کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-30 ساعت 13:36)ali3875 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 13:27)soli asali نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 13:15)alimomen نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 13:06)ali3875 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، ali3875، arashS، atefeh60، B@H@R، feel، H Pier، kamranh، mehrgan، naftoonbazoft1، pari pari، reasonable، shilan، shlahni، usafirststeps، امیر امجد، رژین، 4 کاربر مخفی، 2 مهمان

من موندم تو کار این کاربر مخفی؟ نکنه از س ی ا اومدن تحقیق کنن در مورد ما؟ خیلی مشکوکن خلاصه

خدایی برای منم جالبه که جریان کاربر مخفی چیه یکی از مدیران میشه ما رو شیر فهم کنه لطفا

یکیش منم Smile
سولی جون منتظر سرا چی شد؟ امیدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
اگر هم امیدی نیست مراسم تدفین و چهلم رو اطلاع بده بیایم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: arashS ، Sara_lphmkf ، pari pari ، soli asali ، mehdi2014 ، nedaba ، sani1348 ، قصه گو ، pari pariaaa ، kage.omid
(2014-05-30 ساعت 12:14)aseman abi نوشته:  از همتون ممنونم براى جواباتون دوستاى عزيزم
دل تو دلم نيست
از صبح تا حالا يه جا بند نميشم مثل دختر بچه ها همش ورجه وورجه مى كنم
باورم نميشه كه قراره بالاخره كلير بشم....

معلومه که میشی آسمان آبی عزیز
من دلم حسابی روشنه
Smile
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
تشکر کنندگان: aseman abi ، arashS ، Sara_lphmkf ، pari pari ، soli asali ، mehdi2014 ، nedaba ، sani1348 ، shilan ، armin021 ، قصه گو ، pari pariaaa ، nasim
(2014-05-29 ساعت 19:09)قصه گو نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 19:00)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 18:57)pari pari نوشته:  پس من و مهدى 2014 عزيز چرا كلييييير نميشيم؟ ما كه مصاحبمون توى اكتبر بود. امروز اكثر نوامبرى ها كليير شدند. نكنه مارو يادشون رفته؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSad

نه ه ه ه ه ه، امیدتون را از دست ندید، الان تمام بچه های مهاجر سرا چشمشون به شماهاست که کلیر بشید و چنان جشنی راه بیفته که نگوووووووووووو. همه دارند برای شما دعا می کنند. انقدر انرژی مثبت پشت سرتونه که باور نمی کنید. مطمئن باشید که بزودی نوبت به شما هم می رسه. محکم باشید.

فردي عزيز راست ميگه....از صبح همه دنبال اسم شما دو نفر مي گردن ، خوشيمون كامل نيست تا شما هم كلير بشين.اينجا هيچ كس حق نداره دوستاشو تنها بذاره...مگه نه؟!؟
دوستای گلم همه شادی کردیم و خیلی خوش گذشت.
حالا دوست دارم نشون بدین نفس کسانی که تو این تاپیک هستن چقدر حقه.
همگلی با همه یک دقیقه تمرکز، دعا و آرزو برای تمام کسانی که 150 روز به بالا منتظر هستند، خصوصا
artam2
مهدى 2014
pari pari
امین 13

ایشاالله خدا خودش به این دعاها جواب بده و یه هورررررراااااااا بزرگ بگیم برای این دوستان توهفته دیگه.
(2014-05-29 ساعت 20:24)Fatehmiki نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 20:15)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 18:33)20142ddc نوشته:  سلام دوستان عزیز
وسلام به همه عموهای خوب عمو سعید وعمو آرش و....
قبلا"خدمت دوستان عرض کردم که در مورد ریفیوز شدن فرزندم ازطرف سایت سییس به سفارت ایمیل زدم وازشون توضیح خواستم دیشب جواب دادندکه پرونده شما در حال بررسی است وسایت مارو چک کنیدوبرای در یافت اطلاعات بیشتر به بخش سوالات متداول مراجعه کنید.مثل همیشه خوشحال خواهم شد از نظرات شما دوستان مطلع بشم.ضمنا" لازم میدونید تلفنی موضوع رو پی گیری کنم ودیگه اینکه آیا ممکنه آپدیت انجام شده از طرف سیس یک آپدیت اتوماتیک باشه چون دقیقا" سه روز بعد از ۲۱ سالگی پسرم بوده؟
آقا سایت سیس همچین حساب کتاب درست و حسابی نداره. تا وقتی رسماً از طریق سفارت چیزی به شما اعلام نکردن نگران نباشید.
(2014-05-28 ساعت 18:50)Shan92 نوشته:  ...پیشنهاد می کنم همه دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن و بیش از 6 ماهه خبری از کلیرنس شدنشون نیست ، یه ایمیل اعتراض آمیز به سفارت بنویسن و بگن که کم کاری و بی مسئولیت بودن اونها باعث شده که اعتبار 6 ماهه مدیکال به پایان برسه و در نتیجه با اینکه در این قضیه مقصر نیستیم مجبور به هزینه مجدد برای سفر به دبی و انجام مدیکال خواهیم شد! ...
این کار رو نکنین دوست محترم. کلیرنس ها دست سفارت نیست. فقط باعث میشین ایمیل کسانی که مشکل دارند مابین ایمیل های اعتراض آمیز شما نادیده گرفته بشه.

واي ي ي خدا دقيقا عين ما ! من تولدم ٣٠ ارديبهشت بود شدم ٢١ ساله ، الان ديدم كه سيس يكيمون رو ريجكت كردن ! پس منم ؟!؟

سلام همراه گرامی ایشاالله مشکلی نیست. می‌تونی به این لینک‌های زیر هم یه سری بزنی.
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid502289
و بعدشم
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid503819
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، sani1348
(2014-05-29 ساعت 22:08)قصه گو نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 15:10)masuodrh نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت
کلیر شدیممممممممممممممم
خدایا شکرت

يه تبريك اختصاصي واسه مريم جون ،دوست و هم سفرم.انشالله تو سفراي بعدي ببينمتون.Smile
ما دو هفته ي ديگه ميريم ، دوستان رعايت كنند ،سه تا ويزا واسه من نگه دارند،نكنه بدوين هرچي هست بگيريد،به من نرسه،شاكي ميشم هان!!Tongue
كي بلده يه كاريكاتور بكشه،همه در حال دويدن به سمت سفارت به طوري كه چند نفر زير دست و پا موندنBig Grin ديگه بقيه اشو نمي گم!!
مریم بانو عصاره امید و شادی.
خوش‌آمدی.
ما حضور مستمر شما را استدعا داریم.
تا کلیر شدن تک تک بچه‌ها، همونطور که تا امروز بهمون روحیه دادی و صبر رو برامون آسون کردی،‌دوست داریم که تو این تاپیک انرژی مثبت تزریق کنی.
SmileSmileSmile
(2014-05-30 ساعت 09:52)salmanyazdani نوشته:  من این سوال دیروز پرسیدم نمیدونم چرا گم و گور شد Smile
دوستانی که اجباری به تمدید مدیکال ندارن. مثلا سه ماهه کلیر شدن. لطفا خبر بدن که ویزاشون از تاریخ مدیکال اول شیش ماه اعتبار داره یا از تاریخ ثبت ویزا. بخصوص راجب سفارت ابوظبی. هنوز یه نفر رسما نگفته کدوم درسته و اکثرا حدس و گمان بوده.
نظر شخصی:
سلام همراه گرامی
درمورد سفارت ابوظبی می‌گن زمان اعتبار ویزا 6 ماهه و ربطی به زمان مدیکال نداره. اما خیلی روشن نیست. بعضی‌ها می‌گن باید هنگام ورود به آ م ر ی ک ا مدیکال شما معتبر باشه. لذا اگه شما برنامه داری که از این 6 ماه فرصت استفاده کنی،‌ تمدید مدیکال همون مصداق کار از محکم‌کاری عیب نمی‌کنه هست.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، uncledoc ، sani1348 ، armin021 ، قصه گو ، pari pariaaa ، reasonable
سلام سلام
من هنوز هستم..یعنی اصلا نمیتونم برم..صبح که بیدار میشم ناخوداگاه میام تو این تاپیک..امروز هم تا شب اونقدر رفرش میکنم که هورای بچه های آنکارا تو آسمون مهاجرسرا بپیچه...
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تورو خدا ببینید به کجا رسیده زندگیم!!! دیشب خواب دیدم رضا صادقی زنگ زده بهم میگه الو سلام. میگم جانم ، میگه من رضا صادقی هستم میگه سلام چطوری آقای صادقی بعد میگم به من چرا زنگ زدی!

گفت زنگ زدم بگم فرشاد جان خواستم بگم کلیر شدی ولی‌ یادت باشه مدیکالتو تمدید کنی‌ بری سفارت!!! منم خوشحال قطع کردم! بیدار شدم چک کردم دیدم نه هنوز کلیر نشدم!!

یعنی‌ اینقدر کلیر نشدم ببینید چه خوابایی که نمی‌بینم!!
خوشحالم.
(2014-05-30 ساعت 13:45)arashS نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 19:09)قصه گو نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 19:00)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 18:57)pari pari نوشته:  پس من و مهدى 2014 عزيز چرا كلييييير نميشيم؟ ما كه مصاحبمون توى اكتبر بود. امروز اكثر نوامبرى ها كليير شدند. نكنه مارو يادشون رفته؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSad

نه ه ه ه ه ه، امیدتون را از دست ندید، الان تمام بچه های مهاجر سرا چشمشون به شماهاست که کلیر بشید و چنان جشنی راه بیفته که نگوووووووووووو. همه دارند برای شما دعا می کنند. انقدر انرژی مثبت پشت سرتونه که باور نمی کنید. مطمئن باشید که بزودی نوبت به شما هم می رسه. محکم باشید.

فردي عزيز راست ميگه....از صبح همه دنبال اسم شما دو نفر مي گردن ، خوشيمون كامل نيست تا شما هم كلير بشين.اينجا هيچ كس حق نداره دوستاشو تنها بذاره...مگه نه؟!؟
دوستای گلم همه شادی کردیم و خیلی خوش گذشت.
حالا دوست دارم نشون بدین نفس کسانی که تو این تاپیک هستن چقدر حقه.
همگلی با همه یک دقیقه تمرکز، دعا و آرزو برای تمام کسانی که 150 روز به بالا منتظر هستند، خصوصا
artam2
مهدى 2014
pari pari
امین 13

ایشاالله خدا خودش به این دعاها جواب بده و یه هورررررراااااااا بزرگ بگیم برای این دوستان توهفته دیگه.
ممنون از لطفتون آرش عزيز. مرسى كه به ياد ما هستيد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
سلام
یه ایده واسه حل مشکل منتظر سرا دارم

می تونید چند تا سایت که هاست مجانی میدن انتخاب کنید . منتظر سرا رو روش بالا بیارید.منتها اگه برنامه نویس بلد باشه میتونه کاری کنه که به صورت رندوم کاربرا رو هاست های مختلف برن.من خودم وارد نیستم درست ولی کاملا میدونم که کار بسیار راحتیه واسه برنامه نویس

اصلا از این ساده تر هم میشه. تو یکی از بلاگ ها مثل میهن بلاگ بزارید دیگه امکان نداره ببندنش
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: pari pari ، mehdi2014 ، soli asali ، nedaba ، arashS ، sani1348 ، armin021 ، قصه گو ، pari pariaaa
دوستان یه سوال.واسه دفعه دوم که میخایم بریم ابوظبی و نیاز به تمدید مدیکال داریم.میخام بدونم بعد از این که جواب مدیکال رو گرفتیم فقط 1 نفر بره اونجا کافیه؟ نیاز نیست شخص برنده باشه یا....؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، arashS ، sani1348 ، armin021 ، قصه گو
هورااااااااا
ايروان يك عالمه ديگه كلير كرده،
تبريك به همه كلير شده ها
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-05-30 ساعت 13:38)alimomen نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 13:36)ali3875 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 13:27)soli asali نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 13:15)alimomen نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 13:06)ali3875 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، ali3875، arashS، atefeh60، B@H@R، feel، H Pier، kamranh، mehrgan، naftoonbazoft1، pari pari، reasonable، shilan، shlahni، usafirststeps، امیر امجد، رژین، 4 کاربر مخفی، 2 مهمان

من موندم تو کار این کاربر مخفی؟ نکنه از س ی ا اومدن تحقیق کنن در مورد ما؟ خیلی مشکوکن خلاصه

خدایی برای منم جالبه که جریان کاربر مخفی چیه یکی از مدیران میشه ما رو شیر فهم کنه لطفا

یکیش منم Smile
سولی جون منتظر سرا چی شد؟ امیدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
اگر هم امیدی نیست مراسم تدفین و چهلم رو اطلاع بده بیایم
2 روز صبر کنید ببینیم چی پیش میاد @@
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-05-30 ساعت 14:11)farnama نوشته:  سلام
یه ایده واسه حل مشکل منتظر سرا دارم

می تونید چند تا سایت که هاست مجانی میدن انتخاب کنید . منتظر سرا رو روش بالا بیارید.منتها اگه برنامه نویس بلد باشه میتونه کاری کنه که به صورت رندوم کاربرا رو هاست های مختلف برن.من خودم وارد نیستم درست ولی کاملا میدونم که کار بسیار راحتیه واسه برنامه نویس

اصلا از این ساده تر هم میشه. تو یکی از بلاگ ها مثل میهن بلاگ بزارید دیگه امکان نداره ببندنش

اگر کد هاشو بدین من خودم تو یه بلاگ میزارمش.از کی باید بگیرم.می دونم همه بدجوری نیاز دارین.گفتم یه کمکی کرده باشم
سفرنامه من
تشکر کنندگان: masuodrh ، soli asali ، miladfr12 ، nedaba ، NEURON ، pari pari ، arashS ، sani1348 ، آلیس-1980 ، anahita 62 ، قصه گو ، mehdi2014 ، nasam
(2014-05-30 ساعت 13:36)alimomen نوشته:  اگر از اون کاربر مخفیا هستند تا ما اسم آب انگور نبریم دیگه
اقاقیا خانم کجایی شدیدا به پاسخگوییتون محتاجیم

علی آقا، دوست عزیز Kiana11 که جوابتون رو اینجا دادن، ممکنه من باشم، ممکنه هر کدوم از اعضای دیگه سایت باشه، کسانی هم که شما مد نظر دارید میتونن باشن، بهرحال اینجا یک سایت عمومیه، وقتی ما میگیم یه مسائلی باید رعایت بشه واسه این چیزاست، البته کسی که به دلایلی که شما فکر میکنید عضو سایت شده با اسم خودش که عضو نمیشه که حالا بخواد مخفی اش کنه Wink
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان