کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-01 ساعت 15:40)سیمین راد نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 15:34)alimomen نوشته:  سیمین راد جان این عدالته که یک رتبه میدی بعد پشیمون میشی برش میداری عزیز
حداقل میذاشتی یک روز بمونه باهاش کلاس بذاریم

دوست گلم
تو که داشتی خوب پیش می رفتی اون امتیاز هم برای همین بود. زدی طرفو لهش کردی این انصافه؟؟؟؟؟؟

Big Grin Big Grin

منظورت کدوم طرفه؟همون که تو پیست رقص پاشو له کردم شاید میگی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: sani1348 ، armin021 ، pari pari ، kage.omid ، mehdi2014 ، قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
دوست عزیز hamedtrk ، هر چی اومدم گزینه پاسخ و زدم زیر پستت بنویسم نشد اینجا بهت می گم داستان چیه Big Grin

Big Grin بچه ها اضافه کاری وایسادن دستمزداشون بالا بره Big Grin نگران نباشین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-06-01 ساعت 15:45)nasim نوشته:  آقا و حید الان دقیقا فهمیدین چی شد ؟

البته اگه جمله بعد از other than و می زاشتی بد نبود .مثلا اگه کیستون 4 نفره همه اونها کلیر شدن و پاسپورتشونو باید ببرن بجز ... .

بعدother thanفقط میتونه اسم طرف باشه فکر کنم نه جمله دیگه ای
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: wahid64 ، armin021 ، pari pari ، kage.omid ، قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 15:40)سیمین راد نوشته:  [quote='alimomen' pid='506399' dateline='1401620672']
سیمین راد جان این عدالته که یک رتبه میدی بعد پشیمون میشی برش میداری عزیز

دوست گلم
تو که داشتی خوب پیش می رفتی اون امتیاز هم برای همین بود. زدی طرفو لهش کردی این انصافه؟؟؟؟؟؟

Big Grin Big Grin

حتما علی آقا اینگونه صلاح دیدن Big Grin
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: alimomen ، arashS ، armin021 ، pari pari ، kage.omid ، morteza88 ، قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
سیمین جان بده بیاد رتبه رو شگون نداره چیزی که دادی پس بگیریا
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-06-01 ساعت 15:50)alimomen نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 15:34)alimomen نوشته:  سیمین راد جان این عدالته که یک رتبه میدی بعد پشیمون میشی برش میداری عزیز

دوست گلم

Big Grin Big Grin

امتیازتو پس می دم بشرطی که همیشه با حوصله راهنمایی کنی و پای کسیو له نکنی . همه که نمی تونن مثل تو لب کارونو خوب بیان
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
(2014-06-01 ساعت 15:55)hamed.us نوشته:  

دوست گلم

Big Grin Big Grin

حتما علی آقا اینگونه صلاح دیدن Big Grin
حامد جان ارادت دارم خدمتت اونم از نوع قلبی

(2014-06-01 ساعت 15:57)سیمین راد نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 15:50)alimomen نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 15:40)سیمین راد نوشته:  [quote='alimomen' pid='506399' dateline='1401620672']

دوست گلم

Big Grin Big Grin

امتیازتو پس می دم بشرطی که همیشه با حوصله راهنمایی کنی و پای کسیو له نکنی . همه که نمی تونن مثل تو لب کارونو خوب بیان
شما امتیازو بده قول میدم هوایی لب کارون بیام که پای کسی له نشه
case no=4xxx,abu dhabi
[/quote]

دوست گلم

Big Grin Big Grin
[/quote]

[/quote]

[/quote]
شما امتیازو بده قول میدم هوایی لب کارون بیام که پای کسی له نشه
[/quote]

یه امتیاز واسه علی جکسون
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، shilan ، arashS ، armin021 ، pari pari ، morteza88 ، miladfr12 ، قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 15:55)ozbekar نوشته:  سلام کیس اصلی ما مرتب داره آپدیت میشه ولی زیر مجموعه فقط تاریخ روز مصاحبه مونده. علما نظر بدهند لطفا یعنی تکلیف بقیه چیه؟

سلام
احتمال زياد كليرنس به خود شما خورده و چك هاي امنيتي داره انجام مي شه.
در هر صورت چند تا آپديت متوالي از سفارت نشانه نزديك بودن كلير شماست. پس از حالا وسايل رقص و پايكوبي رو آماده داشته باشين Wink
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-06-01 ساعت 15:55)ozbekar نوشته:  سلام کیس اصلی ما مرتب داره آپدیت میشه ولی زیر مجموعه فقط تاریخ روز مصاحبه مونده. علما نظر بدهند لطفا یعنی تکلیف بقیه چیه؟

فک کنم الانه که گروهی کلیر بشید. بقیه اعضای کیس احتمالن کلیر هستن الان
(2014-06-01 ساعت 15:51)nasim نوشته:  دوست عزیز hamedtrk ، هر چی اومدم گزینه پاسخ و زدم زیر پستت بنویسم نشد اینجا بهت می گم داستان چیه Big Grin

Big Grin بچه ها اضافه کاری وایسادن دستمزداشون بالا بره Big Grin نگران نباشین

ولی جداس از شوخی نمیدونم داستان از چه قراره.. یعنی درام کلیر میشم؟؟
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، shilan ، arashS ، armin021 ، pari pari ، قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba

مهم نفر اصلی کیس دوستان مژده بوی یار میاید پیشاپیش تبریک عرض میکنم برید مقدمات کاراتون رو انجام بدین
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تبریز
آیا کسی از دوستان از شهر تبریز عضو این صفحه می باشد ؟ سوالی داشتم

پایانه شهر تبریز برای ماشینهای تبریز تا جلفا یا نوردوز کجا قرار دارد ؟
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: arashS ، armin021 ، kage.omid ، قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 15:21)wahid64 نوشته:  بزارید کامل توضیح بدم
در متن کلیر ما اومده
Dear ......,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
All of the applicants are requested to submit passport other than .....
ود در سایت سیس هم فقط یک نفرمون اپدیت شده
قضیه چیه؟.

آقا شما شرایط ما را دارین ستاره دار کلییر شدین یعنی‌ همتون غیر از کسی‌ که بعد از other than بهش اشاره شده والسّلام
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، قصه گو ، reasonable ، soli asali ، shilan ، آلیس-1980 ، nedaba
یه خبر

خبر

خبر

فکر کنم کلیر شدم

We are pleased to inform you
that your immigration case is
ready for issuance. You or
another trusted person may
bring your passports to the
Embassy in Abu Dhabi any
Sunday or Tuesday at 1:30
p.m., excluding holidays. In