کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-31 ساعت 13:13)A10A نوشته:  دوستان ابوظبی، همه 4000یا.....!!!!
به امید خدا هممون یه جا کلیر بشیم....Big Grin

Arash2013 - nedaba - alimomen - ssara - amohammadiazar - love_everlife - farshadm999 - amin arefi - mohamad2014 - esmail_babadi - shilan - teacherm

مرسی Smile))) چه خوب یکی هم یاد ما افتاد.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
[font=Impact]بچه ها ی ابوظبی سلام
میگم فردا این موقع ابوظبی ترکونده در حد لالیگا
میگی نه بشین و تماشا کن +++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
برام مثل روز روشنه
[/font]
سلام دوستان، میدونم که خوشحالید و امیدوارم که همیشه شاد باشید ولی لطف کنید از بکار بردن فونت ها و دنگ های عیر معمول خودداری کنید که ما هم مجبور نشیم اینگونه پست ها رو عدم تایید کنیم، لااقل اگر پست رنگی میذارید دیگه فونت بزرگ بکار نبرید!!!! پیشاپیش از همکاری همگی شما ممنونم Wink
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
حیف شد موقع کلیری ما که شد قانون شد که فونت بزرگ رنگی ممنوع-حالا من موندم واسه تخلیه احساسات چیکار کنم-بخشکی شانس
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
همانطور كه گفتم ما 5 شنبه 8 خرداد كلير شديم.
من از همه دوستان تشكر مي كنم
مي خواستم بدونم اونايي كه كلير شده
ما اگر شنبه بريم مديكال و يكشنبه ببريم براي سفارت براي 5 شنبه بهمون تحويل ميدن پاسهارو يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
(2014-05-31 ساعت 15:07)aghaghia نوشته:  سلام دوستان، میدونم که خوشحالید و امیدوارم که همیشه شاد باشید ولی لطف کنید از بکار بردن فونت ها و دنگ های عیر معمول خودداری کنید که ما هم مجبور نشیم اینگونه پست ها رو عدم تایید کنیم، لااقل اگر پست رنگی میذارید دیگه فونت بزرگ بکار نبرید!!!! پیشاپیش از همکاری همگی شما ممنونم Wink

با سلام اقاقیا جان
احتمالا منظورت که من نبودم
اگه اجازه بدی برم پستم رو ویرایش کنم
Tongue
(2014-05-31 ساعت 15:13)mattin نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 15:07)aghaghia نوشته:  سلام دوستان، میدونم که خوشحالید و امیدوارم که همیشه شاد باشید ولی لطف کنید از بکار بردن فونت ها و دنگ های عیر معمول خودداری کنید که ما هم مجبور نشیم اینگونه پست ها رو عدم تایید کنیم، لااقل اگر پست رنگی میذارید دیگه فونت بزرگ بکار نبرید!!!! پیشاپیش از همکاری همگی شما ممنونم Wink

با سلام اقاقیا جان
Tongue
بزرگ رنگی ممنوعه مال شما کوچیک رنگیه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-05-31 ساعت 15:15)alimomen نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 15:13)mattin نوشته:  

با سلام اقاقیا جان
Tongue
بزرگ رنگی ممنوعه مال شما کوچیک رنگیه

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، miladfr12 ، soli asali ، ghasoo ، sani1348 ، arashS ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 10:50)parmisv نوشته:  میشه لطفا کسانیکه رفتن ویزا گرفتن از هزینه مدیکال در دبی یه اطلاعاتی بدین مجدد تمام ازمایشات رو انجام میدن یا فقط تاریخ تمدید میشه

هر نفر ٤٢٥ درهم. تمام ازمايشات و عكس و معاينه هم دوباره تكرار ميشه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-05-31 ساعت 15:21)pari pari نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 10:50)parmisv نوشته:  میشه لطفا کسانیکه رفتن ویزا گرفتن از هزینه مدیکال در دبی یه اطلاعاتی بدین مجدد تمام ازمایشات رو انجام میدن یا فقط تاریخ تمدید میشه

ببخشید میتونم بپرسم برا کارت زرد باید چه کار کرد؟ فقط پاستور همونا را دوباره وارد یه کارت جدید میکنه؟از دوستان اینجا خوندم باید آنفولانزا را دوباره بزنیم صحت داره آیا؟
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: pari pari ، قصه گو ، armin021 ، miladfr12 ، soli asali ، ghasoo ، sani1348 ، arashS ، NIKKI ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 15:27)shohreh63 نوشته:  

ببخشید میتونم بپرسم برا کارت زرد باید چه کار کرد؟ فقط پاستور همونا را دوباره وارد یه کارت جدید میکنه؟از دوستان اینجا خوندم باید آنفولانزا را دوباره بزنیم صحت داره آیا؟

من و همسرم همون كارت زرد قبلى را برديم به همراه همون برگه سفيدى كه nmc داده بود. واكسن هم نزديم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
سلام دوستان،

خواستم در مورد آپدیت های سایت سیس توضیحاتی بدم،
(توجه اینکه موارد ذیل بر اساس مطالب اینترنت، تجربه خودم و دوستان منتظرسرا و وقت شبانه روزیم می باشد.)

1- از زمانی که شما فرم های خودتون رو به KCC ارسال می کنید، KCC بررسی کیس شما رو انجام می دهد.
2- در سایت سیس اطلاعات شما بر اساس بررسی های کارشناس KCC و فرم های شما ثبت فرم آنلاین شخصی تان در سایت GOV می شود.
3- اگر اطلاعات شما با بررسی های کارشناس KCC یکی نباشد، این اصلا برای شما خوب نخواهد بود!
4- بعد از ثبت زمان مصاحبه شما، مدارکتان توسط KCC به سفارت تعیین شده پست می شود.
5- آفیسر سفارت می داند که کارشناس KCC چه اطلاعاتی رو از کیس شما استخراج کرده و حتی چه اطلاعاتی با فرم شما مغایرت دارد.
6- بنابراین طوری آفیسر سفارت با شما مصاحبه می کند که مغایرت ها بر طرف شود یا اینکه مغایرتی نیست و همونجا آفیسر تصمیم به صدور ویزا می گیرد.
7- آگر ویزا نگرفتید یعنی یا اینکه دروغ گفته اید یا اینکه مشمول بررسی امنیتی هستید.
8- آگر مشمول بررسی امنیتی قرار گرفتید، کیس شما هر تعداد نفری که هستید معمولا یکبار با وارد کردن اطلاعات پزشکی و یکبار هم با بررسی سطحی سفارت، پرونده تان از طرف آنها آپدیت خواهد شد.
9- آپدیت بعدی معمولا درخواست بررسی امنیتی از طرف سفارت به KCC است که ممکن است فقط برای کیس اصلی یا با همراه هم باشد. (لازم بذکر است این سه آپدیت معمولا به فاصله کمی از هم انجام می شود.)
10- اما KCC پرونده ها رو زمانی برای NVC جهت بررسی امنیتی می فرستد که به حدنصاب برسند.(یعنی حدود 100 پرونده با هم)
11- زمانیکه پرونده شما از آمریکا در سایت سیس آپدیت شد، یعنی بررسی امنیتی کیس شما شروع شده و معمولا دو ماه زمان می برد.
12- بعد از دو ماه زمان کیس شما مجدد به KCC برگردانده می شود و یک ماه زمان می برد تا KCC پرونده تان را به جریان بیاندازد.
13- KCC دوباره پرونده شما رو بررسی و اطلاعات شما رو آپدیت می کند این فقط در صورتی است که اطلاعات کیس شما کامل نباشد.
14- اگر کیس شما توسط KCC مجاز شناخته شود جواب درخواست سفارتتان را می دهد و شما در سیس آپدیت خواهید شد.
15- سفارت جواب درخواست KCC را دریافت و واحد IV سفارتتان کیس شما را برای کلیر شدن آماده می کند.
16- زمانی که کلیر شدید همه افراد کیس آپدیت خواهند شد و این یعنی صدور ویزا مجاز است.

توضیح اینکه:
کیس هایی که زیاد آپدیت می شوند اطلاعاتی که در فرم های کیس شان به KCC ارسال کرده اند کامل نبوده است!
کیس هایی که بعد مصاحبه آپدیت نمی شوند، دو ممکن وجود دارد اینکه آفیسر سفارت در زمان مصاحبه نمی توانسته تصمیم قطعی به صدور ویزا بگیرد و به زمان بیشتری نیاز دارد یا اینکه جواب سوالهای آفیسر خیلی با اطلاعات پرونده تان مغایرت داشته و برای سفارت سخت خواهد بود برای کیس تان ویزا صادر کند.

امیدوارم همه منتظرین کلیر شوند.
بدرود
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#

خوش به حال خودم كه ٣٧٥ درهمه،البته بدون احتساب رفتن ترمينال و بعد به ابوظبي نفري ٢٥ درهم و مسير ترمينال تا nmc ابوظبي و هزينه ي برگشت به دوبيBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ghasoo ، armin021 ، miladfr12 ، soli asali ، pari pari ، pari pariaaa ، sani1348 ، Arash2013 ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
ما 29 می کلیر شدیم .میخام بدونم الان واسه هر 3 نفر 100 درصد اوکی هست ویزا؟
یادمه بودن کسایی که رفتن و بهشون گفتن مثلا نفر دوم هنوز کلیر نشده

(2014-05-31 ساعت 15:33)pari pari نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 15:27)shohreh63 نوشته:  

من و همسرم همون كارت زرد قبلى را برديم به همراه همون برگه سفيدى كه nmc داده بود. واكسن هم نزديم

یعنی انفولانزا دیگه نیازی نیست؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، miladfr12 ، soli asali ، ghasoo ، pari pari ، sani1348 ، آلیس-1980
با سلام من همین الان از شمال برمگردم هنوز لباسم رو عوض نکردم و تا یکی نیاد بهم تبریک بگه از جام تکون نمیخورم Big Grin
چه کلیری شدیم ما Big Grin
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هیچکی نمیتونه مثل ما کلیر بشه Tongue
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان