کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-30 ساعت 23:18)alimomen نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:17)armin021 نوشته:  سلام
مصاحبه من مارچ بوده و جز همون موقع مصاحبه، دیگه هیچی آپدیت نداشتم!
آیا کسی از دوستان هست مثل من آپدیت نداشته باشه؟
لطفا جواب بدین
منم مارچ بودم و اصلا آپدیت نداشتم-فکر کنم هنوز مونده بیان روی کیس ما

خیلی ممنون داش علی
کم کم داشتم نگران میشدم، به امید خدا پروسه کیس ما هم تموم شه و زود کلیر شیم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: arashS ، sani1348 ، قصه گو ، mehdi2014 ، soli asali ، shilan ، pari pariaaa ، pari pari ، آلیس-1980 ، ghasoo ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 03:05)soli asali نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 21:34)ha290 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 20:58)soli asali نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 20:36)nano2 نوشته:  منتظرسرا ما چرا باز نميشه

تو امضای من لینک جدید هست کلیک بفرمایید

چه جوری باید تبت نام کرد

مواردی که داخل امضای بنده هست رو برام ارسال کنید

سپهبد سولی عسلی عزیز
وقتی منتظرسرا جدید رو باز میکنم، آنتی ویروس McAfee بهش گیر میده!
حالا نمیدونم چرا! لطفا یه چک کنین ببینین داستان چیه.
تشکر.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: arashS ، sani1348 ، قصه گو ، soli asali ، shilan ، pari pari ، آلیس-1980 ، ghasoo ، nedaba
سلام به همگی ، بعد ماه ها انتظار امروز بنده( برنده اصلی) کلیر شدم و همسرم فعلا نه متاسفانه. . .
به نظر شما دوستان گلم من صبر کنم تا به همراه شوهرم برای گرفتن ویزا به آنکارا برم و یا من باید سریعتر اقدام به گرفتن ویزام بکنم در این مورد من را راهنمایی کنید لطفاً Smile
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
(2014-05-31 ساعت 04:18)sal0811 نوشته:  سلام به همگی ، بعد ماه ها انتظار امروز بنده( برنده اصلی) کلیر شدم و همسرم فعلا نه متاسفانه. . .
به نظر شما دوستان گلم من صبر کنم تا به همراه شوهرم برای گرفتن ویزا به آنکارا برم و یا من باید سریعتر اقدام به گرفتن ویزام بکنم در این مورد من را راهنمایی کنید لطفاً Smile
سلام
اول تبریک بنده رو بابت کلیر شدن پذیرا باشین.
دوم حتما برین و ویزاتون رو بگیرین و ریسک نکنین .درسته که باید مثبت فکر کرد ولی احتمال کلیر نشدن همسرتون( خدایی نکرده) رو هم مد نظر داشته باشین.
در ضمن طبق گفته دوستان زمانی که کلیر شدین باید وقت رو از دست ندین وهر چه سریع تر برای دریافت ویزا اقدام کنید چون طولانی شدنش ممکنه منجر به کلیرنس بشه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
من از یه چیزی سر در نمیارم. کجای سایت سفارت آپدیت شدن کیس رو نشون میده؟
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: arashS ، sani1348 ، قصه گو ، alitab ، soli asali ، armin021 ، آلیس-1980 ، ghasoo ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 06:12)AB2014 نوشته:  من از یه چیزی سر در نمیارم. کجای سایت سفارت آپدیت شدن کیس رو نشون میده؟

سلام همراه عزیز.
سایت سفارت آپدیت شدن کیس‌هارو نشون نمی‌ده فقط اونایی که کلیرشدن رو اعلام می‌کنه. شما مشاهده آپدیتها باید به آدرس زیر مراجعه کنی.
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
نحوه استفاده از این سایت در لینک زیر آموزش داده شده.

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid311890
تشکر کنندگان: sani1348 ، قصه گو ، AB2014 ، maryam_a ، mehdi2014 ، soli asali ، miladfr12 ، armin021 ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 01:36)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 01:09)sani1348 نوشته:  فردى عزيز سلام : خيلى ممنون از اينكه جوابمو سريع دادين ؟ فقط يه سوال ديگه دارم ، اگر من تا دو هفته ديگه كلير بشم به خواست خدا ، يك ماه از مديكالم وقت داره و اگر تمديد مديكال نكنم و ويزا بگيرم چند ماه وقت داريم براى ورود به آمريكا ؟ همان ٦ ماهه ؟ يا اينكه بايد مديكال تمديد بشه ؟

واللا راستش بین علما سر این قضیه اختلافه و هیچکس جواب دقیقش را نمیدونه! بعضی ها میگن اگه هنوز مدیکالتون اعتبار دا ره سفارت به شما ویزای 6 ماهه میده و نیازی به تمدید نیست و بعضی دیگه هم معتقدند مهلت ویزا به زمان باقیمانده از مدیکال بستگی داره! من اگه یه ماه از اعتبار مدیکالم باقی مونده باشه و کلیر بشم مدیکالم را تمدید می کنم. مگر اینکه جواب واضح و قاطعی برای این سئوال پیدا بشه

فردى عزيز صبح بخير باز هم دست شما درد نكنه ولى با توجه به اينكه شما هم ژانويه هستى اين موضوع رو مطلع شدى بى زحمت به من اطلاع بدين . متشكرم
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
تشکر کنندگان: arashS ، قصه گو ، soli asali ، miladfr12 ، armin021 ، pari pari ، آلیس-1980 ، ghasoo ، nedaba
اينجانب قصه گو ، ليسانس روانشناسي و خانه دار، آقاي همسر كارشناسي مكانيك( جامدات)، داراي شغلي بسيار دولتي و سربازي در سپاه.كلير بعد از١٩٢روز در يكي از دلپذيرترين بعد از ظهر هاي پنج شنبه هشتم خرداد ساعت سه و سه دقيقه .
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-31 ساعت 01:09)sani1348 نوشته:  فردى عزيز سلام : خيلى ممنون از اينكه جوابمو سريع دادين ؟ فقط يه سوال ديگه دارم ، اگر من تا دو هفته ديگه كلير بشم به خواست خدا ، يك ماه از مديكالم وقت داره و اگر تمديد مديكال نكنم و ويزا بگيرم چند ماه وقت داريم براى ورود به آمريكا ؟ همان ٦ ماهه ؟ يا اينكه بايد مديكال تمديد بشه ؟

واللا راستش بین علما سر این قضیه اختلافه و هیچکس جواب دقیقش را نمیدونه! بعضی ها میگن اگه هنوز مدیکالتون اعتبار دا ره سفارت به شما ویزای 6 ماهه میده و نیازی به تمدید نیست و بعضی دیگه هم معتقدند مهلت ویزا به زمان باقیمانده از مدیکال بستگی داره! من اگه یه ماه از اعتبار مدیکالم باقی مونده باشه و کلیر بشم مدیکالم را تمدید می کنم. مگر اینکه جواب واضح و قاطعی برای این سئوال پیدا بشه

تاریخ اعتبار ویزا برابر با تاریخ اعتبار مدیکال هستش
(2014-05-31 ساعت 07:23)hosseinmm نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 01:09)sani1348 نوشته:  فردى عزيز سلام : خيلى ممنون از اينكه جوابمو سريع دادين ؟ فقط يه سوال ديگه دارم ، اگر من تا دو هفته ديگه كلير بشم به خواست خدا ،...

واللا راستش بین علما سر این قضیه اختلافه و هیچکس جواب دقیقش را نمیدونه! بعضی ها میگن اگه هنوز مدیکالتون اعتبار دا ره سفارت به شما ویزای 6 ماهه ...
7

دوستان ما روز مصاحبه از افیسر ریشو تو ابوظبی پرسیدیم گفت 6 ماه از زمان صدور ویزا وقت دارین دیروز هم به ملیکا زنگ زدم اونم همین جواب داد .
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.Big Grin
(2014-05-31 ساعت 08:09)مامان خانم نوشته:  سلام
عمو آرش در 2015 فرم ها کلا تغییر کرده پس خواندن این لینک ها برای دوستمان بی فایده است
سلام مامان خانم.
تشکر که راهنمایی کردید.
همین الان پاکش می‌کنم وبرای رضا هم پیام خصوصی می‌فرستم.
تشکر کنندگان: maryam_a ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، sani1348 ، soli asali ، miladfr12 ، armin021 ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 07:23)hosseinmm نوشته:  

دقیقا ! یعنی اگه اعتبار مدیکال شما 1 ماه مونده شما فقط یه ماه وقت دارین که برین .مگر اینکه مدیکالتونو تمدید کنید .Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: arashS ، قصه گو ، sani1348 ، taleghani ، soli asali ، miladfr12 ، armin021 ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-05-30 ساعت 23:17)armin021 نوشته:  سلام
مصاحبه من مارچ بوده و جز همون موقع مصاحبه، دیگه هیچی آپدیت نداشتم!
آیا کسی از دوستان هست مثل من آپدیت نداشته باشه؟
لطفا جواب بدین
سلام دوست عزيز
کيس ما هم دقيقا" مثل شماست . ما هم نگران شديم و به سفارت ايروان ايميل زديم یا ايميل کيس اصلي آپديت شد . ديگه نمي دونم فايده اي داره يا نه !
تشکر کنندگان: arashS ، قصه گو ، sani1348 ، alitab ، soli asali ، امین 13 ، miladfr12 ، shilan ، armin021 ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
خداحافظی عمو سعید
(2014-05-31 ساعت 08:22)Saeedv13 نوشته:  خداحافظی عمو سعید

سلام عمو سعید.
این یعنی چی ؟
شما قول داده بودی که تا آخرین لحظه سپتامبر با ما باشی!!!!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان