موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. خواستم بگم که من قبل از ورود به آمریکا اکانت ساختم برای پرداخت 165 دلار. ولی پولی پرداخت نکردم. زمانی هم که وارد آمریکا شدم به هیچ عنوان تو فرودگاه در مورد اینکه چرا پول پرداخت نکردی چیزی نگفتن و یا چیزی نپرسیدن. وقتی رسیدم منزل دوستم دقیقا دو روز بعدش با استفاده از کارت دوستم 165 دلار رو پرداخت کردم. پس خیالتون راحت میتونین بعد از ورود به آمریکا پول رو خودتون پرداخت کنید. در ضمن من تو فرم های اول آدرسم رو زده بودم شهر یورک در ایالت پنسیلوانیا ولی قسمتم این شد که برای اولین بار بیام ایالت نیومکزیکو. و کسی هم چیزی نگفت. اینم جهت راهنمایی برای اون دسته از عزیزانی که آدرسشون توی فرم اولیه با مقصد نهاییشون متفاوته. سعی میکنم یه سفرنامه مختصر و مفید رو برای د.وستای خوبم در روزهای آینده بگذارم. موفق باشید
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی متل و یا هتل تمیز تو مناطق امن لس انجلس میشناسه که اشپزخونه داشته باشه؟
**2014as000007_تاریخ رویت قبولی 1may_ نامه دوم agu_ ابوظبی_تاریخ مصاحبه 8 oct _ ا نفر_ دریافت ویزا یک ضرب
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ما ساکن وگاس هستیم،دوستانی که هر سوالی در رابطه با وگاس دارند خوشحال میشم جواب بدم و هر اطلاعات و کمکی در حد توان در خدمت دوستان تازه مهاجر انجام بدم.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-12 ساعت 15:36)ali3875 نوشته: بر اساس بخشنامه صادره بانک مرکزی، بانک ملی از امروز بيست و يکم مرداد ماه در فرودگاه امام خميني (ره) همانند بانکهاي ملت و سامان نسبت به پرداخت ارز مسافرتي اقدام میکند.
به گزارش مهر، بانک مرکزی اعلام کرد: بانک ملی ایران از بيست و يکم مرداد ماه سال جاري در فرودگاه امام خميني (ره) همانند بانک هاي ملت و سامان نسبت به پرداخت ارز مسافرتي اقدام می نمايد.
بر اساس بخشنامه صادره این بانک، بانک ملی ایران نیز میتواند نسبت به خريد ارز (اسکناس) به نرخ روزانه ارز از بانک مرکزی و فروش براي هر مسافر به ميزان 300 دلار با رعايت مقررات مربوطه اقدام نمايد.
على اقاى عزيز اطلاع داريد كه به ويزاهاى مهاجرتى هم ارز تعلق ميگيره يا نه
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 08:45)Vahid2014 نوشته: (2014-08-12 ساعت 15:36)ali3875 نوشته: بر اساس بخشنامه صادره بانک مرکزی، بانک ملی از امروز بيست و يکم مرداد ماه در فرودگاه امام خميني (ره) همانند بانکهاي ملت و سامان نسبت به پرداخت ارز مسافرتي اقدام میکند.
به گزارش مهر، بانک مرکزی اعلام کرد: بانک ملی ایران از بيست و يکم مرداد ماه سال جاري در فرودگاه امام خميني (ره) همانند بانک هاي ملت و سامان نسبت به پرداخت ارز مسافرتي اقدام می نمايد.
بر اساس بخشنامه صادره این بانک، بانک ملی ایران نیز میتواند نسبت به خريد ارز (اسکناس) به نرخ روزانه ارز از بانک مرکزی و فروش براي هر مسافر به ميزان 300 دلار با رعايت مقررات مربوطه اقدام نمايد.
اطلاع دقیق ندارم دوست عزیز
چون من خودم ماه پیش برای سفر به آنکارا استفاده کردم ولی فکر کنم تعلق میگیره
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 09:40)kimfar نوشته: سلام ...میبخشید شاید سوالم غیر مرتبط باشه ولی چون وقتم تنگ میپرسم ...چون امروز اخرین روز انتخاب رشته در دانشگاه هست و فرزند بنده نمره قبولی در دانشگاه تهران رو اورده ولی ما میترسیم بزنیم چون شنیدیم دانشجوی دوره روزانه دانشگاهها ممکن ممنوع الخروج بشن خصوصا اگه دانشگاه تهران باشه ...بنابراین ما بلا تکلیف شدیم و با توجه به اینکه لاتاری 2015 هستیم و هنوزم مصاحبه نرفتیم....حالا کسی از شما عزیزان اگه در این مورد اطلاعاتی دارن لطفا کمک کنن... متشکرم
سلام من یک همچین چیزی نشنیدم
من خودمم دانشجوی دانشگاه روزانه بودم ولی نه دانشگاه تهران
برای خروج دانشگاه به شما نامه میده
باز برای اطمینان بیشتر از دانشگاه سوال بپرسید
ولی این موضوع ممنوع الخروجی فکر نکنم صحت داشته باشه
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 05:41)siminzakavand نوشته: سلام دوستان کسی متل و یا هتل تمیز تو مناطق امن لس انجلس میشناسه که اشپزخونه داشته باشه؟
سلام
اگر هتل با قیمت خوب به همراه آشپزخانه می خواین، هتلهای Extended stay america گزینه خوبی هستند. من خودم 2 بار در دالاس ازشون استفده کردم.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها يه سوال دارم من ١٦٥دلار هارو واسه هزينه گرين كارت بعد از اكانت ساختن از طريق ويزا كارت دوستم پرداخت كردم و وارد مرحله accepted شدم اما چند روز بعد با ايميل اعلام كردن كه پول به حساب دوستمون برگردونده شده چون شماره كارت دوستمون عوض شده بود و گفتن كه دوباره با شماره كارت جديد پرداخت كنيم اما الان كه log in مي كنيم همون صفحه اي پرداخت شده مي ياد و جايي نداره كه دوباره برگرده برا پرداخت مجدد! و تو قسمت پروفايلمون هم هيچ message نيست و دوستمون كه حسابشو چك كرده پول به حسابش برگشت كرده حالا به نظرتون چه كاري انجام بدم؟ يا يه اكانت مجدد درست كنم و با اون پرداخت كنم؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-13 ساعت 10:02)Touraj2014 نوشته: (2014-08-13 ساعت 09:07)ali3875 نوشته: (2014-08-13 ساعت 08:45)Vahid2014 نوشته: (2014-08-12 ساعت 15:36)ali3875 نوشته: بر اساس بخشنامه صادره بانک مرکزی، بانک ملی از امروز بيست و يکم مرداد ماه در فرودگاه امام خميني (ره) همانند بانکهاي ملت و سامان نسبت به پرداخت ارز مسافرتي اقدام میکند.
اطلاع دقیق ندارم دوست عزیز
چون من خودم ماه پیش برای سفر به آنکارا استفاده کردم ولی فکر کنم تعلق میگیره
با سلام
همانطور كه ميدونيد ارز مسافرتي حتي به ويزاهاي Multiple تعلق نميگيره و فقط به ويزاهاي Single داده ميشه با توجه به اين مسئله فكر نميكنم به ويزاهاي DVارزي تعلق بگيره .
پس هيچى ارزمونا موقع تركيه رفتن نگرفتيم گفتيم موقع امريكا رفتن بگيريم زهى خيال باطل
عمو عراقى كجايييييييييييييييييييييييييييييييييييي حقمونا خوردن
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز