کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-10 ساعت 18:13)teacherm نوشته:  بولتن ویزا اعلام شد و بر خلاف پارسال کارنت ال نشد. به نظر دارن کنترل میکنند که مشکل پارسال پیش نیاد. چون به نظرم غیر ایران نباید کشور دیگه ای باشه که مشکل سهمیه براش پیش بیاد تو اسیا. نظرتون چیه?
ببخشید ی سوال فنی
بولتن ویزا اعلام شد و برخلاف پارسال کارنت ال نشد. یعنی چی؟ Big Grin
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، عراقی ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، pari pariaaa ، anahita 62 ، nedaba
سلام به همه منتظران

آنكارا الان آپديت كرد

تبريك به همه كلير شده ها Smile
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
دوستان، من خيلي وارد نيستم ، تا اونجايي كه يادمه هر ماه كه ويزا بولتن ماه جديد ميومد اقاقياي عزيز( كه جاش خيلي خاليهSad ) براي تايپيك ويزا بولتن يك جدول كامل مي ذاشت، اگر كسي از دوستان مي تونه جدول اقاقيا رو به روز كنه،
خير از جوونيتون ببينيد، راه مديران سابق و عزيزمون رو ادامه بديد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-06-10 ساعت 18:29)mahssa نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 18:13)teacherm نوشته:  بولتن ویزا اعلام شد و بر خلاف پارسال کارنت ال نشد. به نظر دارن کنترل میکنند که مشکل پارسال پیش نیاد. چون به نظرم غیر ایران نباید کشور دیگه ای باشه که مشکل سهمیه براش پیش بیاد تو اسیا. نظرتون چیه?
ببخشید ی سوال فنی
بولتن ویزا اعلام شد و برخلاف پارسال کارنت ال نشد. یعنی چی؟ Big Grin

یعنی امسل روند کارنت شدن یک ماه بیشتر از پارسال هست اگه جدول رو نگاه کنید متوجه میشید که یک ماه دیرتر بوده امسال
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، mahssa ، soli asali ، mehdi2014 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، pari pari ، pari pariaaa ، nedaba
بچه ها مدت ادمین پروسس کسانیکه سری های اول مصاحبه رفتن با کسانیکه سری های وسط یا آخر هستند را میشه مقایسه منطقی کرد؟
مدت ادمین پروسس کسانیکه سری های اول مصاحبه رفتن نسبتا بیشتر نبوده؟
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، shahrzad001 ، pari pari ، nedaba
با سلام خدمت دوستان
جدول منتظر سرا و سابقه دوستان منتظر رو که می بینم سخته که بعد از یک هفته رفتن به مصاحبه اینجا سووال مطرح کنم!
راستش ما یه هفته از مصاحبمون میگذره چهار بار آپدیت شدیم. آخریش یه هفته بعد از مصاحبه و بعد از ساعت 6 عصر بوده این معنیش چی می تونه باشه؟
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، قصه گو ، poem ، pari pari ، nedaba ، a.rahaa
(2014-06-10 ساعت 17:40)mohamad2014 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:38)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 13:38)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:37)mahan L نوشته:  سلام دوستان، ما هفته گذشته مصاحبه داشتیم الان متوجه شدم اون شخصی که مدارک رو میگرفت کپی پاسپوراتمون نگرفته، البته پاسپورت رو گرفت و من اینقد هول بودم که متوجه نشدم اسکن کرد یا نه. کسی تو ابوظبی بوده که این اتفاق براش افتاده باشه؟ حالا چیکار کنیم؟ به نظرتون اسکن پاسپورت رو امیل کنیم ؟
البته ترجمه پایان خدمت رو نگرفت و سند ازدواج هم فقط یک نسخه گرفت ولی اینارو یادم بود موقع مصاحبه به افیسر گفتم سند رو گفت یکی کافیه نمیخواد ولی ترجمه پایان خدمت رو گرفت. لطفا دوستان اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید و خاله جونتونو از نگرانی در بیاریدBig Grin. همه تونو یه دنیا دوست دارم.

کمک لطفا. هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟
یعنی هیچ کس نیست جواب منو بدونه. اگر جوابمو کسی نده دیگه خالتون نمیشم، میرم خاله بچه همسایه میشم.
سلام دوست عزيز
من ٦ اوريل مصاحبم بود كبي باسبورتمو يادم رفت بدم بعد يك هفته دادم يكي از دوستام كه يك هفته بعد از من مصاحبه داشت برد سفارت ابوظبي...به نظرم اسكن كنيد و براشون ايميل كند و بكيد يادتون رفته...در غير اينصورت ممكنه كليرنستون طولاني بشه.

ممنون دوست من.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، mehdi2014 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 17:32)Papar_h نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
همین الان از سفارت میل زدن که کلیر شدیم.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
باورم نمیشههههههههه
من برم پاسپورت هارو پست کنم سفارت
یعنی از خدا میخوام هر چه زودتر این لحظه رو به همه هدیه بده.
سلی جان نمیدونم چرا از منتظرسرا پاک شدیم. قربونت ما رو سبز کن. سبززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز

مبارک دوست عزیز !
شما اصلا تو منتظرسرا نبودید که پاک بشی Smile اطلاعاتت رو به من بده ( تو امضام هست ) وارد میکنم !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-06-10 ساعت 15:27)پائیز نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 15:12)rasool1 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 15:02)پائیز نوشته:  بچه ها پیش بینی :
امروز آنکارا این شماره کیس ها رو کلیر میکنه:
۱۰۸۵
۹۹۸
۹۷۷
۶۵۲
۵۰۹
۳۷۷
امیدوارم از بچه های مهاجر سرایی باشن همشون
شماره کیس 1155از قلمتان افتاد تاریخ انتظار 216روز

رسول جان قربونت برم کار شما تکمیل شده نمیدونم چرا شماره کیس شمارو اعلام نمیکنن امید وارم امروز آپدیت بشن و اگر آپدیت بشین حتما شماره کیستون رو اعلام میکنن

ازكجا معلومه پاييز جان
Case no.2014as11##نفرات٤مصاحبه هفته اول نوامبرانكارا اپديتهاتقريبا ١٥باراخرين انها١٥-١٩جون كلير ١٩جون صدور ويزا ٣جولاي ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 18:17)teacherm نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 17:31)shilan نوشته:  بر طبق آخرین بررسیهای شوهر بنده روی فایل سیس در ابوظبی از شماره 3691 که تا ظهر کلیر شدن تا شماره 5000 حدود 70 کیس تو حالت کلیرنس هستن نمیدونم کم کم منم دارم دلهره میگیرم . بد نه ها .خوب .کاش زود برسه به ماSad

تو حالت کلیر بودت یععععنییییی چه? از کجامیشه فعمید تا 5000 تو حالت کلیرن????

ببخشید بد توضیح دادم منظورم این بود که حدود 70 کیس نه 70 نفر در حالت ap هستن یعنی منتظر هستن که کلیر بشن . فهمیدنش حوصله میخواد شوهرم فایل سیس رو باز میکنه همون که قبلا بچه ها گذاشتن و یکی یکی شماره کسانی که تو فایل AP هستن رو میزنه تو سایت سفارت و میبینه اینا متن کلیر شدنشون هست یا هنوز تو وضع انتظارن و میشمره میبینه تا الان از 3691 تا حدود 5000 حدود 70 کیس هنوز کلیر نشدن نمیدونم توضیحم کافیه یا نه؟البته اینا فقط مال سفارت ابوظبی هست

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-06-10 ساعت 17:38)morteza88 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 17:06)alimomen نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 17:02)chaymon نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:29)سیمین راد نوشته:  بچه ها کلی خبر دارم
ما یکشنبه سفارت بودیم و پاسمونو تحویل دادیم. با چن تا از دوستان خوب مهاجرسرایی هم آشنا شدیم. چن تا مسئله هست که باید عنوان کنم:
1- وقتی کیلیر شدین هرچه سریعتر، تأکید می کنم هرچه سریعتر برای گرفتن ویزاتون اقدام کنین. تو سفارت جلوی ما به شوهر ملیکا- آقای مومنی که برای پیکاپ اومده بود گفتن به همه اعلام کنه، امسال نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه ویزاها رو میدن . هرکی دیرتر ببره، ممکنه بهش ویزا نرسه.
2- همه خانومایی که کیلیر شدن ، همسرشون هم کیلیر محسوب میشه ، پس سریعتر برای گرفتن ویزا اقدام کنن. اینو رو پاس دوست خوبمون NEDALI اعلام کردن. گفتن همسرشون هم اقدام کنه. تا به هردوشون با هم ویزا بدن.
3- تمام کسانی که 5 ماه و بیشتر منتظر هستن باید تمدید مدیکال کنن. 2 نفر رو با اینکه تو نامه شون ننوشته بود تمدید مدیکال کنن، قبول نکردن و فرستادنشون برای تمدید مدیکال.
4- اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن یا کیلیر نشدن گوش بزنگ باشن که به محض اعلام سفارت برای گرفتن ویزا اقدام کنن. چون نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه رو اعلام می کنن.
5- برای اطمینان بیشتر با آقای مومنی تماس بگیرید. چون اونجور که ما دیدیم با ایشون خیلی صحبت می کردن و اطلاعات رو میدادن.
*** منم تا ویزا تو پاسم نخوره ، هنوز خیالم راحت نیست ***
دوست عزیز آقای مومنی در ترنسفر خیلی دقیق و کارش حرف نداره ولی یک عادت بدی که داره اونهم خالی بندیشه دوستانی که با ایشون رفتن فکر کنم تایید کنن این دقیقا به خود من ثابت شد چون روزی که من با ایشون رفتم ایشون از پدر خود من که از نفرات سرشناس ورزشی هست برای من تعریف می کرد که با ایشون رفته سفارت کار ایشون رو درست کرده و براش ویزا گرفته البته نمی دونست که پدر من هستند و پدر من تا به حال پاش به سفارت آمریکا نرسیده وتا به حال از دم در سفارت هم رد نشده ایشون اینو میگن که حجم مسافراشون تو این یک ماه پر باشه و ظرفیت ماشین هاش تکمیل چون بعضی روزها ایشون مجبوره برای 2 نفر بره سفارت خیلی بهتر که برای هفت نفر بره و خانومشم توی ماشین عقبی چند نفر دیگرو بیاره
دقیقا درسته خیلی خالی بنده-توی راه سفارت هم همش داشت از رفاقتهاش با ماموران سفارت میگفت که دو ... یک شلوار هستند و این چیزا اینقدر لاف زد که همه توی ماشین خوابشون برد تا ساکت شد
اقا من از این زن و شوهر خالی بند تر ندیدم .....
حالا که بساط غیبت داغه ،منم بر اساس این پند حضرت لقمان که میگه :" غیبت جلا دهنده قلب و صاف کننده روح و روان است"، منم میام وسط و روایت خودمو از این خانم میگم.
آقا ما توی nmc نشسته بودیم و منتظر بودیم که صدامون کنند، دیدیم توی ردیف روبروی ما، یه خانوم مسن و دختر جوونش نشستند و با دهن باز و چشم گرد به حرفای یه خانوم مو بلند قد کوتاه که کت و شلوار و کفش تابستونه پوشیده بود گوش می کنند که : آره، به هیشششکی هیششششکی دیگه اعتماد نکنینف اینجا همه کارشون شده تیغ زدن، من 10 ساله کارم اینه، خودم میام دنبالتون، میبرمتون سفارت ، اصلا نگران نباشید و....
ما شصتمون خبردار شد که این همون ملیکا خانومه. حالا جریان ما چی بود ؟ ما با یکی از فامیلامون که مقیم امارته اونجا بودیم، با ماشین شخصی و خیلی راحت. اون فامیلمون هم که تمام اماراتو مثل کف دستش میشناسه!
بعد یهو ملیکا خانوم برگشت به سمت ما و گفت : شمام میخواین برین سفارت؟
- بله
-با چی میرین؟
- با این خانوم، فامیلمونه، ماشین داره
- وااااا؟، خانوم شما راهو بلدین؟
- بله، از اتوبان فلان، ساعت 4 صبح راه میفتیم
- وای خانوم دیدین نمیدونین، این جاده اول صبحا یه مهی میگیره که نگوووو، خیلیا راهشونو گم می کنن، گم میشین بعد اینا نمیرسن به سفارت
- نه خانوم عزیز، من راهو بلدم، دفعه اولم که نیست
- واااا ؟ نمیدونین دیگه...مه میگیره بدتر از جاده چالوس، یه دونه خروجی رو رد کنین کارتون تمومه
......
خلاصه وسط کویر امارات متحده ی عربی رو تبدیل کرد به وسط جنگلای شمال کانادا با مه و بارون و رعد و برق، تا بلکه ما رو راضی کنه که با خودش بریم، پیش خودش چه فکری کرده بود که ما ماشین خودمونو و راننده فامیل رو ول می کنیم که پول بدیم با اون بریم؟ من نمی دونم واللاBig Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-06-10 ساعت 18:16)REZAMBI نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:38)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 13:38)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:37)mahan L نوشته:  سلام دوستان، ما هفته گذشته مصاحبه داشتیم الان متوجه شدم اون شخصی که مدارک رو میگرفت کپی پاسپوراتمون نگرفته، البته پاسپورت رو گرفت و من اینقد هول بودم که متوجه نشدم اسکن کرد یا نه. کسی تو ابوظبی بوده که این اتفاق براش افتاده باشه؟ حالا چیکار کنیم؟ به نظرتون اسکن پاسپورت رو امیل کنیم ؟
البته ترجمه پایان خدمت رو نگرفت و سند ازدواج هم فقط یک نسخه گرفت ولی اینارو یادم بود موقع مصاحبه به افیسر گفتم سند رو گفت یکی کافیه نمیخواد ولی ترجمه پایان خدمت رو گرفت. لطفا دوستان اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید و خاله جونتونو از نگرانی در بیاریدBig Grin. همه تونو یه دنیا دوست دارم.

کمک لطفا. هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟
یعنی هیچ کس نیست جواب منو بدونه. اگر جوابمو کسی نده دیگه خالتون نمیشم، میرم خاله بچه همسایه میشم.

سلام من یک کپی رنگی تمیز بهش داده بودم که بهم برگردوند Big Grin

یعنی کپی پاسپورت رو لازم ندارن؟ عجب حالا چیکار کنم؟
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، armin021 ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 18:33)Farshid1976 نوشته:  سلام به همه منتظران

آنكارا الان آپديت كرد

آره، ولی انگار هیچ کدوم کیس لاتاری نیستن !
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: abbas09 ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba
اونجا یه آقای علی ایرانی که خودش گفت اسمش اینه به ما اصرار میکرد که بیاد مارو ببره و حتی کارت و شمارشم داد ولی و همینطور یه پسر دیگه هم بود که اونم که از اونم پرسید چطوری میری ابوظبی اونم گفت هونجام پرسید هتل اونجا گرفتی گفت نه بعد گفت پیش دوستات هستی گفت نه بعد گفت پس چی گفت من مقیمم ما دیگه واقعا پوکیدیم از خنده بعدا پسر گفت من الکی گفتم از ایران اومدم میخواستم ردش کنم .روزیم که شوهرم رفته بود جوابو بگیره ملیکا رو دیده بود انم پرسیده بود شوهرم گفته بود ما با فامیلمون میریم اینا شاید کار انجام بدن و نمیشه به همه حرفاشون استناد کرد

(2014-06-10 ساعت 18:58)zaaraa نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 18:33)Farshid1976 نوشته:  سلام به همه منتظران

آنكارا الان آپديت كرد

آره، ولی انگار هیچ کدوم کیس لاتاری نیستن !

چرا . اتفاقا كم هم نيستن
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، soli asali ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان