کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-28 ساعت 22:31)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 22:30)farazz نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 22:27)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 22:22)farazz نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 21:52)2014winner نوشته:  بچه های آنکارا ایمیلاتونو چک کنین یه بنده خدایی از آنکارا با ایمیل هورا شده من اسمشو نمیگم که خودش بیاد بگه !
اصلا پا قدم منه اومدم گفتم کلیر میشین برین ببینم چند نفر ایمیلی کلیر شدن
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای دوست خوبم

دوستان عزیز شبتون بخیر من با ایمیل کلیر شدم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بعدیش شمایی فرشاد خان
خدایی نکرده نفوس بد نمیزنم ولی‌ حتما هدر ایمیل رو چک کنید که از طرف سفارت باشه و جانک نباشه.
اینم متن ایمیل از آنکارا
We are pleased to inform you that your administrative process has been completed. Your case number will be announced on our web site after the next update. You may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely

Immigrant Visa Unit
ایول خودشه. یه دستیم به سر ما بکش.

تبریک منو پذیرا باشید.
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، kage.omid ، armin021 ، mohamad92 ، anahita 62 ، miladfr12 ، pari pariaaa ، soli asali ، pari pari
بچه ها, من بیست و هفت خرداد شش ماه از کلیرنسم میگذره, اگه بعدش کلیر بشم حتما باید با همسرم دو نفری بریم دبی واسه مدیکال? آخه همسرم باردار هست و تا سه ماه اجازه سفر نداره, نمیدونم چیکار کنم, و اگه هم ویزا بیاد نمیدونم هزینه زایمان تو آمریکا چقدر هست, اگه کسی درباره اوباما کر یا سایر بیمه ها تو آمریکا خبر داره,ممنون میشم راهنماییم کنه
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، amohammadiazar ، armin021 ، miladfr12 ، arashS
(2014-05-28 ساعت 22:11)nimamp3 نوشته:  بچه ها, من بیست و هفت خرداد شش ماه از کلیرنسم میگذره, اگه بعدش کلیر بشم حتما باید با همسرم دو نفری بریم دبی واسه مدیکال? آخه همسرم باردار هست و تا سه ماه اجازه سفر نداره, نمیدونم چیکار کنم, و اگه هم ویزا بیاد نمیدونم هزینه زایمان تو آمریکا چقدر هست, اگه کسی درباره اوباما کر یا سایر بیمه ها تو آمریکا خبر داره,ممنون میشم راهنماییم کنه

بابای آینده Wink
هزینه زایمان از 9000 تا 20000 دلار بسته به نوع زایمان از طبیعی بدون عارضه تا سزارین و ... و تو ایالتای مختلف هم یخورده فرق داره.شما روی اوباما care حساب نکن که فعلا رو هواست، همینجا به سلامتی بچه دار بشید، برای توضیح شرایطتون به سفارت ایمیل بزنید ،خودشون بهترین راهو میگن.
پیشاپیش تبریک Smile
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-05-28 ساعت 21:52)2014winner نوشته:  بچه های آنکارا ایمیلاتونو چک کنین یه بنده خدایی از آنکارا با ایمیل هورا شده من اسمشو نمیگم که خودش بیاد بگه !
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای دوست خوبم

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من مي دونستم آرامش پيش از طوفانه، تبريك مي گم دوستم، مبارك باشه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
دوستان ماهم بعد از 195 روز اولین آپديت رو امشب ساعت 8 داشتیم یکی دیگه از دوستان هم که توی مهاجرسرا عضو نیست و توی به روز مصاحبه داشتیم اونم آپديت شده
از ایروان کسی دیگه آپديت نشده؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
انگار حرف سارا گرو داره درست از آب درمیاد..این سری نوامبری ها رو کلیر میکنند به امید خدا
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-28 ساعت 23:13)masuodrh نوشته:  انگار حرف سارا گرو داره درست از آب درمیاد..این سری نوامبری ها رو کلیر میکنند به امید خدا

نه آقا، این چه حرفیه؟ شما چرا خام میشی؟ اینا این کارا رو می کنن که ما از مطالباتمون دست برداریم! از این خبرا نیست که!!!من همینجا اعلام میکنم که کف مطالبات ما " مدت حقیقی و دقیق مرخصی سارا گرو" می باشد ، ولا غیر! با 5-6 تا کلیر الکی هم از این مسئله مهم دست بر نمی داریمSmile
پیشاپیش کلیری های امشب و فردا را تبریک عرض می نماییمTongue
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

بسیار بسیار بسیار بسیار مبارک باشه. هوووووووووورررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: armin021 ، kage.omid ، farazz ، nedaba ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، arashS ، soli asali ، maryam_a ، ALEX55 ، sysmaster ، pari pari
(2014-05-28 ساعت 23:07)kage.omid نوشته:  دوستان ماهم بعد از 195 روز اولین آپديت رو امشب ساعت 8 داشتیم یکی دیگه از دوستان هم که توی مهاجرسرا عضو نیست و توی به روز مصاحبه داشتیم اونم آپديت شده
ما هم بعد از گذشت 182 روز برای اولین بار امروز آپدیت شدیم.
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
سلام دوستان
همين الان فقط خودم كه نفر دوم كيس هستم براي بار اول بعد از ١٨٢ روز آپديت شدم. بقيه خانواده هم از قبل ويزاشون آماده بود.
(2014-05-28 ساعت 23:07)kage.omid نوشته:  دوستان ماهم بعد از 195 روز اولین آپديت رو امشب ساعت 8 داشتیم یکی دیگه از دوستان هم که توی مهاجرسرا عضو نیست و توی به روز مصاحبه داشتیم اونم آپديت شده

سلام دوستان ما هم امروز بعداز 175 روز که از مصاحبه میگذره آپدیت واقعی شدیم
و از شر 7ژانویه راحت شدیم به امید کلیر همه دوستان.

(2014-05-28 ساعت 23:30)samohajer نوشته:  سلام دوستان
همين الان فقط خودم كه نفر دوم كيس هستم براي بار اول بعد از ١٨٢ روز آپديت شدم. بقيه خانواده هم از قبل ويزاشون آماده بود.
دقیقا ما هم همین طور شما کدام سفارت بودین؟
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
(2014-05-28 ساعت 23:30)mohamad92 نوشته:  

سلام دوستان ما هم امروز بعداز 175 روز که از مصاحبه میگذره آپدیت واقعی شدیم
و از شر 7ژانویه راحت شدیم به امید کلیر همه دوستان.

(2014-05-28 ساعت 23:30)samohajer نوشته:  سلام دوستان
دقیقا ما هم همین طور شما کدام سفارت بودین؟

سفارت ايروان شماره كيس 24xx مصاحبه آخر نوامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، hudson ، armin021 ، H Pier ، mohamad92 ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، arashS ، soli asali ، janatirad ، pari pari
با سلام خدمت دوستان،کیس نامبر 3200 هستم. فوریه توی ابوظبی مصاحبه داشتیم که کلیر خوردیم، آفیسر گفته بود 2 ماهه ویزا میاد اما حدود 4 ماه از اون موقع گذشته و هرموقع سایت ابوظبی رو چک میکنم، همون پیغام immigrant visa is undergoing routine administrative processing نمایش داده میشه، وضعیت آپدیت هامون هم فقط برای دو نفر از اعضای خانواده توی مارچ آپدیت جدید داشتن و بقیه همون زمان مصاحبه هست، حالا با این شرایط آیا باید به kcc ایمیل بزنم و وضعیت رو جویا بشم یا اینکه کار خاصی نباید انجام داد؟ اگه لازمه بهشون ایمیل بزنم ممنون میشم در مورد متن ایمیل هم راهنماییم کنید.
تشکر کنندگان: armin021 ، kage.omid ، mohamad92 ، sophia ، arashS ، soli asali ، nedaba ، sysmaster ، pari pari
چقدر خوشحالم بعد از پست ظهر که گذاشتم، الان اومدم میبینم حال و احوالتون خوبه و همه چی بر وفق مراده.
باور کنین فقط اینه که بهم انرژی میده. امیدوارم همیشه جو خوبی برقرار و خبرهای خوب باشه و اینجا پر از انرژی مثبت باشه. از این به بعد فقط خبرهای خوب تو راهه.
دوستون دارم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
دوستان انكارايييييييها،ايروانييييهاااا،و ابوظبي هاااااا،يا دتون هست كه از يك هفته پيش اين روزها رو پيشبيني كردم، masoudrh .و بقيه دوستان، شيرني من رو كه كنار گذاشتين؟ خبرهاي بسيارخوب تو راهه، تو همين چند روز كلي case number به سفارت خونه ها سرازير ميشه،
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان