
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 23:13)masuodrh نوشته: انگار حرف سارا گرو داره درست از آب درمیاد..این سری نوامبری ها رو کلیر میکنند به امید خدا
نه آقا، این چه حرفیه؟ شما چرا خام میشی؟ اینا این کارا رو می کنن که ما از مطالباتمون دست برداریم! از این خبرا نیست که!!!من همینجا اعلام میکنم که کف مطالبات ما " مدت حقیقی و دقیق مرخصی سارا گرو" می باشد ، ولا غیر! با 5-6 تا کلیر الکی هم از این مسئله مهم دست بر نمی داریم
پیشاپیش کلیری های امشب و فردا را تبریک عرض می نماییم
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
همين الان فقط خودم كه نفر دوم كيس هستم براي بار اول بعد از ١٨٢ روز آپديت شدم. بقيه خانواده هم از قبل ويزاشون آماده بود.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان،کیس نامبر 3200 هستم. فوریه توی ابوظبی مصاحبه داشتیم که کلیر خوردیم، آفیسر گفته بود 2 ماهه ویزا میاد اما حدود 4 ماه از اون موقع گذشته و هرموقع سایت ابوظبی رو چک میکنم، همون پیغام immigrant visa is undergoing routine administrative processing نمایش داده میشه، وضعیت آپدیت هامون هم فقط برای دو نفر از اعضای خانواده توی مارچ آپدیت جدید داشتن و بقیه همون زمان مصاحبه هست، حالا با این شرایط آیا باید به kcc ایمیل بزنم و وضعیت رو جویا بشم یا اینکه کار خاصی نباید انجام داد؟ اگه لازمه بهشون ایمیل بزنم ممنون میشم در مورد متن ایمیل هم راهنماییم کنید.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر خوشحالم بعد از پست ظهر که گذاشتم، الان اومدم میبینم حال و احوالتون خوبه و همه چی بر وفق مراده.
باور کنین فقط اینه که بهم انرژی میده. امیدوارم همیشه جو خوبی برقرار و خبرهای خوب باشه و اینجا پر از انرژی مثبت باشه. از این به بعد فقط خبرهای خوب تو راهه.
دوستون دارم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان انكارايييييييها،ايروانييييهاااا،و ابوظبي هاااااا،يا دتون هست كه از يك هفته پيش اين روزها رو پيشبيني كردم، masoudrh .و بقيه دوستان، شيرني من رو كه كنار گذاشتين؟ خبرهاي بسيارخوب تو راهه، تو همين چند روز كلي case number به سفارت خونه ها سرازير ميشه،
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov
وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود