کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-30 ساعت 22:33)mohamad92 نوشته:  سلام توجه توجه
کمک کمک ما 28 می و 29 می آپدیت شدیم و 29 می کلیر شدیم.و شماره کیس ما در سایت سفارت نمایان شد اما حالا که دیدم در سیس 30 می آپدیت شدیم و اسم ما از سایت سفارت برداشته شده این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

يعنى خيالت راحت ، فكرتم منحرف نكن ، فقط با سفارت مكاتبه كن. موفق باشىSmile
در ضمن اخماتونم وا كنين
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: arashS ، armin021 ، pari pari ، sani1348 ، mohamad92 ، ffrfar ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، soli asali ، mehdi2014 ، nedaba
با عرض تبریک به همه عزیزان کلیر شده
سئوال : آیا همه کلیر شدگان در نزدیکی اعلام کلیری بطور متناوب و مکرر آپدیت شدند و آیا کسی بوده که بدون آپدیت یکضرب کلیر شده باشد؟
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
سلام واقعا از این که دوستان زیادی کلیر شدن خوشحالم ولی میتونم بپرسم امروز آنکارا چند نفرا کلیر کرده؟
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: armin021 ، sani1348 ، ffrfar ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
سلام
مصاحبه من مارچ بوده و جز همون موقع مصاحبه، دیگه هیچی آپدیت نداشتم!
آیا کسی از دوستان هست مثل من آپدیت نداشته باشه؟
لطفا جواب بدین
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: shilan ، sani1348 ، ffrfar ، pari pariaaa ، miladfr12 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-05-30 ساعت 23:11)REZAM 2014 نوشته:  سلام دوستان چه جوری میشه فهمید که کدوم از افراد کیس کلیر شدن وقتی که کلیر همراه به علامت ستاره هست و اینکه اگر کیس همراه باشه میتونه بعد از گرفتن ویزا زودتر از کیس اصلی وارد خاک ام ری کا شه؟

سلام. راجع به سوال اولتون و علامت دو ستاره تو سایت اینو گفته:
(**) Not all family members have been cleared. Please contact us at: IranIVYerevan@state.gov.
ولی سوال دومتون رو فکر میکنم حتما باید کیس اصلی کلیر بشن تا همراهشون رو با خودشون ببرن
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: pari pari ، REZAM 2014 ، shilan ، sani1348 ، ffrfar ، miladfr12 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، nedaba
(2014-05-30 ساعت 23:17)armin021 نوشته:  سلام
لطفا جواب بدین
منم مارچ بودم و اصلا آپدیت نداشتم-فکر کنم هنوز مونده بیان روی کیس ما
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-05-30 ساعت 19:39)maryam_a نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 19:34)پائیز نوشته:  لیست شماره های جدید آنکارا:

780
334
283
757
266
274
4694
681
4332
4264
803
291
1106
1547
4355
222
265
به سلامتی بچه های کلیر شده هوووووووووررررررررررراااااااااا

مبااااارك باشه... پاييز جان يادمه آمار آپديتيهاي آنكارا رو اعلام كرده بوديد كه 17 تا كيسه...
انشالا بچه هاي صدر جدول همه كلير شده باشن...

مریم جان این سیستم کلیرنس انقدر شیر تو شیر هست که خود آُفیسر هم که میگه من نمیتونم پیش بینی کنم راست میگه کلیر شده ها ۱۷ نفر هستن و آپدیتی ها هم ۱۷ نفر بودن ولی این ۱۷ نفر همشون مطابق با اون ۱۷ نفر آپدیتی نیستن.... خیلی الگو های پیچیده ای داره که پیداکردنشون راحت نیست
راستش من از آپدیت آنکارا راضی نبودم و انتظار داشتم خیلی از شماره کیس هایی رو که در اکتبر و نوامبر مصاحبه داشتن رو کلیر کنه ولی هم تعدادش زیاد نبود هم ستاره دار کلیر کرده و هم اینکه چند تا از شماره هایی که اعلام کرده حدود ۳۸۰۰ و ۴۴۰۰ و اینا بوده که معلومه این بنده خدا ها الکی کلیرنس خوردن و باید یه ضرب میگرفتن و اصلا نباید جزو آمار کلیرنسی های آنکارا حساب بشن.. دلمون میخاست بالای منتظر سرای آنکارا هم مثل ایروان و ابوظبی یه دست سبز بشه ولی نشد انشالاه سری بعدی...
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
(2014-05-30 ساعت 23:05)REZAM 2014 نوشته:  دوستان می خواستم بدونم که وقتی کیس کلیر میشه با علامت ستاره! چجوری میشه فهمید که کدوم فرد از کیس کلیر شده، و اگر نفر همراه باشه ،یعنی اینکه کیس اصلی نباشه، ایا بعد از گرفتن ویزا میتونه وارد خاک ا م ر ی ک ا بشه یا حتما باید همراه کیس اصلی وارد شه؟ و اینکه از چه طریق میشه با سفارت تماس حاصل کرد؟ از ایمیل سفارت یا ایمیلی متفاوت؟!!!! ممنون

نخیر فقط در صورتی که به همراه کیس اصلی باشید می توانید وارد امریکا بشین.ضمنا ستاره ای که می فرمایید رو کجا میبینید؟چون همسر من کیس اصلی است ولی چند روز پیش که به سفارت ایمیل زدیم در پاسخ نوشتند نفر اصلی و بچه می توانند ویزا را دریافت کنند اما من باید منتظر پایان مراحل اداری بمونم همون روز 29می هم در سیس اپدیت شدیم هر سه نفر اما جایی ستاره ندارد لطفا برام توضیح بدین.ممنون میشم
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.Big Grin
(2014-05-30 ساعت 23:19)poopak16 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 19:39)maryam_a نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 19:34)پائیز نوشته:  لیست شماره های جدید آنکارا:

780
334
283
757
266
274
4694
681
4332
4264
803
291
1106
1547
4355
222
265
به سلامتی بچه های کلیر شده هوووووووووررررررررررراااااااااا

مبااااارك باشه... پاييز جان يادمه آمار آپديتيهاي آنكارا رو اعلام كرده بوديد كه 17 تا كيسه...
انشالا بچه هاي صدر جدول همه كلير شده باشن...

مریم جان این سیستم کلیرنس انقدر شیر تو شیر هست که خود آُفیسر هم که میگه من نمیتونم پیش بینی کنم راست میگه کلیر شده ها ۱۷ نفر هستن و آپدیتی ها هم ۱۷ نفر بودن ولی این ۱۷ نفر همشون مطابق با اون ۱۷ نفر آپدیتی نیستن.... خیلی الگو های پیچیده ای داره که پیداکردنشون راحت نیست
راستش من از آپدیت آنکارا راضی نبودم و انتظار داشتم خیلی از شماره کیس هایی رو که در اکتبر و نوامبر مصاحبه داشتن رو کلیر کنه ولی هم تعدادش زیاد نبود هم ستاره دار کلیر کرده و هم اینکه چند تا از شماره هایی که اعلام کرده حدود ۳۸۰۰ و ۴۴۰۰ و اینا بوده که معلومه این بنده خدا ها الکی کلیرنس خوردن و باید یه ضرب میگرفتن و اصلا نباید جزو آمار کلیرنسی های آنکارا حساب بشن.. دلمون میخاست بالای منتظر سرای آنکارا هم مثل ایروان و ابوظبی یه دست سبز بشه ولی نشد انشالاه سری بعدی...

پوپك عزيز... اميدتون به خدا باشه... مطمئن باشيد به زودي شما و دوستان قديمي كلير ميشن... اين آرزوي قلبيه منه.... Smile
(2014-05-30 ساعت 23:04)aghaghia نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 22:33)mohamad92 نوشته:  سلام توجه توجه
کمک کمک ما 28 می و 29 می آپدیت شدیم و 29 می کلیر شدیم.و شماره کیس ما در سایت سفارت نمایان شد اما حالا که دیدم در سیس 30 می آپدیت شدیم و اسم ما از سایت سفارت برداشته شده این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

سلام دوست عزیز، باید ایمیل بزنید و سوال کنید در این مورد!!!!
lمرسی از راهنمایتون ما داریم سکته میکنیم آخه همه کارارو درست کردیم که یکشنبه حرکت کنیم . حالا بد شانسی 2روزتعطیلی خوردیم.
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: sani1348 ، ffrfar ، pari pari ، pari pariaaa ، arashS ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، ghasoo ، nedaba
(2014-05-30 ساعت 23:21)parifari نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:05)REZAM 2014 نوشته:  دوستان می خواستم بدونم که وقتی کیس کلیر میشه با علامت ستاره! چجوری میشه فهمید که کدوم فرد از کیس کلیر شده، و اگر نفر همراه باشه ،یعنی اینکه کیس اصلی نباشه، ایا بعد از گرفتن ویزا میتونه وارد خاک ا م ر ی ک ا بشه یا حتما باید همراه کیس اصلی وارد شه؟ و اینکه از چه طریق میشه با سفارت تماس حاصل کرد؟ از ایمیل سفارت یا ایمیلی متفاوت؟!!!! ممنون

نخیر فقط در صورتی که به همراه کیس اصلی باشید می توانید وارد آمریکا بشین.ضمنا ستاره ای که می فرمایید رو کجا میبینید؟چون همسر من کیس اصلی است ولی چند روز پیش که به سفارت ایمیل زدیم در پاسخ نوشتند نفر اصلی و بچه می توانند ویزا را دریافت کنند اما من باید منتظر پایان مراحل اداری بمونم همون روز 29می هم در سیس اپدیت شدیم هر سه نفر اما جایی ستاره ندارد لطفا برام توضیح بدین.ممنون میشم
ممنون از راهنمایتون ، کیس نامبر توی سایت سفارت کلیر شده همراه با یه ستاره روبه روش.
کیس نامبر: 2014AS42XX___کارنت: 9 ژانویه ___نامه دوم : 17 ژانویه ___سفارت: انکارا ___تعداد نفرات: 2_____ مصاحبه: هفته اخر مارچ_____اپدیت Sad27،28 مارچ)
(10،24،28،29 اپریل)(15،20،24،28،29،30 می)_______ کلیر : (30 می ، فقط یک نفر)
(2014-05-30 ساعت 23:17)armin021 نوشته:  سلام
لطفا جواب بدین
ما هم از مصاحبه تا الان اصلا آپدیت نداشتیمSad
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-05-30 ساعت 21:32)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shilan» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «byazdani» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «HELIAA» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «moony» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امین 13» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «wahid64» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tabrizi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «taleghani» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «feel» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «farshadm999» عزیزღღღ

من از همين تريبون با صداي بلند اعلام مي كنم:ترك عادت موجب مرض است ،بدجوري!!
سولي جون حلالم كن!
خیلی ممنون ازآرزوی قشنگت قصه گوی عزیز..با آرزوی موفقیت شما در تمام مراحل زندگی
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .

دوست عزیز تا نفر اصلی کلیر نشه نفرات بعدی کلیر نمیشن ولی میشه که نفر اصلی کلیر بشه و البته اگر بچه هم داشته باشند اون ها هم کلیر میشن ولی همسر کلیر نشه ولی امکان نداره همراه کلیر بشه به تنهایی... پس در مورد شما هم نفر اصلی کلیر شده...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
مدیران محترم تا حالا موردی مثل ما پیش اومده قبلا؟چه توجیهی وجود داره؟
تا حالا شده کیس کلیر بشه بعد اسمشو از سایت باز بردارن؟چی به ذهنتون میرسه؟SadSadSadSadSadSadSadSad
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: sani1348 ، REZAM 2014 ، shilan ، pari pariaaa ، arashS ، miladfr12 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، ghasoo ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان