کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
اینجور که اینجا نوشته مثل اینکه من باید حالا حالاها ننتظر باشمSad
....
....

Please be advised that the case is under administrative processing and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.

When your case number appears on our websitehttp://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
[font=Tahoma]فقط دوستان کلیر شده که تو منتظرسرا نبودن ! عیبی نداره الان اعلام کنید تا وارد منتظرسرا بشید حداقلش اینه که سبزیمون زیاد میشه ! Smile
درسته یه مدت سایت نداریم اما همچنان من در خدمتم ! اطلاعاتتون رو به من بدید وارد میکنم و عقب نمیوفتیم لااقل . به زودی منتظرسرا راه میوقته !
[/font]کسایی که کلیر شدن یه پیام خالی با نام موضوع 1 برام بفرستند .. این همه صفحه رو نمیشه برگشت عقب . البته تا اونجایی که میشد و ذهن یاری میکرد سبز شدن الان
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: arffx، ariD، farshadm999، freddyflientstone، hamid.13491020، hamidrezapir1، mamanraya، maryamlavij، morteza88، naftoonbazoft1، nasam، rasool1، reza_norouzi*، shahryar7021، shhak، shilan، taleghani، titi_spring64، امین 13، 2 مهمان

ببین چه خبره امروز!!! ایشالا هر روز اینجا تو ترافیک بچه های شاد و کلیر شده آب لمبو بشیم Big Grin

(2014-05-30 ساعت 15:50)soli asali نوشته:  [font=Tahoma]فقط دوستان کلیر شده که تو منتظرسرا نبودن ! عیبی نداره الان اعلام کنید تا وارد منتظرسرا بشید حداقلش اینه که سبزیمون زیاد میشه ! Smile
درسته یه مدت سایت نداریم اما همچنان من در خدمتم ! اطلاعاتتون رو به من بدید وارد میکنم و عقب نمیوفتیم لااقل . به زودی منتظرسرا راه میوقته !
[/font]کسایی که کلیر شدن یه پیام خالی با نام موضوع 1 برام بفرستند .. این همه صفحه رو نمیشه برگشت عقب . البته تا اونجایی که میشد و ذهن یاری میکرد سبز شدن الان

خانم اجازه؟ منم کلیر شدم میخوام سبز بشم Big Grin
(2014-05-30 ساعت 15:50)soli asali نوشته:  [font=Tahoma]فقط دوستان کلیر شده که تو منتظرسرا نبودن ! عیبی نداره الان اعلام کنید تا وارد منتظرسرا بشید حداقلش اینه که سبزیمون زیاد میشه ! Smile

اینایی که الان دوباره اعلام شدن هم باز نبودن تو منتظرسرا؟

!! دوستان حالا که جناب آقای خر از پل عبور کردن حداقل برای امار هم شده همکاری لازمه رو مبذول دارید. Big GrinBig GrinBig Grin
خوشحالم.
بچه ها من رفتم يه سر تاپيك اولين سفر هيچكس نبود تحويلم بگيره.... اينجا خيليييي بهتره بخداااا...
(2014-05-30 ساعت 15:58)maryam_a نوشته:  بچه ها من رفتم يه سر تاپيك اولين سفر هيچكس نبود تحويلم بگيره.... اينجا خيليييي بهتره بخداااا...
آخه مریم جون همه میخوان با هم برنSmileWink
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-05-30 ساعت 15:57)farshadm999 نوشته:  

اینایی که الان دوباره اعلام شدن هم باز نبودن تو منتظرسرا؟

!! دوستان حالا که جناب آقای خر از پل عبور کردن حداقل برای امار هم شده همکاری لازمه رو مبذول دارید. Big GrinBig GrinBig Grin

بله باز هم بعضیا نیستن. سری قبل که خیلی بیشتر بود
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

سلام. من ایدی قبلیم به یه مشکلی خورد و مجبورم از این استفاده کنم. تا ده ارسالم درست بشه امضا بسازم فعلا امضا ندارم.

ما سه نفریم با کیس 49XX و 9 اپریل ابوظبی مصاحبه داشتیم. خود خانم گرو با ما مصاحبه کرد و گفت از هفته دیگه سایت چک کن . بعدش تو یه هفته پنج بار پشت سرهم اپدیت شدیم . گفتم دیگه تموم شده ولی از از 15 اپریل تا الان هیچ خبری نیست. Smile

یه سوالی داشتم که دوستانی که قبل شیش ماه کلیر میشن و بدون مدیکال ویزاشون تو پاس میخوره. از زمان مدیکال محسوب میشه یا از زمان انتشار ویزا؟
کسی هست که مستند جواب بده. ینی واقعا ویزاش اومده باشه و بگه؟
میخام بدونم ما با یه دختر یه ساله باز مجبوریم بریم ابوظبی برا مدیکال یا نه؟ مرسی
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-05-30 ساعت 15:34)reza_norouzi نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 15:27)freddyflientstone نوشته:  تبرییییییک به کلیر شده های امروز و اونایی که تا امشب میان و اعلام کلیر شدن می کنند
کیس نامبر ها همچنان دارن بالا میان، بطورمتوسط الان رسیدیم به 2500 و 2600، فک کنم ما کم کم میتونیم به خودمون وعده ی هفته ی آینده رو بدیمBig Grin
me -u عزیز که وعده ی طوفان کلیرنس رو داده بود ، دمش گرم. درست می گفت.

سلام به روی ماه همه همراهان همیشگی
منم طی 2 آپدیت دیروز و امروز کلیر شدم. کم کم میخوام برم واسه مقدمات سفر. از همه دوستانی که با اطلاعات مفید و دلگرمی های گرمشون همه رو تو این مدت انتظار یاری کردند خیلی ممنونم.
با آرزوی کلیر شدن همه 2014 ای ها...

تبرييييييييييك تبريييييييك
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: ffrfar ، nedaba ، sani1348 ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، armin021 ، قصه گو ، reza_norouzi ، nasim ، soli asali ، arashS
مباركه همه Smile ايشالا دل همه ادماي اين تاپيك روز اخر سپتامبر شاد باشه. ما تازه دو هفته ديگه داريم ميريم مصاحبه خواستم از همه بچه هاي مهربون اينجا بخام واسمون دعا كنن. خيلي سخته يك سال تمام منتظر مصاحبه باشي بعدم بشيني ببيني كي كلير مي شي! خلاصه كه تو دعاهاتون اسم منم ببريد Shy
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
به گزارش خبر گزاری زلزله نگار هایی که در اطراف انکارا نصب شده است لرزش های متعددی را ثبت کرده که حاکی از انفجاری خفن در لیست کلیرنسی های آنکارا می باشد.
در ادامه این گزارش که از سوی افرادی بیکار که هی زرت و زرت سایت سیس را چک میکنند آمده که کیس های این سفارت هم زرت و زورت دارند آپدیت میشوند و اغلب کیس های شماره پایینی در روز ۳۰ می آپدیت داشته اند این کیس ها از شماره ۱ تا ۱۶۰۰ سه بار ظرف ۲۴ ساعت گذشته چک شده اند و دقیقه به دقیقه به آپدیتی های آن افزوده میشود
پیش بین میشود آنکارا نیز به زودی خبر های خوشی برای کلیرنسی های کهنه کار داشته باشد. به امید انکه جلوی ایروان کم نیاورد دوست داریم حد اقل ۵۰ کیس را از بلا تکلیفی خارج کرده و شادی را در مهاجر سرا افزایش دهد
از سویی نگرانی هایی پیرامون استقامت مهاجر سرا در برابر این همه شادی و بیش فعالی وجود دارد و احتمال میرود مهاجر سرا هم زبانم لال مانند منتظر سرا بپکد. از صبح تا حالا که بیش از ۵۰ بار آنرا چک کرده ام با بد بختی باز شده خدا بخیر بگذراند..
شمارش معکوس آغاز شده از ۳ ساعت شروع میکنیمممممممم
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
(2014-05-30 ساعت 16:14)teacherm نوشته:  سلام. من ایدی قبلیم به یه مشکلی خورد و مجبورم از این استفاده کنم. تا ده ارسالم درست بشه امضا بسازم فعلا امضا ندارم.

ما سه نفریم با کیس 49XX و 9 اپریل ابوظبی مصاحبه داشتیم. خود خانم گرو با ما مصاحبه کرد و گفت از هفته دیگه سایت چک کن . بعدش تو یه هفته پنج بار پشت سرهم اپدیت شدیم . گفتم دیگه تموم شده ولی از از 15 اپریل تا الان هیچ خبری نیست. Smile

یه سوالی داشتم که دوستانی که قبل شیش ماه کلیر میشن و بدون مدیکال ویزاشون تو پاس میخوره. از زمان مدیکال محسوب میشه یا از زمان انتشار ویزا؟
کسی هست که مستند جواب بده. ینی واقعا ویزاش اومده باشه و بگه؟
میخام بدونم ما با یه دختر یه ساله باز مجبوریم بریم ابوظبی برا مدیکال یا نه؟ مرسی

سلام.من هم 9آپريل(ابوظبى) مصاحبه داشتم.ولى به جز همون 15 آپريل هيچ آپديتى نداشتم فكر كنم با هم آپديت بخوريم(البته من به تنهايى رفتم سفارت)
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، sani1348 ، pari pariaaa ، armin021 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nasim ، mahan L ، soli asali ، arashS
(2014-05-30 ساعت 16:28)پائیز نوشته:  و اغلب کیس های شماره پایینی در روز ۳۰ می آپدیت داشته اند
اغااا ببخشید 29 می هم قبوووووله؟؟؟
ما رو هم جزو کلیری های امروز راه میدین یا فقط 30 می ها خودی اندBig GrinBig GrinBig Grin
(2014-05-30 ساعت 16:23)Maryrhm نوشته:  مباركه همه Smile ايشالا دل همه ادماي اين تاپيك روز اخر سپتامبر شاد باشه. ما تازه دو هفته ديگه داريم ميريم مصاحبه خواستم از همه بچه هاي مهربون اينجا بخام واسمون دعا كنن. خيلي سخته يك سال تمام منتظر مصاحبه باشي بعدم بشيني ببيني كي كلير مي شي! خلاصه كه تو دعاهاتون اسم منم ببريد Shy

نگران نباش دوست عزیزم سختی کلیرنس رو دوستان پیش کسوت ۲۳۰ ۲۰۰ روزه کشیدن و برای عزیزانی که اخیرا به مصاحبه میرن زمان کلیرنس خیلی خیلی کوتاه تر میشه و حتی در بین بچه های پارسال من موارد دو هفته ای هم زیاد دیدم
انشاله که یه ضرب میگیرید و اگر هم لازم به کلیرنس شد مطمئن باشید زود جوابش میاد
ما تازه فهمیدیم که کسانی که ۵ ۶ ماه منتظر بودن مثل ما بیشترش سر کار بودیم و انجام پروسه کلیرنس بیشتر از چند روز زمان لازم نداشته و پرونده ما بیشتر منتظر رسیدن نوبت بوده تا انجام بررسی
به امید اینکه این تاپیک در اخرین لحظات هم باشادی و هورا بسته بشه و خاطره خوش برای همه بچه ها بگذاره .. به امید اینکه ۲۰۱۵ ها و ۲۰۱۶ ای ها هرگز حتی خاطره تراژدی ۲۰۱۳ رو هم بگوششون نخوره
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
ما با کیس نامبر28XX از یروان هستیم و هنوز خبری نیست و از 21 مارچ تا الان هم اصلا آپدیتی نداشتیم ، به نظر شما کی نوبت ما میشه؟ بچه های رنج 26XX مصاحبشون چه ماهی بوده ؟ خوشحال میشم اگه جواب بدید ممنونم Smile
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: pari pari ، shadi79 ، nedaba ، sani1348 ، pari pariaaa ، armin021 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nasim ، soli asali ، mahan L ، shilan ، kage.omid ، arashS ، sophia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان