کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-30 ساعت 09:19)omid05 نوشته:  بچه ها كسي هست از ابوظبي ٢٨ مي و ٢٩ مي آپديت شن كل اعضا كيس اما كليير نشده باشن؟؟؟ ما اين طووريم و يك كمي نگرانم...
اميد عزيز ما هم ٢٧ و ٢٩ مي آپديت شديم اما كلير نشديم و خيلي بيشتر از يك كمي نگرانيم ولي اميدوارم هفته ديگه خبرهاي خوشي در راه باشه ، شايد اگر ٢٩ ام آپديت نميشدم انقدر نگران نبودم
توكل به خدا
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
(2014-05-30 ساعت 11:26)Aroma نوشته:  سلام
منم اومدم تو جمع شما به منم بازي كليرنس را ياد بديد . منم بازي ؟
شما هر روز سايت را چك مي كنيد يا فقط جمعه ها ؟

آروما جان
من خودم به شخصه هر روز سایت رو چک می کنم
حتی بعضی وختا شنبه یه شنبه هم که سفارت تعطیله
باز چک می کنمBig Grin
این صفحه هم کلاً یه قانون داره به اسم انرژی مثبت
با تمام قدرت انرژی بده انرژی بگیر لذت ببر
باشد که رستگار شویBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-05-30 ساعت 11:25)mehrgan نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 11:18)ali3875 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 10:34)mehrgan نوشته:  از دوستان آنكارا كسي هست كه تو روزهاي ٢٩ و ٣٠ مي آپديت شده باشه اونم فقط سر كيس آپديت همگاني بوده يا بعد از ٢٢٠ روز روشمايي نزديك است؟

منم امروز صبح 30 می آپدیت شدم فقط خودمSmile

پس زياد خوشحال نباشيم اينا آپديت همگاني بوده؟ شما چند وقت منتظريد؟
یعنی بعد از 192 روز انتظار بازم خوشحال نباشیم؟ در هر صورت اپدیت هم یک نشونه است حتما دارن یک کاری میکنن که اپدیت شدیمSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-05-30 ساعت 11:38)mehrgan نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 11:29)H Pier نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 11:18)ali3875 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 10:34)mehrgan نوشته:  از دوستان آنكارا كسي هست كه تو روزهاي ٢٩ و ٣٠ مي آپديت شده باشه اونم فقط سر كيس آپديت همگاني بوده يا بعد از ٢٢٠ روز روشمايي نزديك است؟

منم امروز صبح 30 می آپدیت شدم فقط خودمSmile

به نظرم آپدیت همگانی نداریم. یک بار ابوظبی یک حرکتی کرد و از اون موقع باب شد این موضوع.
به نظر من که آپدیت همگانی اصلا معنی نداره. از این به بعد کلی آپدیت همگانی برای کلیر داریم مثل دیروز ابوظبی. هرکسی که آپدیت میشه خودش رو گرم کنه که باید هوررررا بکشه.

پس بايد هوراااااااااااااااا بكشيممممممم ، ولي جاي تعجب اينجاست كه چرا فقط سر كيس ها آپديت ميشن و بقيه اعضا هيچ

خوب به این خاطره که مهم سر کیس ها هستند براشون روی نفرات دیگه تحقیق کمتری میکنن و طبیعتا زودتر تموم میشه کارشونShy
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

بچه ها يه سوال
اگه فقط ديروز اپديت شده باشيم ولى امروز نشده باشيم
اميدى هست كه امروز بعد 218 روز بالاخره كلير بشيم؟ يا نه هنوز زوده ذوق كنم
(2014-05-30 ساعت 11:40)H Pier نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 11:38)mehrgan نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 11:29)H Pier نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 11:18)ali3875 نوشته:  منم امروز صبح 30 می آپدیت شدم فقط خودمSmile

به نظرم آپدیت همگانی نداریم. یک بار ابوظبی یک حرکتی کرد و از اون موقع باب شد این موضوع.
به نظر من که آپدیت همگانی اصلا معنی نداره. از این به بعد کلی آپدیت همگانی برای کلیر داریم مثل دیروز ابوظبی. هرکسی که آپدیت میشه خودش رو گرم کنه که باید هوررررا بکشه.

پس بايد هوراااااااااااااااا بكشيممممممم ، ولي جاي تعجب اينجاست كه چرا فقط سر كيس ها آپديت ميشن و بقيه اعضا هيچ

تجربه نشون داده که بعد از اینکه همه اعضا با هم آپدیت میشن اون کیس کلیر میشه. اما معمولا از زمان آپدیت یکی از اعضا تا زمان آپدیت تمام اعضا فاصله زیادی نیست.

اگه نفر اصلی یکضرب باشه، هر دو نفر کیس قبل از کلیر آپ می شن یا نفر اصلی دیگه آپ نمی شه؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، sani1348 ، آلیس-1980 ، pari pari ، arashS ، armin021 ، قصه گو
(2014-05-30 ساعت 12:02)aseman abi نوشته:  بچه ها يه سوال
همیشه امید هست. من از الان بهتون تبریک میگمSmile
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

انشا الله آسمان دلت آبی بشه امروز
آماده باش برای یک شادی درست و حسابیBig Grin
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

امسال تا 90%فک میکنم به ترتیب دارن بررسی میکنن یعنی تقریبا مثلا توی رنج 1000 بعد 2000 و بعد ........... سال پیشم اینطوری بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟ یا نه نظم خاصی نداشته ؟؟؟؟؟؟؟ البته اونایی که تو این رنج هنوز کلیر نشدن نگران نشن احتمالا پروسشون یه کم دیگه زمان میخواد و به زودی کلیر میشن ولی میشه سوالم جواب بدید؟؟؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت

دوست عزیز چرا نگرانی اگر قرار بود ریجکت کنن کسی رو تا بحال انجام داده بودن پس بقول pari paiaa وقتی اپدیت میشیم یعنی دارن یه کارایی رو پروندمون انجام می دن پس نگران نباشین من امیدوارم ایشالا به خوبیو خوشی این نیز می گذرد
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
(2014-05-30 ساعت 07:19)ali3875 نوشته:  صبح بخیر دوستان من آپدیت شدم با توجه به اینکه دیشب تا دیر وقت چک کردم خبری نبود میشه نتیجه گرفت این آپدیت از یو اس بوده
اگه دوستان آنکارائی آپدیت 30 می شدن اطلاع بدن

سلام
من جدیدم افتادم روی چرخه آپدیت
امروز دومین باره که آپدیت میشم
البته کیس اصلی ( که البته همون موقع یکضرب گرفتن ولی ما منتظر موندیم تا با هم بگیریم) آپدیت نمیشه... فقط من
اطلاعات آپدیت در امضا

راستی فکر کنم من و شما یک روز فاصله داریم Wink
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
اون روز که شما کلیرنس خوردی فکر کنم ما هنو مدارکمونو نفرستاده بودیم کی سی سیBig Grin
ایشالا امروز خودم واست یه هورررررررررای بلند می کشمSmile
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink

چرا که نه دوست عزیزحتما میشه، انشااله به امید خدا و بزودی یه هوراااااااا بلند میکشید.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
از همتون ممنونم براى جواباتون دوستاى عزيزم
دل تو دلم نيست
از صبح تا حالا يه جا بند نميشم مثل دختر بچه ها همش ورجه وورجه مى كنم
باورم نميشه كه قراره بالاخره كلير بشم....
سلام دوستان،

امروز آنکارا و ایروان میخواد هوراااااااااااااااااا کنه، هر کیسی رو که میزنم آپدیت شده!

وای چه شود این جمعه، حتما خبرای خوشی در راه است.

شاد باشید WinkBig Grin
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان