کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-01 ساعت 14:55)moqadam نوشته:  سلام دوستان هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم الان کلیر شدیم توسایت ابوظبی کلیر اما تو سایت سیس ap هنوز
نمی دونم اصلا چی بنویسم
18 روز از اعتبار مدیکالمون باقی مونده کی میدونه که باید پاسپورتو بدم پیک آپ یا خودم برم تمدید مدیکال بعد ویزا بگیرم؟
هووووووووررررررررااااااا!!تبريك بسيار زياد....پايين متن تبريك سفارت چيزي ننوشته؟ آقا وحيد هم كه برنده شده ميگن كه به تمديد مديكال اشاره نشده.ايميل پيگيري فراموش نشهBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
جل الخالق! آقا من 30 می آپدیت شدم! الان چک کردم 31 می (شنبه!!!) آپدیت شدم باز..مگه شنبه هم آپدیت میشه؟؟ خیلی عجیب نیست؟؟
بزارید کامل توضیح بدم
در متن کلیر ما اومده
Dear ......,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
All of the applicants are requested to submit passport other than .....
ود در سایت سیس هم فقط یک نفرمون اپدیت شده
قضیه چیه؟.
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
(2014-06-01 ساعت 15:21)wahid64 نوشته:  بزارید کامل توضیح بدم
در متن کلیر ما اومده
Dear ......,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
قضیه چیه؟.

قربونت برم که تا حالا 10 بار پرسیدی و دست بردارم نیستی
گفتم خدمتت که احتمال 90 درصد یکی از کیسها کلیر نشده و گفته که همه پاسپورت بیارن غیر از فلانی
خب حالا بازم پست بعدی بپرس تا منم بیام باز همین جوابو بدم ببینیم آخر کی خسته میشه
من یا شما یا دشمن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
دوستان من الان دوباره اپ دیت شدم ۲۹ می و امروز
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
در متن کلیر ما اومده
Dear ......,

قضیه چیه؟.

با سلام و احترام
به نظر من باز هم تاکید می کنم به نظر من
به طور مثال در خصوص کیس به شماره 2014as1516 اعضای کیس 4 نفر هستند که آقای مجتبی (نفر ثبت شده در سایت ابوظبی) برنده اصلی نیستند و سایر اعضای کیس نیز قابلیت کلیر شدند را از ابتدا دارا بودند دقیقا مانند وضعیت قصه گوی عزیز
امروز هم در حقیقت 3 کیس از 6 کیس کلیر شده در ابوظبی دارای همچنین شرایطی می باشند
با تشکر
(2014-06-01 ساعت 15:28)feel نوشته:  دوستان من الان دوباره اپ دیت شدم ۲۹ می و امروز
ان الله و انا الیه راجعون فکر کنم شما هم به سلامتی رفتنی شدید
case no=4xxx,abu dhabi
سیمین راد جان این عدالته که یک رتبه میدی بعد پشیمون میشی برش میداری عزیز
حداقل میذاشتی یک روز بمونه باهاش کلاس بذاریم
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-06-01 ساعت 15:27)alimomen نوشته:  
در متن کلیر ما اومده
Dear ......,

قضیه چیه؟.

قربونت برم که تا حالا 10 بار پرسیدی و دست بردارم نیستی
گفتم خدمتت که احتمال 90 درصد یکی از کیسها کلیر نشده و گفته که همه پاسپورت بیارن غیر از فلانی
خب حالا بازم پست بعدی بپرس تا منم بیام باز همین جوابو بدم ببینیم آخر کی خسته میشه
من یا شما یا دشمن
دوست خوبم یکیتون کلیر نشده هنوز به نظرمن بفیه برن پاسها رو بدن و اون یک نفر منتظر بمونه تا بزودی کلیر شه
آقا چطور ممکنه من هم 30 می آپدیت شم هم 31! 31 شنبست هم سفارت تو فرانکفورت تعطیله هم اونور! داستان چیه؟
(2014-06-01 ساعت 15:34)alimomen نوشته:  سیمین راد جان این عدالته که یک رتبه میدی بعد پشیمون میشی برش میداری عزیز
حداقل میذاشتی یک روز بمونه باهاش کلاس بذاریم

دوست گلم
تو که داشتی خوب پیش می رفتی اون امتیاز هم برای همین بود. زدی طرفو لهش کردی این انصافه؟؟؟؟؟؟

Big Grin Big Grin
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
بچه ها همسر باز امروز اپدیت شد ومن نشدم فکر کنم یه خبرهای خوبی در راه هستش

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
(2014-06-01 ساعت 15:28)mattin نوشته:  
در متن کلیر ما اومده
Dear ......,

قضیه چیه؟.

با سلام و احترام
به نظر من باز هم تاکید می کنم به نظر من
به طور مثال در خصوص کیس به شماره 2014as1516 اعضای کیس 4 نفر هستند که آقای مجتبی (نفر ثبت شده در سایت ابوظبی) برنده اصلی نیستند و سایر اعضای کیس نیز قابلیت کلیر شدند را از ابتدا دارا بودند دقیقا مانند وضعیت قصه گوی عزیز
امروز هم در حقیقت 3 کیس از 6 کیس کلیر شده در ابوظبی دارای همچنین شرایطی می باشند
با تشکر

تبريك بابت كلير شدنتون
من هم با نظر دوست عزيزم متين موافقم. در هر صورت:
1- آهنگو قطع نكنيد و به شاديتون ادامه بدين Smile
2- براي اطمينان , يه ايميل به سفارت بزنيد و بپرسيد كه آيا همه اعضاي كيس كلير شدن يا نه!
در هر صورت تبريك...
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: nasim ، parmisv ، sani1348 ، wahid64 ، arashS ، armin021 ، pari pari ، kage.omid ، miladfr12 ، قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
آقا و حید الان دقیقا فهمیدین چی شد ؟

البته اگه جمله بعد از other than و می زاشتی بد نبود .مثلا اگه کیستون 4 نفره همه اونها کلیر شدن و پاسپورتشونو باید ببرن بجز ... .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-06-01 ساعت 15:35)hamedtrk نوشته:  آقا چطور ممکنه من هم 30 می آپدیت شم هم 31! 31 شنبست هم سفارت تو فرانکفورت تعطیله هم اونور! داستان چیه؟

Big Grin بچه ها این هفته و اضافه کاری وایسادن دستمزداشون بره بالاBig Grin

(2014-06-01 ساعت 15:35)hamedtrk نوشته:  آقا چطور ممکنه من هم 30 می آپدیت شم هم 31! 31 شنبست هم سفارت تو فرانکفورت تعطیله هم اونور! داستان چیه؟

Big Grin بچه ها این هفته و اضافه کاری وایسادن دستمزدشون بره بالا نگران نباشینBig Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان