موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 17:06)alimomen نوشته: (2014-06-10 ساعت 17:02)chaymon نوشته: (2014-06-10 ساعت 16:29)سیمین راد نوشته: بچه ها کلی خبر دارم
ما یکشنبه سفارت بودیم و پاسمونو تحویل دادیم. با چن تا از دوستان خوب مهاجرسرایی هم آشنا شدیم. چن تا مسئله هست که باید عنوان کنم:
1- وقتی کیلیر شدین هرچه سریعتر، تأکید می کنم هرچه سریعتر برای گرفتن ویزاتون اقدام کنین. تو سفارت جلوی ما به شوهر ملیکا- آقای مومنی که برای پیکاپ اومده بود گفتن به همه اعلام کنه، امسال نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه ویزاها رو میدن . هرکی دیرتر ببره، ممکنه بهش ویزا نرسه.
2- همه خانومایی که کیلیر شدن ، همسرشون هم کیلیر محسوب میشه ، پس سریعتر برای گرفتن ویزا اقدام کنن. اینو رو پاس دوست خوبمون NEDALI اعلام کردن. گفتن همسرشون هم اقدام کنه. تا به هردوشون با هم ویزا بدن.
3- تمام کسانی که 5 ماه و بیشتر منتظر هستن باید تمدید مدیکال کنن. 2 نفر رو با اینکه تو نامه شون ننوشته بود تمدید مدیکال کنن، قبول نکردن و فرستادنشون برای تمدید مدیکال.
4- اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن یا کیلیر نشدن گوش بزنگ باشن که به محض اعلام سفارت برای گرفتن ویزا اقدام کنن. چون نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه رو اعلام می کنن.
5- برای اطمینان بیشتر با آقای مومنی تماس بگیرید. چون اونجور که ما دیدیم با ایشون خیلی صحبت می کردن و اطلاعات رو میدادن.
*** منم تا ویزا تو پاسم نخوره ، هنوز خیالم راحت نیست ***
دوست عزیز آقای مومنی در ترنسفر خیلی دقیق و کارش حرف نداره ولی یک عادت بدی که داره اونهم خالی بندیشه دوستانی که با ایشون رفتن فکر کنم تایید کنن این دقیقا به خود من ثابت شد چون روزی که من با ایشون رفتم ایشون از پدر خود من که از نفرات سرشناس ورزشی هست برای من تعریف می کرد که با ایشون رفته سفارت کار ایشون رو درست کرده و براش ویزا گرفته البته نمی دونست که پدر من هستند و پدر من تا به حال پاش به سفارت آمریکا نرسیده وتا به حال از دم در سفارت هم رد نشده ایشون اینو میگن که حجم مسافراشون تو این یک ماه پر باشه و ظرفیت ماشین هاش تکمیل چون بعضی روزها ایشون مجبوره برای 2 نفر بره سفارت خیلی بهتر که برای هفت نفر بره و خانومشم توی ماشین عقبی چند نفر دیگرو بیاره
دقیقا درسته خیلی خالی بنده-توی راه سفارت هم همش داشت از رفاقتهاش با ماموران سفارت میگفت که دو ... یک شلوار هستند و این چیزا اینقدر لاف زد که همه توی ماشین خوابشون برد تا ساکت شد
اقا من از این زن و شوهر خالی بند تر ندیدم .....
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم
کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون
كلير : 8 جون بعد از 109 روز
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 16:38)mahan L نوشته: (2014-06-10 ساعت 13:38)mahan L نوشته: (2014-06-10 ساعت 12:37)mahan L نوشته: سلام دوستان، ما هفته گذشته مصاحبه داشتیم الان متوجه شدم اون شخصی که مدارک رو میگرفت کپی پاسپوراتمون نگرفته، البته پاسپورت رو گرفت و من اینقد هول بودم که متوجه نشدم اسکن کرد یا نه. کسی تو ابوظبی بوده که این اتفاق براش افتاده باشه؟ حالا چیکار کنیم؟ به نظرتون اسکن پاسپورت رو امیل کنیم ؟
البته ترجمه پایان خدمت رو نگرفت و سند ازدواج هم فقط یک نسخه گرفت ولی اینارو یادم بود موقع مصاحبه به افیسر گفتم سند رو گفت یکی کافیه نمیخواد ولی ترجمه پایان خدمت رو گرفت. لطفا دوستان اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید و خاله جونتونو از نگرانی در بیارید
. همه تونو یه دنیا دوست دارم.
کمک لطفا. هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟
یعنی هیچ کس نیست جواب منو بدونه. اگر جوابمو کسی نده دیگه خالتون نمیشم، میرم خاله بچه همسایه میشم.
سلام دوست عزيز
من ٦ اوريل مصاحبم بود كبي باسبورتمو يادم رفت بدم بعد يك هفته دادم يكي از دوستام كه يك هفته بعد از من مصاحبه داشت برد سفارت ابوظبي...به نظرم اسكن كنيد و براشون ايميل كند و بكيد يادتون رفته...در غير اينصورت ممكنه كليرنستون طولاني بشه.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-10 ساعت 17:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-10 ساعت 17:52 توسط mohamad2014.)
(2014-06-10 ساعت 17:38)morteza88 نوشته: (2014-06-10 ساعت 17:06)alimomen نوشته: (2014-06-10 ساعت 17:02)chaymon نوشته: (2014-06-10 ساعت 16:29)سیمین راد نوشته: بچه ها کلی خبر دارم
ما یکشنبه سفارت بودیم و پاسمونو تحویل دادیم. با چن تا از دوستان خوب مهاجرسرایی هم آشنا شدیم. چن تا مسئله هست که باید عنوان کنم:
1- وقتی کیلیر شدین هرچه سریعتر، تأکید می کنم هرچه سریعتر برای گرفتن ویزاتون اقدام کنین. تو سفارت جلوی ما به شوهر ملیکا- آقای مومنی که برای پیکاپ اومده بود گفتن به همه اعلام کنه، امسال نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه ویزاها رو میدن . هرکی دیرتر ببره، ممکنه بهش ویزا نرسه.
2- همه خانومایی که کیلیر شدن ، همسرشون هم کیلیر محسوب میشه ، پس سریعتر برای گرفتن ویزا اقدام کنن. اینو رو پاس دوست خوبمون NEDALI اعلام کردن. گفتن همسرشون هم اقدام کنه. تا به هردوشون با هم ویزا بدن.
3- تمام کسانی که 5 ماه و بیشتر منتظر هستن باید تمدید مدیکال کنن. 2 نفر رو با اینکه تو نامه شون ننوشته بود تمدید مدیکال کنن، قبول نکردن و فرستادنشون برای تمدید مدیکال.
4- اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن یا کیلیر نشدن گوش بزنگ باشن که به محض اعلام سفارت برای گرفتن ویزا اقدام کنن. چون نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه رو اعلام می کنن.
5- برای اطمینان بیشتر با آقای مومنی تماس بگیرید. چون اونجور که ما دیدیم با ایشون خیلی صحبت می کردن و اطلاعات رو میدادن.
*** منم تا ویزا تو پاسم نخوره ، هنوز خیالم راحت نیست ***
دوست عزیز آقای مومنی در ترنسفر خیلی دقیق و کارش حرف نداره ولی یک عادت بدی که داره اونهم خالی بندیشه دوستانی که با ایشون رفتن فکر کنم تایید کنن این دقیقا به خود من ثابت شد چون روزی که من با ایشون رفتم ایشون از پدر خود من که از نفرات سرشناس ورزشی هست برای من تعریف می کرد که با ایشون رفته سفارت کار ایشون رو درست کرده و براش ویزا گرفته البته نمی دونست که پدر من هستند و پدر من تا به حال پاش به سفارت آمریکا نرسیده وتا به حال از دم در سفارت هم رد نشده ایشون اینو میگن که حجم مسافراشون تو این یک ماه پر باشه و ظرفیت ماشین هاش تکمیل چون بعضی روزها ایشون مجبوره برای 2 نفر بره سفارت خیلی بهتر که برای هفت نفر بره و خانومشم توی ماشین عقبی چند نفر دیگرو بیاره
دقیقا درسته خیلی خالی بنده-توی راه سفارت هم همش داشت از رفاقتهاش با ماموران سفارت میگفت که دو ... یک شلوار هستند و این چیزا اینقدر لاف زد که همه توی ماشین خوابشون برد تا ساکت شد
اقا من از این زن و شوهر خالی بند تر ندیدم .....
وقتي من باهاش رفتم اينقد خالي بست كه من كفتم اين قراره ويزاهامونو صادر كنه...خخخخخخ ولي ادم خوبيه ادم توي راه سركرمه!!!سفارت امريكا با مومني. صحبت كرد????
واقعا??? من كه باورم نميشه...اين بنده خدارو دم در سفارت راه نميدن....
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 17:26)nano2 نوشته: Dear Consular Officer,
I am.......one of the winners of 2014 DV Lottery. My visa was issued recently and I am currently in US for 1.5 month.
Unfortunately the administrative process of my wife's visa .......has not finished yet. I am writing about her case since our interview was on 31st of October in Ankara and it has passed 7 months since then. As every week passes by, more visas are issued for the winners and there are both time and numerical limits for DV visas, so we are truly concerned about her uncertain situation. We really do not want to lose her great chance for getting the visa.
I truly appreciate all your supports and kind replies till now to all of our concerns, and would be more thankful if you can possibly expedite the process.
اين اخرين نامه ما بود به سفارت كه بعدش كليرم كردن.اين رو ميذارم براي خانم پري پريا و اقا مهدي و بقيه صدرنشينها چون ميدونم الان چه قدر كلافه هستن از انتظار.يه مقدار تغيير بديد بر اساسه كيستون وبفرستيد.اول هر هفته ميل بزنيد با متنهاي مختلف.يه بار خانم بزنه يه دفعه اقا.انشاالله زودتر مياد.مشخصات هم بايد اول نامه بزنيد.خودتون كه وارديد?
ممنونم دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
بولتن ویزا اعلام شد و بر خلاف پارسال کارنت ال نشد. به نظر دارن کنترل میکنند که مشکل پارسال پیش نیاد. چون به نظرم غیر ایران نباید کشور دیگه ای باشه که مشکل سهمیه براش پیش بیاد تو اسیا. نظرتون چیه?
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
انگار نمیخوان مارو کلیر کنن به امید فردا میشینیم شاید اون اتفاق خوب برای ما هم رخ بده
به همه بچه های کلیر شده از صمیم قلب تبریک میگم
در انتظار قبولی
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اگه کسی مشکل اتمام تاریخ پاسپورت داره سریع برید عوض کنید زیر یکسال تاریخ اعتبار باشه راحت عوض میکنند و یک هفته بیشتر طول نمیکشه تا بیاد حداکثر 10 روز .بهتر الان همه کاراتون رو ردیف کنید که زمان کلیر شدن سریع بپرید تو وسیله نقلیه و برید و بتونید از سهمیه همون ماه استفاده کنید
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت