کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
برندگان ما این ۳۰۰ دلار را برای پرواز نهائیشان گرفتند.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، lighter ، nedaba ، mehdi2014
(2014-08-13 ساعت 10:05)Touraj2014 نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 09:07)ali3875 نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 08:45)Vahid2014 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 15:36)ali3875 نوشته:  بر اساس بخشنامه صادره بانک مرکزی، بانک ملی از امروز بيست و يکم مرداد ماه در فرودگاه امام خميني (ره) همانند بانک‌هاي ملت و سامان نسبت به پرداخت ارز مسافرتي اقدام می‌کند.

به گزارش مهر، بانک مرکزی اعلام کرد: بانک ملی ایران از بيست و يکم مرداد ماه سال جاري در فرودگاه امام خميني (ره) همانند بانک هاي ملت و سامان نسبت به پرداخت ارز مسافرتي اقدام می نمايد.

بر اساس بخشنامه صادره این بانک، بانک ملی ایران نیز می‌تواند نسبت به خريد ارز (اسکناس) به نرخ روزانه ارز از بانک مرکزی و فروش براي هر مسافر به ميزان 300 دلار با رعايت مقررات مربوطه اقدام نمايد.

على اقاى عزيز اطلاع داريد كه به ويزاهاى مهاجرتى هم ارز تعلق ميگيره يا نه
اطلاع دقیق ندارم دوست عزیز
چون من خودم ماه پیش برای سفر به آنکارا استفاده کردم ولی فکر کنم تعلق میگیره
با سلام
همانطور كه ميدونيد ارز مسافرتي حتي به ويزاهاي Multiple تعلق نميگيره و فقط به ويزاهاي Single داده ميشه با توجه به اين مسئله فكر نميكنم به ويزاهاي DVارزي تعلق بگيره .Sad

این موضوع ربطی به ویزای شما نداره!!Smile
به خروج شما از کشور مربوطه ! اگر برای اولین بار امسال از کشور خارج میشید میتونید بگیرید ! برای سفر توریستی یا زیارتی یا تجاری ( فکر کنم زیارتی رقمش فرق داشته باشه).

شما برای سفر دوم در طول همون سال نمیتونید دوباره ارز دریافت کنید .
کلا یکبار در سال پرداخت میشه .
پاسخ
(2014-08-13 ساعت 13:06)kimfar نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 11:21)m.sabet نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 09:40)kimfar نوشته:  سلام ...میبخشید شاید سوالم غیر مرتبط باشه ولی چون وقتم تنگ میپرسم ...چون امروز اخرین روز انتخاب رشته در دانشگاه هست و فرزند بنده نمره قبولی در دانشگاه تهران رو اورده ولی ما میترسیم بزنیم چون شنیدیم دانشجوی دوره روزانه دانشگاهها ممکن ممنوع الخروج بشن خصوصا اگه دانشگاه تهران باشه ...بنابراین ما بلا تکلیف شدیم و با توجه به اینکه لاتاری 2015 هستیم و هنوزم مصاحبه نرفتیم....حالا کسی از شما عزیزان اگه در این مورد اطلاعاتی دارن لطفا کمک کنن... متشکرمShy

دوست عزیز یه هنچین چیزی اصلا صحت نداره. من الآن دارم از شما میشنوم. خود من دانشجوی روزانه دانشگاه تهران هستم و الآن هم آمریکام. کسی از خروج من جلوگیری نکرد.
میبخشید دوست عزیز ثابت جان ایا قبولی در دانشگاه دولتی در ایران ممکن امتیازی برای ورود به دانشگاههای آمریکا داشته باشه؟چون شما الان اونجا هستین دارم میپرسم و دقیقتر میتونین بگین...خیلی ممنون میشم...
سلام دوست عزیز. تحصیل توی دانشگاه دولتی هیچ ربطی به ممنوع الخروج شدن نداره. من خودم دانشگاه دولتی هستم. نهایتش اینه که فرزند شما بعد از قبولی در دانشگاه و در حین تحصیل با شما میاد آمریکا که هیچ ربطی به ممنوع الخروج شدن نداره
کیس نامبر: ***201500006 ، تعداد افراد کیس: 2نفر، برنده اصلی همسرم، ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست، سفارت:ایروان->ابوظبی، ویزا یکضرب/ منتظرسرای2015
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، kimfar ، mohamad92 ، nedaba ، mehdi2014
(2014-08-13 ساعت 17:09)رضا2015 نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 08:45)Vahid2014 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 15:36)ali3875 نوشته:  بر اساس بخشنامه صادره بانک مرکزی، بانک ملی از امروز بيست و يکم مرداد ماه در فرودگاه امام خميني (ره) همانند بانک‌هاي ملت و سامان نسبت به پرداخت ارز مسافرتي اقدام می‌کند.

به گزارش مهر، بانک مرکزی اعلام کرد: بانک ملی ایران از بيست و يکم مرداد ماه سال جاري در فرودگاه امام خميني (ره) همانند بانک هاي ملت و سامان نسبت به پرداخت ارز مسافرتي اقدام می نمايد.

بر اساس بخشنامه صادره این بانک، بانک ملی ایران نیز می‌تواند نسبت به خريد ارز (اسکناس) به نرخ روزانه ارز از بانک مرکزی و فروش براي هر مسافر به ميزان 300 دلار با رعايت مقررات مربوطه اقدام نمايد.

على اقاى عزيز اطلاع داريد كه به ويزاهاى مهاجرتى هم ارز تعلق ميگيره يا نه
با سلام
همانطور كه ميدونيد ارز مسافرتي حتي به ويزاهاي Multiple تعلق نميگيره و فقط به ويزاهاي Single داده ميشه با توجه به اين مسئله فكر نميكنم به ويزاهاي DVارزي تعلق بگيره .Sad

به خروج شما از کشور مربوطه ! اگر برای اولین بار امسال از کشور خارج میشید میتونید بگیرید ! برای سفر توریستی یا زیارتی یا تجاری ( فکر کنم زیارتی رقمش فرق داشته باشه).

دوستان براساس دستورالعملی که تصویب کرده اند ارز مسافرتی در طول سال یکبار و به ویزای مسافرتی تعلق میگیره.درخصوص ویزای لاتاری هم باید خدمتتون بگم که اگه چندتا بانک تشریف ببرید بالاخره یه بانکی بهتون ارز میده. مثل خود من که باویزای دی وی ارز مسافرتی گرفتم.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، reza_norouzi ، mohamad92 ، Lemony ، lighter ، nedaba ، mehdi2014
(2014-08-14 ساعت 03:08)mohsenmb نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 08:45)Vahid2014 نوشته:  على اقاى عزيز اطلاع داريد كه به ويزاهاى مهاجرتى هم ارز تعلق ميگيره يا نه
با سلام

دوستان براساس دستورالعملی که تصویب کرده اند ارز مسافرتی در طول سال یکبار و به ویزای مسافرتی تعلق میگیره.درخصوص ویزای لاتاری هم باید خدمتتون بگم که اگه چندتا بانک تشریف ببرید بالاخره یه بانکی بهتون ارز میده. مثل خود من که باویزای دی وی ارز مسافرتی گرفتم.
منم أرز مسافر تي گرفتم

(2014-08-13 ساعت 08:45)Vahid2014 نوشته:  على اقاى عزيز اطلاع داريد كه به ويزاهاى مهاجرتى هم ارز تعلق ميگيره يا نه
با سلام

منم أرز مسافر تي گرفتم با ويزاي مهاجرت

با سلام

با سلام

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، reza_norouzi ، nedaba ، mehdi2014
به ویزای مهاجرتی قانونا ارز مسافرتی تعلق نمیگیره ولی با کمی سعی و تلاش و پشتکار می تونید 300 دلار رو بگیرید !!
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، reza_norouzi ، mohamad92 ، Lemony ، lighter ، nedaba ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، A_A
(2014-08-14 ساعت 08:06)KIMIA2005 نوشته:  به ویزای مهاجرتی قانونا ارز مسافرتی تعلق نمیگیره ولی با کمی سعی و تلاش و پشتکار می تونید 300 دلار رو بگیرید !!

اگه برای مصاحبه هم بخواهیم بریم ترکیه بهمون 300 دلار میدن؟
کیس نامبر: 2015AS0##0/ سفارت: آنکارا/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/مشاهده قبولی: 1 می 2014/ ارسال فرم: 13 جون 2014/ کارنت شدن: 12 آگوست 2014/ نامه دوم: 24 نوامبر 2014/ زمان مصاحبه: هفته اول ژانویه 2015/ آپدیتها: 6، 7، 8، 12 ژانویه، 20 فوریه و 8، 10، 14 آپریل هردو نفر، 13، 14 ژانویه، 12 فوریه، 9، 16 مارچ و 2، 3 آپریل خودم، 1، 2 آپریل خانمم/ کلیر شدن 14 آپریل
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، soli asali ، nedaba
(2014-08-14 ساعت 09:36)mamali121 نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 08:06)KIMIA2005 نوشته:  به ویزای مهاجرتی قانونا ارز مسافرتی تعلق نمیگیره ولی با کمی سعی و تلاش و پشتکار می تونید 300 دلار رو بگیرید !!

سلام دوست من
بله میدن چون شما به کشور برمیگردین.
برای ویزای مهاجرتی که دیگه احتمالاً برگشتی در کار نیست سخت گیری میکنن.
شاد باشین.

سلام علی جان
منظورت از سعی و تلاش و پشتکار چیه؟ ینی به 2000 تا بانک مراجعه کنیم شاید یکیشون داد؟ Big GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، KIMIA2005 ، lighter ، nedaba ، mehdi2014
(2014-08-14 ساعت 09:44)reza_norouzi نوشته:  

سلام دوست من
بله میدن چون شما به کشور برمیگردین.
برای ویزای مهاجرتی که دیگه احتمالاً برگشتی در کار نیست سخت گیری میکنن.
شاد باشین.

سلام علی جان
منظورت از سعی و تلاش و پشتکار چیه؟ ینی به 2000 تا بانک مراجعه کنیم شاید یکیشون داد؟ Big GrinTongue
اره داداش دقیقا بایستی به چندین بانک سر بزنی تا بتونی ارز رو بگیری البته اگر 300 دلار واست مهم باشه Big GrinTongue
رضا جان تمام این اطلاعات حاصل خوندن حدود 500 صفحه از تاپیک اولین سفر به امریکا برای فعال سازی گرین کارت 2013 هستش که میتونی نکات بسیار مهمی رو از تجربیات دوستان از اون استخراج کنی یکیش همین نکته هستش
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، soli asali ، aghamilad ، nedaba ، mohamad92 ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، A_A
دوستان
من به بانک ملت مراجعه کردم نوشته بود حداکثر یک هفته قبل از مسافرت ارز میدن
همه بانکها اینجور؟آخه ارز آزاد داره به رسمیت شناخته میشه اگه بشه دیگه تمام.درضمن عوارض خروج نفری 75تومن درسته؟
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-14 ساعت 10:26)mohamad92 نوشته:  دوستان
همه بانکها اینجور؟آخه ارز آزاد داره به رسمیت شناخته میشه اگه بشه دیگه تمام.درضمن عوارض خروج نفری 75تومن درسته؟

اره درسته دوست عزیز یک هفته قبل البته بانک ملی و سامان هم ارز مسافرتی میدن
خروجی هم 75 هزار تومان هستش
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، mohamad92 ، mehdi2014 ، A_A
(2014-08-13 ساعت 10:45)armin_swimmer90 نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 09:40)kimfar نوشته:  سلام ...میبخشید شاید سوالم غیر مرتبط باشه ولی چون وقتم تنگ میپرسم ...چون امروز اخرین روز انتخاب رشته در دانشگاه هست و فرزند بنده نمره قبولی در دانشگاه تهران رو اورده ولی ما میترسیم بزنیم چون شنیدیم دانشجوی دوره روزانه دانشگاهها ممکن ممنوع الخروج بشن خصوصا اگه دانشگاه تهران باشه ...بنابراین ما بلا تکلیف شدیم و با توجه به اینکه لاتاری 2015 هستیم و هنوزم مصاحبه نرفتیم....حالا کسی از شما عزیزان اگه در این مورد اطلاعاتی دارن لطفا کمک کنن... متشکرمShy

سلام من یک همچین چیزی نشنیدم
من خودمم دانشجوی دانشگاه روزانه بودم ولی نه دانشگاه تهران
برای خروج دانشگاه به شما نامه میده
باز برای اطمینان بیشتر از دانشگاه سوال بپرسید
ولی این موضوع ممنوع الخروجی فکر نکنم صحت داشته باشه
این چیزی که شنیدید مال فارغ التحصیلاست چون به ازای سنوات تحصیلشون تعهد خدمت دارند تا مدرکشون را بتونند ازاد کنند ، که البته برا اونم راهی هست که میشه با پول ازاد کرد مدرک را
پسر شما می تونه با یه انصراف از تحصیل مشکلش را حل کنه
به نظرم به روند عادیه زندگیتون ادامه بدید فقط مدرک دیپلمش را گیر نندازید
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
پاسخ
تشکر کنندگان: armin_swimmer90 ، soli asali ، nedaba ، mehdi2014
(2014-08-14 ساعت 10:26)mohamad92 نوشته:  دوستان

دوست عزیز شما برای گرفتن ارز با در دست داشتن بلیط مربوطه خودتون اقدام میکنید و بانک حواله ای رو به شما میدن که شما قبل از پرواز توی فرودگاه امام ارزتون رو دریافت میکنید یعنی اون به طور مثال 750 هزار تومان رو به حساب بانک ملت میریزی و توی فرودگاه ارزت رو دریافت میکنی..که فقط هم سالی یک بار هستش
بله همون 75 تومنه..و برای سفرهای زیارتی 37500 هستش
موفق باشید
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، aghamilad ، nedaba ، mohamad92 ، mehdi2014
(2014-08-12 ساعت 19:39)قصه گو نوشته:  مااز سايت بازار گردي براي بوك كردن هتلي كه توي booking انتخاب كرده بوديم استفاده كرديم با هفت درصد پورسانت با توجه به تخفيف هتل واسه ي ما مي ارزيد،
اما واسه ١٦٥ دلار از طريق ويزا كارد پسر خاله ام كه بنده خدا اومده بود ايران ، كارمون رو انجام داديم!! و تومان داديم!! اصلاً هم نديدم كه چطور پرداخت كرد! فقط ايميل رسيد برام اومد و دو روز بعدش هم فرم نظر سنجي. ديگه از اين شيرين تر نميشد!
حالا اگه ميخوايد از دغدغه ي ١٦٥دلار بيرون بيايد، مي ارزه كه با هفت درصد پورسانت كارتون رو انجام بديد.
كاشكي دوستاني كه توي فرودگاه پرداخت كرده اند، توضيح مي دادند كه دقيقاً به چه صورت بوده.

قصه گو نگران ما نباش نميگيم بهت ١٦٥ تاى مارا پرداخت كنى(چون شما زودتر ميرسى يو اس و كرديت كارت ميگيرى)مال ما را برادر خانمم پرداخت كرد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
(2013-10-16 ساعت 14:03)mamandiana نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم اولین بار که بعد از گرفتن ویزا به آمریکا میریم چه مدت باید بمونیم؟ منظورم اینه که آیا باید حتما یه مدت زمان معین مثلا. شش ماهه اونجا باشیم و یا کمتر هم میشه موند و دوباره برگشت؟

تا اونجایی که من میدونم بهتره بمونید و گرین کارت رو بگیرید و بعد اگر خواستید برگردید.(حدود یک ماه)
کیس نامبر : 2014AS46XX
تعداد افراد کیس : 3 نفر ( من و خانومم و دختر 4 ساله ام) برنده اصلی من ، من و دخترم یکضرب ، همسرم چک خورد.
مصاحبه : 2014 08 April - ایروان ، ارمنستان
آپدیت ها : 09 اپریل / 02 جون / 08 اگوست (آمریکا) / 14 اگوست(Email)/
18 آگوست(آمریکا)/ 19 آگوست(آمریکا)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان