کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام به دوستاي گل،
١ سوال نيمه فني، من امروز به سفارت ارمنستان ايميل دادم، اما ايميل تاييد كه دستشون رسيده يا نه واسم نيومد، ١ بارم قبلا ايميل داده بودم ، اونم همين اتفاق افتاد و هيچ جوابي هم ندادند، حالا دوستايي كه به ارمنستان ايميل زدن آيا بلافاصله ايميل تاييد يا همون دليوري دريافت كردن يا نه، اگر هم ميشه آدرس ايميل ارمنستان رو هم بهم بگيد ممنون ميشم
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: nasim ، nimamp3 ، wahid64 ، قصه گو ، armin021 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month. دوستان این یعنی چی میشه بگید هر دو ما کلیر شدیم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
آفررررررين.... تبريك و هوووورررررااااا و ماشااااالاااا و شااادباااااش و ايناااا.... Big GrinBig GrinBig Grin

علي آقااا خوب داري مجلس و گرم ميكنيااا... خير از جوونيت ببينييي.. Smile
(2014-06-01 ساعت 19:15)feel نوشته:  We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month. دوستان این یعنی چی میشه بگید هر دو ما کلیر شدیم
بله
مباركه
هههههههههههههههههههههههههههههههؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-06-01 ساعت 18:59)pari pari نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 18:57)alimomen نوشته:  بچه ها من رفتم کار دارم فعلن رتبه بدید تا شب بیام فکر کنم ادامه داشته باشه فعلا رسیدیم به نفر 27
تا اینجا رو داشته باشید

ممنون که این لوس بازی منو تحمل کردید میخاستم جو عوض بشه رتبه هم بهانه بود
ممنون

بابت زحمتى كه كشيديد خيلى خيلى ممنون. خسته نباشيد. ايشالا به زودى براى شما هورا بكشيم

Pari جون... ديگه نوبت شماااااست.... Smile خبراي خوب نزديكه ...
به نظر میاد برو بچه‌های ۲۰۰۰ دارن کلیر میشن، آقا فرشاد کلیر شدی یا نه؟

یکی‌ این سلی خانوم رو بیاره نت ببینم چند نفر کلیر شدن. :

DBig Grin

علی‌ آقا اومدم رتبه بدم دیدم قبلان یکی‌ دادم یکی‌ دیگه بدم پیغام قبلیم عوض می‌شه برا همین رتبه نمیدم همین جوری میگم دمت گرم.
خوشحالم.
(2014-06-01 ساعت 19:14)peymanpakd نوشته:  سلام به دوستاي گل،
١ سوال نيمه فني، من امروز به سفارت ارمنستان ايميل دادم، اما ايميل تاييد كه دستشون رسيده يا نه واسم نيومد، ١ بارم قبلا ايميل داده بودم ، اونم همين اتفاق افتاد و هيچ جوابي هم ندادند، حالا دوستايي كه به ارمنستان ايميل زدن آيا بلافاصله ايميل تاييد يا همون دليوري دريافت كردن يا نه، اگر هم ميشه آدرس ايميل ارمنستان رو هم بهم بگيد ممنون ميشم

نه دوست عزیز برای منم دیگه اوتو ریپلای نیومد و چند ساعت یعدش جواب دادن
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: peymanpakd ، قصه گو ، armin021 ، arashS ، soli asali ، mehdi2014 ، farid1364 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 18:54)alimomen نوشته:  نفر بیست و هفتم بهشون تبریک میگم

آقا رسول گل از ابوظبی

2014as2711

پس من چی؟
2014AS1820

همه میخوان خودشون برن؟ کسی آمار پیکاپ ویزا رو نداره ی آدم معتمدی رونمیشناسه؟؟؟؟؟؟؟
من همسرم بارداره نمیتونم تنهاش بزارم
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
(2014-06-01 ساعت 18:57)alimomen نوشته:  بچه ها من رفتم کار دارم فعلن رتبه بدید تا شب بیام فکر کنم ادامه داشته باشه فعلا رسیدیم به نفر 27
تا اینجا رو داشته باشید

ممنون

خسته نباشید..ایشالا نوبت خودتون در آینده ای بسیار نزدیک
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2014-06-01 ساعت 19:43)HELIAA نوشته:  
تا اینجا رو داشته باشید

ممنون

خسته نباشید..ایشالا نوبت خودتون در آینده ای بسیار نزدیک

سلام
شما کدوم سفارت بودین و آپدیت هاتون کی بوده؟
آخه کیس نامبرامون نزدیکه همه.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: قصه گو ، HELIAA ، soli asali ، pari pari ، nedaba
دوستان عزيز ، با عرض تبريك به همه كلير شده ها، باطلاع ميرسانم كه ........
ماهم كليرررررررررررررررر شديم هوووووووووووووووررررررررررررااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

و مطمئن باشيد كه همتون بزودي كلير خواهيد شد

اندكي صبر .... سحر نزديك است

شماره كيس: 2014as24xx
تعداد: 4 نفر
برنده اصلي همسرم
شغل: دولتي و سربازي معاف
اخرين اپديت : 29 مي و 1 ژوئن
سفارت : ابوظبي
سلام دوستان به همه دوستان ابوظبی که امروز کلیر شدن تبریک می گم (فقط یه چندتا دونه هم برای ما کنار بزارید خوبببببببببببب)
تبریک بعدی هم به منتظر سرای جدید و بگم امیدوارم فردا روز 2 جوووووووووووووووون با خبرهای بسیاررررررررررررر خوبی همراه باشه کلیر بره تا 4000 آیا میششششه .....Big GrinBig GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-06-01 ساعت 19:24)farshadm999 نوشته:  به نظر میاد برو بچه‌های ۲۰۰۰ دارن کلیر میشن، آقا فرشاد کلیر شدی یا نه؟

یکی‌ این سلی خانوم رو بیاره نت ببینم چند نفر کلیر شدن. :

DBig Grin

علی‌ آقا اومدم رتبه بدم دیدم قبلان یکی‌ دادم یکی‌ دیگه بدم پیغام قبلیم عوض می‌شه برا همین رتبه نمیدم همین جوری میگم دمت گرم.
آره عزیزم با دعای خیر دوستان مهاجرسرایی منم کلیر شدم. انشالاه نوبت شماهاست دیگه که دفعه بعد بترکونید
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آقا واقعا تبریک می گم به همه بر و بچ ابوظبی...Smile
ابوظبی خیلی سالاری.... می خوامت!

آقا راستی این سولی کجاست کسی ازش خبری داره اصن... کلی کار داره نمی رسه همه رو انجام بده...!!!!Wink

خدا روشکر کم کم دوستای قدیمیمون دارن کلیر میشن بسلامتی جا برا تازه کارهاباز میشه
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان