کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ما كارت زرد رو داديم nmc و ديگه بهمون پس نداد... رودست خورديم يعني؟؟!!
(2014-05-31 ساعت 15:57)mahdii نوشته:  با سلام من همین الان از شمال برمگردم هنوز لباسم رو عوض نکردم و تا یکی نیاد بهم تبریک بگه از جام تکون نمیخورم Big Grin
چه کلیری شدیم ما Big Grin
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هیچکی نمیتونه مثل ما کلیر بشه Tongue

تبريك ميگم..... مباركتون باشه...
زياد شنا كرديد كلير شديد... Big Grin
آماردقیق و دسته اول
بگممممممممممممممممممم
Smile
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
دوستان سلام
کی می دونه وقتی کلیر شدیم چه روزهایی باید بریم سفارت ابوظبی ویزا رو بگیریم؟ چقدر طول میکشه بدند؟ چند روز قبلش باید رفت مدیکال تا جواب بدن؟
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان: armin021 ، ghasoo ، pari pari ، قصه گو ، soli asali ، sani1348 ، arashS ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 14:29)آيلار نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 03:19)armin021 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:18)alimomen نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:17)armin021 نوشته:  سلام
مصاحبه من مارچ بوده و جز همون موقع مصاحبه، دیگه هیچی آپدیت نداشتم!
آیا کسی از دوستان هست مثل من آپدیت نداشته باشه؟
لطفا جواب بدین
منم مارچ بودم و اصلا آپدیت نداشتم-فکر کنم هنوز مونده بیان روی کیس ما

خیلی ممنون داش علی
کم کم داشتم نگران میشدم، به امید خدا پروسه کیس ما هم تموم شه و زود کلیر شیم.
ما هم همینطور اصلا آپدیت از زمان مصاحبه (مارچ) نداشتیم!

(2014-05-31 ساعت 15:35)amirrbco نوشته:  سلام دوستان،

خواستم در مورد آپدیت های سایت سیس توضیحاتی بدم،
(توجه اینکه موارد ذیل بر اساس مطالب اینترنت، تجربه خودم و دوستان منتظرسرا و وقت شبانه روزیم می باشد.)

1- از زمانی که شما فرم های خودتون رو به KCC ارسال می کنید، KCC بررسی کیس شما رو انجام می دهد.
2- در سایت سیس اطلاعات شما بر اساس بررسی های کارشناس KCC و فرم های شما ثبت فرم آنلاین شخصی تان در سایت GOV می شود.
3- اگر اطلاعات شما با بررسی های کارشناس KCC یکی نباشد، این اصلا برای شما خوب نخواهد بود!
4- بعد از ثبت زمان مصاحبه شما، مدارکتان توسط KCC به سفارت تعیین شده پست می شود.
5- آفیسر سفارت می داند که کارشناس KCC چه اطلاعاتی رو از کیس شما استراخ کرده و حتی چه اطلاعاتی با فرم شما مغایرت دارد.
6- بنابراین طوری آفیسر سفارت با شما مصاحبه می کند که مغایرت ها بر طرف شود یا اینکه مغایرتی نیست و همونجا آفیسر تصمیم به صدور ویزا می گیرد.
7- آگر ویزا نگرفتید یعنی یا اینکه دروغ گفته اید یا اینکه مشمول بررسی امنیتی هستید.
8- آگر مشمول بررسی امنیتی قرار گرفتید، کیس شما هر تعداد نفری که هستید معمولا یکبار با وارد کردن اطلاعات پزشکی و یکبار با بررسی سطحی سفارت پرونده تان از طرف سفارتتان آپدیت خواهید شد.
9- آپدیت بعدی معمولا درخواست بررسی امنیتی از طرف سفارت به KCC است که ممکن است فقط برای کیس اصلی یا با همراه هم باشد.
10- اما KCC پرونده ها رو زمانی برای NVC جهت بررسی امنیتی می فرستد که به حدنصاب برسند.(یعنی حدود 100 پرونده با هم)
11- زمانیکه پرونده شما از آمریکا در سایت سیس آپدیت شد، یعنی بررسی امنیتی کیس شما شروع شده و معمولا دو ماه زمان می برد.
12- بعد از دو ماه زمان کیس شما مجدد به KCC برگردانده می شود و یک ماه زمان می برد تا KCC پرونده تان را به جریان بیاندازد.
13- KCC دوباره پرونده شما رو بررسی و اطلاعات شما رو آپدیت می کند این فقط در صورتی است که اطلاعات کیس شما کامل نباشد.
14- اگر کیس شما توسط KCC مجاز شناخته شود جواب درخواست سفارتتان را می دهد و شما در سیس آپدیت خواهید شد.
15- سفارت جواب درخواست KCC را دریافت و واحد IV سفارت کیس شما را برای کلیر شدن آماده می کند.
16- زمانی که کلیر شدید همه افراد کیس آپدیت خواهند شد و این یعنی صدور ویزا مجاز است.

توضیح اینکه:
کیس هایی که زیاد آپدیت می شوند اطلاعاتی که در فرم های کیس شان به KCC ارسال کرده اند کامل نبوده است.
کیس هایی که بعد مصاحبه آپدیت نمی شوند، دو ممکن وجود دارد اینکه آفیسر سفارت در زمان مصاحبه نمی توانسته تصمیم قطعی به صدور ویزا بگیرد و به زمان بیشتری نیاز دارد یا اینکه جواب سوالهای آفیسر خیلی با اطلاعات پرونده تان مغایرت داشته است.

امیدوارم همه منتظرین کلیر شوند.
بدرود

دوست عزیز
این اطلاعات شما ممکنه باعث نا امید شدن یک عده از دوستان از جمله خود من بشه.
چطور میتونین یک سری از استنباط های شخصی رو با قاطعیت اینجا عنوان کنین و باعث ناامید شدن بعضی ها بشین. من سپاسگزارم از اطلاعاتتون ولی دوست من اینترنت همونطور که همه میدونن همیشه منبع قابل اعتمادی نیست و هیچ منبعی هم وجود نداره که بدونه دقیق این پروسه کلیرنس و آپدیت هاش چگونه است!
شما میگی اگه آپدیت بعد از مصاحبه نداشته باشی ممکنه جوابهای سوال آفیسر خیلی با اطلاعات پرونده مغایرت داشته باشه؟؟؟
شما چطوری به یه همچین نتیجه ای رسیدی؟
اصلا از کجا معلوم موقعی که شما آپدیت میشی معنیش این نباشه که یه نکته ای تو پروندتون مبهم بوده و با اطلاعات پروندتون مغایرت داشته و یه آپدیت خوردین که پرونده به بن بست رسیده و زبونم لال شما صداقت نداشتین؟
هر آپدیتی میتونه هم خوب باشه و هم بد!
یعنی ممکنه آپدیت کنن که مثلا استعلام کردیم طرف راست میگفته. و یا برعکس، استعلام کردن دیدن دروغ بوده و یه آپدیت هم زدن.
هر چیزی که تو پروندتون به دست بیارن اعم از خوب یا بد ممکنه منجر به آپدیت بشه دوست عزیز.
مثلا ممکنه ماهایی که آپدیت نشدیم، چک های امنیتیمون فقط برای سربازی بوده باشه و همین یه چک رو آفیسر برامون زده باشه و هنوز جوابش نیومده که آپدیت نزدن.
در آخر باید بگم چه خوبه وقتی آدم از چیزی مطمئن نیست و منبع موثقی هم نداره از بیان کردن آن به شدت پرهیز کنه.
تشکر....
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-05-31 ساعت 16:15)miladfr12 نوشته:  آماردقیق و دسته اول
بگممممممممممممممممممم
Smile
بگوووووووووووووووووووووووووووBig GrinBig Grin
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: maryam_a ، miladfr12 ، armin021 ، قصه گو ، ghasoo ، pari pari ، soli asali ، kage.omid ، sani1348 ، arashS ، آلیس-1980
نقل قول:دوست عزیز
این اطلاعات شما ممکنه باعث نا امید شدن یک عده از دوستان از جمله خود من بشه.
چطور میتونین یک سری از استنباط های شخصی رو با قاطعیت اینجا عنوان کنین و باعث ناامید شدن بعضی ها بشین. من سپاسگزارم از اطلاعاتتون ولی دوست من اینترنت همونطور که همه میدونن همیشه منبع قابل اعتمادی نیست و هیچ منبعی هم وجود نداره که بدونه دقیق این پروسه کلیرنس و آپدیت هاش چگونه است!
شما میگی اگه آپدیت بعد از مصاحبه نداشته باشی ممکنه جوابهای سوال آفیسر خیلی با اطلاعات پرونده مغایرت داشته باشه؟؟؟
شما چطوری به یه همچین نتیجه ای رسیدی؟
اصلا از کجا معلوم موقعی که شما آپدیت میشی معنیش این نباشه که یه نکته ای تو پروندتون مبهم بوده و با اطلاعات پروندتون مغایرت داشته و یه آپدیت خوردین که پرونده به بن بست رسیده و زبونم لال شما صداقت نداشتین؟
هر آپدیتی میتونه هم خوب باشه و هم بد!
یعنی ممکنه آپدیت کنن که مثلا استعلام کردیم طرف راست میگفته. و یا برعکس، استعلام کردن دیدن دروغ بوده و یه آپدیت هم زدن.
هر چیزی که تو پروندتون به دست بیارن اعم از خوب یا بد ممکنه منجر به آپدیت بشه دوست عزیز.
مثلا ممکنه ماهایی که آپدیت نشدیم، چک های امنیتیمون فقط برای سربازی بوده باشه و همین یه چک رو آفیسر برامون زده باشه و هنوز جوابش نیومده که آپدیت نزدن.
در آخر باید بگم چه خوبه وقتی آدم از چیزی مطمئن نیست و منبع موثقی هم نداره از بیان کردن آن به شدت پرهیز کنه.
تشکر....

آقا آرمین گٔل یه دونه ای. دعا می‌کنم زود تر کلیر بشی‌ هر چند به حرف گربه سیاه بارون نمیاد ولی‌ بالاخره دعا می‌کنم. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، armin021 ، ghasoo ، قصه گو ، soli asali ، sani1348 ، arashS ، aaraam ، آلیس-1980 ، shilan ، sysmaster ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 16:21)melina132 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 16:15)miladfr12 نوشته:  آماردقیق و دسته اول
بگممممممممممممممممممم
Smile
بگوووووووووووووووووووووووووووBig GrinBig Grin

گفتنش یکم تلخ ولی هنوز هیچ چیز 100% واضح نیستCool
اول از همه من یک نکته بگم که بدونید من طرفدار کلیر هر سه سفارتم
یک دوستی دارم که ابوظبی مصاحبه داشته و یک دوست دارم ایروان مصاحبه داشته
وخودم آنکارا مصاحبه داشتم
و هر سه کلیرنس خوردیم پس من چشم داشتی راجب طرف گرفتن سفارتی ندارم
من میخوام هرس3 سفارت ما رو خوشحال کنند
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
(2014-05-31 ساعت 15:57)mahdii نوشته:  با سلام من همین الان از شمال برمگردم هنوز لباسم رو عوض نکردم و تا یکی نیاد بهم تبریک بگه از جام تکون نمیخورم Big Grin
چه کلیری شدیم ما Big Grin
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هیچکی نمیتونه مثل ما کلیر بشه Tongue

تبريك ميگم دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
[quote='farshadm999' pid='505769' dateline='1401537268']
نقل قول:دوست عزیز
این اطلاعات شما...

آقا آرمین گٔل یه دونه ای. دعا می‌کنم زود تر کلیر بشی‌ هر چند به حرف گربه سیاه بارون نمیاد ولی‌ بالاخره دعا می‌کنم. Big GrinBig Grin

خیلی مخلصیم عمو فرشاد. شما سالاری داداش، با کمک خدا همه دوستان کلیر میشن مخصوصا خودت که از صمیم قلب منتظر همچین لحظه ای هستم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
جهت دریافت ویزا با این مدارک به سفارت در ابوظبی بروید :

پاسپورت .+ کپی پاسپورت .+ پرینت از متنی که به شما گفته که ویزاتون حاضره .+ برگه ای که بعد از مصاحبه دادند( همون برگه کلیرنس ) .+ جواب مدیکال جدید ( بدون عکس قفسه سینه ) + هر مدرک دیگری که در زمان مصاحبه به عنوان نقص مدرک در برگه کلیرنس شما قید شده است .
(2014-05-31 ساعت 16:16)moqadam نوشته:  دوستان سلام
کی می دونه وقتی کلیر شدیم چه روزهایی باید بریم سفارت ابوظبی ویزا رو بگیریم؟ چقدر طول میکشه بدند؟ چند روز قبلش باید رفت مدیکال تا جواب بدن؟
يكشنبه و سه شنبه ميتونيد پاسپورتها رو بديد و مجدد يكشنبه و سه شنبه و پنجشنبه تحويل ميدن. معمولا اگه يكشنبه پاسهارو بديد ميگن پنجشنبه بيايد بگيريد. زمان تحويل و دريافت پاسپورت هم ساعت ١/٣٠ هست. براى مديكال هم اگه بخوايد پول بيشتر بديد همون روز جواب رو ميدن مثلا ميتونيد شنبه مديكال رو انجام بديد و يكشنبه پاسپورت رو به سفارت بديد. در غير اينصورت جواب مديكال معمولا يك تا دو روز طول ميكشه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-05-31 ساعت 12:26)milad 68 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:24)maryam_a نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:19)poopak16 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 19:39)maryam_a نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 19:34)پائیز نوشته:  لیست شماره های جدید آنکارا:

780
334
283
757
266
274
4694
681
4332
4264
803
291
1106
1547
4355
222
265
به سلامتی بچه های کلیر شده هوووووووووررررررررررراااااااااا

مبااااارك باشه... پاييز جان يادمه آمار آپديتيهاي آنكارا رو اعلام كرده بوديد كه 17 تا كيسه...
انشالا بچه هاي صدر جدول همه كلير شده باشن...

مریم جان این سیستم کلیرنس انقدر شیر تو شیر هست که خود آُفیسر هم که میگه من نمیتونم پیش بینی کنم راست میگه کلیر شده ها ۱۷ نفر هستن و آپدیتی ها هم ۱۷ نفر بودن ولی این ۱۷ نفر همشون مطابق با اون ۱۷ نفر آپدیتی نیستن.... خیلی الگو های پیچیده ای داره که پیداکردنشون راحت نیست
راستش من از آپدیت آنکارا راضی نبودم و انتظار داشتم خیلی از شماره کیس هایی رو که در اکتبر و نوامبر مصاحبه داشتن رو کلیر کنه ولی هم تعدادش زیاد نبود هم ستاره دار کلیر کرده و هم اینکه چند تا از شماره هایی که اعلام کرده حدود ۳۸۰۰ و ۴۴۰۰ و اینا بوده که معلومه این بنده خدا ها الکی کلیرنس خوردن و باید یه ضرب میگرفتن و اصلا نباید جزو آمار کلیرنسی های آنکارا حساب بشن.. دلمون میخاست بالای منتظر سرای آنکارا هم مثل ایروان و ابوظبی یه دست سبز بشه ولی نشد انشالاه سری بعدی...

پوپك عزيز... اميدتون به خدا باشه... مطمئن باشيد به زودي شما و دوستان قديمي كلير ميشن... اين آرزوي قلبيه منه.... Smile

دوستان این کیس ها رو تو کجا دیدین؟

منم یه سئوالی پیش اومده این شماره ها رو کجا دیدین . چون ما جای ندیدیم
کیس نامبر:2014AS17## تاریخ رویت قبولی 22 اکتبر(6 ماه بعد از قبولی)تاریخ مصاحبه:20 Mar آنکارا-تعداد نفرهای کیس 2 نفر نصفی.آپ دیتها 10 آپریل و 15 می-28مي(با ایمیل)-12 جون.24 جون(با ایمیل).31 جون(با ایمیل).1 آگوست(با ایمیل).11 آگوست.22 آگوست.27 آگوست.2و9و12و17سپتامبر(با ایمیل ).به جا مانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: armin021 ، usawin2014 ، miladfr12 ، soli asali ، sani1348 ، arashS ، آلیس-1980 ، nedaba ، amir piri
دقیقا چه مدارکی با پست به آنکارا باید ارسال کنیم؟
برای دیپلم هم باید دوره دبیرستان فرستاد هم پیش دانشگاهی؟
برگه تمکن مالی از بانک باید اصلش فرستاد؟
فرم اطلاعات هم باید فرستاد؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، armin021 ، قصه گو ، sani1348 ، arashS ، آلیس-1980
جهت انجام مدیکال مجدد در دبی با این اقلام ! بروید :

پاسپورت + برگه جواب مدیکال قبلی ( همون کپی دارای مهر دکتر معتمد سفارت ) + سه قطعه عکس + کارت واکسن پاستور + آدرس و شماره تلفن در امارات + 125 درهم + 50 درهم + 250 درهم . ( 425 درهم حد اقل )
همراه داشتن مقادیر دقیق درهم جهت آسانی کار خودتان.
دوستی فرموده بودن پرینت نامه مشخص کننده زمان مصاحبه ( معروف به نامه دوم ) را هم به همراه داشته باشید .
اگر واکسنی در زمان مدیکال اولی برای شما در پایین برگه جواب مدیکال مشخص شده آن را در ایران بزنید .

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان