موضوعها: 0
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من رفتم يه سر تاپيك اولين سفر هيچكس نبود تحويلم بگيره.... اينجا خيليييي بهتره بخداااا...
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-30 ساعت 15:58)maryam_a نوشته: بچه ها من رفتم يه سر تاپيك اولين سفر هيچكس نبود تحويلم بگيره.... اينجا خيليييي بهتره بخداااا...
آخه مریم جون همه میخوان با هم برن
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-30 ساعت 15:34)reza_norouzi نوشته: (2014-05-30 ساعت 15:27)freddyflientstone نوشته: تبرییییییک به کلیر شده های امروز و اونایی که تا امشب میان و اعلام کلیر شدن می کنند
کیس نامبر ها همچنان دارن بالا میان، بطورمتوسط الان رسیدیم به 2500 و 2600، فک کنم ما کم کم میتونیم به خودمون وعده ی هفته ی آینده رو بدیم
me -u عزیز که وعده ی طوفان کلیرنس رو داده بود ، دمش گرم. درست می گفت.
سلام به روی ماه همه همراهان همیشگی
منم طی 2 آپدیت دیروز و امروز کلیر شدم. کم کم میخوام برم واسه مقدمات سفر. از همه دوستانی که با اطلاعات مفید و دلگرمی های گرمشون همه رو تو این مدت انتظار یاری کردند خیلی ممنونم.
با آرزوی کلیر شدن همه 2014 ای ها...
تبرييييييييييك تبريييييييك
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
مباركه همه
ايشالا دل همه ادماي اين تاپيك روز اخر سپتامبر شاد باشه. ما تازه دو هفته ديگه داريم ميريم مصاحبه خواستم از همه بچه هاي مهربون اينجا بخام واسمون دعا كنن. خيلي سخته يك سال تمام منتظر مصاحبه باشي بعدم بشيني ببيني كي كلير مي شي! خلاصه كه تو دعاهاتون اسم منم ببريد
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
به گزارش خبر گزاری زلزله نگار هایی که در اطراف انکارا نصب شده است لرزش های متعددی را ثبت کرده که حاکی از انفجاری خفن در لیست کلیرنسی های آنکارا می باشد.
در ادامه این گزارش که از سوی افرادی بیکار که هی زرت و زرت سایت سیس را چک میکنند آمده که کیس های این سفارت هم زرت و زورت دارند آپدیت میشوند و اغلب کیس های شماره پایینی در روز ۳۰ می آپدیت داشته اند این کیس ها از شماره ۱ تا ۱۶۰۰ سه بار ظرف ۲۴ ساعت گذشته چک شده اند و دقیقه به دقیقه به آپدیتی های آن افزوده میشود
پیش بین میشود آنکارا نیز به زودی خبر های خوشی برای کلیرنسی های کهنه کار داشته باشد. به امید انکه جلوی ایروان کم نیاورد دوست داریم حد اقل ۵۰ کیس را از بلا تکلیفی خارج کرده و شادی را در مهاجر سرا افزایش دهد
از سویی نگرانی هایی پیرامون استقامت مهاجر سرا در برابر این همه شادی و بیش فعالی وجود دارد و احتمال میرود مهاجر سرا هم زبانم لال مانند منتظر سرا بپکد. از صبح تا حالا که بیش از ۵۰ بار آنرا چک کرده ام با بد بختی باز شده خدا بخیر بگذراند..
شمارش معکوس آغاز شده از ۳ ساعت شروع میکنیمممممممم
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-30 ساعت 16:23)Maryrhm نوشته: مباركه همه
ايشالا دل همه ادماي اين تاپيك روز اخر سپتامبر شاد باشه. ما تازه دو هفته ديگه داريم ميريم مصاحبه خواستم از همه بچه هاي مهربون اينجا بخام واسمون دعا كنن. خيلي سخته يك سال تمام منتظر مصاحبه باشي بعدم بشيني ببيني كي كلير مي شي! خلاصه كه تو دعاهاتون اسم منم ببريد 
نگران نباش دوست عزیزم سختی کلیرنس رو دوستان پیش کسوت ۲۳۰ ۲۰۰ روزه کشیدن و برای عزیزانی که اخیرا به مصاحبه میرن زمان کلیرنس خیلی خیلی کوتاه تر میشه و حتی در بین بچه های پارسال من موارد دو هفته ای هم زیاد دیدم
انشاله که یه ضرب میگیرید و اگر هم لازم به کلیرنس شد مطمئن باشید زود جوابش میاد
ما تازه فهمیدیم که کسانی که ۵ ۶ ماه منتظر بودن مثل ما بیشترش سر کار بودیم و انجام پروسه کلیرنس بیشتر از چند روز زمان لازم نداشته و پرونده ما بیشتر منتظر رسیدن نوبت بوده تا انجام بررسی
به امید اینکه این تاپیک در اخرین لحظات هم باشادی و هورا بسته بشه و خاطره خوش برای همه بچه ها بگذاره .. به امید اینکه ۲۰۱۵ ها و ۲۰۱۶ ای ها هرگز حتی خاطره تراژدی ۲۰۱۳ رو هم بگوششون نخوره
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-30 ساعت 16:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-30 ساعت 16:38 توسط 2014families lottery winners.)
ما با کیس نامبر28XX از یروان هستیم و هنوز خبری نیست و از 21 مارچ تا الان هم اصلا آپدیتی نداشتیم ، به نظر شما کی نوبت ما میشه؟ بچه های رنج 26XX مصاحبشون چه ماهی بوده ؟ خوشحال میشم اگه جواب بدید ممنونم
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)