کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
موتور ابوظبی راه افتاده گفته بودم موتورش از این موتور قدیمیاست راه بیوفته حالا حالاها کسی جلودارش نیست ... هوررررررررراابوظبی
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
(2014-06-01 ساعت 20:47)kamranh نوشته:  سلام دوستان به همه دوستان ابوظبی که امروز کلیر شدن تبریک می گم (فقط یه چندتا دونه هم برای ما کنار بزارید خوبببببببببببب)
تبریک بعدی هم به منتظر سرای جدید و بگم امیدوارم فردا روز 2 جوووووووووووووووون با خبرهای بسیاررررررررررررر خوبی همراه باشه کلیر بره تا 4000 آیا میششششه .....Big GrinBig GrinBig Grin
چرا نشه دوست من. میشه خوبشم میشه، یعنی باید بشه مگه دسته خودشه که نشه تا 8000 هم باید بشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
آقا، alimomen اومد!!!!!!

تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، miladfr12 ، soli asali ، shilan ، pari pari ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 20:03)armin021 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 19:43)HELIAA نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 18:57)alimomen نوشته:  بچه ها من رفتم کار دارم فعلن رتبه بدید تا شب بیام فکر کنم ادامه داشته باشه فعلا رسیدیم به نفر 27
تا اینجا رو داشته باشید

ممنون که این لوس بازی منو تحمل کردید میخاستم جو عوض بشه رتبه هم بهانه بود
ممنون

خسته نباشید..ایشالا نوبت خودتون در آینده ای بسیار نزدیک

سلام
شما کدوم سفارت بودین و آپدیت هاتون کی بوده؟
آخه کیس نامبرامون نزدیکه همه.

سلام .ایروان و آخرین آپدیت 3 اپریل با ایمیل..شما کدوم سفارت؟
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
خوب بچه های گل من اومدم قلم و کاغذ بیارید و انگشتتون هم روی دکمه موس واسه رتبه دادن باشه
یکی بلند بگه تا چند اعلام کردیم؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-01 ساعت 21:00)alimomen نوشته:  خوب بچه های گل من اومدم قلم و کاغذ بیارید و انگشتتون هم روی دکمه موس واسه رتبه دادن باشه
یکی بلند بگه تا چند اعلام کردیم؟

27تاBig Grin

تشکر کنندگان: nimamp3 ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، armin021 ، soli asali ، pari pari ، mehdi2014 ، farid1364 ، nedaba
همه میخوان خودشون برن؟ کسی آمار پیکاپ ویزا رو نداره ی آدم معتمدی رونمیشناسه؟؟؟؟؟؟؟
من همسرم بارداره نمیتونم تنهاش بزارم
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، armin021 ، soli asali ، reasonable ، shilan ، pari pari ، arashS ، mehdi2014 ، farid1364 ، nedaba
دوستان یه پیشنهاد...
اگر کسانی دارن می رن سفارت ویزاشونو بگیرن، پاسپورت بچه های دیگه رو هم ببرند... والا به خدا ثواب مادی و معنوی داره...!

(2014-06-01 ساعت 20:35)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)sal0811» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «rezahoorjandi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «me_u» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Hassan2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohamad2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mahssa» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «aseman abi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)eng.civil.81» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «HELIAA» عزیزღღღ

درود و سپاس از لطف بیکران شما قصه گوی عزیز
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
ما واقعا ديگه داريم نا اميد مي شيم، نه آپديتي نه كليري... SadSadSadSad
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
برنده خوشبخت بیست و هشتم ما
آقا ابراهیم گل

2014as2744
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-06-01 ساعت 21:10)مهدی 2014 نوشته:  ما واقعا ديگه داريم نا اميد مي شيم، نه آپديتي نه كليري... SadSadSadSad
مگه الکیه برادر من؟ مگه دست خودته؟؟؟ شما اجاااازه نداری نا امید بشی. آقا من شخصا بزرگترین و گنده ترین هورامو، بزرگترین عربده از ته جیگرمو، نگه داشتم واسه کلیر شدن شما، باور کن که چک کردن اسم و وضعیت شما و چند نفر دیگه ، برای ما برابر شده با چک کردن وضعیت خودمون. نگران نباش، بالاخره صبح دولت شما هم می دمد. من مطمئنمممممممممممم.
ولشون نکن، نامه بنویس، زنگ بزن....
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

[b]با با گرمش کنید بخدا این روزا دیگه برنمیگرده میخام برم نفر بعدی[/b]
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-06-01 ساعت 21:17)alimomen نوشته:  [b]با با گرمش کنید بخدا این روزا دیگه برنمیگرده میخام برم نفر بعدی[/b]

برو آقا، برو نفر بعد، هستیم، هواتو داریم
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، shilan ، pari pari ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba
اینجا چه خبره چند نفر تا امروز کلیر شدن
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، pari pari ، mehdi2014 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان