کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
خراب بشه این آنکارا دیوونومون کرددددددددددددددد
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

من دقیقا مثل هر روز همینجام و هی رفرش میکنم این صفحه رو..منتظرم ..آنکارا...یالا دیگه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
بچه هاى ايروان كه امروز كلير شديد هووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااااا براى همتون .مباركه .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-05-30 ساعت 16:43)teacherm نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 16:29)sakh نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 16:14)teacherm نوشته:  سلام. من ایدی قبلیم به یه مشکلی خورد و مجبورم از این استفاده کنم. تا ده ارسالم درست بشه امضا بسازم فعلا امضا ندارم.

ما سه نفریم با کیس 49XX و 9 اپریل ابوظبی مصاحبه داشتیم. خود خانم گرو با ما مصاحبه کرد و گفت از هفته دیگه سایت چک کن . بعدش تو یه هفته پنج بار پشت سرهم اپدیت شدیم . گفتم دیگه تموم شده ولی از از 15 اپریل تا الان هیچ خبری نیست. Smile

یه سوالی داشتم که دوستانی که قبل شیش ماه کلیر میشن و بدون مدیکال ویزاشون تو پاس میخوره. از زمان مدیکال محسوب میشه یا از زمان انتشار ویزا؟
کسی هست که مستند جواب بده. ینی واقعا ویزاش اومده باشه و بگه؟
میخام بدونم ما با یه دختر یه ساله باز مجبوریم بریم ابوظبی برا مدیکال یا نه؟ مرسی

سلام.من هم 9آپريل(ابوظبى) مصاحبه داشتم.ولى به جز همون 15 آپريل هيچ آپديتى نداشتم فكر كنم با هم آپديت بخوريم(البته من به تنهايى رفتم سفارت)

جدی Smile پس حتما مارو دیدی Smile کلا تا دو هفته قبل اعصاب نداشتم بیام چیزی بنویسم ولی از وقتی این روند کلیر ها شدید شد یکم انرژی گرفتیم )

من امروز با ملیکا تو دبی تماس گرفتم و پرسیدم اونم گفت از زمان صدور6 ماه اعتبار داره.
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.Big Grin
(2014-05-30 ساعت 13:45)arashS نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 19:09)قصه گو نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 19:00)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 18:57)pari pari نوشته:  پس من و مهدى 2014 عزيز چرا كلييييير نميشيم؟ ما كه مصاحبمون توى اكتبر بود. امروز اكثر نوامبرى ها كليير شدند. نكنه مارو يادشون رفته؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSad

نه ه ه ه ه ه، امیدتون را از دست ندید، الان تمام بچه های مهاجر سرا چشمشون به شماهاست که کلیر بشید و چنان جشنی راه بیفته که نگوووووووووووو. همه دارند برای شما دعا می کنند. انقدر انرژی مثبت پشت سرتونه که باور نمی کنید. مطمئن باشید که بزودی نوبت به شما هم می رسه. محکم باشید.

فردي عزيز راست ميگه....از صبح همه دنبال اسم شما دو نفر مي گردن ، خوشيمون كامل نيست تا شما هم كلير بشين.اينجا هيچ كس حق نداره دوستاشو تنها بذاره...مگه نه؟!؟
دوستای گلم همه شادی کردیم و خیلی خوش گذشت.
حالا دوست دارم نشون بدین نفس کسانی که تو این تاپیک هستن چقدر حقه.
همگلی با همه یک دقیقه تمرکز، دعا و آرزو برای تمام کسانی که 150 روز به بالا منتظر هستند، خصوصا
artam2
مهدى 2014
pari pari
امین 13

ایشاالله خدا خودش به این دعاها جواب بده و یه هورررررراااااااا بزرگ بگیم برای این دوستان توهفته دیگه.

سلام عمو آرش مهربان و عزيز
شايد اولين باري باشه تو اين تاپيك كه يك نفر براي من دعا ميكنه با وجود اينكه از پيشكسوتها هستم( البته بر اساس تعداد روزهاي انتظار و گرنه هيچ ادعايي ندارم) ، خيلي خيلي خيلي ممنون از ابراز لطفتون و اميدوارم شما و همه منتظرين به زودي كلير شوند،احساسم غير قابل توصيفه،باز هم ممنون دوست خوبم.
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
(2014-05-30 ساعت 16:33)aseman abi نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 16:28)پائیز نوشته:  و اغلب کیس های شماره پایینی در روز ۳۰ می آپدیت داشته اند
اغااا ببخشید 29 می هم قبوووووله؟؟؟
ما رو هم جزو کلیری های امروز راه میدین یا فقط 30 می ها خودی اندBig GrinBig GrinBig Grin

سلام خانم آسمان آبی من کلی از آپدیت شدن شما خوشحالم و بارها در این باره با همسرم صحبت کردم و دعا می کنم در این سفری که به آنکارا داریم ببینمتون ان شاالله. SmileSmileSmile
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
(2014-05-30 ساعت 17:45)artam2 نوشته:  سلام عمو آرش مهربان و عزيز
شايد اولين باري باشه تو اين تاپيك كه يك نفر براي من دعا ميكنه با وجود اينكه از پيشكسوتها هستم( البته بر اساس تعداد روزهاي انتظار و گرنه هيچ ادعايي ندارم) ، خيلي خيلي خيلي ممنون از ابراز لطفتون و اميدوارم شما و همه منتظرين به زودي كلير شوند،احساسم غير قابل توصيفه،باز هم ممنون دوست خوبم.

همونطور كه فرمودي شايد........ااااااا به همين زودي يادت رفت واست دعا كردم،آقا چرا همتون همه ي پست هاي منو نمي خونيدBig Grin من هر موقع ميام شروع كنم به خوندن از پنج صفحه قبل شروع مي كنم Tongue
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
سلام بچه ها
پس این منتظرسرا کی راه میفته؟
نکنه گذاشتین وقتی کل صفحه سبز شد راش بندازین؟ آره؟ Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mahan L ، قصه گو ، nasim ، miladfr12 ، sani1348 ، soli asali ، alitab ، pari pari ، armin021 ، arashS ، آلیس-1980 ، nedaba
سلام خانم آسمان آبی من کلی از آپدیت شدن شما خوشحالم و بارها در این باره با همسرم صحبت کردم و دعا می کنم در این سفری که به آنکارا داریم ببینمتون ان شاالله. SmileSmileSmile
[/quote]
سلام همسفر عزیز Smile
ممنون از لطفتون و بسیار سپاسگزار از حس قشنگتون
امیدوارم این یه دونه اپدیت من بعد این همه مدت به کلیر شدنم ختم بشه که دیگه بیشتر از این طاقت ندارم
و همچنین برای شما دوست نازنینم و سایر بچه ها از صمیم قلبم ارزو میکنم که امروز و هرچه سریعتر همه کلیر بشیم و چه بسا که همسفرSmileSmileSmile
دىگه واقعا از دست انكارا خسته شديم ٧ ماه منتظر ويزا خانمم هستيم
Case No.:2014asxxx
Interview date:31 oct
Embassy:Ankara
Family No.:2
Clearance 1st person:12 Dec
Clearance 2st person:5 June
تشکر کنندگان: sani1348 ، sal0811 ، قصه گو ، miladfr12 ، nasim ، soli asali ، alitab ، pari pari ، arashS ، anahita 62 ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
من هم كلير خودم بدون داشته شغل دولتي بدون سر بازي با مدارك مالي بالا با داشته مدارك كامل
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

دوستان اگه ایروان ب همین ترتیب پیش بره( اییییییییییییییییشالا) ب نظرتون تا هفته دیگه ب حدود 3500 میرسه ؟؟
کیس: **35
سفارت : ایروان
مبارکتون باشه پس ما چی کیس نامبرمم حدود 900 مصاحبمم ابوظبی 2فوریه بوده
(2014-05-30 ساعت 15:58)maryam_a نوشته:  بچه ها من رفتم يه سر تاپيك اولين سفر هيچكس نبود تحويلم بگيره.... اينجا خيليييي بهتره بخداااا...

ایشالا این صفحه که به خوبیو خوشی قفل شد
اون صفحه راه می افته نگران نباش Wink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-05-30 ساعت 18:17)mahssa نوشته:  دوستان اگه ایروان ب همین ترتیب پیش بره( اییییییییییییییییشالا) ب نظرتون تا هفته دیگه ب حدود 3500 میرسه ؟؟
وااای اه اینجوری باشه که ما 2هفته دیگه کبوتر شدیم رفتهBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان