کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان مثلا من وقتی که کلیر بشم یه چند وقتی زمان وجود داشته باشه ! مثلا 1 ماه یعنی ماه 5 کلیر بشم و ویزا رو بهم بدن اون وقت تا کی مهلت دارم تا پایان مدیکال یا از زمانی که ویزا میدن 6 ماه دیگه حساب میکنن؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، قصه گو ، arashS ، kage.omid ، armin021 ، pari pari ، shadi79 ، nedaba
سلام به همه دوستان و یه تبریک ویژه به کلیر شده ها
دوستان من خودم برنده اصلی هستم ولی آقای همسر تا به حال 2بار اپدیت شده و منو دخترم یک بار هم اپدیت نشدیم همسرم شغلش ازاد سربازی ارتش بوده حالا حالا باید منتظر باشم کسی شرایطش مثل من هست؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
(2014-05-31 ساعت 01:36)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 01:09)sani1348 نوشته:  فردى عزيز سلام : خيلى ممنون از اينكه جوابمو سريع دادين ؟ فقط يه سوال ديگه دارم ، اگر من تا دو هفته ديگه كلير بشم به خواست خدا ، يك ماه از مديكالم وقت داره و اگر تمديد مديكال نكنم و ويزا بگيرم چند ماه وقت داريم براى ورود به آمريكا ؟ همان ٦ ماهه ؟ يا اينكه بايد مديكال تمديد بشه ؟

واللا راستش بین علما سر این قضیه اختلافه و هیچکس جواب دقیقش را نمیدونه! بعضی ها میگن اگه هنوز مدیکالتون اعتبار دا ره سفارت به شما ویزای 6 ماهه میده و نیازی به تمدید نیست و بعضی دیگه هم معتقدند مهلت ویزا به زمان باقیمانده از مدیکال بستگی داره! من اگه یه ماه از اعتبار مدیکالم باقی مونده باشه و کلیر بشم مدیکالم را تمدید می کنم. مگر اینکه جواب واضح و قاطعی برای این سئوال پیدا بشه

واسه منم سواله از يكي از دوستام پرسيدم ايشون الان تو تگزاسه و برنده 2013 . آنكارا مصاحبه رفت. بعد 90 روز كلير شد و بدون تمديد مديكال يك هفته مونده به تاريخ شش ماهه وارد امريكا شد. من چون واسم سوال بود ازش پرسيدم و گفت مشكلي نيست
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
(2014-05-31 ساعت 11:17)عاطفه سروش نوشته:  سلام به همه دوستان و یه تبریک ویژه به کلیر شده ها
دوستان من خودم برنده اصلی هستم ولی آقای همسر تا به حال 2بار اپدیت شده و منو دخترم یک بار هم اپدیت نشدیم همسرم شغلش ازاد سربازی ارتش بوده حالا حالا باید منتظر باشم کسی شرایطش مثل من هست؟

سلام دوست عزیز
ما دقیقا مثل شما هستیم و منتظر.
برنده خانومم ، شغل من آزاد ، سربازی ارتش..... بایه دختر کوچیک که تا حالا آپ نشده ، با یه دنیا امید Big Grin Big Grin
خیالتون راحت شد ؟؟؟؟
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-05-31 ساعت 03:46)armin021 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 03:05)soli asali نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 21:34)ha290 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 20:58)soli asali نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 20:36)nano2 نوشته:  منتظرسرا ما چرا باز نميشه

تو امضای من لینک جدید هست کلیک بفرمایید

چه جوری باید تبت نام کرد

مواردی که داخل امضای بنده هست رو برام ارسال کنید

سپهبد سولی عسلی عزیز
وقتی منتظرسرا جدید رو باز میکنم، آنتی ویروس McAfee بهش گیر میده!
حالا نمیدونم چرا! لطفا یه چک کنین ببینین داستان چیه.
تشکر.

McAfee هم شد آنتی ویروس آخه ؟ :دی
پاکش کن NOD32 نصب کن Big Grin
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: sani1348 ، aaraam ، miladfr12 ، arashS ، kage.omid ، Ramin geologist ، shilan ، armin021 ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «martinn» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amohammadiazar» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «مهدی 2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «rezahoorjandi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Kaveh2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «freddyflientstone» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ehsanifv» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mrt» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamideftex2014» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-31 ساعت 10:59)meisam_civil82 نوشته:  اطلاعات مورد نیاز منتظرسرا
حدود کیس نامبر: 39**
سفارت: ابوظبی
تعداد نفرات کیس: 3 نفر
تاریخ دقیق مصاحبه: 27/03/2014

از نوشتن موارد مورد نیاز برای منتظرسرا تو تاپیک خوداری کنید و با پیام خصوصی به بنده اطلاع بدید !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: sani1348 ، maryam_a ، mehdi2014 ، miladfr12 ، arashS ، pari pariaaa ، pari pari ، آلیس-1980 ، khder ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 11:38)janatirad نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 11:17)عاطفه سروش نوشته:  سلام به همه دوستان و یه تبریک ویژه به کلیر شده ها

سلام دوست عزیز
برنده خانومم ، شغل من آزاد ، سربازی ارتش..... بایه دختر کوچیک که تا حالا آپ نشده ، با یه دنیا امید Big Grin Big Grin

دوستان عزيز در موارد اين چنيني پيشنهاد مي كنم يك ايميل پيگيري به سفارت بزنيد(صفحه ي ٦٢٦)،شايد شما هم مثل من مشمول اين پروسه نيستيد و خبر نداريد،اينو مي گم كه اگه مشكلي نداريد سريع بريد ويزاتونو بگيريد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تعطيلي 4 ساعته فرودگاه‌هاي تهران در 14 خرداد
مديركل دفتر نظارت بر عمليات هوانوردي سازمان هواپيمايي كشوري از بسته شدن چهار ساعته فرودگاه‌هاي استان تهران به مناسبت برگزاري سالگرد ارتحال بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران حضرت امام خميني (ره) در روز 14 خردادماه خبرداد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سعيد اكبري با بیان اینکه با صدور نوتام (اطلاعيه هوانوردي) از ساعت 7:45 تا 12 روز 14خردادماه فرودگاه‌هاي واقع در استان تهران بسته است، گفت: فرودگاه بين المللي امام خميني (ره)، فرودگاه مهرآباد، پيام، آزادي، مهر شهر كرج، آبيك، مجموعه آسمان ري و مجموعه سپهر در این روز بسته اعلام مي شود.

وي افزود: براساس نوتام(اطلاعيه هوانوردي) بسته شدن اين فرودگاه‌ها به تمامي شركت‌هاي هواپيمايي داخلي و خارجي اعلام شده است.

مديركل دفتر نظارت بر عمليات هوانوردي سازمان هواپيمايي كشوري خاطر نشان کرد: از آنجا كه بسته شدن فرودگاه‌ها در نشريه اطلاعات هوانوردي(AIP) گنجانده شده است، شركت‌هاي هواپيمايي موظف هستند با توجه به لحاظ كردن اين موضوع نسبت به تنظيم برنامه پروازي خود اقدام كنند، برهمين اساس با برگزاري جلسات متعدد برنامه پرواز هواپيماها در خارج از ساعات يادشده تنظيم شده و تلاش مي‌شود اختلالي در برنامه پروازي شركت‌هاي هواپيمايي ايجاد نشود.
(2014-05-30 ساعت 23:24)maryam_a نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:19)poopak16 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 19:39)maryam_a نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 19:34)پائیز نوشته:  لیست شماره های جدید آنکارا:

780
334
283
757
266
274
4694
681
4332
4264
803
291
1106
1547
4355
222
265
به سلامتی بچه های کلیر شده هوووووووووررررررررررراااااااااا

مبااااارك باشه... پاييز جان يادمه آمار آپديتيهاي آنكارا رو اعلام كرده بوديد كه 17 تا كيسه...
انشالا بچه هاي صدر جدول همه كلير شده باشن...

مریم جان این سیستم کلیرنس انقدر شیر تو شیر هست که خود آُفیسر هم که میگه من نمیتونم پیش بینی کنم راست میگه کلیر شده ها ۱۷ نفر هستن و آپدیتی ها هم ۱۷ نفر بودن ولی این ۱۷ نفر همشون مطابق با اون ۱۷ نفر آپدیتی نیستن.... خیلی الگو های پیچیده ای داره که پیداکردنشون راحت نیست
راستش من از آپدیت آنکارا راضی نبودم و انتظار داشتم خیلی از شماره کیس هایی رو که در اکتبر و نوامبر مصاحبه داشتن رو کلیر کنه ولی هم تعدادش زیاد نبود هم ستاره دار کلیر کرده و هم اینکه چند تا از شماره هایی که اعلام کرده حدود ۳۸۰۰ و ۴۴۰۰ و اینا بوده که معلومه این بنده خدا ها الکی کلیرنس خوردن و باید یه ضرب میگرفتن و اصلا نباید جزو آمار کلیرنسی های آنکارا حساب بشن.. دلمون میخاست بالای منتظر سرای آنکارا هم مثل ایروان و ابوظبی یه دست سبز بشه ولی نشد انشالاه سری بعدی...

پوپك عزيز... اميدتون به خدا باشه... مطمئن باشيد به زودي شما و دوستان قديمي كلير ميشن... اين آرزوي قلبيه منه.... Smile

دوستان این کیس ها رو تو کجا دیدین؟
تشکر کنندگان: Narvan ، miladfr12 ، soli asali ، armin021 ، آلیس-1980 ، sani1348 ، peidaye penhan ، nedaba
دوستان اصلا نگران آپدیت نشدن نباشید من خودم چندین کیس رو دیدم که از روز مصاحبه تا روز کلیر شدن هیچ آپدیتی نداشتن اصلا آپدیت نشدن یه جورایی خوب هم هست من چندتا از بچه های سال گذشته رو دیدم که با وجود 15 بار آپدیت کلیر نشدن آپدیت در حقیقت استعلام و جواب استعلام هست بعد از مصاحبه که اگر موردی باشه اتفاق میافته ...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
کسی سایت کلیر شده های آنکارا را چک نکرده جدید؟ مشکلی با سایت نداشتید؟
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
تشکر کنندگان: miladfr12 ، قصه گو ، soli asali ، anahita 62 ، arashS ، sani1348 ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 11:59)قصه گو نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 11:38)janatirad نوشته:  

سلام دوست عزیز

دوستان عزيز در موارد اين چنيني پيشنهاد مي كنم يك ايميل پيگيري به سفارت بزنيد(صفحه ي ٦٢٦)،شايد شما هم مثل من مشمول اين پروسه نيستيد و خبر نداريد،اينو مي گم كه اگه مشكلي نداريد سريع بريد ويزاتونو بگيريد.

آره ، حرفت کاملا متینه و درسته ، ممنون
والا دیروز برای بار سوم (در 15 روز اخیر) ایمیل زدم ولی دریغ از یه جواب کپی پیستی!!!!
دیگه نمیدونم بخدا....
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
سلام دوستان عزیز
من، خانم، مجرد و پزشک هستم طرح و تکمیل امتیاز من بمدت 4سال در سه مرکز بهداشت (دولتی) بوده و بعد از اون همه خصوصی و در حال حاضر مطب دارم. من فرمهایی رو که به kcc فرستادم خیلی کامل پر کردم و حتی یک روز تو زندگی من نبود که تکلیفش تو فرما مشخص نباشه که کجا بودم و چکار میکردم و تاریخها همه دقیق بودن. شاید علت کلیر شدن زودتر من این باشه
با آرزوی روزهای خوش برای همه دوستان و ویزا گرفتن همه ایرانیهاSmile
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
سلام برای آمادگی بچه های ایروان و داشتن یک پیش فرض نسبت به زمان احتمالی کلیر شدنشون یک آمار تا کیس نامبر 4000 استخراج شده.

توجه * این آمار به طور کامل صحیح نیست اما دقت آن بالای 90 درصد است.
توجه * این آمار شامل ارقامی است که دیدن آن به افراد زیر 16 سال و افرادی که ناراحتی قلبی دارند به شدت توصیه میشود.
توجه * Don't try this at wc

0-2500 >>>> 17 کیس تحت بررسی
2500-3000 >>>> 21 کیس تحت بررسی
3000-3700 >>>> 26 کیس تحت بررسی
3700-4000 >>>> 7 کیس تحت بررسی
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان