کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-30 ساعت 21:39)azifa نوشته:  [font=Trebuchet MS][font=Times New Roman]من به جای هووووووووووووووووووووووورا هواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار کشیده و کلیر شدنمون رو اعلام می‌کنم
Big Grin
[/font][/font]

خیلی مبارکههههههه‍ههههههههههههه

(2014-05-30 ساعت 21:39)azifa نوشته:  [font=Trebuchet MS][font=Times New Roman]من به جای هووووووووووووووووووووووورا هواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار کشیده و کلیر شدنمون رو اعلام می‌کنم
Big Grin
[/font][/font]

خیلی مبارکههههههه‍هههههههههههههBig GrinBig GrinBig Grin
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
(2014-05-30 ساعت 21:54)aseman abi نوشته:  
Big Grin
[/font][/font]

دوست نازنين بسيار براتون خوشحالم
باور نميكنيد كه چه قدر به فكر شما و byazdani عزيز بودم
خيلى تبريك ميگم

متشکرم. از بلاتکلیفی درآمدیم و تکلیف بستن پرونده کانادا هم معلوم شد و دیگه همه چی عالی شد دیگه
ایشالا به زودی نوبت شماست و همسفر باشیم برای هفته بعدی که قراره بریم
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
(2014-05-30 ساعت 20:08)shazad نوشته:  یک خواهش ازتون دارم لطفا قبول کنید!

ابراز شادی، تبریک، تایید، همدری و ... را از طریق دکمه تبریک و تشکر انجام بدیم و تا حد امکان سعی کنیم پست ها رو در رابطه با سوال و جواب مرتبط با تاپیک بسازیم.

جانا سخن از زبان ما میگویی
!
ما هم داریم عاقبت بخیر میشیم. بعد از 10 فوریه الان آپدیت شدیم از یو اس .
2014
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arffx» عزیزღღღ
منظورم خودمم. مصدر بین بود واسه خودش کارت تبریک پست میکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!! من از اون سرمشق گرفتم. دیدم اسمم تو ارزوها در نمیاد خودم درش آوردم
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
Big Grin
[/font][/font]

خدارو شكر. خيلى خيلى تبريك ميگم.هورررررررراااااااااااا
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
سلام توجه توجه
کمک کمک ما 28 می و 29 می آپدیت شدیم و 29 می کلیر شدیم.و شماره کیس ما در سایت سفارت نمایان شد اما حالا که دیدم در سیس 30 می آپدیت شدیم و اسم ما از سایت سفارت برداشته شده این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
نشمردم
اما بالای ده بار کیسمون آپدیت شده
خودم(اصلی) زیر دو ماه کلیر شدم!!!!!!!
همسرم بعد از حدود 4 ماه کلیر نشده
حدود دو ماه بیشتر وقت واسه رفتن ندارم(چون انکارا بودم- از تاریخ مدیکال)
موندم برم واسه خودم رو بگیرم یا همچنان صبر کنم و برم جفتش رو بگیرم. چون به هر حال زمانی واسه دوباره انکارا رفتن و آماده شدن و بلیط ... نیاز هست
لطفا دوستان راهنمایی کنن
ضمنا : تبریک به همه برو بچ کلیر شده و ارزوی سعادت برای منتظران
(2014-05-30 ساعت 22:06)behfaza نوشته:  

ابراز شادی، تبریک، تایید، همدری و ... را از طریق دکمه تبریک و تشکر انجام بدیم و تا حد امکان سعی کنیم پست ها رو در رابطه با سوال و جواب مرتبط با تاپیک بسازیم.

!
دوست من ، یک چیزی من می‌خواستم قبلان که یکی‌ از دوستان گفت زیر پست ایشون بگم دیدم کسی‌ ادامه نداد حالا که شما می‌فرمائید تصمیم گرفتم بگم.

دوست من کیلیرنس یه پروسهٔ بسیار ساده هست میری مصاحبه کیلیرنس می‌خوری میای بیرون. تمام اطلاعات از جمله اینکه کیلیرنس چیه، امیل سفارت چیه، کجا چک کنیم همش تو همون صفحه اول هست نهایت صفحه ۲ یا ۳.

اینجا تاپیک ترجمه مدارک یا اشتباه تو فرم نیست که بی‌نهایت سوال مطرح باشه. اینجا اتاق انتظاره . جواب تمام سوالات هم تو همون صفحه اول هست.

هر چیز بی‌ ربطی‌ هم توسط مدیران انتقال داده می‌شه به تاپیک مبوته یا اگه خیلی‌ بی‌ ربط باشه حذف میشه.

اینجا یه اتاق انتظاره که همه دارن تجربیات و مراحل آپدیت و.. رو مطرح می‌کنن.

فکر نمیکنم اینکه مثلاً فرشاد چند بار آپدیت شده برا برندهٔ سال بعد خیلی‌ مهم باشه.
خوشحالم.
سلام دوستان
با آرزوی موفقیت و شادی و سلامتی برای همه عزیزان کلیر شده
با صدای بلند فریاد میزنیم
خوش میگذره------->بله
منتظر اخبار جدید باشید

سرافراز باشید مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-05-30 ساعت 22:47)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 22:06)behfaza نوشته:  

!
هر چیز بی‌ ربطی‌ هم توسط مدیران انتقال داده می‌شه به تاپیک مبوته یا اگه خیلی‌ بی‌ ربط باشه حذف میشه.
اینجا یه اتاق انتظاره که همه دارن تجربیات و مراحل آپدیت و.. رو مطرح می‌کنن.

آفرین . دقیقا به همین علت که تجربیات دوران کلیرنس رو مطرح میکنن :

ابراز شادی، تبریک، تایید، همدری و ... را از طریق دکمه تبریک و تشکر یا استفاده از پیام خصوصی انجام بدیم.
(2014-05-30 ساعت 22:33)mohamad92 نوشته:  سلام توجه توجه
کمک کمک ما 28 می و 29 می آپدیت شدیم و 29 می کلیر شدیم.و شماره کیس ما در سایت سفارت نمایان شد اما حالا که دیدم در سیس 30 می آپدیت شدیم و اسم ما از سایت سفارت برداشته شده این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

سلام دوست عزیز، باید ایمیل بزنید و سوال کنید در این مورد!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
دوستان می خواستم بدونم که وقتی کیس کلیر میشه با علامت ستاره! چجوری میشه فهمید که کدوم فرد از کیس کلیر شده، و اگر نفر همراه باشه ،یعنی اینکه کیس اصلی نباشه، ایا بعد از گرفتن ویزا میتونه وارد خاک ا م ر ی ک ا بشه یا حتما باید همراه کیس اصلی وارد شه؟ و اینکه از چه طریق میشه با سفارت تماس حاصل کرد؟ از ایمیل سفارت یا ایمیلی متفاوت؟!!!! ممنون
کیس نامبر: 2014AS42XX___کارنت: 9 ژانویه ___نامه دوم : 17 ژانویه ___سفارت: انکارا ___تعداد نفرات: 2_____ مصاحبه: هفته اخر مارچ_____اپدیت Sad27،28 مارچ)
(10،24،28،29 اپریل)(15،20،24،28،29،30 می)_______ کلیر : (30 می ، فقط یک نفر)
با عرض تبریک فراوان به تمامی دوستانی که اخیرا کلیر شدن و تشکر فراوان بابت راه اندازی مجدد سایت منتظرسرا که الان واقعا به وجودش نیاز هست.
با توجه به کلیر شدن جمع کثیری از منتظرهای ماههای اکتبر، نوامبر و دسامبر الان دیگه نوبت به بچه های ژانویه رسیده. امیدوارم تمامی دوستان منتظر باقیمانده در بالای جدول سریعتر کلیر بشن و اون بالای جدول فقط رنگ سبز ببینیم.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
سلام دوستان چه جوری میشه فهمید که کدوم از افراد کیس کلیر شدن وقتی که کلیر همراه به علامت ستاره هست و اینکه اگر کیس همراه باشه میتونه بعد از گرفتن ویزا زودتر از کیس اصلی وارد خاک ام ری کا شه؟
کیس نامبر: 2014AS42XX___کارنت: 9 ژانویه ___نامه دوم : 17 ژانویه ___سفارت: انکارا ___تعداد نفرات: 2_____ مصاحبه: هفته اخر مارچ_____اپدیت Sad27،28 مارچ)
(10،24،28،29 اپریل)(15،20،24،28،29،30 می)_______ کلیر : (30 می ، فقط یک نفر)
تشکر کنندگان: arashS ، armin021 ، pari pari ، sani1348 ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان