کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-08-07 ساعت 12:45)Sam2014 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 03:51)Alireza 2014 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 23:17)lossi نوشته:  اینجا بجای اینکه در مورد گرین گارت صحبت بشه
در مورد ایرلاین فقط صحبت میشه
خب یه اانجمن هم برای ایرلاین بسازین
من هر چی میام ببینم کسی به من جواب داده کسی هم مشکل گرین کارت داره یا نه
فقط میبینم که صحبت در مورد ایرلاینهای مختلف هست
:-(

دوستمون راست ميگه من الان يك هفته است دارم سوال ميپرسم كسي جواب نميده حالا همش ميان درباره ساك مكه و پرواز سوال ميكنن همه هم جواب ميدن در صورتي كه اين تاپيك مربوط به كار هاي مهاجرتي و اولين سفر است نه ايرلاين!
درود بر دوستان عزیز
حرف حق جواب نداره . برای بحث های ایرلاین و بلیط و ساک وغیره بهتره به تاپیک "بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی" در این آدرس مراجعه شود : لطفاً
http://www.mohajersara.com/thread-2375-p...#pid531445
در ارتباط با پیگیری گرین کارت که سوال lossi متن زیر را ملاحظه بفرمایید :
[عکس: 1_(2).jpg]
چنانکه از متن این نامه مشخص می باشد پروسه صدور گرین کارت فیزیکی 30 روز است . همچنین در پارگراف آخر ملاحظه می شود که برای پیگیری و یا پرسش هم از طریق email و هم با استفاده از شماره تلفن های داده شده می توان مسئله را پیگیری نمود . بنده خاطرم هست دوستانی بوده اند که مشکل دوست عزیزمون lossi را داشتند ولی اینکه بالاخره موفق به دریافت گرین کارت شده اند یا خیر ، پستی نگذاشته اند .
موفق باشید.

مرسی
مشکل من که حل نشد که
در نتیجه دوباره اپلای کردم و فرم آی 90 پر کردم
به ایمیگریشن هم اعتباری نیست چون هر بار که زنگ میزنی یه آفیر پشت خط هست
و هرکدوم هم یه چیز مختلف میگه و اعصاب آدم رو خورد میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-07 ساعت 12:45)Sam2014 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 03:51)Alireza 2014 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 23:17)lossi نوشته:  اینجا بجای اینکه در مورد گرین گارت صحبت بشه
در مورد ایرلاین فقط صحبت میشه
خب یه اانجمن هم برای ایرلاین بسازین
من هر چی میام ببینم کسی به من جواب داده کسی هم مشکل گرین کارت داره یا نه
فقط میبینم که صحبت در مورد ایرلاینهای مختلف هست

دوستمون راست ميگه من الان يك هفته است دارم سوال ميپرسم كسي جواب نميده حالا همش ميان درباره ساك مكه و پرواز سوال ميكنن همه هم جواب ميدن در صورتي كه اين تاپيك مربوط به كار هاي مهاجرتي و اولين سفر است نه ايرلاين!
درود بر دوستان عزیز
حرف حق جواب نداره . برای بحث های ایرلاین و بلیط و ساک وغیره بهتره به تاپیک "بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی" در این آدرس مراجعه شود : لطفاً
http://www.mohajersara.com/thread-2375-p...#pid531445
در ارتباط با پیگیری گرین کارت که سوال lossi متن زیر را ملاحظه بفرمایید :
[عکس: 1_(2).jpg]
چنانکه از متن این نامه مشخص می باشد پروسه صدور گرین کارت فیزیکی 30 روز است . همچنین در پارگراف آخر ملاحظه می شود که برای پیگیری و یا پرسش هم از طریق email و هم با استفاده از شماره تلفن های داده شده می توان مسئله را پیگیری نمود . بنده خاطرم هست دوستانی بوده اند که مشکل دوست عزیزمون lossi را داشتند ولی اینکه بالاخره موفق به دریافت گرین کارت شده اند یا خیر ، پستی نگذاشته اند .
موفق باشید.

مرسی
مشکل من که حل نشد که
در نتیجه دوباره اپلای کردم و فرم آی 90 پر کردم
به ایمیگریشن هم اعتباری نیست چون هر بار که زنگ میزنی یه آفیر پشت خط هست
و هرکدوم هم یه چیز مختلف میگه و اعصاب آدم رو خورد میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
ما برای ورود فرودگاه لوس آنجلس را انتخاب کردیم و توی فرمها و مصاحبه هم گفتیم از لوس آنجلس وارد میشیم اما الان میخوایم بریم تگزاس. آیا امکانش هست که فرودگاه را عوض کنیم و آدرس پستی ارسال گرین کارت را هم تغییر دهیم؟
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 00:59)byazdani نوشته:  سلام دوستان عزیز
ما برای ورود فرودگاه لوس آنجلس را انتخاب کردیم و توی فرمها و مصاحبه هم گفتیم از لوس آنجلس وارد میشیم اما الان میخوایم بریم تگزاس. آیا امکانش هست که فرودگاه را عوض کنیم و آدرس پستی ارسال گرین کارت را هم تغییر دهیم؟
سلام افیسر به ما گفت توی فرودگاه عوض کنید.
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-08 ساعت 12:29)الدورادو نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 03:44)himmlisch نوشته:  سلام. مثل اینکه جدیداً باید خود گرین کارت باشه تا بتونید حساب باز کنیدو مهر داخل پاس و سوشیال کافی نیست. کسی تازگی حساب باز کرده یا چیزی در این باره میدونه؟
من بانک چیس که یکی از سختگیرانه ترین قوانین رو داره حساب باز کردم و ازم گرین کارت نخواستند...فقط شمارشو از روی ویزام برداشتند...البته بهشون تاکید کردم که تا یک هفته دیگه قراره گرین کارت بدستم برسه
ولی از من آدرس اپروو شده خواستند که من مجبور شدم برم خونه اجاره کنم و بعد حساب باز کنم...البته ای دی هم قبول میکردند ولی آی دی هم آدرس اپروو شده میخواد...اینه که اول خونه اجاره کردم و با اجاره نامه که اسم من و آدرسم روش بود رفتم حساب باز کردم
بله بانک چیس ازتون آدرس اپروو شده میخواد یا گواهینامه و منم به همین دلیل هنوز نتونستم اونجا حساب بازکنم ولی بانک چیتی به نام eastwestbank آدرس اپروو شده نمیخواد فکرکنم واسه شروع بد نباشه.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، maryam_a ، قصه گو ، soli asali ، exxedus ، nedaba ، زری وحدتی ، A_A
(2014-08-09 ساعت 01:53)bahram2014 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 00:59)byazdani نوشته:  سلام دوستان عزیز
سلام افیسر به ما گفت توی فرودگاه عوض کنید.

سلام دوست عزیز
منظورتون فرودگاه جدیده دیگه. پس با توضیحات شما اینکه ما بجای فرودگاه لوس آنجلس از فرودگاه هیستون وارد بشیم مشکلی وجود نداره و فقط باید آدرس پستی ارسال گرین کارت را هم در فرودگاه جدید موقع ورود تغییر دهیم.
ممنون میشم تایید بفرمایید.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، زری وحدتی
سلام
ما با اجازه دوستان و یاری خدا بلیط گرفتیم .اصفهان _ لوس آنجلس با ترکیش ایر نفری 944 دلار و دلار 3140 حساب شد،دوستان انتخاب صندلی و موارد دیگه کی انجام میشه و به چه صورته ؟مثلا ارز مسافرتی میدن؟انتخاب غذا داره یا نه؟کلا اگه کسی قبلا تجربه داره از این مسیر مارو کمک کنه.مرسی دوستان
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
پاسخ
(2014-08-09 ساعت 14:09)mohamad92 نوشته:  سلام
ما با اجازه دوستان و یاری خدا بلیط گرفتیم .اصفهان _ لوس آنجلس با ترکیش ایر نفری 944 دلار و دلار 3140 حساب شد،دوستان انتخاب صندلی و موارد دیگه کی انجام میشه و به چه صورته ؟مثلا ارز مسافرتی میدن؟انتخاب غذا داره یا نه؟کلا اگه کسی قبلا تجربه داره از این مسیر مارو کمک کنه.مرسی دوستان

دوست عزیز شما برای چه تاریخی با این قیمت بلیط تهیه کردین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان عزیز؛
ahmad120 عزیز تبلیغات در این سایت ممنوع می باشد. لطفا رعایت بفرمایید، مرسی

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، babak12 ، rezahoorjandi ، mohamad92 ، soli asali ، hadi472 ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 14:26)byazdani نوشته:  

ببخشیم میخواستم تاریخ بنویسم یادم رفت برای نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، زری وحدتی ، soli asali ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 17:21)mohamad92 نوشته:  

ببخشید دوباره مزاحم میشم یه طرفه گرفتین یا رفت و برگشت؟ اگر رفت و برگشت گرفتین لطفا شماره تماس آژانسی که بلیط تهیه کردینو لطف میکنید بذارید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، mohamad92 ، soli asali ، hadi472 ، nasam ، nedaba

سلام سلام
از کدوم آژانس در اصفهان بلیط خریدید
من هنوز بلیط نخریدم
فکر کردم از ایران گرونتر باشه خوبه این قیمت
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، mohamad92 ، soli asali ، nedaba
بچه ها من یک نفرم
میخوام بدونم چه وسایلی با خودم بیارم آمریکا
غیر از لباس اینا
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، gema ، babak12 ، mohamad92 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 17:59)iris نوشته:  بچه ها من یک نفرم
میخوام بدونم چه وسایلی با خودم بیارم آمریکا
غیر از لباس اینا

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid353979
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
(2014-08-09 ساعت 17:56)iris نوشته:  

سلام سلام
از کدوم آژانس در اصفهان بلیط خریدید
من هنوز بلیط نخریدم
فکر کردم از ایران گرونتر باشه خوبه این قیمت

دوستان این قیمت بلیط یک طرفه هست از اصفهان اگه از تهران باشین ارزانتر میشه و ایرلاینهای ارزانتر هم هستن
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان