کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
اینجا بجای اینکه در مورد گرین گارت صحبت بشه
در مورد ایرلاین فقط صحبت میشه
خب یه اانجمن هم برای ایرلاین بسازین
من هر چی میام ببینم کسی به من جواب داده کسی هم مشکل گرین کارت داره یا نه
فقط میبینم که صحبت در مورد ایرلاینهای مختلف هست
:-(
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، philter ، Alireza 2014 ، soli asali ، Sam2014 ، sal0811 ، nedaba ، atlantis770
(2014-08-06 ساعت 23:17)lossi نوشته:  اینجا بجای اینکه در مورد گرین گارت صحبت بشه

دوست من
این مسایل مربوط به اولین سفر به امریکاس و دقیقا با موضوع تاپیک میخونه.
سوال شمام مربوط به بعد از سفر و زندگی اونجاس و خب طبیعیه که دوستانی که هنوز نرفتن نمیتونن جواب سوال شمارو بدن و دوستانی هم که رفتن خیلی کم به اینجا سر میزنن.
امیدوارم به زودی جواب سوالتونو بگیرین که قطعا سوال ما هم خواهد بود.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: naftoonbazoft1 ، قصه گو ، soli asali ، mohamad92 ، nedaba ، زری وحدتی ، aaraam
(2014-08-06 ساعت 23:17)lossi نوشته:  اینجا بجای اینکه در مورد گرین گارت صحبت بشه

دوستمون راست ميگه من الان يك هفته است دارم سوال ميپرسم كسي جواب نميده حالا همش ميان درباره ساك مكه و پرواز سوال ميكنن همه هم جواب ميدن در صورتي كه اين تاپيك مربوط به كار هاي مهاجرتي و اولين سفر است نه ايرلاين!
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، قصه گو ، sal0811 ، nedaba ، soli asali ، exxedus
علیرضا جان سوالت چیه؟؟ سوال لوسی رو من تجربه ندارم باید پیجهای قبلی رو بخونن حتماً جواب میگیرن
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، Alireza 2014 ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 03:51)Alireza 2014 نوشته:  

دوستمون راست ميگه من الان يك هفته است دارم سوال ميپرسم كسي جواب نميده حالا همش ميان درباره ساك مكه و پرواز سوال ميكنن همه هم جواب ميدن در صورتي كه اين تاپيك مربوط به كار هاي مهاجرتي و اولين سفر است نه ايرلاين!
درود بر دوستان عزیز
حرف حق جواب نداره . برای بحث های ایرلاین و بلیط و ساک وغیره بهتره به تاپیک "بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی" در این آدرس مراجعه شود : لطفاً
http://www.mohajersara.com/thread-2375-p...#pid531445
در ارتباط با پیگیری گرین کارت که سوال lossi متن زیر را ملاحظه بفرمایید :
[عکس: 1_(2).jpg]
چنانکه از متن این نامه مشخص می باشد پروسه صدور گرین کارت فیزیکی 30 روز است . همچنین در پارگراف آخر ملاحظه می شود که برای پیگیری و یا پرسش هم از طریق email و هم با استفاده از شماره تلفن های داده شده می توان مسئله را پیگیری نمود . بنده خاطرم هست دوستانی بوده اند که مشکل دوست عزیزمون lossi را داشتند ولی اینکه بالاخره موفق به دریافت گرین کارت شده اند یا خیر ، پستی نگذاشته اند .
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
(2014-08-05 ساعت 18:35)ekhtera نوشته:  سلام بچه ها. ما سپتامبر می ریم هیستون. 165$ هامون را هفته پیش پرداخت کردیم. سوالم این است که از وقتی که وارد آمریکا شدیم کی و چه سایتی می توانیم وضعیت گرین کارت را چک کنیم. ممنون می شم لینکه سایت را بزارید.

از اين سايت https://elis.uscis.dhs.gov
پسورد تون رو بخاطر بسپاريد و يك pin مي خواهيد كه براي ورود به ايميل تون ارسال مي شود و وضعيت خودتون رو توي اون سايت مي بينيد
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، amin arefi ، Sam2014 ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، remarya ، atlantis770
(2014-08-05 ساعت 18:35)ekhtera نوشته:  سلام بچه ها. ما سپتامبر می ریم هیستون. 165$ هامون را هفته پیش پرداخت کردیم. سوالم این است که از وقتی که وارد آمریکا شدیم کی و چه سایتی می توانیم وضعیت گرین کارت را چک کنیم. ممنون می شم لینکه سایت را بزارید.

میتونید در سايت uscis پيگير صدور گرين كارتتون باشید با همان شماره ايكه هنگام پرداخت ١٦٥ دلار سايت به شما مي دهد و با IOE شروع ميشود.ولی تا فعال نشه سایت این شماره رو نمیشناسه به محض فعال شدن ، این شماره قابل شناسایی در سایت است میتونید صدور گرین کارت رو پیگیری کنید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، amin arefi ، Sam2014 ، nedaba ، lida55 ، A_A ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، Sahar812 ، mpas89 ، آلیس-1980 ، remarya
(2014-08-08 ساعت 00:08)Alireza 2014 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 04:25)mohsenmb نوشته:  علیرضا جان سوالت چیه؟؟ سوال لوسی رو من تجربه ندارم باید پیجهای قبلی رو بخونن حتماً جواب میگیرن

سوال من اين هست كه ميشه اول فرد برنده وارد بشه و پس از انجام كارها برگرده ايران
و نفرات بعدي كيس براي بار اول تنهايي وارد بشن؟

سلام دوست من
نفرات همراه حتماً باید با نفر برنده یا بعد از اون وارد بشن و هنگام ورود اونها فرد برنده حتماً باید در امریکا حضور داشته باشه. بنابراین جواب سوال شما خیر است.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، Sam2014 ، Alireza 2014 ، nedaba ، قصه گو ، mohamad92 ، soli asali ، آلیس-1980
(2014-08-08 ساعت 08:35)Alireza 2014 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 01:36)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 04:25)mohsenmb نوشته:  علیرضا جان سوالت چیه؟؟ سوال لوسی رو من تجربه ندارم باید پیجهای قبلی رو بخونن حتماً جواب میگیرن

سلام دوست من
نفرات همراه حتماً باید با نفر برنده یا بعد از اون وارد بشن و هنگام ورود اونها فرد برنده حتماً باید در آمریکا حضور داشته باشه. بنابراین جواب سوال شما خیر است.
شاد باشین.

ممنون از پاسخ تون اين مساله فقط براي بار اول هست يا دفعات بعدي هم همين جور هست؟
فقط برای بار اول این شرایط لازمه،از دفعه بعد هرکسی میتونه به تنهایی وارد آمریکا بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، reza_norouzi ، قصه گو ، Alireza 2014 ، soli asali
(2014-08-08 ساعت 08:35)Alireza 2014 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 01:36)reza_norouzi نوشته:  

سلام دوست من
نفرات همراه حتماً باید با نفر برنده یا بعد از اون وارد بشن و هنگام ورود اونها فرد برنده حتماً باید در آمریکا حضور داشته باشه. بنابراین جواب سوال شما خیر است.
شاد باشین.

ممنون از پاسخ تون اين مساله فقط براي بار اول هست يا دفعات بعدي هم همين جور هست؟

برای بار اول هستش دوست عزیز گرین کارت رو که گرفتی دیگه مشکلی نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaba ، reza_norouzi ، قصه گو ، Alireza 2014 ، mohsenmb ، soli asali
(2014-08-05 ساعت 03:44)himmlisch نوشته:  سلام. مثل اینکه جدیداً باید خود گرین کارت باشه تا بتونید حساب باز کنیدو مهر داخل پاس و سوشیال کافی نیست. کسی تازگی حساب باز کرده یا چیزی در این باره میدونه؟
من بانک چیس که یکی از سختگیرانه ترین قوانین رو داره حساب باز کردم و ازم گرین کارت نخواستند...فقط شمارشو از روی ویزام برداشتند...البته بهشون تاکید کردم که تا یک هفته دیگه قراره گرین کارت بدستم برسه
ولی از من آدرس اپروو شده خواستند که من مجبور شدم برم خونه اجاره کنم و بعد حساب باز کنم...البته ای دی هم قبول میکردند ولی آی دی هم آدرس اپروو شده میخواد...اینه که اول خونه اجاره کردم و با اجاره نامه که اسم من و آدرسم روش بود رفتم حساب باز کردم
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
پاسخ
(2014-08-05 ساعت 09:10)nedafarsi نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 09:31)mehrgan نوشته:  سلام ، از دوستان کسی‌ هست که راهنمایی‌ کنه که چند وقت بعد از ورود گرین کارد پست می‌شه داره خونه؟، ما الان ۲۱ روز از ورود گذشته خبری نشده، ۱۶۵ دلار هم روزی که رسیدیم پرداخت کردیم از طریقه سایت تو فرودگاه هم هیچ گیر نمیدان بابت پرداخت نکردنه این پول، افسر اداره مهاجرت گفت که بد از ۲ هفته دیگه منتظر باشید ولی‌ الان ۲۱ روز هست که نیومده، از بچها کسی‌ هست که اومده باشه آمریکا ، و گرین کارد گرفته باشه ، لطفا بگه بعد از چند وقت گرفته

اونها برای خودشون یه چیزی میگن، واسه من 50 روزه رسید نگران نباشید.معیارتون برای صدور گرین کارت فقط پیشرفت فرآیندش توی uscis.gov باشه. یعنی وقتی نگران بشید که توی سایت براتون نوشته به پست تحویل شده ولی به دستتون نرسید
من ۱۸ روز بعد از واریز پول گرین کارتم اومد...
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
پاسخ
الدورادوی عزیز
لطف کنید از تجربیات اولین سفرتون به یو اس برای فعال کردن گرین کارت و انجام اقدامات اولیه بیشتر برای دوستان بنویسید با تشکر
پاسخ
(2014-08-08 ساعت 16:04)ahmad120 نوشته:  1- ببخشید هواپیمایی قطر طرح مایلیج، انتخاب صندلی و غذا را قبل از سفر دارد؟
2- لطفا لینک ثبت نام در طرح مایلیج و انتخاب صندلی و غذای هواپیمای ترکیش ایر لاین (mile & smile) را روی سایت بگذارید.

در مورد سوال اول بله... قطرايرويز تمام انتخابها رو قبل از سفر داره
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، amin arefi ، pari pariaaa ، nedaba ، زری وحدتی
(2014-08-07 ساعت 12:45)Sam2014 نوشته:  

درود بر دوستان عزیز
حرف حق جواب نداره . برای بحث های ایرلاین و بلیط و ساک وغیره بهتره به تاپیک "بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی" در این آدرس مراجعه شود : لطفاً
چنانکه از متن این نامه مشخص می باشد پروسه صدور گرین کارت فیزیکی 30 روز است . همچنین در پارگراف آخر ملاحظه می شود که برای پیگیری و یا پرسش هم از طریق email و هم با استفاده از شماره تلفن های داده شده می توان مسئله را پیگیری نمود . بنده خاطرم هست دوستانی بوده اند که مشکل دوست عزیزمون lossi را داشتند ولی اینکه بالاخره موفق به دریافت گرین کارت شده اند یا خیر ، پستی نگذاشته اند .
موفق باشید.

مرسی
مشکل من که حل نشد که
در نتیجه دوباره اپلای کردم و فرم آی 90 پر کردم
به ایمیگریشن هم اعتباری نیست چون هر بار که زنگ میزنی یه آفیر پشت خط هست
و هرکدوم هم یه چیز مختلف میگه و اعصاب آدم رو خورد میکنن

(2014-08-07 ساعت 12:45)Sam2014 نوشته:  

درود بر دوستان عزیز
موفق باشید.

مرسی
مشکل من که حل نشد که
در نتیجه دوباره اپلای کردم و فرم آی 90 پر کردم
به ایمیگریشن هم اعتباری نیست چون هر بار که زنگ میزنی یه آفیر پشت خط هست
و هرکدوم هم یه چیز مختلف میگه و اعصاب آدم رو خورد میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، amin arefi ، nedaba ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان