کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2014-08-22 ساعت 09:56)shaghayegh26 نوشته:  سلام دوستان بعد از گرفتن گرین کارت از کی میتونم برای گرفتن سیتیزن شیپ اقدام کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد از 5 سال در صورتی که در این 5 سال 30 ماه را در امریکا حضور فیزیکی داشته باشید
البته اگر خروج بیش از 6 ماه داشته باشید سابقه محاسبه نخواهد شد
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
(2014-08-21 ساعت 14:55)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 06:19)sani1348 نوشته:  سلام آيا از دوستان كسى مبلغ ١٦٥ دلار رو پرداخت كرده ، در صورت امكان نمونه فرم پرداختى رو زحمت بكشيد تو اين پست بزاريد ممنون ميشم

انلاین بایستی از طریق سایت ELIS پرداخت شود

(2014-08-20 ساعت 18:51)iris نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 20:49)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 16:27)sherry2 نوشته:  دوستان عزیز از اعتبار پاسپورت ما زمانی که میخواهیم از ایران خارج شویم ,حدود شش ماه ونیم باقی
میماند,پیشنهاد آژانس هواپیمایی این بود که اقدام به گرفتن پاس جدید نکنیم وبا همین برویم و وقتی
رفتیم آنجا اقدام به تعویض کنیم,به نظر شما با این مقدار اعتبار در ا م ر ی ک ا مسکلی برای کارهای دیگر مثل گرفتن. سوشال. و گواهینامه پیش نمیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید

منطقی اینه که همینجا پrاس رو عوض کنید راحتتر با هزینه کمتر.
اون قدیمی رو هم داشته باشید با خودتون

پاسپورتی که توش ویزاست را که نمی تونی عوض کنی اگر هنوز گرین کارت دستت نیست ، پس چرا وقتی برا مصاحبه می ری می گن پاسپورتت باید 6 ماه اعتبار داشته باشه
که اندازه اکسپایر ویزا پاسپورت اعتبار داشته باشه

دوست عزیز مشکلی نیست می تونند پاس رو عوض کنند و حتما پاس قبلی رو که ویزا خورده با خودشون داشته باشند

دوست عزیز ما هم همین مشکل داشتیم با سفارت مکاتبه کردیم و اونا هم گفتند که مشکلی نیست می تونید پاس جدید بگیرید فقط پاس قبلی رو هم همراهتون داشته باشد فقط حواستون باشه موقع گرفتن پاس جدید پاس قبلیتون که پانچ میکنن ویزاتون رو سوراخ نکنن
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، Shahabpk ، قصه گو ، azadeh2014 ، sherry2 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-21 ساعت 13:32)arezoo00 نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 06:19)sani1348 نوشته:  سلام آيا از دوستان كسى مبلغ ١٦٥ دلار رو پرداخت كرده ، در صورت امكان نمونه فرم پرداختى رو زحمت بكشيد تو اين پست بزاريد ممنون ميشم

سلام
ممکنه این پولو کسی که در آمریکاست واسمون بریزه؟ مشکلی پیش نمیاد؟

میشه لطفا یکی جواب منو بده؟
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 16:09)arezoo00 نوشته:  

سلام

آرزوي عزيز ، بله ميتونه ، تمام شماره ها رو براش دقيق بفرست تا وارد فرم كنه و ايميل خودت رو بده كه رسيدش به ايميل خودت بياد و بتوني پرينت بگيري.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
در فرم 6059 که تو هواپیما پر میکنیم قسمت 15 را باید چی نوشت که گیر ندند؟
RESIDENTS—the total value of all goods, including commercial merchandise I/we have purchased or acquired abroad, (including
؟....... $ gifts for someone else but not items mailed to the U.S.) and am/are bringing to the U.S. is
.؟....... $ VISITORS—the total value of all articles that will remain in the U.S., including commercial merchandise is
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: sherry2 ، قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 21:27)AZAR 1335 نوشته:  در فرم 6059 که تو هواپیما پر میکنیم قسمت 15 را باید چی نوشت که گیر ندند؟
RESIDENTS—the total value of all goods, including commercial merchandise I/we have purchased or acquired abroad, (including
؟....... $ gifts for someone else but not items mailed to the U.S.) and am/are bringing to the U.S. is
.؟....... $ VISITORS—the total value of all articles that will remain in the U.S., including commercial merchandise is

اول که شما رزیدنت هستین و نه توریست. دوم منظور اینه که میزان قیمت اشیا و کالاهایی که آکبند هستند و شما میتونید اونها رو تبدیل به پول کنید - فرم رو سخت نگیرید به طور مثال مقدار رو بزنید 100 الی 200 و پشت فرم رو یه چندقلم جنس رو مثل آجیل و پسته و قاب عکس رو درج کنید که جمع مبلغشون همون رقمی بشه که نوشتید.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، قصه گو ، azadeh2014 ، soli asali ، pari pariaaa ، gema ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-22 ساعت 17:18)قصه گو نوشته:  

سلام

آرزوي عزيز ، بله ميتونه ، تمام شماره ها رو براش دقيق بفرست تا وارد فرم كنه و ايميل خودت رو بده كه رسيدش به ايميل خودت بياد و بتوني پرينت بگيري.
من یه چندتایی از مراحلش رو داشتم براتون میفرستم
[عکس: fenMz.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، Shahabpk ، Tabassomshojaat ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-23 ساعت 03:23)mohsenmb نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 17:18)قصه گو نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 13:32)arezoo00 نوشته:  [quote='sani1348' pid='538061' dateline='1408499375']
سلام آيا از دوستان كسى مبلغ ١٦٥ دلار رو پرداخت كرده ، در صورت امكان نمونه فرم پرداختى رو زحمت بكشيد تو اين پست بزاريد ممنون ميشم

سلام

من یه چندتایی از مراحلش رو داشتم براتون میفرستم
http://s4.uploads.im/o0FfU.jpg
http://s4.uploads.im/YzHGg.jpg
http://s4.uploads.im/SrB0z.jpg
http://s4.uploads.im/seAnK.jpg
پاسخ
(2014-08-22 ساعت 10:16)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 09:56)shaghayegh26 نوشته:  سلام دوستان بعد از گرفتن گرین کارت از کی میتونم برای گرفتن سیتیزن شیپ اقدام کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد از 5 سال در صورتی که در این 5 سال 30 ماه را در آمریکا حضور فیزیکی داشته باشید

ماه ٥٧ ميتوني أقدام كني
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، gema ، Shahabpk ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-23 ساعت 07:36)SNSH نوشته:  

بعد از 5 سال در صورتی که در این 5 سال 30 ماه را در آمریکا حضور فیزیکی داشته باشید

ماه ٥٧ ميتوني أقدام كني

سلام دوست من
لطفاً بيشتر در مورد "ماه 57" توضيح بدين.
ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba

ماه ٥٧ ميتوني أقدام كني

منظورتون اینه که بعد از 4 سال و 9 ماه میتونیم اقدام کنیم برای سیتیزنی ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-23 ساعت 10:41)KIMIA2005 نوشته:  

ماه ٥٧ ميتوني أقدام كني

منظورتون اینه که بعد از 4 سال و 9 ماه میتونیم اقدام کنیم برای سیتیزنی ؟

بله،أون موقع ميتوني پر ونده رو بفرستي برأي سيتي زني
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، USA2014 ، reza_norouzi ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، nedaba ، آلیس-1980
سلام دوستان عزیزم
می‌خواستم بدونم که هنگام چک این در فرودگاه برای اولین سفر چه سئوالاتی می‌پرسن، چه مدارکی می‌خوان.
سفرنامه‌هایی از این دست موجود هست؟

ببخشید من 30 صفحه آخر رو خوندم اما به چنین مواردی برخورد نکردم.
اگر جایی قبلا نوشته شده بهم آدرس بدید ممنون می‌شم.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، aghamilad ، poem ، gema ، pari pariaaa ، reza_norouzi ، soli asali ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 22:11)arashS نوشته:  سلام دوستان عزیزم
می‌خواستم بدونم که هنگام چک این در فرودگاه برای اولین سفر چه سئوالاتی می‌پرسن، چه مدارکی می‌خوان.

سوال خاصی نمی پرسن. فقط پاکت زرد که سفارت میده و مدارکتون توشه + پاسپورت لازمه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، gema ، pari pariaaa ، reza_norouzi ، arashS ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-24 ساعت 22:11)arashS نوشته:  سلام دوستان عزیزم

دوستان شدیدا توصیه میکنم تاپیک اولین سفر به امریکا 2013 را مطالعه بفرمایید به لطف دوستان عزیزی که زحمت کشیدند و تجربیاتشون رو در اختیار گذاشتند نکات خوب و مفیدی رو پیدا می کنید که مطمئنا بدردتون میخوره حدود 480 صفحه بیشتر نیست ممکنه سخت باشه ولی بنده بعد از خوندن این 482 صفحه فهمیدم که واقعا ارزششو داره

برگرفته از تاپیک اولین سفر به امریکا 2013 - افشین

((وقتی به اولین فرودگاه آمریکا وارد می شید، افسر چک پاسپورت پاکت زرد رو از شما می گیره و هدایتتون می کنه به باجه/اتاق دیگه. اونجا فرم ها رو از شما می گیرند. البته قبلا فرستاده شدن به این اتاق/باجه یک عکس هم از شما می گیرند. یک عکس که همون طوری ایستاده به یه دوربین نگاه می کنید و عکستون گرفته می شه. قابل توجه خانم های محترم، عکس با روی نشسته، صورت پف کرده و چشمان خسته بعد از یه سفر طولانی Big Grin البته این عکس روی گرین کارت و این ها نیست و بهتره به این چیزها فکر نکنید. عکس روی گیرین کارت همون عکس قشنگ هاست که موقع مصاحبه می دیم.

کار بعدی که باید انجام بدید امضا کردن و انگشت زدن یک کاغذ هست که مشخصاتتون رو برای دریافت گرین کارت روش نوشته.
افسری که اونجا هست یک خط کش فلزی که مثل یک شابلن هست رو روی اون کاغذ می گذاره.
دو جای خالی داره، یک مستطیل باریک و پهن برای امضا که باید دقیقا در اون فاصله امضا کنید. بزرگ نیست و به خاطر ضخامت شابلن کمی امضا کردن سخت هست. مثلا خود من امضام یه چیز تخیلی شد که خودم هم قبلا ندیده بودم. چون با خودکار هم هست امکان اصلاح نداره اما اصلا چیزی نیست که نگرانش باشید مهم نیست فقط آمادگیش رو داشته باشید.
اون جای خالی دیگه محل انگشت زدن هست که اون هم باز کوچیک هست و فقط اثر انگشت سبابه دست راست اون جا می زنید.
من قبلا فکر می کردم اون جا باز از همه انگشت ها و با جوهر انگشت نگاری می شه که از این خبرها نبود. یک بار فقط موقع نشون دادن پاسپورت قبل از تحویل پاکت با اسکنر اثر ۴ انگشت دست راست گرفته شد و یک بار انگشت زدن پایین فرم با جوهر.
این اثر انگشت شما و امضایی که می کنید روی گرین کارت درج می شه وبرای همین هم هست که از این شابلن استفاده می کنند.))
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان